Izbjeglice... i nas je stiglo... + Gdje je sada Crkva?
+13
igor malteze
tanuki
Stevo Largo
škoj
diabolik.
rider331
Teo
eva kant
Rower
Gabriel
zbracun
Neu
RobinUd
17 posters
Stranica 4 / 6.
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Izbjeglice... i nas je stiglo... + Gdje je sada Crkva?
Kad se radi o turističkim zonama tu nema ni kršćanstva ni milosrđa.
Zna se tko je slao oružje, sad ispada da ih gledati i sažaljevati moraju oni koji s time nemaju nikakve veze. Šta ih ne prime USA i Australija?
Ameri potiču ratne sukobe, a meni će izbjeglice iskakat iz kukuruza?!
Zna se tko je slao oružje, sad ispada da ih gledati i sažaljevati moraju oni koji s time nemaju nikakve veze. Šta ih ne prime USA i Australija?
Ameri potiču ratne sukobe, a meni će izbjeglice iskakat iz kukuruza?!
Rower- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.04.2015
Broj postova : 1366
Reputacija : 83
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
pa ne mogu pješke u ameriku i australiju jebaga ti
Gabriel- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija : 639
Započeo/la tema :
Nisam ni rekao pješke (nisu pješke stigli ni do Grčke).
Rower- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.04.2015
Broj postova : 1366
Reputacija : 83
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Znači čitajući ovdje se da isčitati da štetu koju bi izbjeglice mogle počiniti u dalmacije vezano za turizam i to indirektno je puno bitnije nego direktna šteta koju čine iskačući iz kukuruza,uništavajuće isto a tako i ostale kulture koje su hrana je sasvim nebitno ... iako bi trebalo svakoj budali biti jasno da je lakše kontrolirati gomilu izbjeglica u području sa vodenim preprekama nego dok se slobodno kreću i uništavaju slavonska polja i njive ...
Bome logika je očigledna.
Bome logika je očigledna.
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Stvar je vrlo jednostavna: da izbjeglički val uništi turističku sezonu, državni proračun bi ostao bez jedinog priliva novaca. To bi značilo da se neradničkim lijenčinama u Slavoniji ne bi mogli isplaćivati poticaji, pa bi Slavonci morali nešto početi raditi i više ne bi mogli ležat i trošit tuđe novce koji im svake godine padnu s neba.
Prema tome - imate šutit,trpit i Boga molit da izbjeglice ne dođu u Dalmaciju. Jer ćete se u protivnom pozdravit sa poticajima.
Prema tome - imate šutit,trpit i Boga molit da izbjeglice ne dođu u Dalmaciju. Jer ćete se u protivnom pozdravit sa poticajima.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Započeo/la tema :
...ako su kao što i jesu a tako kažeš to poticaji za nerad onda ću otvoriti šampanjac kada dezerteri iz sirije okupiraju plaže u dalmaciji.damfisk je napisao/la:Stvar je vrlo jednostavna: da izbjeglički val uništi turističku sezonu, državni proračun bi ostao bez jedinog priliva novaca. To bi značilo da se neradničkim lijenčinama u Slavoniji ne bi mogli isplaćivati poticaji, pa bi Slavonci morali nešto početi raditi i više ne bi mogli ležat i trošit tuđe novce koji im svake godine padnu s neba.
igor malteze- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.11.2013
Broj postova : 1413
Reputacija : 74
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
igor malteze je napisao/la:
...ako su kao što i jesu a tako kažeš to poticaji za nerad onda ću otvoriti šampanjac kada dezerteri iz sirije okupiraju plaže u dalmaciji.
A ja ću ti poslati prase taman spremno za ražanj ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
nikolina je napisao/la:
uz*ebali se ko mlada pred vjenčanje
btw zašto oni mogu kod nas u Slavoniju ,a ne mogu na more,jebate sve nama šalju da se nebi možda damlatinci umorili od posla(čitaj neda im se đabe radit ) a mi naravno možemo
pusti puste priče o šteti u turizmu ,a nama kukuruze mogu gazit
Što u Slavoniji nisu još požnjeli kukuruz?
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Započeo/la tema :
Aj damfiks ne seridamfisk je napisao/la:Stvar je vrlo jednostavna: da izbjeglički val uništi turističku sezonu, državni proračun bi ostao bez jedinog priliva novaca. To bi značilo da se neradničkim lijenčinama u Slavoniji ne bi mogli isplaćivati poticaji, pa bi Slavonci morali nešto početi raditi i više ne bi mogli ležat i trošit tuđe novce koji im svake godine padnu s neba.
Neki jesu,neki nisu ali budu do snijega(valjda)Teo je napisao/la:
Što u Slavoniji nisu još požnjeli kukuruz?
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Nikolina ma to je najbolje raditi u proljeće, jer onda je kukuruz nasuvlji ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
nikolina je napisao/la:
Aj damfiks ne seri
Ti si prva počela.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
jašta,šta ga đaba spremati, odmah s njive svinjama datiFALKON 2 je napisao/la:Nikolina ma to je najbolje raditi u proljeće, jer onda je kukuruz nasuvlji ...
ajmo sad kao djeca "ko je prvi"damfisk je napisao/la:
Ti si prva počela.
Započeo/la tema :
Ne trebamo ko djeca. Jer si ti prva počela. :-D
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Izbjeglice iz ratnih područja nisu problem (Sirija), ali nažalost među njima ima masa ekonomskih emigranata i oni su problem. Njih ne žele ekonomski bogate zemlje u koje su se zaputili jedni i drugi.
Ali ta ogromna masa je i problem sigurnosnih službi Europe, jer je logično da se među tom neidentificiranom masom ljudi nalazi i određen broj ljudi koji su jednostavno rečeno teroristi i koji u EU dolaze s drugim ciljem i zadatkom nego svi ovi ostali jadnici.
Negdje sam pročitao da bi se već za pet mjeseci u EU mogli vidjeti učinci tih ubačenih terorista.
Malo počekamo još, pa bumo vidjeli.
Ali ta ogromna masa je i problem sigurnosnih službi Europe, jer je logično da se među tom neidentificiranom masom ljudi nalazi i određen broj ljudi koji su jednostavno rečeno teroristi i koji u EU dolaze s drugim ciljem i zadatkom nego svi ovi ostali jadnici.
Negdje sam pročitao da bi se već za pet mjeseci u EU mogli vidjeti učinci tih ubačenih terorista.
Malo počekamo još, pa bumo vidjeli.
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
dijabolik upravo tako, samo što veliki "stučnjaci" to ne želu priznati nego traže neke svoje bodove u tome.
Nikome nebi smetalo da dolaze legalno,da dolaze se legitimirati (ali onda bi putovali avionom s obzirom na osigurane financije koje imaju),nego dolaze "divljim" prelazima te su izabrali teži način putovanja što dodatno začinjava situaciju ...
Nikome nebi smetalo da dolaze legalno,da dolaze se legitimirati (ali onda bi putovali avionom s obzirom na osigurane financije koje imaju),nego dolaze "divljim" prelazima te su izabrali teži način putovanja što dodatno začinjava situaciju ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Tako je.
Avionska imigracija je poželjna. Kopnena imigracija nije.
Šta god dođe avionom, može. Šta dođe pješke ne može.
HDZ-ovska logika je vrh. Vrh vrhova.
Avionska imigracija je poželjna. Kopnena imigracija nije.
Šta god dođe avionom, može. Šta dođe pješke ne može.
HDZ-ovska logika je vrh. Vrh vrhova.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
..ponekad treba rušiti temelje kuće i novu izgraditi a to naravno donosi žrtve ponajprije ljudske ali drugog puta zaista nema stoga HDZ samo naprijed nastavite tako i rušite ekonomski,moralno sve ono na čemu je nastao ovaj tuđmanov isprdak zvan hrvatska jer tek kada sav ološ izađe iz ormara lakše će biti prepoznat i u dogledno vrijeme deratiziran političke likove uključivši sve današnje političke aktere od tajnika grada do premijera i predsjednika prošlog,sadašnjeg i budućeg jer moralno sklop hajdučije,prednosti vjerske plemenske i lokalne pripadnosti ispred poštenja,morala,rada treba zatrti a to vrijeme ubrzano dolazi jer sama budućnost se ubrzava prema novom raspoređivanju karata poput onog nakon 18, 45 i 90 ...kako će se ta nova deratizacija zvati nije uopće bitno pa zvao se on i islamski kalifat štogod jer bitno je da se sruši svijet govana koji su sebi i svojim obiteljima dali sve a drugima oduzeli pravo na pristojan život.
Započeo/la tema :
jednaka logika poput one; nek idu kroz cijelu hrvatsku, treba ih podjeliti svuda jednako...osim u dalmaciju, tamo ne jer...bla,bla...
svatko ima svoju logiku i svoje razloge, a svaki dobar izgovor (koliko god bio glup) zlata vrijedi, jer inače, dalmacija je poznata svjetski po zimskim turističkim sezonama.
pa i vaš je premijer reko da je hr slučajna država, znači treba ju uništiti što prije, u zadnje 4 godine se potrudio svojski da to izvede ne radeći kurca nikojeg osim podjebavanjem ljudi, zadnja dva tjedna se pak potrudio pokazati svoje veliko domoljublje koje je 4 godine uspješno skrivao a sve u svrhu samopromidžbe da bi uspio izvuć još jedan mandat od ovčica da razori i ono malo što je od države ostalo.
mene zanima da li ste vi svjesni šta trkeljate, općenito svi? pa boli kurac i hadezejce i esdepejca za narod, tamo u "vrhu" su ista govna bez obzira na stranku i tko god misli da će nam poslje izbora bit bolje je u zabludi, bez obzira tko pobjedio mi smo i dalje najebali.
svatko ima svoju logiku i svoje razloge, a svaki dobar izgovor (koliko god bio glup) zlata vrijedi, jer inače, dalmacija je poznata svjetski po zimskim turističkim sezonama.
pa i vaš je premijer reko da je hr slučajna država, znači treba ju uništiti što prije, u zadnje 4 godine se potrudio svojski da to izvede ne radeći kurca nikojeg osim podjebavanjem ljudi, zadnja dva tjedna se pak potrudio pokazati svoje veliko domoljublje koje je 4 godine uspješno skrivao a sve u svrhu samopromidžbe da bi uspio izvuć još jedan mandat od ovčica da razori i ono malo što je od države ostalo.
mene zanima da li ste vi svjesni šta trkeljate, općenito svi? pa boli kurac i hadezejce i esdepejca za narod, tamo u "vrhu" su ista govna bez obzira na stranku i tko god misli da će nam poslje izbora bit bolje je u zabludi, bez obzira tko pobjedio mi smo i dalje najebali.
Gabriel- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija : 639
Započeo/la tema :
...SDP i HDZ su dva djeteta narasla ispod skuta franje tuđmana koji je bio sve samo naivac te je u začetku oblikovao te dvije stranke kao svoja dva dijeteta koji će se samo mjenjati na tronu poput američkog sistema ali srž i bit unutar te dvije stranke je u potpunosti ista jer se u biti i suštinskim pitanjima uopće ne razlikuju već samo manipuliraju najnižim strastima polupismenih glasaća čije su mentalne vrijednosti na ravni 40 tih.prošlog stoljeća.Gabriel je napisao/la:jednaka logika poput one; nek idu kroz cijelu hrvatsku, treba ih podjeliti svuda jednako...osim u dalmaciju, tamo ne jer...bla,bla...
Započeo/la tema :
kolega morat ću te demantirati ...nije da SDP nije ništa radio,je čistio ono što je HDZ ostavio za sobom,sranja i sranja .....što se tiće Milanovićeve bahatosti i treba takav biti(vjeruj mi ja bi bila još i gora) a ne kao što je bio Sanader ili Kosorka medili davali sve što se tražilo naravno i svoje račune usput punili i doveli nas do toga da ljudi odlaze iz HR jel to nije napravila ova vlada za sve sranja je kriv HDZ nitko drugi a tko misli drukcije očito je senilan.....Gabriel je napisao/la:jednaka logika poput one; nek idu kroz cijelu hrvatsku, treba ih podjeliti svuda jednako...osim u dalmaciju, tamo ne jer...bla,bla...
i da voljela bi da izbjeglice dođu na more,pa da vidim kako bi se dalmatinci snašli s njima
Započeo/la tema :
nikolina je napisao/la:
kolega morat ću te demantirati ...nije da SDP nije ništa radio,je čistio ono što je HDZ ostavio za sobom,sranja i sranja .....što se tiće Milanovićeve bahatosti i treba takav biti(vjeruj mi ja bi bila još i gora) a ne kao što je bio Sanader ili Kosorka medili davali sve što se tražilo naravno i svoje račune usput punili i doveli nas do toga da ljudi odlaze iz HR jel to nije napravila ova vlada za sve sranja je kriv HDZ nitko drugi a tko misli drukcije očito je senilan.....
i da voljela bi da izbjeglice dođu na more,pa da vidim kako bi se dalmatinci snašli s njima
Ok mi smo punili svoje račune, ali zanimljiva je senilnost gdje je potrošeno 100 milijardi kn novog zaduženja ? Jer da su se otplaćivali stari HDZ-vi dugovi onda taj dug nebi rastao nego ostao isti?
Kada već pričaš o senilnosti onda objasni i ovo?
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
FALKON 2 je napisao/la:
Tu si potpuno u pravu. Turska , a potom i Grčka su popustile, jer je očito u pitanju nedostatak novaca (EU bi ga trebali dati) kojim bi se ta masa ljudi legitimirala i zadržala van granica EU, a time se odvojii ekonomski emigranti od ratnih izbjeglica.
