Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U kakvom obliku najčešće pijete lijekove?

+9
Iron Man
Amyicha
evitaa
mala_lutkica
Love
THUNDER_DINIX
tomtomy
stidljiva ljubičica
Neu
13 posters

Go down

Kakve lijekove najčešće uzimate

U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_lcap38%U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_rcap 38% 
[ 9 ]
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_lcap17%U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_rcap 17% 
[ 4 ]
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_lcap4%U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_rcap 4% 
[ 1 ]
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_lcap4%U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_rcap 4% 
[ 1 ]
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_lcap0%U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 1 ]
[ 1 ]
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_lcap13%U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_rcap 13% 
[ 3 ]
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_lcap8%U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_rcap 8% 
[ 2 ]
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_lcap8%U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_rcap 8% 
[ 2 ]
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_lcap0%U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]

Ukupno glasova : 24

U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty U kakvom obliku najčešće pijete lijekove?

Postaj by Neu uto srp 14, 2009 12:06 pm

Dakle naparavila sam malu podjelu,i sastavila anketicu pa vi glasajte i recite lijepo za što ste glasali.

Također možete napisat kakav oblik lijeka vam je najgori a kakav najbolji.

Možete glasati za više opcija

Zadnja promjena: Neukrotiva; pet stu 06, 2009 1:41 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty999 / 999999 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty Re: U kakvom obliku najčešće pijete lijekove?

Postaj by stidljiva ljubičica uto srp 14, 2009 12:12 pm

pijem biljne čajeve
glasat ću za infuzije, to je najsličnije infuzima :smajlić:
(inače, sumnjam da netko najčešće uzima lijekove infuzijom, uzme bočicu, stalak, i zabode si lijepo...)

evo malo pojašnjenja copy paste ne da mi se razmišljat previše:

Kod:
U fitoterapiji većina ljudi koristi najjednostavnije pripravke, a to su infuzi i dekokti, poznatiji pod nepreciznim nazivom čajevi, a predstavljaju ekstrakte ljekovitih tvari u vrućoj vodi. Infuzi se dobivaju potapanjem biljke u kipuću vodu, a dekokti kuhanjem u vodi. Postoje i brojni drugi tipovi ekstrakata, kao što su macerati, koji nastaju stajanjem ljekovitog bilja u nekom otapalu, primjerice, macerat korijena sljeza u mlakoj vodi ili macerat ružmarina u 45-postotnom alkoholu etanolu. Postoji niz različitih tipova ekstrakata, poput suhih ekstrakata dobivenih uklanjanjem otapala u kojem se macerirala ljekovita biljka. U knjizi su precizno navedeni načini korištenja pojedinih biljaka, te dnevne doze koje se moraju uzimati.

stidljiva ljubičica
Trajno baniran/a

Registriran/a : 03.04.2009
Broj postova : 2036
Reputacija Reputacija : 81
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty92 / 99992 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty Re: U kakvom obliku najčešće pijete lijekove?

Postaj by Neu uto srp 14, 2009 12:14 pm

pa jel ne moraš za infuziju ići u bolnicu? btw ja ne volim da me bodu,ja se bojim igli...

ja pijem najčešće tablete

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty999 / 999999 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tomtomy uto srp 14, 2009 12:15 pm

ja sam glaso za cepice, vaginalete i kremice, to najcesce rabim!
tomtomy
tomtomy
Junior
Junior

Registriran/a : 06.03.2009
Broj postova : 671
Reputacija Reputacija : 82
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty1 / 9991 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by stidljiva ljubičica uto srp 14, 2009 12:18 pm

Laughing naravno da se to radi u bolnici, nego kako, šalim se ja malo
i treba to u bolnici samo, jer se nešto može zakomplicirati, treba stručno rukovati s iglama i jako je bitno da je sve sterilno i pravilno dezinficirano mjesto uboda

stidljiva ljubičica
Trajno baniran/a

Registriran/a : 03.04.2009
Broj postova : 2036
Reputacija Reputacija : 81
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty92 / 99992 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX uto srp 14, 2009 12:38 pm

šumece nekad, kapsule, sirupe i tablete skoro nikad (jako rijetko)-da kucnem u drvo...

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty889 / 999889 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love uto srp 14, 2009 1:57 pm

tablete i kapi za nos najčešče koristim
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty672 / 999672 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX uto srp 14, 2009 3:14 pm

joj stara moja ne moze bez kapi živit

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty889 / 999889 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto srp 14, 2009 3:21 pm

di ona stavlja kapi?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX uto srp 14, 2009 3:31 pm

u dupe hh

u nos Very Happy

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by mala_lutkica sri srp 22, 2009 1:40 pm

šumeće tablete i obične tablete

mala_lutkica
Trajno baniran/a

Registriran/a : 06.06.2009
Broj postova : 1282
Reputacija Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty97 / 99997 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa sub ruj 26, 2009 8:48 pm

Kao tablete
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty0 / 9990 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha ned ruj 27, 2009 8:00 am

tablete i sirupi, ali više tablete neg sirupi
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty113 / 999113 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet ruj 22, 2011 7:52 pm

Hvala Bogu pa već 100 godina nisam morala piti sirup, nema mi goreg od gorkog sirupa.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man čet ruj 22, 2011 8:50 pm

tablete

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty336 / 999336 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by GracaVanPelt pet lip 14, 2013 7:23 am

Sirup pijem jedino kad me grlo boli inače tablete
GracaVanPelt
GracaVanPelt
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.08.2012
Broj postova : 1347
Reputacija Reputacija : 233
Započeo/la tema :
U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty0 / 9990 / 999U kakvom obliku najčešće pijete lijekove? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by valentino pet lip 14, 2013 12:28 pm

Praškaste, a sirup od jaglaca za grlo popijem i kad ga ne trebam, volim taj okus.

valentino
Trajno baniran/a

Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Lady with hat ned lip 30, 2013 8:11 pm

Trudim se da dolazim što manje u dodir s lekovima.Kad baš moram,onda koristim šumeće tablete,kad mi padne imunitet.
Lady with hat
Lady with hat
Junior
Junior

Registriran/a : 16.07.2012
Broj postova : 681
Reputacija Reputacija : 97
Godina imam : 27
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo ned lip 30, 2013 9:19 pm

tablete i kremice  sam glasao

zašto nema u anketi kapsule? kao 

jer i to znam koristiti
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics