Gay tolerancija koju u isto vrijeme traže prema sebi!
+10
Amyicha
zbracun
tanuki
moremore
Hell
Neu
Mihovil
eva kant
Teo
FALKON 2
14 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Gay tolerancija koju u isto vrijeme traže prema sebi!
Kako i naslov teme kaže, vaše mišljenje na gay toleranciju koju traže prema sebi ali ju nemaju prema drugima?
http://www.vecernji.hr/svijet/bijele-lezbijke-tuze-zato-stojer-su-dobile-crnu-bebu-965092
http://www.vecernji.hr/svijet/bijele-lezbijke-tuze-zato-stojer-su-dobile-crnu-bebu-965092
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Re: Gay tolerancija koju u isto vrijeme traže prema sebi!
Mislim da ipak njima smeta što dijete tj. sperma nije od nekog bijelca, a ovo što govore to im je kao neki izgovor. Ako je sredina prihvatila njih dvije kao lezbilke onda će i djete koje je tamnoputo.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Započeo/la tema :
ne vidim nigdje da one nemaju toleranciju, već jedino strah za to dijete:
Spoznaja da će u takvoj sredini roditi crno dijete radost zbog skorog rođenja pretvorila je u ljutnju, razočaranje i strah. Par je bio jako zabrinut zbog činjenice da će u gotovo potpuno bijeloj sredini morati odgajati dijete tamne kože,
Spoznaja da će u takvoj sredini roditi crno dijete radost zbog skorog rođenja pretvorila je u ljutnju, razočaranje i strah. Par je bio jako zabrinut zbog činjenice da će u gotovo potpuno bijeloj sredini morati odgajati dijete tamne kože,
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Kakav strah za dijete ako je sredina prihvatila njih kao gay osobe?
To je rasizam jer po svemu sudeći im je samo izgovor to za sredinu,ali njima smeta CRNO dijete ...
To je rasizam jer po svemu sudeći im je samo izgovor to za sredinu,ali njima smeta CRNO dijete ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
ne smeta im crno dijete, jer prema onome što piše u tekstu, one tu djevojčicu obožavaju i zbog nje se sele u drugu sredinu. njima smeta pogreška koja se dogodila nemarom.
Započeo/la tema :
Ako je obožavaju onda ih pogreška ne bi trebala smetati, imaju djete a to je ono što su željele, a za selidbu nema potrebe jer ako je njih prihvatila kao lezbilke prihvatit će i tamnoputo dijete kojem je jedna od njih majka. Osim toga SAD u kojem žive ima crnaca više od 12%, a i predsjednik države im je crnac pa da ga ne prihvate stvrno bi bilo čudno.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Započeo/la tema :
stvarno ste naivni...greške koštaju, a u americi se to da lijepo naplatiti..
Započeo/la tema :
Pa po tome su mogle tužiti i za spol ... jer eto one nisu htjele dečka nego curicu ili obrnuto .
eva svaka čast ali sa svakom novom stvari koju ispuniš nekome taj traži više i više itd ... sad neznam tko je tu naivan
Znači dobile su dijete ,sredina je prihvatila njih a sada neće crno dijete, ipak to nije Južnoafrička Republika da bi to prošlo ...
eva svaka čast ali sa svakom novom stvari koju ispuniš nekome taj traži više i više itd ... sad neznam tko je tu naivan
Znači dobile su dijete ,sredina je prihvatila njih a sada neće crno dijete, ipak to nije Južnoafrička Republika da bi to prošlo ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Rasistkinje, gladne za novcima.
Mjesto da budu sretne i zahvalne sto ce dobiti dijete, oci su im ispale od pohlepe za dolarima.
Mjesto da budu sretne i zahvalne sto ce dobiti dijete, oci su im ispale od pohlepe za dolarima.
Mihovil- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 2145
Reputacija : 204
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
FALKON 2 je napisao/la:Pa po tome su mogle tužiti i za spol ... jer eto one nisu htjele dečka nego curicu ili obrnuto .
ne mogu tužiti za spol, jer u banci sperme ne odvajaju spermu na one s x kromosomom i na one s y kromosomom, pa ne možeš birati spol djeteta, ali zato možeš birati donatora s određenim karakteristikama. i ako su one kupile spermu određenog donatora, onda su tu spermu trebale i dobiti, i zbog tog propusta imaju pravo tužiti banku sperme.
nitko njima ništa nije ispunio, prema njihovom zakonu one su slobodno mogle kupiti spermu, što su i učinile.
to što je neka sredina otvorena za homo veze, ne znači nužno da ne može biti rasistička. jedno s drugim nema veze.
Započeo/la tema :
pRESTRAŠNO.FALKON 2 je napisao/la:Kako i naslov teme kaže, vaše mišljenje na gay toleranciju koju traže prema sebi ali ju nemaju prema drugima?
Ako netko zagovara i pobornik je različitosto, onda bi pak i trebao prihvaćati istu.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Problem u americi što će ljudi prije prihvatiti bjelkinje lezbijke nego crno dijete.
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:
pRESTRAŠNO.
Ako netko zagovara i pobornik je različitosto, onda bi pak i trebao prihvaćati istu.
To samo pokazuje koliku toleranciju imaju isti a istu traže za sebe ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Da se radi o heteroseksualnom paru koji je postavio odštetni zahtjev radi pogrešno poslane sperme, ove teme ne bi bilo. Ne bi se pisalo o njihovom moralu, toleranciji, seksualnoj orijentaciji, boji kose i očiju, jedino bi bilo važno da su robu platili i da im ista nije dostavljena.
Heteroseksualno, pretežno homofobno društvo rado zaboravlja da lezbo paru nitko nije darovao spermu. Izabrale su spermu određene osobe i platile je svojim novcima. Kad platiš za Mercedes a dobiješ Škodu, slijedi tužba. Poštivanje kupoprodajnog ugovora u Americi je svetinja.
Heteroseksualno, pretežno homofobno društvo rado zaboravlja da lezbo paru nitko nije darovao spermu. Izabrale su spermu određene osobe i platile je svojim novcima. Kad platiš za Mercedes a dobiješ Škodu, slijedi tužba. Poštivanje kupoprodajnog ugovora u Americi je svetinja.
moremore- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 05.10.2014
Broj postova : 316
Reputacija : 38
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
moremore je napisao/la:Da se radi o heteroseksualnom paru koji je postavio odštetni zahtjev radi pogrešno poslane sperme, ove teme ne bi bilo. Ne bi se pisalo o njihovom moralu, toleranciji, seksualnoj orijentaciji, boji kose i očiju, jedino bi bilo važno da su robu platili i da im ista nije dostavljena.
patetično je kada se biološko nasljeđe svodi na robu!
one su kupile ono što im priroda onemogućuje i sada ispada kako su one u pravu
bolje da su kupile cucka s pedigreom, jer se pitam kako će se to dijete osjećati kada odraste i kada shvati da je bio samo željena igračka poput cucka neželjene rase
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Slažem se u potpunosti, i nema se skoro ništa dodat.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
U potrošačkom društvu nitko nikome ništa ne omogućuje, sve se kupuje. Na tisuće neplodnih parova ostaju bez djece jer nemaju novaca s kojima bi si kupili tuđu spermu.
Kako bi se osjećao da ti je priroda onemogućila rad srca, kupio si zamjensko srce a banka organa ti pošalje bubreg? Pogreške u zdravstvu se ne opraštaju.
Kako bi se osjećao da ti je priroda onemogućila rad srca, kupio si zamjensko srce a banka organa ti pošalje bubreg? Pogreške u zdravstvu se ne opraštaju.
