Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Komentari na pobjedničke fotke!

+19
Neu
eva kant
Teo
Nemo
Mihovil
rider331
Gabriel
Jørgen
nikolina
tanuki
Žužika
m
Iron Man
Chulpan
zbracun
Hunnerkongen
evitaa
pulpfiction
23 posters

Stranica 22 / 27. Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27  Next

Go down

Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty Re: Komentari na pobjedničke fotke!

Postaj by RobinUd sri vel 04, 2015 11:42 am

Oko cega vi....
Pa naravno da je svaki autor na neki nacin emocionalno vezan za svoj "uradak", pa bilo to fotografija, komponirana pjesma, torta, okopan vrt....
Tu emocionalnu povezanost ne moze razumjeti netko sa strane.
Gledatelj sa strane ocjenjuje utisak, koji djelo ("uradak") ostavlja na njega.
Nista drugo.
Pa makar to bilo i povrsno.
Ali, mozete promijeniti nacin, pa, kao kod apstraktnih slikara, uz svako djelo napisati knjigu, "sto je autor htio reci".
RobinUd
RobinUd
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty0 / 9990 / 999Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty

[Vrh] Go down

Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty Re: Komentari na pobjedničke fotke!

Postaj by histrion sri vel 04, 2015 1:05 pm

tanuki je napisao/la:
... izazov plus, baćena rukavica.
pošalji fotku na bilo koju temu a ja ću dati odgovor sa svojom fotkom, a forumaši mogu ocjeniti čija je fotka bolja

Kakav izazov ??!!??
Prošle si godine mogao (da si imao interes) 20 puta*** dokazati (po ocjenama forumaša) da si bolji.
Pa ti je 15 puta*** neka dlaka smetala ...

Ruku na srce ... boli me kurac jesi li bolji ili nisi.
Uzevši u obzir tvoju želju po direktnom "nadmetanju" i dokazivanju da si bolji ... ja ti rukavicu nonšalantno vraćam uz izjavu da si bolji.

*** - nisam brojao natječaje i nisam brojao koliko si puta sudjelovao - broj sam napisao "od oka".
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty0 / 9990 / 999Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion sri vel 04, 2015 1:08 pm

RobinUd je napisao/la:
Gledatelj sa strane ocjenjuje utisak, koji djelo ("uradak") ostavlja na njega.

To ti misliš.
Doduše ... u pravu si da je ocjena slike subjektivna kod velike većine ... ali ... to ne vrijedi za Tanukija.
Tanuki ocjenjuje isključivo i jedino umjetničku vrijednost slika ... njegova je ocjena apsolutno objektivna.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by RobinUd sri vel 04, 2015 1:18 pm

Subjekt ne moze biti objektivan.
(Ne moze biti ni objekt... ali pojam "objektivan" mora sadrzavati najmanje nekoliko glasova. I dva su premalo.)
RobinUd
RobinUd
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri vel 04, 2015 1:22 pm

histrion je napisao/la:

To ti misliš.
Doduše ... u pravu si da je ocjena slike subjektivna kod velike većine ... ali ... to ne vrijedi za Tanukija.
Tanuki ocjenjuje isključivo i jedino umjetničku vrijednost slika ... njegova je ocjena apsolutno objektivna.
nije mi jasno zašto si se obrušio na mene i nisi mi odgovorio što to zamjeraš mojem glasovanju hmm
razumijem Evu jer eto nisam joj dodijelio taj 1 bod kojeg apsolutno zaslužuje, ali nije mi jasno zašto ti cendraš ako sam tvojoj fotografiji dao 3 boda hmm
da naravno iz svoje perspektive smatram da je moja ocjena objektivna i u dobroj namjeri, ali pri tome mi nije ni malo krivo zbog poretka na rang listi u kojoj su tri izvanredno dobre fotke i da moje glasovanje apsolutno ništa nije promijenilo.
da osjećam se prozvanim i sramim se što sam glasovao a nisam sudjelovao u natjecanju,
u buduće ću nastojati izbjeći takvu pogrešku Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty700 / 999700 / 999Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion sri vel 04, 2015 1:39 pm

tanuki je napisao/la:
... nisi mi odgovorio što to zamjeraš mojem glasovanju ...

Jesam!
tanuki je napisao/la:
dali je moje glasovanje bilo nepravedno
histrion je napisao/la:
Nisam rekao da je tvoje glasovanje bilo nepravedno.

tanuki je napisao/la:
... iz svoje perspektive smatram da je moja ocjena objektivna i u dobroj namjeri ...
Da, iz tvoje perspektive. Ali iz perspektive svih ostalih tvoja je ocjena (poput svih ostalih ocjena) subjektivna.
U tvoju dobru namjeru nikad nisam sumnjao ! (iako si težak)
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri vel 04, 2015 2:00 pm

histrion je napisao/la:

Jesam!

Da, iz tvoje perspektive. Ali iz perspektive svih ostalih tvoja je ocjena (poput svih ostalih ocjena) subjektivna.
U tvoju dobru namjeru nikad nisam sumnjao ! (iako si težak)
a tko su to svi ostali hmm
daj ne jebi kao damkiks.
prihvaćam pozitivnu kritiku i u redu jest da nisam trebao glasovati i nije mi jasno zašto sam uopće glasovao i kada bi mogao promijeniti tijek vremena povukao bi svoj glasovanje, ali što je tu je!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty700 / 999700 / 999Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mihovil sri vel 04, 2015 3:02 pm

Tanuki ne zajebaji.

Nije problem sto si glasovao ( hvala ti na glasovanju) nego je problem sto :

- Phoenixos je potpisao fotografiju (a natječaj je anoniman)
- Phoenixos NIJE glasovao (a obzirom da je bio natjecatelj, morao je glasovati)
- Neu je zatvorila glasovanje dan prije
Mihovil
Mihovil
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 2145
Reputacija Reputacija : 204
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty37 / 99937 / 999Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant sri vel 04, 2015 3:40 pm

Neu je napisao/la:ja sam produžila glasovanje kako bih pokazala znak isprike

lijepo od tebe, ali sada je pola nas glasovalo ne znajući autore, a ovi ostali znajući ih, budući da je već objavljeno čija je čija fotka..
malo si zeznula natječaj, stoga ću ja voditi ostale..

histrion je napisao/la:
Eva nije napisala ni riječ protiv tvojem ocjenjivanju. Tvoje je objašnjenje ispalo glupo ... napisao si da je njena slika jako dobra, a da joj nisi dao ni bod. Samo je ukazala na apsurd !!!

drago mi je da još netko shvaća taj apsurd tanukijevih riječi..Very Happy

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty92 / 99992 / 999Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri vel 04, 2015 4:05 pm

eva kant je napisao/la:

lijepo od tebe, ali sada je pola nas glasovalo ne znajući autore, a ovi ostali znajući ih, budući da je već objavljeno čija je čija fotka..
malo si zeznula natječaj, stoga ću ja voditi ostale..

drago mi je da još netko shvaća taj apsurd tanukijevih riječi..Very Happy
ok i ja shvaćam taj apsurd i mea culpa,
moj grijeh, preveliki grijeh,
ali da stanemo na tom,
sve tri slike su jako dobre i moje glasovanje nije bilo na štetu ikome, i logično da nisam ni trebao glasovati jer nisam ni sudjelovao ,
ali opet da se vratimo na slučaj, nisam nikog oštetio!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by phoenixos sri vel 04, 2015 4:15 pm

e sad da se i ja izjasnim .... posto vidim da se najvise polemike desilo zbog mene , cinjenica je ta da jednostavno sam prekratak sa vremenom i jedino vrijeme kada mogu pregledati form i to je ujutro prije posla (a ruku na srce mislim da u 4 ujutro mi bas i nije do racuala kad otvorim oči ) i kada se vratim sa posla sto zna biti i oko 5 popodne nerijetko pa mi je napameti jedino prije spavanja biti sa djetetom a ne za racunalom ... na natjecaj sam se i prijavio brzinski i to tak kad sam dobio privatnu poruku sa pozivom na natjecaj pa sam samo postavio sliku iz arhive a ta naravno ima i potpis na sto nisam ni razmisljao kad sam je postavio .. a nisam ni detaljno procitao sve postove pa sam uspio predvidjeti i ono o prijavi u temu , ali vidim da sam prijavljen putem trece strane ... ako me se nece krivo shvatiti , meni je malo preglupo to sto se maltene na svaki natjecaj mjenjaju pravila , te je sad prijava normalna , te je sad anonimna , te je sad prijava sa imenima a slike se vide kasnije i to .. pa ko se nebi pogubio ... najvjerojatnije se nebi ni prijavio da nisam dobio poruku na privat .. sa idejom da se mene tretira posebno ne zelim ni komentirati .. dali su oni tako se postavili to je cisto njjihova stvar , ja u to necu ulaziti jer sam prezelen na ovom forumu da bi me to trebalo dirati .. što se tice ideje da bi pobjednik trebao birati iduci natjecaj ,automatski se dovodi do toga da onda on mora i sam izabrati pobjednike i obrazloziti zasto je svaka slika izabrana i na kojem je mjestu , a time se onda dovodi u pitanje i samo sudjelovanje u tom natjecaju jer je logicno da ta osoba preskace taj tjedan (a da nekazem da je ta vrsta natjecanja onda ravna natjecanju na forum.hr pa tako se nevidi ni smisao natjecanja na dva ista foruma ) jer ako se i on natjece a ljudi glasuju desava se da jedan te isti pobjednik vise tjedana bira natjecaje sto je ravno ovome sto imamo sada i moze se desiti da ljudima smeta kako uvijek isti bira natjecaje i u biti postavlja sebi vodu na mlin , sto je i logicno da ce se desavati .. tako da smatram da prvo treba dobro sjesti i dogovoriti nacin na koji ce se odrzavati natjecanja i toga se onda i pridrzavati ... eto ukratko od mene , a sto se tice mog daljnjeg sudjelovanja , moli da se suzdrzite od pozivanja putem privatnih poruka , jer ionako mogu sudjelovati ako si oslobodim slobodnog vremena za ovaj forum , pa ce shodno tome biti i moje sudjelovanje u natjecajima ... do čitanja ..
phoenixos
phoenixos
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 24.08.2014
Broj postova : 163
Reputacija Reputacija : 96
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mihovil sri vel 04, 2015 4:27 pm

Ako si primjetio, napisano je da ti nitko ne zamjera.
Mihovil
Mihovil
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :
Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty37 / 99937 / 999Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri vel 04, 2015 4:27 pm

zaboravi
tvoja fotka je zasluženo na prvom mjestu!
ja se iskreno radujem vidjet svaku tvoju fotku,
bez obzira dali u natječaju ili u bilo kojoj drugoj temi! smajlić
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by histrion sri vel 04, 2015 11:15 pm

Neu je napisao/la:
update rezultata

1. - 12 bodova, histrion + 3 + 2 = 17

2+3+3+2+3+3+2=18
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant sri vel 04, 2015 11:23 pm

Very Happy

eh, da je samo to zeznula..

1. 18 bodova
2. 10 bodova
3. 0
4. 19 bodova
5. 12 bodova
6. 6 bodova
7. 0 bodova

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :
Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty92 / 99992 / 999Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion sri vel 04, 2015 11:29 pm

eva kant je napisao/la:Very Happy
eh, da je samo to zeznula..

Eva, vrati se. Nećemo te više ljutiti.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant sri vel 04, 2015 11:34 pm

histrion je napisao/la:

Eva, vrati se. Nećemo te više ljutiti.

onda će biti dosadno..Very Happy

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet vel 05, 2015 12:55 am

eva kant je napisao/la:

onda će biti dosadno..Very Happy
eva vrati se,
sve ti je oprošteno,
odnosno nadam se da je meni oprošteno!
tvoja pozitivna energija jest zakon i potpuno si u pravu što si me popljuvala i to ,
ali da se vratimo,
ti si s pravom!
koji kurac ja glasujem ako nisam sudionik natječaja!

natjecanje koje si ti vodila bilo je korektno i bez zamjerke.
jedini problem jest što je ovaj forum na izumiranju,
ako se vratimo koju godinu unazad, bilo je jebeno dobrih fotki autora koji više ne sudjeluju, pa eto tako ni ja više nisam motiviran, ali zaletio sam se bzvz i glasovao, što mi fakat nije trebalo
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant čet vel 05, 2015 6:23 am

ne drami..nitko ti ne predbacuje što si glasovao, a nisi sudjelovao..jer nisi jedini..

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet vel 05, 2015 8:50 am

e jebiga

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty999 / 999999 / 999Komentari na pobjedničke fotke! - Page 22 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mihovil čet vel 05, 2015 8:53 am

Eva skuvali smo ti pašta-šutu Laughing
Mihovil
Mihovil
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet vel 05, 2015 9:13 am

eva kant je napisao/la:ne drami..nitko ti ne predbacuje što si glasovao, a nisi sudjelovao..jer nisi jedini..
ako netko drami, onda si to ti
tvoja fotka jest izvanredno dobra,
life fotka koja bi možda trebala biti na prvom mjestu, jer ja sam taj koji forsira bilježenje trenutka vremena, a tvoja fotka to zasigurno jest,
moj grijeh zasigurno jest što sam uopće glasovao, a nisam sudjelovao u natječaju i s pravom si se obrušila na mene!
ali eto tema je bila slobodna i nebitno je tk je prvi ,drugi ili treći,
tvoja fotka je prepoznata iako joj ja nisam dodijelio ni jedan bod!
dali bi nešto bitno promijenilo da je tvoja fotka na drugom ili na prvom mjestu hmm
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mihovil čet vel 05, 2015 10:03 am

Tanuki

Tko ne pošalje fotografiju svejedno je dobrodošao za glasovanje.

Tko pošalje fotografiju mora glasovati.

A ti si pizdun ne zato sto si glasovao (bar to su obavio) nego sto nisi poslao fotografiju !

Da nisi glasovao bio bi još veci pizdun smajlić
Mihovil
Mihovil
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet vel 05, 2015 10:07 am

Mihovil je napisao/la:Tanuki

Tko ne pošalje fotografiju svejedno je dobrodošao za glasovanje.

Tko pošalje fotografiju mora glasovati.

A ti si pizdun ne zato sto si glasovao (bar to su obavio) nego sto nisi poslao fotografiju !

Da nisi glasovao bio bi još veci pizdun smajlić
priznajem ispao sam pizdun!
moj grijeh, moj preveliki grijeh! Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mihovil čet vel 05, 2015 10:10 am

Eto morao sam ti reći, nadam se da se ne ljutiš ...idući put sudjeluj ako budeš mogao... Wink
Mihovil
Mihovil
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 22 / 27. Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27  Next

[Vrh]

- Similar topics