Komentari na pobjedničke fotke!
+19
Neu
eva kant
Teo
Nemo
Mihovil
rider331
Gabriel
Jørgen
nikolina
tanuki
Žužika
m
Iron Man
Chulpan
zbracun
Hunnerkongen
evitaa
pulpfiction
23 posters
:: Kultura i Zabava :: Umjetnost, fotografija, kazalište :: Natjecanja u fotografiji - Foto natječaj
Stranica 12 / 27.
Stranica 12 / 27. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Re: Komentari na pobjedničke fotke!
a budaletanuki je napisao/la:jebi se žužika
nije loša ideja
eva,zaboravila sam skroz na tajice
još se mislim,znam da nisam spominjala nikakav plašt i metlu
Žužika- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 1085
Reputacija : 125
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
nemoj biti lažno skromna,eva kant je napisao/la:hvala tanuki na komplimentu, ali i dalje mi nije jasno kakve veze ima nečiji izgled sa vođenjem foto natječaja..no dobro, znam da ti sve izmiješaš u svojim postovima, pa završimo s ovom temom..
@ žuži
na tajice misli..
prihvatila si odgovornost i obvezu, a mogla bi reći tko vas jebe i pobrisati se sa foruma!
tvoje angažiranje jest za svaku pohvalu, a usput što si i ljepa nije tvoja krivnja
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
žuži, ti si zaboravila, ali oni nisu..
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
ovaj put ću dati analizu prije proglašenja, jer mislim da ovaj put to neće utjecati na rezultat a budući da ne znam autore onda nitko ne može tvrditi da sam bio pristran:
1.Sjeta u Veneciji
zgodna snapshot fotka, vidi se da autor ima dobru opremu, i kada je ponbovo gledam, mislim da sam malo prenaglio dajući joj 2 boda
2.Pijem, pušim i pomalo radim
apsolutno najbolja fotka natjecanja , pogođena tema natjecanja i ne postoji ni jedan rezon za kritiku, ako ova fotka ne pobjedi ja odustajem od natjecanja.
3. Ups! Uhvaćen sam, sam imao mogučnost učestvovanja
bila je teška odluka dali ovoj fotki dodjeliti bod ili idučoj, da sam imao mogučnost učestvovanja mislim da bi moja fotka bila rangu ove
možda sam ipak malo brzopleto dodjelio 2 boda fotki pod brojem 1
4.Jednog dana biti ću manekenka prava
katastrofalno tehnički loša fotka ali od mene je dobila stimulirajući 1 bod,
podnevno sunce i tvrde sjene pokazujju da je autor (ili autorica) početnik, sa je barem slika okrenuta za 180 stupnjeva
5.Kaj ima lima?
jest tanuki je rekao svašta pa i to da je tema vrlo široka, ovaj galeb je krivo uletio u temu. a ako mu je autor bezobrazno odrezao kljun, onda je mogao odrezati i par centimetara sa dna fotke,i oduzeti jedan rezon tanukiju za pljuvanje
6.Medo
a što reći o ovoj fotki,
simpatičan medo uhvačen vjerojatno mobačem, oštra ograda a glavni motiv neoštar,
da je bar lik mede u tom četverokutu žice!
1.Sjeta u Veneciji
zgodna snapshot fotka, vidi se da autor ima dobru opremu, i kada je ponbovo gledam, mislim da sam malo prenaglio dajući joj 2 boda
2.Pijem, pušim i pomalo radim
apsolutno najbolja fotka natjecanja , pogođena tema natjecanja i ne postoji ni jedan rezon za kritiku, ako ova fotka ne pobjedi ja odustajem od natjecanja.
3. Ups! Uhvaćen sam, sam imao mogučnost učestvovanja
bila je teška odluka dali ovoj fotki dodjeliti bod ili idučoj, da sam imao mogučnost učestvovanja mislim da bi moja fotka bila rangu ove
možda sam ipak malo brzopleto dodjelio 2 boda fotki pod brojem 1
4.Jednog dana biti ću manekenka prava
katastrofalno tehnički loša fotka ali od mene je dobila stimulirajući 1 bod,
podnevno sunce i tvrde sjene pokazujju da je autor (ili autorica) početnik, sa je barem slika okrenuta za 180 stupnjeva
5.Kaj ima lima?
jest tanuki je rekao svašta pa i to da je tema vrlo široka, ovaj galeb je krivo uletio u temu. a ako mu je autor bezobrazno odrezao kljun, onda je mogao odrezati i par centimetara sa dna fotke,i oduzeti jedan rezon tanukiju za pljuvanje
6.Medo
a što reći o ovoj fotki,
simpatičan medo uhvačen vjerojatno mobačem, oštra ograda a glavni motiv neoštar,
da je bar lik mede u tom četverokutu žice!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
1. iako naziv fotke glasi Sjeta u veneciji, od te sjete na fotki nema ni s. izraz lica ukazuje da mlada dama na fotki čeprka po torbici i traži nešto. šteta što se pogled ne vidi, no fotka je oštra i motiv je lijep, pa stoga 2 boda.
2. simpatičan motiv, simpatičan naziv, dobri tonovi, kompozicija i oštrina.
3. jako sam ponosna na ovu fotku, jer je nastala spontano...malog zvrkića sam uhvatila u trenutku kad je htio prst ugurati u nosić, i kad me vidio ispred sebe s foto aparatom, nije znao šta bi učinio s rukom..no pravio se da je cool..
4. preslatka djevojčica na fotki iz kakvog obiteljskog albuma..eto, takav dojam imam kad promatram tu fotku..
5. ako zanemarimo ne baš najbolji rez, ova fotka ima prekrasne tonove i lijepo vidljivu tekstura perja..
6. iako je i sama nikolina naglasila da je svjesna kako fotka i nije bog zna šta, pristala ju je poslati kako bi se natječaj održao, i ja sam joj se zbog toga zahvalila. unatoč tome, fotka ne zaslužuje ni boda. ta je fotka po svim elementima loša..u prvom planu žicana ograda, u drugom medvjed koji bi trebao biti motiv je neoštar. kompozicija bez smisla..
a sad bih pitala ridera i iron mana koji su fotku broj 6 ocjenili kao najbolju fotku i dali joj 3 boda da obrazlože zašto su je tako ocjenili? isto pitanje i za žužiku koja joj je dala 2 boda?
2. simpatičan motiv, simpatičan naziv, dobri tonovi, kompozicija i oštrina.
3. jako sam ponosna na ovu fotku, jer je nastala spontano...malog zvrkića sam uhvatila u trenutku kad je htio prst ugurati u nosić, i kad me vidio ispred sebe s foto aparatom, nije znao šta bi učinio s rukom..no pravio se da je cool..
4. preslatka djevojčica na fotki iz kakvog obiteljskog albuma..eto, takav dojam imam kad promatram tu fotku..
5. ako zanemarimo ne baš najbolji rez, ova fotka ima prekrasne tonove i lijepo vidljivu tekstura perja..
6. iako je i sama nikolina naglasila da je svjesna kako fotka i nije bog zna šta, pristala ju je poslati kako bi se natječaj održao, i ja sam joj se zbog toga zahvalila. unatoč tome, fotka ne zaslužuje ni boda. ta je fotka po svim elementima loša..u prvom planu žicana ograda, u drugom medvjed koji bi trebao biti motiv je neoštar. kompozicija bez smisla..
a sad bih pitala ridera i iron mana koji su fotku broj 6 ocjenili kao najbolju fotku i dali joj 3 boda da obrazlože zašto su je tako ocjenili? isto pitanje i za žužiku koja joj je dala 2 boda?
Započeo/la tema :
sad bi ja tebe pitala...zar ti misliš da sam ja molila nekoga da mi da koji bod na fotki?eva kant je napisao/la:
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
ne, sigurna sam da nisi..
Započeo/la tema :
A zašto se to da isčitat iz tvog posta???????
Molim dečke da se izjasne kao i žužiku...
Ovo je bilo moje zadnje natjecanje na ovom forumu...
Molim dečke da se izjasne kao i žužiku...
Ovo je bilo moje zadnje natjecanje na ovom forumu...
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Započeo/la tema :
ne znam zašto si ti tako isčitala i protumačila, i osjetila se prozvanom.
ja sam njih pitala da obrazlože zašto tvoju fotku smatraju najboljom.
edit:
nikolina, žao mi je ako se osjećaš loše zbog ovoga, nije mi bila namjera tebe prozivati..
da ti je npr. Teo dao najbolju ocjenu, ne bi ništa rekla, ali kad ti takvu ocjenu da netko tko sam šalje odlične fotke na natječaj, znači da zna šta je dobra fotka, pa je ovo ocjenjivanje zaista sumnjivo.
otvoreno ću reći da sumnjam da su ti dali te bodove samo zato jer su znali da je to tvoja fotka (i sama si na komentarima napisala da ćeš poslati životinju), i to smatram nekorektnim od njih, jer se na natječaju ne glasa za autora fotke, nego za fotku.
ja sam njih pitala da obrazlože zašto tvoju fotku smatraju najboljom.
edit:
nikolina, žao mi je ako se osjećaš loše zbog ovoga, nije mi bila namjera tebe prozivati..
da ti je npr. Teo dao najbolju ocjenu, ne bi ništa rekla, ali kad ti takvu ocjenu da netko tko sam šalje odlične fotke na natječaj, znači da zna šta je dobra fotka, pa je ovo ocjenjivanje zaista sumnjivo.
otvoreno ću reći da sumnjam da su ti dali te bodove samo zato jer su znali da je to tvoja fotka (i sama si na komentarima napisala da ćeš poslati životinju), i to smatram nekorektnim od njih, jer se na natječaju ne glasa za autora fotke, nego za fotku.
Započeo/la tema :
eva kant je napisao/la:
... izraz lica ukazuje da mlada dama na fotki čeprka po torbici i traži nešto ...
