Windows 7
+35
m
Hunnerkongen
Mass
Purgy
Lucya
Stevo Largo
pustinja
scorpio57
stitch
Hitman
Blue Bane
BAGIRA
walter_ri
zagi988
Narco
FALKON 2
GUSTI
H[a]D
KOLERIN
Optimyst
Neukrotivi pastuh
Ecstasy
tanuki
Amyicha
goc
THUNDER_DINIX
Prop
Sinister
gio_deluxe
Turrican
Hell
House
Love
Sasuke
Neu
39 posters
Stranica 32 / 34.
Stranica 32 / 34. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34
Re: Windows 7
šta uradit sa sedmicom, odnosno na sedmici kada se umjesto svega
otvara Windows Media Centar?
znači, klikne na mozillu, pojavi se WMC,
klikne na msn pojavi se WMC,
pokrenem task manager, otvori se wmc,
uđem u programe, kliknem na "dodaj/ukloni windows komponente"
otvori se WMC....
otvara Windows Media Centar?
znači, klikne na mozillu, pojavi se WMC,
klikne na msn pojavi se WMC,
pokrenem task manager, otvori se wmc,
uđem u programe, kliknem na "dodaj/ukloni windows komponente"
otvori se WMC....
Gost- Gost
Skeniraj komp ako možeš sa malwarebites
Ako ne radi, onda skini Hiren's BootCD pa sa njime probaj...
Ako ne radi, onda skini Hiren's BootCD pa sa njime probaj...
Gost- Gost
nemogu skenirat jer nemogu pokrenut instaliranje a niti program, samo WMC iskače, a kako da skinem kad nemogu na net
Gost- Gost
to i meni skakuče po ekranu.... desni klik close
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
a kaj je to, čemu služi?
a nije mi tj njemu neka fora baš cjeli dan sjedit pred kompom i klikat
i gasit wmc a da niš drugo nemože radit.
pa rekoh da stalno iskače, niš nemogu otvorit, niš pokrenut,Stevo Largo je napisao/la:to i meni skakuče po ekranu.... desni klik close
a nije mi tj njemu neka fora baš cjeli dan sjedit pred kompom i klikat
i gasit wmc a da niš drugo nemože radit.
Gost- Gost
meni se pali jedanput i kad ga isključim onda ga više nema....
možda neki virus imaš
možda neki virus imaš
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
ma ovaj stalno, čak i safe modu, ni tu ga nemogu ugasit
niti išta pokrenut bez njega
niti išta pokrenut bez njega
Gost- Gost
Uskoro stiže prvi Service Pack za Windowse 7
SP1 za Windowse 7 za sve će korisnike postati dostupna od 22. veljače
Microsoft je počeo s isporukama Release to Manufacturing (RTM) verzija servisnog paketa za Windows 7 i Windows Server R2 svojim OEM partnerima. Tijekom sljedećeg tjedna (16. veljače) servisni će paketi postati dostupni i pretplatnicima MSDN-a i TechNeta, dok će svim korisnicima putem Microsoftova Download Centra i Windows Updatea biti dostupan od 22. veljače.
SP1 za Windows Server 2008 R2 donosi dvije nove opcije - Microsoft Dynamic Memory i Microsoft RemoteFX, dok servisni paket za Sedmicu donosi neke manje nadogradnje koje su većinom ionako izdane tijekom mjeseci putem Windows Updatea te updateani Remote Desktop klijent.
Inače, Microsoft je s testiranjem SP1 počeo još prije jedanaest mjeseci, javna testna verzija izdana je u srpnju 2010., dok je RC verzija izdana u listopadu prošle godine kada je objavljeno da će konačna verziji biti dostupna tijekom prvog kvartala ove godine, a sada znamo i točan datum - 22. veljače. (hj)
Izvor: .pcchip.hr
SP1 za Windowse 7 za sve će korisnike postati dostupna od 22. veljače
Microsoft je počeo s isporukama Release to Manufacturing (RTM) verzija servisnog paketa za Windows 7 i Windows Server R2 svojim OEM partnerima. Tijekom sljedećeg tjedna (16. veljače) servisni će paketi postati dostupni i pretplatnicima MSDN-a i TechNeta, dok će svim korisnicima putem Microsoftova Download Centra i Windows Updatea biti dostupan od 22. veljače.
SP1 za Windows Server 2008 R2 donosi dvije nove opcije - Microsoft Dynamic Memory i Microsoft RemoteFX, dok servisni paket za Sedmicu donosi neke manje nadogradnje koje su većinom ionako izdane tijekom mjeseci putem Windows Updatea te updateani Remote Desktop klijent.
