Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NK Dinamo Zagreb

+26
eva kant
scorpio57
Stevo Largo
jasim
JOCA
shakti
AryMan
Ive
Skiper1
Ecstasy
THUNDER_DINIX
Optimyst
goc
Neu
FALKON 2
Prop
Sinister
gio_deluxe
m
Purgy
WEYLAND-YUTANI
Mass
tekilinho
Max007
Iron Man
fernando torres
30 posters

:: Sport :: Nogomet forum

Stranica 8 / 40. Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Go down

NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty Re: NK Dinamo Zagreb

Postaj by Prop pon oľu 23, 2009 2:52 pm

Pa neka dovedu strane suce...
Zapravo, znate što bi bilo još bolje...
Da i Dinamo i Hajduk stave u Englesku drugu ligu jednu sezonu...
Pa kad ispadnu, da vide zapravo koliko znače u europskim i svjetskim okvirima nogometa...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty108 / 999108 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pon oľu 23, 2009 3:28 pm

pa da najednostavnije je kriviti suce i oduzimati im licence jer ne sude kako dinamu odgovara i dok nešta nije kako treba odma je sveopće zlo.... ja sam gledao dosta utakmica i u svakoj ima grešaka sudaca i to bude dan dva priča oko toga ali kad je dinamo u pitanju to traje tjednima i to od kiksa do kiksa i nikad nisu oni krivi što su loše odigrali već uvijek netko drugi i oni su "OPĆENARODNA" žrtva..... :shock: Laughing neka počmu normalno igrati i nametnit svoju igru a kad kiksaju nemoraju tražiti krivca negdje dalje već jednostavno nije išlo i potruditi se da do toga ne dođ..... kad je hajduk kikso u vinkovcima koliko dugo se pričalo o tome tj dan il dva i gotovo a kad dinamo e to je svjetski problem..... :shock: Razz
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty9 / 9999 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pon oľu 23, 2009 3:29 pm

A do jučerašnje utakmice, idila, sve super, sve pet, opet imaju igru...
Ali isto je to, kad je riječ o Hajduku i Dinamu, zapravo govorimo o sovi i sjenici, ništa više, ništa manje...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty108 / 999108 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pon oľu 23, 2009 3:49 pm

pa upravo to idila i nema više kiksa tj njihovo je prvenstvo al osijek je valda trebo sam sebi zabit gol a pošto nisu e onda bi bilo baš bed optužit osijek već bla bla a i suca koji je sudijo hajduku itd povrača
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass pon oľu 23, 2009 5:34 pm

neka budu strani suci, a ovo da je dinamo niz godina najosteceniji klub..price za malu djecu, dok je bilo franje nisu se bunili,a? a i kad povezu nekoliko pobijeda za redom ne bune se, sve je super, suci se ne spominju al cim kiksaju odma su suci krivi, i ona tekma sa hajdukom je kriv sudac..? a nisu ni jedan udarac pukli na gol ajduka, mene bi bilo sramota zalit se na suce poslije onakve igre
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty200 / 999200 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pon oľu 23, 2009 5:55 pm

ma za takve se stvari nema riječi ili bi najbolje da oni dovedu suce i oni ih plate da "pošteno" sude...... Very Happy neka počnu igrat nogomet i ne tražit krivce sa strane već u svojim redovima.....najnovije je da su bojsi predali peticiju sa preko 18000 potpisa za smjenu uprave koja samo gleda svoj interes a u to se uključuje i zahtjev za smjenu mamića..... :shock:
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres pon tra 13, 2009 5:54 pm

Sad

Ozljeda ramena znači kraj sezone za Pedra Moralesa?

Je li za Dinamovog čileanskog reprezentativca Pedra Moralesa sezona izgubljena? Na subotnjoj prvenstvenoj utakmici s Interom nesretni Dinamov veznjak iščašio je rame. U bolnici Merkur ono je vraćeno u ležište, pušten je kući gdje trenutačno leži, a jedina moguća terapija zasad je mirovanje.

- Teško je kazati ili ponuditi bilo kakav konkretni odgovor. Pa tako i na pitanje je li sezona za Moralesa izgubljena. Oporavak u takvim situacijama je individualan. Netko se oporavi brže, netko sporije - kazao nam je Dinamov liječnik Saša Janković.

