Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kakvom putu težite

+3
Mihovil
Teo
Iron Man
7 posters

Go down

Kakvom putu težite Empty Kakvom putu težite

Postaj by Teo čet kol 14, 2014 11:33 am

Ovaj interesantan i kratak test ličnosti ukazaće na neke od glavnih crta vašeg karaktera. Dovoljno je da izaberete prolaz i pročitate šta to govori o vama, ali i kakvom životnom putu istinski težite. Prilično je tačno, zar ne?

Kakvom putu težite 27yv5x

1. VAŠ PUT JE PUT OSLOBAĐANjA
Vi ste osoba kojoj treba puno prostora, i hoćete slobodu da radite stvari na svoj način. Preferirate životne puteve koje ste sami raskrčili i napravili, i uvek imate više opcija i mogućnosti. Nikada ne želite da se osetite sputano i ograničeno. Prilično ste nezavisni, ponekad i buntovni, ali ne volite da se konfrontirate drugima. Radije ćete se pasivno i mirno odupreti od nekoga ili nečega. Ne volite kada ste u žurbi, volite da odvojite vreme za uživanje u životu. Ponekada ste čak i prezauzeti hedonizmom.

2. VAŠ PUT JE PUT PRIVATNOSTI
Volite da putujete sami, da razmišljate, analizirate, donosite zaključke, sređujete sopstvene misli. Težite komfornom životnom putu u kome ima mesta samo za jednog. Naravno, otvoreni ste i za druge ljude, ali vam je na prvom mestu posvećenost sebi i svojim ciljevima. Originalni ste i pronicljivi, svet gledate na jedinstven način. Često i drugi imaju koristi od vaših saveta i razmišljanja. Može se reći da ste usamljenik, ali kada to želite veoma ste dobro povezani sa ljudima i imate puno razumevanja za druge!

3. VAŠ PUT JE ŽIVOPISAN
Vi ste veoma privlačna i angažovana osoba, kosmopolita ste i želite sve da ipsorbate. Vaš san je da vam život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i lepotom... Za vas, čar života je put, a ne destinacija. Radoznali ste i uvek želite da saznate što više. Uvek započinjete prvi razgovor, i imate puno pitanja. Duhoviti ste i sa izraženom inteligencijom, i ljudi se uvek smeju u vašem društvu.

4. VAŠ PUT JE UZBUDLjIV
Uvek idete napred u životu, čak i ako ulazite u nepoznato. Ne marite za posledice, njima se bavite kasnije. Vi težite nepredvidivosti u životu, možda čak i stvarima koje bi druge zastrašile. Privlači vas sve što je nepoznato, volite da prkosite pravilima i često umete da budete nemarni. Delate bez puno razmišljanja, ali vas uglavnom prati sreća. Spontani ste i stalno tragate za novim uzbuđenjima - želite da iskorisite vreme koje vam je dato na ovoj planeti!

5. VAŠ PUT JE PUT STABILNOSTI
Vi ste večni tragalac za mirom, i niste previše zahtevni. Veoma ste sadržajna osoba, ali jednostavno ponekada ne želite da se trudite. Za vas idealan život je bez velikih talasanja i opterećenja, siguran i prijatana. Volite da znate u šta se upuštate, i kad god je to moguće pravite lakše izbore. Život je dovoljno težak, da biste se vi bavili teškim odlukama i situacijama. Stabilni ste, i umete da podržite okolinu. Poznati ste po svojoj doslednosti.

6. VAŠ PUT JE PUT TIŠINE
Cenite samoću u svim apsketima života. Može da prođe dugo vremena, a da vi ni ne osetite da ste bili sami. Volite mir i rišinu u životu. Želite da upijete sve lepo iz prirode i života, i tražite značaj u svemu što vas okružuje. Vi ne volite gužvu, ali volite ljude. Cenite autentične odnose i duboke, smislene razgovore.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Kakvom putu težite Empty0 / 9990 / 999Kakvom putu težite Empty

[Vrh] Go down

Kakvom putu težite Empty Re: Kakvom putu težite

Postaj by Mihovil čet kol 14, 2014 1:41 pm

Malo 3, malo 5
Mihovil
Mihovil
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 2145
Reputacija Reputacija : 204
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Kakvom putu težite Empty37 / 99937 / 999Kakvom putu težite Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man čet kol 14, 2014 2:02 pm

Malo 2 malo 5

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kakvom putu težite Empty336 / 999336 / 999Kakvom putu težite Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo čet kol 14, 2014 3:56 pm

jedna vrata treba odabrati

moje je 5
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mihovil čet kol 14, 2014 4:19 pm

Ako moram odabrati samo jedna vrata onda 5, ali s jednom bitnom razlikom - ne biram lakši put, štoviše često biram teži ali bolji na dulje staze.
Mihovil
Mihovil
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 2145
Reputacija Reputacija : 204
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Kakvom putu težite Empty37 / 99937 / 999Kakvom putu težite Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican čet kol 14, 2014 8:59 pm

Dvotroumio sam se između 2, 4 i 5 ali odlučio sam se za 2.

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Kakvom putu težite Empty55 / 99955 / 999Kakvom putu težite Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet kol 15, 2014 10:06 am

5. VAŠ PUT JE PUT STABILNOSTI
Vi ste večni tragalac za mirom, i niste previše zahtevni. Veoma ste sadržajna osoba, ali jednostavno ponekada ne želite da se trudite. Za vas idealan život je bez velikih talasanja i opterećenja, siguran i prijatana. Volite da znate u šta se upuštate, i kad god je to moguće pravite lakše izbore. Život je dovoljno težak, da biste se vi bavili teškim odlukama i situacijama. Stabilni ste, i umete da podržite okolinu. Poznati ste po svojoj doslednosti.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Kakvom putu težite Empty92 / 99992 / 999Kakvom putu težite Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sri tra 15, 2015 1:03 am

3. VAŠ PUT JE ŽIVOPISAN
Vi ste veoma privlačna i angažovana osoba, kosmopolita ste i želite sve da ipsorbate. Vaš san je da vam život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i lepotom... Za vas, čar života je put, a ne destinacija. Radoznali ste i uvek želite da saznate što više. Uvek započinjete prvi razgovor, i imate puno pitanja. Duhoviti ste i sa izraženom inteligencijom, i ljudi se uvek smeju u vašem društvu.

jedino ne započinjem prva razgovor i nemam puno pitanja, jer eto u početku se ne mogu odmah opustit, ali sa svime ostalim se slažem Very Happy
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Kakvom putu težite Empty113 / 999113 / 999Kakvom putu težite Empty

[Vrh] Go down

Postaj by moremore sri tra 15, 2015 6:26 pm

Uz neke ograde, vrata broj 6:

Cenite samoću u svim aspektima života. Može da prođe dugo vremena, a da vi ni ne osetite da ste bili sami. Volite mir i tišinu u životu. Želite da upijete sve lepo iz prirode i života, i tražite značaj u svemu što vas okružuje. Vi ne volite gužvu, ali volite ljude. Cenite autentične odnose i duboke, smislene razgovore.
moremore
moremore
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 05.10.2014
Broj postova : 316
Reputacija Reputacija : 38
Godina imam : 42
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down