Inače, Microsoft je s testiranjem SP1 počeo još prije jedanaest mjeseci, javna testna verzija izdana je u srpnju 2010., dok je RC verzija izdana u listopadu prošle godine kada je objavljeno da će konačna verziji biti dostupna tijekom prvog kvartala ove godine, a sada znamo i točan datum - 22. veljače. (hj)
Izvor: .pcchip.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Sedmica napokon prestigla XP
Prema informacijama Stat Countera, udio posljednje verzije Microsoftovog operativnog sustava Windows 7 na globalnom je tržištu sada je veći od udjela legendarnog Windows XP OS-a. Tako u ovoj kompaniji kažu da Sedmica sada drži 41,74 posto tržišta, dok je udio XP-a smanjen na 39,97 posto. Windows Vista, koja je od svog predstavljanja dobila samo kritike, drži malih 11,5 posto globalnog tržišta te će XP još dugo vremena biti ispred nje. Malen pomak na ovom je tržištu zabilježio Apple sa svojim Mac OS X-om koji sada drži skoro sedam posto tržišta. Bit će zanimljivo pratiti kretanja na ovom tržištu i u budućnosti jer, kao što je poznato, krajem sljedeće godine očekujemo nove verziju Windowsa koja će biti prilagođena ekranima osjetljivim na dodir i koja donosi brojne novosti u odnosu na Sedmicu. (hj)
Izvor: pcchip.hr
Prema informacijama Stat Countera, udio posljednje verzije Microsoftovog operativnog sustava Windows 7 na globalnom je tržištu sada je veći od udjela legendarnog Windows XP OS-a. Tako u ovoj kompaniji kažu da Sedmica sada drži 41,74 posto tržišta, dok je udio XP-a smanjen na 39,97 posto. Windows Vista, koja je od svog predstavljanja dobila samo kritike, drži malih 11,5 posto globalnog tržišta te će XP još dugo vremena biti ispred nje. Malen pomak na ovom je tržištu zabilježio Apple sa svojim Mac OS X-om koji sada drži skoro sedam posto tržišta. Bit će zanimljivo pratiti kretanja na ovom tržištu i u budućnosti jer, kao što je poznato, krajem sljedeće godine očekujemo nove verziju Windowsa koja će biti prilagođena ekranima osjetljivim na dodir i koja donosi brojne novosti u odnosu na Sedmicu. (hj)
Izvor: pcchip.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
to je stara vijest ak se nevaram
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
I meni se čini. Mislim da sam ja to objavio u novostima iz informatike, ili nisamNarco je napisao/la:to je stara vijest ak se nevaram
Gost- Gost
opet imam windows sedam i sad mi je prezakon
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
To si govorila i za XP :tnxmAmyicha je napisao/la:opet imam windows sedam i sad mi je prezakon
Ma ti si Amy zakon
Gost- Gost
win 8 je zakon xD
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
ma kakvi vindovsi , mac , mac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
mac ili linux. al oni opet nisu tolko fancy ko winsi
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Prebacujem se lagano na sedmicu.
Lagano...i još uvijek se vraćam kući,na xp.
Neki programi još nemaju kompatibilne drajvere za sedmicu,prekopao sam i isprobao sve moguće za svoj MSI digivox a/d2 (hibridni Tv tuner) i naravno ništa.
Rješenje je Media Center (ili slično),program koji dolazi sa sedmicom,za reprodukciju audio i video sadržaja,a na kojem i ovaj moj Tv radi besprijekorno...i da,naravno da sam i to otkrio sasvim slučajno nakon puno frustrirajućih pokušaja gore navedenim drajverima...
Možda bi Turri mogao objasnit ovaj fenomen?
Lagano...i još uvijek se vraćam kući,na xp.
Neki programi još nemaju kompatibilne drajvere za sedmicu,prekopao sam i isprobao sve moguće za svoj MSI digivox a/d2 (hibridni Tv tuner) i naravno ništa.
Rješenje je Media Center (ili slično),program koji dolazi sa sedmicom,za reprodukciju audio i video sadržaja,a na kojem i ovaj moj Tv radi besprijekorno...i da,naravno da sam i to otkrio sasvim slučajno nakon puno frustrirajućih pokušaja gore navedenim drajverima...
Možda bi Turri mogao objasnit ovaj fenomen?
Optimyst- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Media Center vjerojatno koristi generički driver. Probaj u Device Manageru pročačkati kakvo je stanje (pritisni Windows + R i upiši devmgmt.msc) i probaj jel Windows može automatski pronaći kakav bolji driver za njega (ako već nije).Optimyst je napisao/la:Možda bi Turri mogao objasnit ovaj fenomen?
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
kad si to sve tako lijepo napisao morao sam utipkati zasto mi mass storage pise ko da nema drajver? i dali su to usb portovi ili?
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
^ zna srati kada upikneš USB stick (ili hard ili što već, mass storage) u drugi USB port od onog kojeg obično koristiš, to se i meni događa
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:
Imate li? Dojmovi?
Sta to znaci imas ??
Ja ga napravio....
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
Imam win 7 i zadovoljan sam sa njom totalno . Ima sve kaj mi treba, vrti mi sve programe, igre i sve kaj mi je potrebno i sto je je, meni je savrsen (osim onog prozora koji se pojavi Windows is not geniuse ali ostalo super)
Gost- Gost
win dp ti je skoro pa isi,malo je interface(jesam se dobro izrazio?xD) drugaciciji
a i win8 beta dolazi sljedeci mjesec
i da,win 7 je u muskom rodu xD
a i win8 beta dolazi sljedeci mjesec
i da,win 7 je u muskom rodu xD
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
ma dobro , fulo sam slovo , a win 8 beta je izasla ima vec skoro pol godine, probao ju i smece je
Gost- Gost
Stranica 32 / 34. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34
Stranica 32 / 34.