Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Registracija hr domena, igdje povoljnije?

+2
Narco
Zeber
6 posters

Go down

Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty Registracija hr domena, igdje povoljnije?

Postaj by Zeber pon oľu 04, 2013 12:50 pm

Ljudi, ovo je preskupo postalo, pa registracija hr domena sada 600-700kn pa šta se dešava ovo? Jel i to zbog EU? Gledam na Avalonu najpovoljnije do sada 625kn ali i to je previše, ima li igdje jeftinije? Ako neko zna... klanjanje klanjanje

Zeber
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 04.03.2013
Broj postova : 1
Reputacija Reputacija : 0
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty0 / 9990 / 999Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty

[Vrh] Go down

Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty Re: Registracija hr domena, igdje povoljnije?

Postaj by Gost pon oľu 04, 2013 2:20 pm

hr domena je upravo zato među najskupljim jer je u neku ruku ekskluzivna, možeš ju imati besplatno ukoliko si vlasnik obrta ili nečeg sličnog. inače imam hosting na infoNetu i cjena je također 625 kuna
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty Re: Registracija hr domena, igdje povoljnije?

Postaj by Narco pon oľu 04, 2013 2:53 pm

lol,neznam zasto bi placali .hr tolko kad je .com 60-70 kn.
totalno nepotrebno.
iako nekuzim cemu carnet naplacuje toliko.
Narco
Narco
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty30 / 99930 / 999Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon oľu 04, 2013 3:05 pm

Narco je napisao/la:lol,neznam zasto bi placali .hr tolko kad je .com 60-70 kn.
totalno nepotrebno.
x

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty999 / 999999 / 999Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pon oľu 04, 2013 4:12 pm

Narco je napisao/la:lol,neznam zasto bi placali .hr tolko kad je .com 60-70 kn.
totalno nepotrebno.
iako nekuzim cemu carnet naplacuje toliko.
svatko ima svoje razloge, .com.hr je 50 kuna, mislim da je čak najjeftinija.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Narco pon oľu 04, 2013 5:16 pm

mislim da je ista cijena kao i .com.
nedavno je netko imao akciju,.hr je bila jeftinija za jedno 100 kn. mozda akcija jos traje
Narco
Narco
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty30 / 99930 / 999Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pon oľu 04, 2013 5:31 pm

ovo su cjene na infoNet;

.HR BESPLATNO
.HR (naplatna) 625,00 kuna
.COM.HR 50,00 kuna
.COM 85,00 kuna
.NET 85,00 kuna
.ORG 75,00 kuna
.BIZ 85,00 kuna
.INFO 60,00 kuna
.US 75,00 kuna
.EU 110,00 kuna
.TV 252,00 kune
.CO 230,00 kuna
.CC 175,00 kuna
.MOBI 115,00 kuna
.TEL 125,00 kuna
.WS 130,00 kuna
.ME 200,00 kuna
.IN 80,00 kuna
.NAME 90,00 kuna
.ORG.IN 70,00 kuna

ova prva .hr pod besplatno se odnosi na firme i obrte
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX uto oľu 05, 2013 8:37 am

Čudi me da je .com toliko jeftinija od .hr.

Ovu domenu .com.hr nisam nikada shvaćao neznam

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty889 / 999889 / 999Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned oľu 10, 2013 1:41 pm

ne čudi mene ništa, .hr je ekskluzivna domena za ekskluzivne korisnike koji se oće pohvalit da su hrvati

a ovo drugo, neznam što imaš shvatiti ili ne
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX ned oľu 10, 2013 6:08 pm

pa .com je po meni puno jača i svjetski poznatija domena. točka hr je malo preserantska pa je zato skupa smajlić stiglo mi je na poslu nešto o domenama u carnetovom prospektu, ali nisam stigao pročitat još

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty889 / 999889 / 999Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned oľu 10, 2013 6:33 pm

THUNDER_DINIX je napisao/la: točka hr je malo preserantska pa je zato skupa smajlić
upravo tako
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned oľu 10, 2013 9:50 pm

slažem se. u početku, kad sam pravila forum htjela sam i ja bit točka hr ali skupo. uostalom, može bit i točka kurac ako je sajt bez veze. nije bitno to nakon točke, bitan je sadržaj.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty999 / 999999 / 999Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Zločesti Ivek ned oľu 24, 2013 6:11 pm

Pričate gluposti... udri
Zločesti Ivek
Zločesti Ivek
CroFriends premium Ivek
CroFriends premium Ivek

Registriran/a : 27.09.2012
Broj postova : 401
Reputacija Reputacija : 32
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty0 / 9990 / 999Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man ned oľu 24, 2013 6:15 pm

eto ti znaš spameru misa

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty336 / 999336 / 999Registracija hr domena, igdje povoljnije? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Zločesti Ivek ned oľu 24, 2013 6:17 pm

Iron Man je napisao/la:eto ti znaš spameru misa
Znam kao
Zločesti Ivek
Zločesti Ivek
CroFriends premium Ivek
CroFriends premium Ivek

Registriran/a : 27.09.2012
Broj postova : 401
Reputacija Reputacija : 32
Godina imam : 36
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned oľu 24, 2013 6:43 pm

pa reci...a ne samo bla ...otrove
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics