Windows 7
+35
m
Hunnerkongen
Mass
Purgy
Lucya
Stevo Largo
pustinja
scorpio57
stitch
Hitman
Blue Bane
BAGIRA
walter_ri
zagi988
Narco
FALKON 2
GUSTI
H[a]D
KOLERIN
Optimyst
Neukrotivi pastuh
Ecstasy
tanuki
Amyicha
goc
THUNDER_DINIX
Prop
Sinister
gio_deluxe
Turrican
Hell
House
Love
Sasuke
Neu
39 posters
Stranica 11 / 34.
Stranica 11 / 34. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34
Re: Windows 7
problem s virusima.....odgovor je samo NOD
ja sam koristio win7 rc......onak....nije los......sam mi je jedini problem bio graficka....jedva sam nasao drivere.....a kad sam instalirao...mal je stekao...pa sam se vratio na xp-linux
ja sam koristio win7 rc......onak....nije los......sam mi je jedini problem bio graficka....jedva sam nasao drivere.....a kad sam instalirao...mal je stekao...pa sam se vratio na xp-linux
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
probaj ovo pogledat pa ćeš vidjet-javi,
a najvjerovatnije će bit rješenje isključit automatic update
jer je vjerovatno crack takav da ga wins prepoznaje kao
piratsku verziju,btw ako je samo update u pitanju to i nije
neki problem jer sve potrebno imaš,izvorni OS je sasvim ok,a i nema,
ili bar nebi trebalo bit nekih ekstra updatea.na kraju,pogledaj ovo pa ćeš znat
a najvjerovatnije će bit rješenje isključit automatic update
jer je vjerovatno crack takav da ga wins prepoznaje kao
piratsku verziju,btw ako je samo update u pitanju to i nije
neki problem jer sve potrebno imaš,izvorni OS je sasvim ok,a i nema,
ili bar nebi trebalo bit nekih ekstra updatea.na kraju,pogledaj ovo pa ćeš znat
Gost- Gost
ok,pogledat ču svakak,al jbg iak se brinem bez obzir kaj imam i xp,rekla sam da neču natrpavat 7 glupostima,tek toliko za net i mjuzu,sve ostalo mogu na xp radil al vrag mi mira neda kad me nekaj zeza,znaš i sam hehe
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
ja sam sedmicu prevuko samo preko viste i svi drajveri koji su radili na visti rade i na sedmici,Narco je napisao/la:problem s virusima.....odgovor je samo NOD
osim skenera,al on mi je ionak crko pa nemam problema ni s tim,
loji linux imaš?
ma znam,kužim,a kad nešto instaliraš,neke programe,recimo neki media player ili slično,Love je napisao/la:ok,pogledat ču svakak,al jbg iak se brinem bez obzir kaj imam i xp,rekla sam da neču natrpavat 7 glupostima,tek toliko za net i mjuzu,sve ostalo mogu na xp radil al vrag mi mira neda kad me nekaj zeza,znaš i sam hehe
dal tad imaš problem?
Gost- Gost
ne,sve ok sa time,samo updejt
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
iskljuci automatic updates
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
[quote="Gabrijel"]
loji linux imaš?
tad sam bio na ubuntu-u......al koristio sam mint,open suse i jos neki.....neznam kak se zove....ubuntu je najednostavniji za pocetnike......za naucit se na njemu....ako neko zeli isprobat
ja sam sedmicu prevuko samo preko viste i svi drajveri koji su radili na visti rade i na sedmici,Narco je napisao/la:problem s virusima.....odgovor je samo NOD
loji linux imaš?
tad sam bio na ubuntu-u......al koristio sam mint,open suse i jos neki.....neznam kak se zove....ubuntu je najednostavniji za pocetnike......za naucit se na njemu....ako neko zeli isprobat
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
Da nije bio Debian možda?Narco je napisao/la:tad sam bio na ubuntu-u......al koristio sam mint,open suse i jos neki.....neznam kak se zove....
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
evo samo da se pohvalim. instalira sam win7 ultimate 64bit. sve super radi. svi drajveri su bili unutar instalacijskog paketa. ništa nisam mora naknadno instalirat.
za sad dobro izgleda.
za sad dobro izgleda.
GUSTI- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 23.09.2009
Broj postova : 1332
Reputacija : 131
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Turrican je napisao/la:Da nije bio Debian možda?Narco je napisao/la:tad sam bio na ubuntu-u......al koristio sam mint,open suse i jos neki.....neznam kak se zove....
on nije 100%,,,,,neznam...vratio sam cd......a preko popisa se nemogu sjetit......jednom ak budem uzeo ponovo cu reci
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
Ovaj vikend stavljam W7 pa cu napisat dojmove.
zagi988- Junior
- Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova : 570
Reputacija : 173
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
a kad ne zna čovik.Gabrijel je napisao/la:zašto zrine,ti si,mislim,jedini koji to govori.....
GUSTI- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 23.09.2009
Broj postova : 1332
Reputacija : 131
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Gabrijel je napisao/la:zašto zrine,ti si,mislim,jedini koji to govori.....
znam da jesam jedini...jednostavno zgadila mi se sedmica pa sam se vratio na xp..vise nikada..prekomplicirana mi je...totalno je bezvezna...kao prvo...nije mogao drajvera od graficke prepoznati,instalirao sam novu grafu i dalje sve isto...trazio ju po netu..onda smanjivanje ikonice i smanjivanje deskopa komplicirano,drugo pola toga nije imao za igranje igrica sto se tiče kojekakvih drajveri dirext9,pa patch i tako dalje...tako da na kraju kojekvih drajvere koje sam instalirao i kada sam sve skuzio sta je bilo pogubila je tu graficku...ili jednostavno reci te drajvere je nastetio grafu.previse zauzima mjesta u local disku..i to poprilicno uzima..toliko o toj sedmici..jbg mozda je do mene ili kompa...vidim svi hvalite sedmicu...i puno njih...svaka cast sedmici ali nikada vise....jedino cu probati kada izajde novije nesto od sedmice...to mozda za godinu dana ili malo više...
Gost- Gost
Narco je napisao/la:Turrican je napisao/la:Da nije bio Debian možda?Narco je napisao/la:tad sam bio na ubuntu-u......al koristio sam mint,open suse i jos neki.....neznam kak se zove....
on nije 100%,,,,,neznam...vratio sam cd......a preko popisa se nemogu sjetit......jednom ak budem uzeo ponovo cu reci
pclinuxos.....nasao sam cd:D
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
a neznam,nebi ja tebe htio nagovarat niti ti pametovat,samo mi malo čudno,zrine89 je napisao/la:znam da jesam jedini...jednostavno zgadila mi se sedmica pa sam se vratio na xp..vise nikada..prekomplicirana mi je...totalno je bezvezna...kao prvo...nije mogao drajvera od graficke prepoznati,instalirao sam novu grafu i dalje sve isto...trazio ju po netu..onda smanjivanje ikonice i smanjivanje deskopa komplicirano,drugo pola toga nije imao za igranje igrica sto se tiče kojekakvih drajveri dirext9,pa patch i tako dalje...tako da na kraju kojekvih drajvere koje sam instalirao i kada sam sve skuzio sta je bilo pogubila je tu graficku...ili jednostavno reci te drajvere je nastetio grafu.previse zauzima mjesta u local disku..i to poprilicno uzima..toliko o toj sedmici..jbg mozda je do mene ili kompa...vidim svi hvalite sedmicu...i puno njih...svaka cast sedmici ali nikada vise....jedino cu probati kada izajde novije nesto od sedmice...to mozda za godinu dana ili malo više...
od svih ovih problema ja nisam imao niti jedan..
Gost- Gost
ako ti je sta cudno slobodno reci...neznam...kao sto sam rekao mozda je do mene da nisam nesto dobro instalirao ili do kompjutera
Gost- Gost
zgadila ti se sedmica?
Započeo/la tema :
ma neznam,ja kažem da uopće niti jedan od toh problema nisam imao,svi drajveri koji su mi radili na xp,kasnije na visti,jednako tako rade i na sedmici,ništa dodatno nisam skido.....ništa dodatno instaliro,zato velim da mi čudno,a odakle si skinio sedmicu,možda je do nje ako si sa torrenta skido?zrine89 je napisao/la:ako ti je sta cudno slobodno reci...neznam...kao sto sam rekao mozda je do mene da nisam nesto dobro instalirao ili do kompjutera
Gost- Gost
ma ni sam neznam odakle sam skidao...skidao sam nesto sa torenta...onda neka stranica koja samo ima za grafu ima drajvere...ma u sve svemu tako da sam se vratio na xp..
Gost- Gost
zri nes si ti zbrljao meni se cini. 7-mica je predobra
Započeo/la tema :
obavezan alat uz winse
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688