Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kutija za lovu na križnom putu i prosjačenje na križnom putu od strane ljudi koji žicaju?

2 posters

Go down

Kutija za lovu na križnom putu i prosjačenje na križnom putu od strane ljudi koji žicaju? Empty Kutija za lovu na križnom putu i prosjačenje na križnom putu od strane ljudi koji žicaju?

Postaj by Neu čet kol 15, 2013 8:28 pm

Kutija za lovu na križnom putu i prosjačenje na križnom putu od strane ljudi koji žicaju? Da li je ovo po vama moralno i normalno? Koji kurac. Čovjek dođe na križni put, kako bi ne znam, pomolio se, malo prošteao i što ja znam, produhovio se a ono na putu, neposredno kraj križa kutija za lovu kraj kipa gospe. Neposredno krajem, ženska žica lovu.

konjanik 

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kutija za lovu na križnom putu i prosjačenje na križnom putu od strane ljudi koji žicaju? Empty999 / 999999 / 999Kutija za lovu na križnom putu i prosjačenje na križnom putu od strane ljudi koji žicaju? Empty

[Vrh] Go down

Kutija za lovu na križnom putu i prosjačenje na križnom putu od strane ljudi koji žicaju? Empty Re: Kutija za lovu na križnom putu i prosjačenje na križnom putu od strane ljudi koji žicaju?

Postaj by tanuki čet kol 15, 2013 9:09 pm

zašto ne?
veće je licemjerje krščana koji ne poštuju   bibliju iako  bi  biblija  trebala  biti osnov  krščanskog učenja:
"Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi."
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Kutija za lovu na križnom putu i prosjačenje na križnom putu od strane ljudi koji žicaju? Empty700 / 999700 / 999Kutija za lovu na križnom putu i prosjačenje na križnom putu od strane ljudi koji žicaju? Empty

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics