Windows 7
+35
m
Hunnerkongen
Mass
Purgy
Lucya
Stevo Largo
pustinja
scorpio57
stitch
Hitman
Blue Bane
BAGIRA
walter_ri
zagi988
Narco
FALKON 2
GUSTI
H[a]D
KOLERIN
Optimyst
Neukrotivi pastuh
Ecstasy
tanuki
Amyicha
goc
THUNDER_DINIX
Prop
Sinister
gio_deluxe
Turrican
Hell
House
Love
Sasuke
Neu
39 posters
Stranica 24 / 34.
Stranica 24 / 34. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
Re: Windows 7
Gabrijel je napisao/la:zašto neće?Purgy je napisao/la:Samo, moj idiot od kompa ne želi raditi s njom.a zato ti sestrično nosiš komp na instaliranjeAmyicha je napisao/la:ma to sam mu ja pomogla. sam nitko neće reć
zato šta nemam windowse. napisala sam gore. jednom mi je posudila i nisam spržrila i nikada da ih spržim ahahahaha
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
kod mene odlicno radi
- Registriran/a : 03.12.2009
Broj postova : 2779
Reputacija : 796
Godina imam : 44
Započeo/la tema :
i kod mene radi odlično. ali ju ne volim ni malo.
Započeo/la tema :
A jeste...
Win 7 je dobar i lako se održava, instalira i ne zahtjeva hrpu drivera. Samo priključiš uređaj i vozi
Win 7 je dobar i lako se održava, instalira i ne zahtjeva hrpu drivera. Samo priključiš uređaj i vozi
Gost- Gost
Gabrijel je napisao/la:aj amy ne zajebaji,još će ti netko i povjerovat
ah ne moraš mi vjerovat, al nisam ja jedna od onih koji moraju imati sve novo pa čak i windowse. nisam luda za time. tako da sam ja zadovoljna s xp-eom i oću xp vjerovo ti ili ne
Započeo/la tema :
tko zna što ti je sestrična radila po kompu ne bi se ni čudioAmyicha je napisao/la:Gabrijel je napisao/la:aj amy ne zajebaji,još će ti netko i povjerovat
ah ne moraš mi vjerovat, al nisam ja jedna od onih koji moraju imati sve novo pa čak i windowse. nisam luda za time. tako da sam ja zadovoljna s xp-eom i oću xp vjerovo ti ili ne
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
pa najbolje imat xp i 7
Hitman- Manga foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Turrican je napisao/la:tko zna što ti je sestrična radila po kompu ne bi se ni čudioAmyicha je napisao/la:Gabrijel je napisao/la:aj amy ne zajebaji,još će ti netko i povjerovat
nije ona meni niš radila s kompjuterom ahahahaha. tj. laptop je bio na servisu. a kompjuter je popravljala pred mojim očima. tako da se ne brinem
Započeo/la tema :
pa to ti vjerujem.i ja sam bio zadovoljan sa xp..i sa vistom dok nisam znao za bolje.Amyicha je napisao/la: tako da sam ja zadovoljna s xp-eom i oću xp vjerovo ti ili ne
a ti vozi xp i dalje onda,šta ti ja znam
Gost- Gost
čim dođe vrijeme za reinstaliranje kompa odma xp stavljamGabrijel je napisao/la:pa to ti vjerujem.i ja sam bio zadovoljan sa xp..i sa vistom dok nisam znao za bolje.Amyicha je napisao/la: tako da sam ja zadovoljna s xp-eom i oću xp vjerovo ti ili ne
a ti vozi xp i dalje onda,šta ti ja znam
Započeo/la tema :
Win 7 je predobar
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
e vidiš,takvo vrijeme će ti na sedmici doć jedino kad/ako namjerno ju uništišAmyicha je napisao/la:
čim dođe vrijeme za reinstaliranje kompa odma xp stavljam
Gost- Gost
ahahahahahahaha. misliš da neću? neće biti namjerno, ali pošto meni rade često živci ja njega šakom lupim. znam da ne valja, ali kad me naživcira. a jbg ne može biti da ne moraš nikada rušiti windowse. nema logike. pa kad tad će počet štekat -.-'Gabrijel je napisao/la:e vidiš,takvo vrijeme će ti na sedmici doć jedino kad/ako namjerno ju uništišAmyicha je napisao/la:
čim dođe vrijeme za reinstaliranje kompa odma xp stavljam
Započeo/la tema :
fizičko nasilje nad računalom može oštetit tvoju ruku ili njegovu kutiju,ništa od sustava
a nemorapočet štekat ako ga malo održavaš,ako ne održavaš tad se to opet svodi na
namjerno uništavanje sustava :jastukić:
a nemorapočet štekat ako ga malo održavaš,ako ne održavaš tad se to opet svodi na
namjerno uništavanje sustava :jastukić:
Gost- Gost
ahahahahaha meni je zbog tog nasilja ošo hard disk ahahahahahaha bar su mi rekli tako. kao taj tvoj hard disk je mogo otići sam zato šta je netko jako udario laptop. ili ti je ispao hahahahaa. ja onak gledam. reko pa ne bi ja to nikada. nisam ja tak jaka. a on zašteko kako sam ga šakom napucala. odma se ugasio . a pa ja njega nekada prekinem održavat jer mi se ne da, svako malo moram brisati glupe slike i pjesme. ne da se to meni, pa mi je lakše srušiti windowse ahahaha. ali morat ću malo promijeniti navike.
Započeo/la tema :
LOL šakom. Pa tako možeš uništiti hardver. Najgore je ako ti hard rikne jer onda nema povratka svih onih podataka. Ostali dijelovi se mogu lako zamijeniti, ali ne i kod laptopa. Mislim može ali je skupo. Neki dijelovi na laptopu dođu kao novi laptop
Gost- Gost
ja sam hard disk platila 410 kn -.-' ali nema veze. to mi je škola, ovo da ću ga nastavit udarat to sam se šalila. ma nema šanse. bila sam mj dana na kompu isuse kad nisam poludila -.-'zlocesti-ivek je napisao/la:LOL šakom. Pa tako možeš uništiti hardver. Najgore je ako ti hard rikne jer onda nema povratka svih onih podataka. Ostali dijelovi se mogu lako zamijeniti, ali ne i kod laptopa. Mislim može ali je skupo. Neki dijelovi na laptopu dođu kao novi laptop
Započeo/la tema :
eeeee jel mi može neko reć kak se mijenja ovo?
prvo mi je bilo onak slika msn-a, pa avatara koji koristim na msn-u i onda prozor s kim se dopisujem, a sad je ovo sranje. jel mi može neko pomoć kak se to mijenja? hvala unaprijed.
prvo mi je bilo onak slika msn-a, pa avatara koji koristim na msn-u i onda prozor s kim se dopisujem, a sad je ovo sranje. jel mi može neko pomoć kak se to mijenja? hvala unaprijed.
Započeo/la tema :
^ yey sad svi znamo email adresu od Luxe i možemo ju spamati
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
ahahhahaha. lako ona nju promjeni. uglavnom nije me zanimalo spamanje već ovaj šit od tog šta sam objasnila -.-'
Započeo/la tema :
to ona dala da joj pišemo
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :