Windows 7
+35
m
Hunnerkongen
Mass
Purgy
Lucya
Stevo Largo
pustinja
scorpio57
stitch
Hitman
Blue Bane
BAGIRA
walter_ri
zagi988
Narco
FALKON 2
GUSTI
H[a]D
KOLERIN
Optimyst
Neukrotivi pastuh
Ecstasy
tanuki
Amyicha
goc
THUNDER_DINIX
Prop
Sinister
gio_deluxe
Turrican
Hell
House
Love
Sasuke
Neu
39 posters
Stranica 34 / 34.
Stranica 34 / 34. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Re: Windows 7
Malo, čisto onako
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
a gle , moš ti mene podjebavati-
ali ja tu imam comp na stolu, bez ikakvih kanti sa strana i boli me kurac za OS, bitno je da mi funkcionira savršeno, pa malo sa čuđenjem gledam na te probleme sa winsima-
kad ću imati probleme sa svojim OS-om, vjerojatno će to biti zato što je hardver zastario,
pa ću ponovo kupiti novi hardver za par godina sa legalnim softverom, koji će vjerojatno biti imun na viruse poput ovog!
ali ja tu imam comp na stolu, bez ikakvih kanti sa strana i boli me kurac za OS, bitno je da mi funkcionira savršeno, pa malo sa čuđenjem gledam na te probleme sa winsima-
kad ću imati probleme sa svojim OS-om, vjerojatno će to biti zato što je hardver zastario,
pa ću ponovo kupiti novi hardver za par godina sa legalnim softverom, koji će vjerojatno biti imun na viruse poput ovog!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ja neznam kakve vi probleme imate sa windowsima, al meni funkcioniraju savrseno i nikada jos od win 95 nisam imao nikakvih problema sa njima, svaki koji sam imao sam zgasio UAC i odrzavao sam sam system i sve super
Gost- Gost
Zločesti je napisao/la:
zatim na prvo na vrhu active
nakon toga biti će dva ili tri restarta i windows bi treba biti aktiviran
ukoliko avira javi nešto ovako
zanemarite. nakon aktivacije obrišite mapu u koju ste raspakirali taj program
ovo mi sad treba
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
stvarno
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
može li laptop HP 6735s vrtit sedmicu?
AMD TurionX2 Dual Core Mobile RM-70 je procesor,
1.7 giga RAMa i ATI Radeon HD 3200 Graphics- grafička kartica?
AMD TurionX2 Dual Core Mobile RM-70 je procesor,
1.7 giga RAMa i ATI Radeon HD 3200 Graphics- grafička kartica?
Gost- Gost
Bez problema. Ghostaj sadašnji sistem, napravi butabilni cd sa kojim možeš vratit sistem u slučaju neke havarije i onda slobodno instaliraj Win7.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
ma znam to, to nije problem već neda mi se zajebavat ako grafička to nemože vrtjet a nigdje ne mogu pronaći pouzdan podatak koliko memorije ima, na tri mjesta sam pronašo tri različite informacije pa nisam baš zadovoljan
Gost- Gost
U najgorem slučaju isključiš Aero Glass efekt pa ti je svaka grafička onda dobra.
Ustvari Windows 7 će ga sam isključiti ako detektira da je grafička preslaba i opet dobro.
Ustvari Windows 7 će ga sam isključiti ako detektira da je grafička preslaba i opet dobro.
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Radeon 3200 bez problema vrti Win7. Ako to radi na dva slična kompa koja sam vidio sa tom grafičkom, onda mora i kod tebe. Isto su HP, samo se ne sjećam koji.
Započeo/la tema :
to mi nije opcijaTurrican je napisao/la:U najgorem slučaju isključiš Aero Glass efekt pa ti je svaka grafička onda dobra.
probat ću kad mi se bude dalo pa vidjet, hvalazbracun je napisao/la:Radeon 3200 bez problema vrti Win7. Ako to radi na dva slična kompa koja sam vidio sa tom grafičkom, onda mora i kod tebe. Isto su HP, samo se ne sjećam koji.
Gost- Gost
A ja još nisams kupila para za njega ali kada sam išla na informatiku kao izvanškolsku aktivnost kod jednog profesora bila je sedmica(windows)I bilo je ok.Ne pre drugačije.Bolje..
lilly2004- Nevina dušica
- Registriran/a : 31.03.2012
Broj postova : 91
Reputacija : 17
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Nemoj ni skupljat, nego si skini besplatno Win8 pa se igraj sa njima.
Započeo/la tema :
Ma gle jedino mjesto na koje sam od jučer počela aktivno dolaziti je ovaj forum...Nemam vremena za skidanje besplatnoga.A i uglavnom mora se ljetovat, skakat s mula i grža.
lilly2004- Nevina dušica
- Registriran/a : 31.03.2012
Broj postova : 91
Reputacija : 17
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
^ haha kako se boji da netko ne bi pomislio da je ona nedajbože geek ili nešto.lilly2004 je napisao/la:Ma gle jedino mjesto na koje sam od jučer počela aktivno dolaziti je ovaj forum...Nemam vremena za skidanje besplatnoga.A i uglavnom mora se ljetovat, skakat s mula i grža.
lilly2004 je napisao/la:Iako sam išla na izvanškolsku informatiku, bože sačuvaj da bi me to zanimalo. Ja volim ljetovati, ludovati, partijati i piti (nemoj reći mojima) sa veselom ekipom!
- Spoiler:
- lilly2004 je napisao/la:Hej nisam to uopće rekla! Baš si budala!Neu je napisao/la:turri je opet počeo
(cenzurirane manje pristojne primjedbe)lilly2004 je napisao/la:Mani me se, šic!
Evo uštedio sam vam da ne morate ništa odgovoriti
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Meni je windows 7 najbolji operativni sustav svih vremena.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Stranica 34 / 34. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Stranica 34 / 34.