Obavezna registracija blogera
3 posters
Stranica 1 / 1.
Obavezna registracija blogera
Po novoj odredbi koja je stupila na snagu u Rusiji, blogeri se ubuduće moraju registrirati (imenom i e-mailom), baš kao i operatori internetskih stranica te korisnici Facebooka, Twittera, i drugih. Oni koji prekrše odredbu morat će platititi i do 10.000 eura kazne, a moguće je i zatvaranje stranica. Aktivisti za ljudska prava i kritičari Kremlja upozoravaju da je ovo napad na slobodu mišljenja. » DW
jeste li vi za registraciju blogera u vašoj državi? koje su prendosti a koje mane takvog poteza?
jeste li vi za registraciju blogera u vašoj državi? koje su prendosti a koje mane takvog poteza?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Obavezna registracija blogera
Neu je napisao/la:
Da. Kao što sam i za pisanje na forumu pod punim imenom, prezimenom i adresom.
Prednost = kultura pisanja
Mana = ništa
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
pa dobro zašto onda ti ne staviš svoje puno ime i prezime i adresu na ovaj forumhistrion je napisao/la:
Da. Kao što sam i za pisanje na forumu pod punim imenom, prezimenom i adresom.
Prednost = kultura pisanja
Mana = ništa
budi nam svijetli primjer
zbog svojih stavova mnogi su izloženi progonstvu, a zahvaljujući internetu i anonimnosti, mnoge dobre misli su ugledale svjetlost dana ( ne mislim na ovaj forum)
kontrolirani internet poput ove ruske šablone je orvelovski scenarij!
zašto sam se ja pobunio protiv brisanja jedne degutantne priče i zbog tog popušio hrpu banova!
sigurno ne zbog toga što mi se pričica dopada, već upravo stoga što priča govori više o onome tko ju je napisao već o onome zašto je anatemizirana !
internet je zanimljiv dok postoji sloboda misli i pisanja, dok se to stavi pod kontrolu,
odjebali smo svi skupa
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
... zašto onda ti ne staviš svoje puno ime i prezime i adresu na ovaj forum
budi nam svijetli primjer
zbog svojih stavova mnogi su izloženi progonstvu ... internet je zanimljiv dok postoji sloboda misli i pisanja ...
Edgar Pršo
Koparska 17; Pula / Levstikova 12; Zagorje ob Savi
Jebeš ti slobodu misli i pisanja kad se ta sloboda svede na pljuvanje po drugima i lječenje osobnih frustacija.
Ako namaš jaja iza svojih riječi stajati imenom i prezimenom - onda šuti.
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
imaš zanimljivo ime Histrione ili Edgare,
ali ja se neću izazvan tvojim primjerom javno deklarirati,
moje ime i prezime može znati svatko tko to želi,
to na ovom forumu zna Gabry i Neu (i na žalost neaktivna Fosy, jer joj je ovaj forum posta nezanimljiv i dosadan) možeš i ti ako te baš zanima,ali ne bih baš volio da moje podatke imaju osobe poput fiškala ili markeca
da histrione imam jaja i stojim iza svakog slova napisanog na webu, ali problem je u idiotima koji ne razumiju ni kurca od onog što ja natipkam!
napisao si čini mi se jednom da bi najradije skočio u monitor i zadavio me zbog mojih provokacija, ali ti si inteligentan pa za razliku od drugih za bujanje vlastitih emocija kriviš samog sebe, ali nisu svi poput tebe Edgare!
da Edgare, lijepo je vidjeti osobu poput tebe na ovom forumu- avanturista , planinar i iskreno ti se divim, mada u fotografiji nemaš pojma
ali ja se neću izazvan tvojim primjerom javno deklarirati,
moje ime i prezime može znati svatko tko to želi,
to na ovom forumu zna Gabry i Neu (i na žalost neaktivna Fosy, jer joj je ovaj forum posta nezanimljiv i dosadan) možeš i ti ako te baš zanima,ali ne bih baš volio da moje podatke imaju osobe poput fiškala ili markeca
da histrione imam jaja i stojim iza svakog slova napisanog na webu, ali problem je u idiotima koji ne razumiju ni kurca od onog što ja natipkam!
napisao si čini mi se jednom da bi najradije skočio u monitor i zadavio me zbog mojih provokacija, ali ti si inteligentan pa za razliku od drugih za bujanje vlastitih emocija kriviš samog sebe, ali nisu svi poput tebe Edgare!
da Edgare, lijepo je vidjeti osobu poput tebe na ovom forumu- avanturista , planinar i iskreno ti se divim, mada u fotografiji nemaš pojma
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Similar topics
» Registracija vašeg vozila
» Od sljedeće godine obavezna identifikacija vlasnika mobitela
» Registracija hr domena, igdje povoljnije?
» Od sljedeće godine obavezna identifikacija vlasnika mobitela
» Registracija hr domena, igdje povoljnije?
Stranica 1 / 1.