No, pošto su sve brane popustile, sada brigu o tim svim ljudima trebaju preuzeti zemlje kroz koje ti ljudi prolaze i žele doći do svojeg cilja. Neke zemlje ih jednostavno propuštaju bez ikakvog zadržavanja, bez ikakve skrbi o njima (Makedonija, Srbija), samo s ciljem da što brže nestanu s njihovog teritorija.
R.Ostojić je opravdano ljut, jer ih on želi dočekati u Tovarniku kulturno i uljudno, popisati ih, okrijepiti i poslati dalje organizirano (u Mađarsku, ili Sloveniju), no međutim njih iskrcaju makedonski i srpski prijevoznici po okolnim kukuruzištima i naprave nama problem. A sve zato jer ni Srbi nemaju novaca da ih organizirano dovode na hrvatsku, ili mađarsku granicu i to uz opravdanje da izbjeglice idu onamo kamo žele.
To već traje malo duže i radi toga su Mađari napravili ogradu sa Srbijom.
Srbi i Makedonci tu najviše "vodu mute".
diabolik.- Manga foruma
Započeo/la tema :
To što Mađari nazivanju ogradom nije ograda na vćini mjesta već obična bodljikava žica koja je visoka i na nekim mjestima migrani su je već isjekli.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Započeo/la tema :
...a što bi se itko zajebavao s tim izbjeglicama,emigrantima štogod;treba ih samo propustiti za zapadne zemlje a onda neka se oni jebu s njima kako znaju;uostalom ovo sranje su skrivile najviše pičkaste države poput britanije,francuske,njemačke i ostalih koji su aktivno ili prešutno odobravale onom polupismenom kauboju koji je razbucao pola bliskog istoka...diabolik. je napisao/la:
Tu si potpuno u pravu. Turska , a potom i Grčka su popustile, jer je očito u pitanju nedostatak novaca (EU bi ga trebali dati) kojim bi se ta masa ljudi legitimirala i zadržala van granica EU, a time se odvojii ekonomski emigranti od ratnih izbjeglica.
No, pošto su sve brane popustile, sada brigu o tim svim ljudima trebaju preuzeti zemlje kroz koje ti ljudi prolaze i žele doći do svojeg cilja. Neke zemlje ih jednostavno propuštaju bez ikakvog zadržavanja, bez ikakve skrbi o njima (Makedonija, Srbija), samo s ciljem da što brže nestanu s njihovog teritorija.
R.Ostojić je opravdano ljut, jer ih on želi dočekati u Tovarniku kulturno i uljudno, popisati ih, okrijepiti i poslati dalje organizirano (u Mađarsku, ili Sloveniju), no međutim njih iskrcaju makedonski i srpski prijevoznici po okolnim kukuruzištima i naprave nama problem. A sve zato jer ni Srbi nemaju novaca da ih organizirano dovode na hrvatsku, ili mađarsku granicu i to uz opravdanje da izbjeglice idu onamo kamo žele.
To već traje malo duže i radi toga su Mađari napravili ogradu sa Srbijom.
Srbi i Makedonci tu najviše "vodu mute".
Započeo/la tema :
igor malteze je napisao/la:
...a što bi se itko zajebavao s tim izbjeglicama,emigrantima štogod;treba ih samo propustiti za zapadne zemlje a onda neka se oni jebu s njima kako znaju;uostalom ovo sranje su skrivile najviše pičkaste države poput britanije,francuske,njemačke i ostalih.
Ne radi se tu o zajebanciji, već o tome da oni na putu do svojih odredišta u bogatim zemljama EU ne bauljaju po RH nekontrolirano i bez ikakvog nadzora, neidentificirani, već da se organizirano sprovedu rutom koja je najprikladnija i najsigurnija,te u dogovoru sa našim susjedima koji će ih preuzeti, a sve u organizaciji države, gdje se naročito vodi briga o sigurnosti vlastitih građana, ali i emigranata.
U Makedoniji i Srbiji su oni bez ikakvog nadzora i bez ikakve kontrole, prepušteni sami sebi na milost i nemilost "lešinara" koji ih transportiraju do HR, ili HU granice.
Stvari su očito izmakle kontroli i (zasada) jedino je RH pokazala neki oblik organizacije prihvata i daljeg transporta izbjeglica, dok je sve ostalo stihija, ili teška imporvizacija.
diabolik.- Manga foruma
Započeo/la tema :
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Planine - na kojim ste planinama bili - volite li planine - slike planina - Koje su vaše omiljene planinarske lokacije? Gdje ste sve do sada planinarili?
» Gdje počinje, a gdje završava gluma?
» Katolička Crkva
» Crkva i izbori
» Katolička Crkva part II
» Gdje počinje, a gdje završava gluma?
» Katolička Crkva
» Crkva i izbori
» Katolička Crkva part II
Stranica 4 / 6.