Sljedećih dana Morales će napraviti magnetsku rezonancu pa će mnogo toga biti jasnije. Iako Janković ne želi prognozirati, nameće se zaključak da je sezona za Moralesa itekako upitna. Teško je vjerovati da bi se nakon takve ozljede igrač mogao vratiti do kraja prvenstva. Do daljnjega mora mirovati, a nakon toga slijedi terapija, pa postupno uključivanje u treninge. Logično razmišljanje je da neće biti spreman za igru do 31. svibnja, kad se u posljednjem kolu Hajduk i Dinamo sudaraju na Poljudu.

Veliki je to hendikep za Modre, iako Morales u posljednjim utakmicama nije bio član udarne momčadi. On je jedan od rijetkih “fantazista” u momčadi, jer kad je ulazio u igru, uvijek je donosio nešto pozitivno i Modri su se dizali s njime.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 984
Reputacija Reputacija : 19
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty57 / 99957 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres pet tra 17, 2009 8:27 am

Morales spreman za završnicu prvenstva

Desetak minuta prije kraja susreta protiv zaprešićkog Intera, Pedro Morales pao je na travnjak i primio se za desno rame.
U teren je uletjela liječnička služba i iznijela Čileanca.

- Strašno. Bojim se da bi mogao biti izgubljen do kraja sezone - rekao je suigrač Dejan Lovren.

Morales je brzo odvezen u bolnicu gdje mu je vraćeno rame.
Crne slutnje imao je i sportski direktor Dinama Zoran Mamić, no srećom, nije tako strašno.

- Morales će za tri tjedna biti u punom pogonu. Već za nekoliko dana počet će s individualnim treninzima, gdje će se lagano pripremati za normalne treninge. Bit će spreman za finiš sezone - rekao je član uprave za odnose s javnošću Siniša Jagodić.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres pet tra 17, 2009 8:37 am

Prosvjed za Maksimir u petak u 11 na ‘pimpek placu’

U petak u 11 sati, kod Meštrovićeva “Diskobola”, na popularnom “Pimpek placu”, održat će se prosvjed protiv eventualne selidbe nogometnog stadiona na Kajzericu, pod sloganom “Ne damo Maksimir”.

Očekuje se da će se građani usprotiviti preseljenju, koje se sve češće spominje, kao što će reći i “ne” referendumu, koji bi se trebao održati nakon lokalnih izbora i na kojemu bi Zagrepčani trebali odlučiti hoće li grad ići u investiciju dovršenja maksimirskog stadiona, ili će se graditi novi na novoj lokaciji.

Formiran je odbor “Za Maksimir”, čiji su članovi poznate osobe zagrebačkog sportskog i estradnog života: Marijan Vlak, Slaven Zambata, Jasenko Houra, Dubravko Šimenc, Marko Domazet, itd. To je samo prva u nizu akcija “Ne damo Maksimir”...
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sub tra 18, 2009 1:06 pm

Dudu: Volim Dinamo, ali Hajduk je jači!

'Volio bih da naslov osvoji Dinamo, ali mislim da će biti potpuno zasluženo ako prvi bude Hajduk! Splićani igraju bolje, čini mi se da su jači od modrih', šokirao je Eduardo Zagrepčane.

Daleko od gliba HNL-a, u hladnom, ali elitnom londonskom grotlu svjetskog nogometa, radi i zabija nekadašnji dječak s maksimirskog pomoćnog igrališta - Eduardo da Silva. Dani kada se smrzavao i liječio ozljede na Maksimiru su prapovijest, kao i ružni Taylorov ožiljak, a budućnost san o osvajanju Lige prvaka, uz pokoje sjećanje na zagrebačke dane.

Dok se Dinamo očajnički bori za kakvu smislenu akciju, pokoji gol i bod prednosti pred Hajdukom, njegov će Arsenal 29. travnja igrati prvu utakmicu polufinala Lige prvaka na Old Traffordu protiv moćnog lidera Premiershipa, Manchester Uniteda. U takvim bi okolnostima svatko lakše ozdravio.

"Dobro je, dobro. Ide na bolje. Protiv Villarreala sam bio na klupi. Još uvijek idem na terapije, ali sam spreman. Normalno treniram. Bit će sve u redu, zdrav sam, ne osjećam nikakve probleme", potvrdio je u razgovoru za Sportske te prokomentirao još uvijek aktualnu 3:0 pobjedu protiv Villareala u četvrtfinalu.

"Velika je to stvar. Očekivali smo da ćemo proći, uhvatiti polufinale, ali priznajem da se nitko nije nadao da ćemo Villarreal slomiti s tako uvjerljivim rezultatom. Međutim, jedna stvar mora biti jasna, kad Arsenal igra kod kuće na Emiratesu, teško nas netko može pobijediti".

