Windows 7
+35
m
Hunnerkongen
Mass
Purgy
Lucya
Stevo Largo
pustinja
scorpio57
stitch
Hitman
Blue Bane
BAGIRA
walter_ri
zagi988
Narco
FALKON 2
GUSTI
H[a]D
KOLERIN
Optimyst
Neukrotivi pastuh
Ecstasy
tanuki
Amyicha
goc
THUNDER_DINIX
Prop
Sinister
gio_deluxe
Turrican
Hell
House
Love
Sasuke
Neu
39 posters
Stranica 26 / 34.
Stranica 26 / 34. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34
Re: Windows 7
eto,sad si bar moš ostvarit želju,
moš stavit xp nazad.A kako da ti nitko nije rekao da moraš isključit
automatic update ako imaš crackane winse?
moš stavit xp nazad.A kako da ti nitko nije rekao da moraš isključit
automatic update ako imaš crackane winse?
Gost- Gost
ahahahahahaha ma nek to bude tak baš me briga a jbg sad mi je prirasla srcu, sad ju ne bi mjenjala ahhahaahha
ne znam ni ja sama. on je meni sam reko kao da je sedmica instalirana i to je to.
ne znam ni ja sama. on je meni sam reko kao da je sedmica instalirana i to je to.
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Ma iako nije regan raditi će. Jedino desktop će biti crn i još neke sitnice.
Imam ti ja program za aktivaciju. Možeš probati, ali ako je instaliran program koji prati registraciju windowsa, nema spasa nego format c
Imam ti ja program za aktivaciju. Možeš probati, ali ako je instaliran program koji prati registraciju windowsa, nema spasa nego format c
Gost- Gost
a veli da neće niš jer je kopija :S: al baš niš neće dok orginal ne stavim. šta c disk ne razumijem? :S:
Započeo/la tema :
naravno ahahahha
Započeo/la tema :
a jel kod tebe uvjek tak,kad svi drumom ti šumom?Amyicha je napisao/la: a jbg sad mi je prirasla srcu, sad ju ne bi mjenjala ahhahaahha
a on ide u prvom paketu updatea tak da sigurno je instaliran.zlocesti-ivek je napisao/la:Možeš probati, ali ako je instaliran program koji prati registraciju windowsa, nema spasa nego format c
svaki wins je original,samo je aktivacujski ključ kopija ili crack,Amyicha je napisao/la:a veli da neće niš jer je kopija
imaš originaln aktivirani windows koji je genuine ali pošto je na torrentu
ima ih puno koje su aktivirane sa istim ključem a može bit samo jedna,
znači kad taj wins instaliraš on je već aktiviran ali kad dobiješ update i
instaliraš taj jedan program on otkruje da je wins u više kopija a da može bit samo
jedna i zbog tog ruši sve ostale,dakle trebaš instalirat sedmicu,skinut update ali odabrat one koje želiš instalirati,to su ti uglavnom update drajvera za grafičku,zvučnnu
karticu i slično,sve update koja počinju sa "Security Upddate for Windows 7.." a
posebno one koji imaju oznaku Važno-Important NIKAKO ne instalirati ako
hoćeš imat sedmicu.A imaš i opciju instaliranja hrvatskog sučelja ak ti nešto znači.
Gost- Gost
To se može izbrisati u safe modu, nije neki problem...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Gabrijel je napisao/la:a jel kod tebe uvjek tak,kad svi drumom ti šumom?Amyicha je napisao/la: a jbg sad mi je prirasla srcu, sad ju ne bi mjenjala ahhahaahhaa on ide u prvom paketu updatea tak da sigurno je instaliran.zlocesti-ivek je napisao/la:Možeš probati, ali ako je instaliran program koji prati registraciju windowsa, nema spasa nego format csvaki wins je original,samo je aktivacujski ključ kopija ili crack,Amyicha je napisao/la:a veli da neće niš jer je kopija
imaš originaln aktivirani windows koji je genuine ali pošto je na torrentu
ima ih puno koje su aktivirane sa istim ključem a može bit samo jedna,
znači kad taj wins instaliraš on je već aktiviran ali kad dobiješ update i
instaliraš taj jedan program on otkruje da je wins u više kopija a da može bit samo
jedna i zbog tog ruši sve ostale,dakle trebaš instalirat sedmicu,skinut update ali odabrat one koje želiš instalirati,to su ti uglavnom update drajvera za grafičku,zvučnnu
karticu i slično,sve update koja počinju sa "Security Upddate for Windows 7.." a
posebno one koji imaju oznaku Važno-Important NIKAKO ne instalirati ako
hoćeš imat sedmicu.A imaš i opciju instaliranja hrvatskog sučelja ak ti nešto znači.
ahahahaha gabrijel, a ne znam ni ja sama. sad kak ju imam nekih tjedan dana, ipak je dobra, i sad mi se baš svidjela zbog tih slika kak se same mijenjaju. a neću ništa dirati jer koje sam sreće opet ću nešto pokvariti ahahahhahaha
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:To se može izbrisati u safe modu, nije neki problem...
Ako pričamo o xp-u, dakako
O 7-ici ništa ne znam, pa tako!
Započeo/la tema :
XP je zakon, bio i ostao
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Meni stoji otkad znam za sebe i stajat će dokle god iman ovaj laptop.......
Započeo/la tema :
mah ja ni ne znam zaš su meni ovi instalirali sedmicu, ali i prije kada su xP instalirali bilo je isto. mah hu kers
Započeo/la tema :
svatko tko ima malo soli u glavi na piratskim Windowsima barem isključi Windows update i disable-a Windows update servis. Onaj tko to nezna a zna instalirati piratske Windowse je samo dokaz kako je instalacija postala prejednostavna da svaka budala to može. Treba to zakomplicirati, ah nije tehnologija što je nekad bila...Amyicha je napisao/la:mah ja ni ne znam zaš su meni ovi instalirali sedmicu, ali i prije kada su xP instalirali bilo je isto. mah hu kers
pa već ti je "pokvareno"Amyicha je napisao/la:ahahahaha gabrijel, a ne znam ni ja sama. sad kak ju imam nekih tjedan dana, ipak je dobra, i sad mi se baš svidjela zbog tih slika kak se same mijenjaju. a neću ništa dirati jer koje sam sreće opet ću nešto pokvariti ahahahhahaha
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
nezam,ja sam sebi ubio sedmicu jednom namjerno jer sam imao onaj trial 300 dana,Prop je napisao/la:Prop je napisao/la:To se može izbrisati u safe modu, nije neki problem...
drugi put mi od čestih nestanaka struje i forsiranog restartanja se sama srušila,nakon
tog mi ju sjebo genuine,al to nisam pokušavo niti tražit niti brisat.
ali zanimljiva je stvar što ljudi se idu učit na tuđim mašinama,Turrican je napisao/la:Onaj tko to nezna a zna instalirati piratske Windowse je samo dokaz kako je instalacija postala prejednostavna da svaka budala to može.
ja sam sve što znam,a svjestan sam da je to jako malo u odnosu na ono
što ljudi znaju,naučio na svom kompu,tek kad vidim da nešto znam,kad se
uvjerim da znam onda uradim nekom drugom.
Gost- Gost
ma da, najpametniji su na svijetu a samo poklikće Next i OK. Naravno gotov/a za 30 minuta s "instalacijom"; samo čeka kad bu gotovo da si izvadi CD i ode doma. Bravo, to mu/joj je postignuće života.Gabrijel je napisao/la:ali zanimljiva je stvar što ljudi se idu učit na tuđim mašinama
to je i jedini način učenja kad je u pitanju tehnologija i informatika. A ne ovi danas klinci koji dobe sve na srebrnom pladnju u školama i misle da su najpametniji a sami nisu ni prstom maknuli niti razmišljali o tome kako nešto funkcionira ispod haube. Niti ih zanima previše. Glavno da znaju (uz psovanje boga Billu Gatesu) reinstalirati Windowse (očito narodni lijek za sve) bilo da se hard disk i registry previše fragmentiraju, startup nakrama sa svim i svačim, ili u browseru naseli 5 toolbara sa reklamamaGabrijel je napisao/la:ja sam sve što znam,a svjestan sam da je to jako malo u odnosu na ono
što ljudi znaju,naučio na svom kompu
ja isto, koliko puta sam odbio nekome nešto napraviti (u vezi bilo čega; komp, video, TV, struja, voda...) jer neznam. Mogao bih doznati i skužiti da se zajebavam s tim satima, ali ako znam da taj drugi nema živaca čekati (ili mi ne vjeruje da neću ništ zmrdati) onda kažem da neznam i gotovo.Gabrijel je napisao/la:tek kad vidim da nešto znam,kad se uvjerim da znam onda uradim nekom drugom.
Započeo/la tema :
Svaka tehnologija, zapravo, sve što čovjek aktivno koristi u svome životu, zahtijeva i osnovno znanje o istome....
A poglavito danas, otkad je googla, who is jor friend!?
A ako ne znaš, probaš pitati one koji znaju.....
Kao ja, kad san ima muka, pa pita našeg mudrog Turrija!
Sad bum ti dal rep+, čisto jer san se sitija da si me spasija!
A poglavito danas, otkad je googla, who is jor friend!?
A ako ne znaš, probaš pitati one koji znaju.....
Kao ja, kad san ima muka, pa pita našeg mudrog Turrija!
Započeo/la tema :
jel ko primejtio da je Windows 7 tiši nego XP ..pogotovo kada imam slušalice, sve pojačano do kraja ali opet je tiše(puno tiše..)
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
ja sam svoje sranje platil 1200 kuna..i instalacija je jednostavna, ali s tim w.updatom idu same bedastočeTurrican je napisao/la:svatko tko ima malo soli u glavi na piratskim Windowsima barem isključi Windows update i disable-a Windows update servis. Onaj tko to nezna a zna instalirati piratske Windowse je samo dokaz kako je instalacija postala prejednostavna da svaka budala to može. Treba to zakomplicirati, ah nije tehnologija što je nekad bila...Amyicha je napisao/la:mah ja ni ne znam zaš su meni ovi instalirali sedmicu, ali i prije kada su xP instalirali bilo je isto. mah hu kerspa već ti je "pokvareno"Amyicha je napisao/la:ahahahaha gabrijel, a ne znam ni ja sama. sad kak ju imam nekih tjedan dana, ipak je dobra, i sad mi se baš svidjela zbog tih slika kak se same mijenjaju. a neću ništa dirati jer koje sam sreće opet ću nešto pokvariti ahahahhahaha
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
još ak može se izvuć 100-150 kuna,tko mu ravan,hehTurrican je napisao/la:
ma da, najpametniji su na svijetu a samo poklikće Next i OK. Naravno gotov/a za 30 minuta s "instalacijom"; samo čeka kad bu gotovo da si izvadi CD i ode doma. Bravo, to mu/joj je postignuće života.
ima nas jošProp je napisao/la:Kao ja, kad san ima muka, pa pita našeg mudrog Turrija!
Gost- Gost
Ma može se i na sedmici ali jednostavnije je napraviti format c nego gubiti vrijeme na toProp je napisao/la:Prop je napisao/la:To se može izbrisati u safe modu, nije neki problem...
Gost- Gost
Ljudovi, evo kratki hint u vezi tih Windows Updatea i problema sa Genuine sedmicom. Nedavno, Microsoft je u sklopu Windows Updatea izbacio jedan "gadan" update pod imenom Update for Windows 7 (KB971033)
U njegovom descriptionu piše sljedeće:
This update to Windows Activation Technologies detects activation exploits and tampering to key Windows system files. These exploits try to bypass regular Windows activation and are sometimes included within counterfeit copies of Windows.
zbog čega će većini korisnika piratskih verzija Windowsa 7 koja je instalirala taj update, Windows bacati grešku o neuspješnoj Genuine validaciji.
Koraci su sljedeći:
1. Start > All Programs > Windows Update
2. S desne strane Windows Update prozora kliknite na View Update History
3. Pri vrhu kliknite na link Installed Updates
4. U popisu instaliranih updateova nađite Update for Windows 7 (KB971033)
5. Desni klik pa Uninstall
6. Restartajte računalo
7. Nakon restarta, ponovo pokrenite Windows Update pa Check for updates
8. Windows će onda ponovo pronaći taj Update for Windows 7 (KB971033), nakon čega napravite desni klik na njega pa Hide
9. Nakon toga treba skinut neki WGA Tool i ponovo ih aktivirati
To će osigurati da možete dalje nesmetano raditi update, jer se ovaj "kritični" više neće pojavljivati.
U njegovom descriptionu piše sljedeće:
This update to Windows Activation Technologies detects activation exploits and tampering to key Windows system files. These exploits try to bypass regular Windows activation and are sometimes included within counterfeit copies of Windows.
zbog čega će većini korisnika piratskih verzija Windowsa 7 koja je instalirala taj update, Windows bacati grešku o neuspješnoj Genuine validaciji.
Koraci su sljedeći:
1. Start > All Programs > Windows Update
2. S desne strane Windows Update prozora kliknite na View Update History
3. Pri vrhu kliknite na link Installed Updates
4. U popisu instaliranih updateova nađite Update for Windows 7 (KB971033)
5. Desni klik pa Uninstall
6. Restartajte računalo
7. Nakon restarta, ponovo pokrenite Windows Update pa Check for updates
8. Windows će onda ponovo pronaći taj Update for Windows 7 (KB971033), nakon čega napravite desni klik na njega pa Hide
To će osigurati da možete dalje nesmetano raditi update, jer se ovaj "kritični" više neće pojavljivati.
stitch- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija : 429
Započeo/la tema :
to je zbog poboljšanog power managementa, smanji frekvenciju CPU-a i uspori ventilatore kada ne radiš ništa zahtjevno.Hell je napisao/la:jel ko primejtio da je Windows 7 tiši nego XP ..pogotovo kada imam slušalice, sve pojačano do kraja ali opet je tiše(puno tiše..)
Započeo/la tema :
kad se sve ovo ostalo odradi,dal umjesto ovog koraka vrijedi prevuć ponovno istustitch je napisao/la:
aktiviranu sedmicu?
Gost- Gost
Stranica 26 / 34. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34
Stranica 26 / 34.