Započeo/la tema :
a zašto bi kupovali spermu?moremore je napisao/la:U potrošačkom društvu nitko nikome ništa ne omogućuje, sve se kupuje. Na tisuće neplodnih parova ostaju bez djece jer nemaju novaca s kojima bi si kupili tuđu spermu.
zašto se ne poštuje priroda,
ako par ne može imati djecu, zašto onda silovanje prirode?
zar nije bolja alternativa usvajanje djeteta koje je neželjeno?
za mene je to daleko humaniji potez nego nasilno rađanje djeteta koje ionako nije biološko tvoje!
a kako bi se ja osjećao kad mi srce počne štekati?
znao bi da mi je kraj blizo i da sam bogat kao što nisam , ne bi kupovao tuđe srce jer umrjeti se mora i nema tih novaca koji mogu kupiti život!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ne radi se ovdje o humanosti nego o propustu koji je počinila banka sperme.
Ne upuštam se u motive parova koji kupuju spermu niti mislim da je to silovanje prirode.
To dijete jest biološki materino za razliku od posvojenog koje to nije.
I posvojenje je jedno od rješenja no o tome odlučuje roditeljski par.
Ne upuštam se u motive parova koji kupuju spermu niti mislim da je to silovanje prirode.
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
a zašto bi kupovali spermu?
zašto se ne poštuje priroda,
ako par ne može imati djecu, zašto onda silovanje prirode?
zar nije bolja alternativa usvajanje djeteta koje je neželjeno?
za mene je to daleko humaniji potez nego nasilno rađanje djeteta koje ionako nije biološko tvoje!
a kako bi se ja osjećao kad mi srce počne štekati?
znao bi da mi je kraj blizo i da sam bogat kao što nisam , ne bi kupovao tuđe srce jer umrjeti se mora i nema tih novaca koji mogu kupiti život!
Koga briga za prirodu? Mi smo civilizacija, koja sa razvojem znanosti kreira svoj svijet. Ako se može zašto ne? Sad fakat zvučiš kao neki svećenik koji se drži zakona prirode koji ne postoje.
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
daleko od tog nije lijepo šta su im napravili, ipak su trebali sve detaljno provjeriti, ali ako toliko obožavaju tu curicu, ne moraju onda ni toliku halabuku dizati
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
moraju, zato da što prije dobiju odštetu.
Započeo/la tema :
Ako njih zanima novac onda je upravo to samo halabuka ... a dijete će im ionako brzo dosaditi kao i svaka druga igračka ...
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
zašto bi to trebalo biti tako? znaju da mogu na tom počinjenom propustu dobiti novac, i žele to iskoristiti. to pak ne znači atomatski da im to dijete ništa ne znači.
Započeo/la tema :
moremore je napisao/la:Ne radi se ovdje o humanosti nego o propustu koji je počinila banka sperme.
Ok propust banke sperme ... ALI postavimo si pitanje onda, one ne vole muškarce niti išta muško, šta će im onda muška sperma, kako bi se odnosile da je to dijete kojim slučajem muško?
Ali naposlijetu one su napravile halabuku zbog BOJE djeteta koje navodno vole ali se boje da ga neće sredina prihvatiti ALI ta ista sredina je prihvatila njih dvije kao gay par/obitelj?
Tu nešta jako smrdi a pogotovo što je završilo u medijima širom svijeta.
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Konzumirate li ikad lijekove, antibiotike i alkohol u isto 'vrijeme'?
» Najdraža modna krpica koju ste si priuštili u posljednje vrijeme
» Koju konfiguraciju imate? Koju kupujete?
» Razdoblje - vrijeme filma - koje vrijeme (razdoblje) je imalo najbolje filmove?
» Inspektori ispred trgovina traže račun i kažnjavaju!
» Najdraža modna krpica koju ste si priuštili u posljednje vrijeme
» Koju konfiguraciju imate? Koju kupujete?
» Razdoblje - vrijeme filma - koje vrijeme (razdoblje) je imalo najbolje filmove?
» Inspektori ispred trgovina traže račun i kažnjavaju!
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 1 / 3.