Njegovi Topnici, baš kao i ostala dva engleska polufinalista Lige prvaka, Manchester i Chelsea, imaju više no naporan završetak sezone. Sva tri kluba bore se i za naslov prvaka domaće lige te FA Kupa. Doduše, Arsenal u Premiershipu ima male šanse za trijumf, pa su porasli europski apetiti.

"Možemo izbaciti Manchester United, prvake Europe! Uostalom, vidjeli ste kako je Porto iznenadio Manchester na Old Traffordu. Kad igraju Topnici i Crveni vragovi radi se o velikom i neizvjesnom derbiju. Sve je moguće. United je favorit, ali nećemo se dati. Ako nam se ukaže najmanja prilika, iskoristit ćemo je", poručio je Eduardo dodavši kako bi nakon malaksanja Arsenala najviše volio da naslov prvaka Engleske osvoji - Liverpool.

To i nije neko iznenađenje, ali njegova prognoza favorita u HNL-u šokirati će mnoge.

NK Dinamo Zagreb - Page 8 0473007.17

"Ne znam kako bih vam najbolje objasnio. Pratim samo rezultate, čitam ono što piše na internetu. Ne gledam utakmice hrvatskog prvenstva. Još ima dosta do kraja. Volio bih da naslov osvoji Dinamo. U Maksimiru sam proveo karijeru do dolaska u Arsenal. Međutim, mislim da će biti potpuno zasluženo ako naslov osvojiti Hajduk! Splićani igraju bolje, čini mi se da su jači od modrih".
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty200 / 999200 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho sub tra 18, 2009 6:37 pm

PROKLETA JE AMERIKA
Pogledajte Mamićevu nadu iz Venezuele!

'Draga mama, ovdje je lijepo, ali je malo hladno...' - Calello, Morales i Ibanez (FOTO: PIXSELL)

Sammir, Etto, Suarez, Morales, Ibanez, Callelo, Chago, Slepička... hoće li Dinamov niz stranaca nastaviti Gustavo - 'strašno brzi' mladi reprezentativac Venezeuele?

Nastave li braća Mamići u tuđini svoju potragu za 'srećom', uskoro će na Maksimiru igrati kompletna reprezentacija Južne Amerike, pojačana pokojim igračem iz Češke i Afrike.

Naime, osmorici Dinamovih stranaca uskoro bi se mogao priključiti i deveti, a ovog su puta braća virnula u Venezuelu. Devetnaestogodišnji član tamošnje mlade U-20 reprezentacije, Gustavo Paez, zadovoljio je na Dinamovoj otvorenoj selekciji koja je završila krajem ovoga tjedna.

Hoće li se uskoro priključiti i prvoj momčadi?

"Dečko je jako dobar, ali nije toliko dobar da bi ga odmah registrirali. Odlučili smo da mu se omogući detaljnija proba, tako da će igrati za naše juniore na turniru Kvarnerska rivijera i u Švicarskoj. Ako zadovolji na ta dva turnira, onda ćemo vidjeti. Kažem, nećemo raditi greške i uzimati igrače iz inozemstva ako nisu bolji od naših", prokomentirao je za Net.hr šef Dinamove omladinske škole Romeo Jozak.

Gustavo je izrazita špica, zabijao je u dvanaest dana maksimirske 'audicije' kao mašina, a Jozak ga je opisao sljedečim riječima:

"Strašno je brz, jako dobro osjeća igru i ima sve nogometne karakteristike koje su interesantne za modernu špicu, ali ponavljam - Dinamo neće davati prednost strancima ako nemaju potrebnu kvalitetu. Kad odradimo dodatne provjere moći ću vam i reći više", zaključio je Jozak.

Inače, na Dinamovoj je 'audiciji' bilo pedesetak igrača, a uz Gustava je zadovoljio još samo jedan. Taj nije iz Venezuele, nego iz Zagorja, radi se o domaćem talentu Tihomiru Šoštariću.

Bit će zanimljivo pratiti razvoj perspektivnog dvojca s različitih strana svijeta - stranca Gustava i domaćeg dečka Tihe za kojeg je, navodno, zainteresiran i Bayern.

DINAMO ĆE BITI NK LEGIJA STRANACA.
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty19 / 99919 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres ned tra 19, 2009 9:14 am

glupo je opće govoriti sad protiv tog gustava... pa on je bio na probi kao i 50 ostalih igrača... zadovoljili su on i ovaj naš domači zagorec šoštarić... i sad nitko ne govori o šoštariću nego samo o gustavu... glupost...
a stvarno bi htio da ovaj šoštarić postane jedan od najboljih hrvatskih nogometaša, jer nema baš prevše uspješnih sportaša iz zagorja...
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho ned tra 19, 2009 9:32 am

tko će njega razumit dok bude davao intrevju Very Happy
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty19 / 99919 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres ned tra 19, 2009 3:48 pm

ja... Very Happy
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri tra 22, 2009 3:56 pm

Dinamo traži suce Liga petice: HNS se nije oglasio, a to je neprihvatljivo!
Suci iz inozemstva ne poznaju ni lokalne prilike, niti lokalne moćnike. Njih ne zanima ništa osim primjena pravila nogometne igre, i ono što vide na terenu, kaže Vrbanović

Dinamo je frustriran odnosom Hrvatskog nogometnog saveza prema njihovu zahtjevu u kojem žele da dvije utakmice finala Kupa te posljednju u prvenstvu sude strani suci. Kap frustriranosti prelila je čašu te se jučer u press-loži maksimirskog stadiona pojavio direktor Damir Vrbanović.
- Prije gotovo mjesec dana poslali smo zahtjev, a požurnica je upućena 15. travnja. Dakle, dva dokumenta su otišli u HNS, a očitovanja Izvršnog odbora nema. Zahtjev smo argumentirali uvjerenošću da ima smisla, tenzije su iznimno izražene, raznorazni pritisci su već prisutni. Zabrinjava nas, ne samo to što se HNS nije oglasio, već nije poduzeo baš nikakvu aktivnost u tom smislu - kazao je Vrbanović.

U Maksimiru su mislili da će HNS već zakazati sjednicu IO-a te dostaviti odgovor na legitimni prijedlog Dinama.
- To držimo apsolutno neprihvatljivim, a već su na temu neoglašavanja HNS-a počele špekulacije. Odgovor HNS-a već je morao biti u našim uredima.

Vrbanović nije kazao o kakvim se špekulacija radi, ali sasvim je jasno kako u Maksimirskoj 128 drže da se u Rusanovoj igra nepošteno, a u korist Hajduka.
- Želimo znati s kojim sucima idemo u finale Kupa, odnosno u posljednju utakmicu na Poljudu!

Vrbanović apostrofira da Dinamo traži isključivo suce iz liga Petice, ali u krajnjem slučaju neće imati ništa protiv ako dođu i suci iz Skandinavije. Bez uvrede drugim klubovima, ali nigdje nema takvih tenzija kao na ogledima Dinama i Hajduka.
- Povijest utakmica Hajduka i Dinama nije blistava, uvijek ostaju repovi. Postoji osnovana sumnja da niti jedan od hrvatskih sudaca neće moći suditi splitske oglede na zadovoljavajućoj razini. Vjerujemo da ćemo s takvim našim zahtjevom skinuti teret s vrata naših sudaca. Suci iz inozemstva ne poznaju ni lokalne prilike, niti lokalne moćnike. Njih ne zanima ništa drugo osim primjena pravila nogometne igre, te ono što vide na terenu.

Vrbanović veli da su suci samo službene osobe, ali u nekim drugim dijelovima svijeta.
- Nažalost, stjecajem nesretnih okolnosti hrvatski suci su postali jedan od bitnih faktora u hrvatskom nogometu! Nepovjerenje, unaprijed napravljene “kombinacije” utječu da oni oglede Dinama i Hajduka ne sude dobro. Ne želimo reći da naši suci ne znaju suditi, ali ove tri utakmice su specifične i ne možemo naći suca za kojeg ćemo pronaći konsenzus da će posao odraditi na primjeren način. Najvažnije su objektivnost i neutralnost.

Dinamo zato želi sve što prije riješiti s HNS-om.
- Ljudi koji sjede u Izvršnom odboru moraju znati da preuzimaju odgovornost za regularnost natjecanja. Mi u Dinamu svjesni smo suodgovornosti za odigranu utakmicu. Zato danas ponovno dižemo glas uvjereni da ćemo tenzije smanjiti na najmanju moguću razinu. Tražimo da naš zahtjev bude riješen u najkraćem mogućem roku!

Na pitanje je li Dinamo kontaktirao HNS i saznao zašto se odugovlači sa sastankom Izvršnog odbora i konačnim rješenjem, Vrbanović je odgovorio:
- Kad je Hajduk svojevremeno tražio izvanrednu sjednicu IO-a, ona je bila sazvana za 48 sati! Naravno da smo kontaktirali HNS, tražili objašnjenje zašto naš zahtjev nije stavljen na dnevni red, a radi se o gorućoj temi. Odgovora nije bilo! Zapravo, odgovor je bio: Izvršni odbor nije se sastao. Mi smo se iskreno nadali da ćemo dobiti odgovor u roku od sedam dana otkad smo podnijeli zahtjev.

Direktor ima informaciju da će se Izvršni odbor HNS-a sastati sljedećih dana.
- U Izvršnom odboru sjede odgovorni ljudi koji su već više puta pokazali da misle o interesu hrvatskog nogometa. Siguran sam da će prepoznati naš zahtjev.

Ali Hajduk je protiv.
- Znamo za taj njihov stav. Ali zašto bi Hajduk bio protiv ako je sa stranim sucima već u startu zajamčena objektivnost, neutralnost i nepristranost u bilo kojem segmentu?

A tko će platiti troškove stranim sucima?
- To je najmanji problem, riješit će se na relaciji HNS - Udruga prvoligaša. Uostalom, plaćamo kotizacije.

Autor: JL

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty999 / 999999 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sri tra 22, 2009 3:57 pm

vec se trazi alibi Laughing
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister sri tra 22, 2009 3:57 pm

Ne, nego sudac koji ne sudi penal za igrača koji padne u 16 m čim ga netko krivo pogleda. smajlić
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty14 / 99914 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sri tra 22, 2009 3:58 pm

a ja mislio da si ti inteligentan decko koji ne upija sve sto mamic i novine pisu...
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister sri tra 22, 2009 4:01 pm

Hehe, znaš ti dobro na kaj sam ja mislio...
Koliko je Kalinić ove sezone dao golova a da nisu iz penala? 2 Laughing

Ja se slažem sa stranim sucima, čisto zato kaj je manja vjerojatnost da padnu pod utjecaj i prevagnu na stranu jednog od njih dvoje, jerbo nisu simpatizeri niti jednog nit drugog. smajlić
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sri tra 22, 2009 4:03 pm

aj daj mi jedan nepravedno dosudjeni penal za hajduk
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister sri tra 22, 2009 4:04 pm

You're missing the point, mass Laughing

Ali zašto bi Hajduk bio protiv ako je sa stranim sucima već u startu zajamčena objektivnost, neutralnost i nepristranost u bilo kojem segmentu?

Ovo ti meni odgovori. smajlić
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 sri tra 22, 2009 4:06 pm

mislim da mamić i njegovi argentinci kad loše igraju onda odma okrive nekog drugog a nevide da su sami tu krivi,. svi već znaju da dinamo kao klub u hrvatskoj ima najviše novaca i da su najveći potkupljivači i manipulatori rezultatima još od tuđmanovog vremena pa i do dan danas a kad im to neupali onda su suci krivi pa hajduk igra nekorektno itd............ zato i ne prolaze u europi jer curicama kojima se sve servira nije mjesto među pravim nogometnim klubovima.....
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister sri tra 22, 2009 4:08 pm

Naravno da ne prolaze u Europi. Sramota je ispasti od Arsenala, Werdera i drugih objektivno slabijih momčadi. Sreća da nas ostale hrv. momčadi ne sramote kao Dinamo u Amsterdam areni. smajlić
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sri tra 22, 2009 4:08 pm

a zasto snizavat nasim sucima reputaciju? kuzim ja sta ti oces reci ali kako ce onda neki nas sudac uspijet i sudit na nekom svjetskom ili europskom prvenstvu? ili neki do kupova u europi? mislim da je ovaj zadnji objektivno sudio..kad pogledas tekmu ponovo i vidis kako je sudio mislim da je ok..dobro, ti navijas za dinamo i ti ces reci da nije..isto tako bi ja reko da je situacija obrnuta.
vidio sam negdi sliku di bebek (?) festa sa mamicem..e takvom sucu ne bi dao da sudi..

inace, ja bi volio da strani sudac sudi pa da se onda vise nema ko sta zalit..ovako mi se riga poslije svake tekme kad sutradan uzmem citat novine..nikad ni jedan od trenera ne kaze 'suparnike je bio bolji, zasluzena pobjeda, nismo imali svoj dan' i sl.
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister sri tra 22, 2009 4:10 pm

Hehe, istina, naši suci imaju jebačku reputaciju Laughing Laughing Laughing

vidio sam negdi sliku di bebek (?) festa sa mamicem..e takvom sucu ne bi dao da sudi..

O tome ja pričam, ako može on mogu i drugi, ne mora se on slikati sa Mamićem da bi bio pristran. Samo jedan dokaz pristranosti je dovoljan za najmanju sumnju. neznam
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down