Fascinantno je kako si ti pametna.
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
histrion je napisao/la:21
nemoj tamo pisati..
krivo sam ti zbrojila bodove? idem provjeriti i ispraviti..
Započeo/la tema :
histrion je napisao/la:
Fascinantno je kako si ti pametna.
i kako primjecujem detalje..da, znam
evo, ispravila sam bodove..
Započeo/la tema :
Znam da je nekima pun kurac vode ... pa ipak (ili upravo radi toga) ... nova tema:
Voda u pokretu
Voda u pokretu
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
Nešto me prozivaju pa da dođem i ja...
Nisam znao čija je fotografija, iskreno ne čitam ove teme na ovom pdf. pa nemam pojma tko je šta napisao čija je slika, davao sam ocjene kako su mi se svidile fotografije... toliko od mene
Nisam znao čija je fotografija, iskreno ne čitam ove teme na ovom pdf. pa nemam pojma tko je šta napisao čija je slika, davao sam ocjene kako su mi se svidile fotografije... toliko od mene
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
a u kurac, a ja mislio da je onaj pingvin od nikoline
sorry nikolina
P.S. da motiv nije "portret" i ja bih međedu dao 3 boda.
sorry nikolina
P.S. da motiv nije "portret" i ja bih međedu dao 3 boda.
Gabriel- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija : 639
Započeo/la tema :
Iron Man je napisao/la:Nešto me prozivaju pa da dođem i ja...
da, najlakše je to reći..
a baš me zanima što ti se toliko sviđalo na toj fotki? ograda?
izreka "ljepota je u očima promatrača" u ovom slučaju zaista nema smisla, iako se neki jako vole služiti njome..
@ gabri
za tebe me ne čudi, em nemaš pojma o fotografiji, em si i sam međed.
Započeo/la tema :
Da sam glasovao međedu bih podijelio tri boda.
Ne možeš se igrati boga, upućivati ljude kako da glasuju i ulaziti u njihove motive, a pogotovo ne možeš po vremenu glasovanja procjenjivati karakterne osobine glasovatelja.
Natječaj je igrica, svatko ima pravo glasovati za fotku mede kakva god ona tebi izgledala. Tvoj je posao zbrojiti bodove, proglasiti pobjednika i otvoriti slijedeći natječaj.
Ne možeš se igrati boga, upućivati ljude kako da glasuju i ulaziti u njihove motive, a pogotovo ne možeš po vremenu glasovanja procjenjivati karakterne osobine glasovatelja.
Natječaj je igrica, svatko ima pravo glasovati za fotku mede kakva god ona tebi izgledala. Tvoj je posao zbrojiti bodove, proglasiti pobjednika i otvoriti slijedeći natječaj.
Jørgen- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 08.06.2013
Broj postova : 2381
Reputacija : 63
Započeo/la tema :
jest, prekjučer je to glasanje bilo agresivno glasanje za životinje..sada bi i ti glasao za tu fotku..
nisam nikoga upućivala kako da glasa, samo sam tražila objašnjenje. ako mi se nešto sviđa, onda znam i reći razlog zašto mi se nešto sviđa.
nisam nikoga upućivala kako da glasa, samo sam tražila objašnjenje. ako mi se nešto sviđa, onda znam i reći razlog zašto mi se nešto sviđa.
Započeo/la tema :
To i jest bilo agresivno glasovanje i upozorio sam te da ako prozivaš mene moraš prozvati i njih, no nisi se usudila. Nije tvoj posao usmjeravati ljude kako da glasuju.
Fotki mede bih dao 3 boda, imam i validne razloge (koji se tebe ne tiču) za tu relativno visoku ocjenu.
Radi kako želiš ali na ovaj način razjebavaš natječaj.
Fotki mede bih dao 3 boda, imam i validne razloge (koji se tebe ne tiču) za tu relativno visoku ocjenu.
Radi kako želiš ali na ovaj način razjebavaš natječaj.
Jørgen- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
ako mislite tako glasati, bolje da i nema natječaja..
ako ne možete biti iznad osobne netrpeljivosti i glasati za fotku, bolje i nemojte.
ako ne možete biti iznad osobne netrpeljivosti i glasati za fotku, bolje i nemojte.
Započeo/la tema :
I to je stav.
Jesi sigurna da je baš netrpeljivost posrijedi?
Netko voli nikolinu i daje joj glas, netko ne voli mene i ne daje mi glas. Po meni je to OK.
Netko voli glasovati u zadnji čas i samo ti u tome vidiš kalkulaciju.
Jesi sigurna da je baš netrpeljivost posrijedi?
Netko voli nikolinu i daje joj glas, netko ne voli mene i ne daje mi glas. Po meni je to OK.
Netko voli glasovati u zadnji čas i samo ti u tome vidiš kalkulaciju.
Jørgen- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
eto, sigurna sam da bi ti dao 3 glasa medi samo zato da se meni suprotstaviš..
a netko voli nepotrebno provocirati ovakve situacije čekajući sa glasanjem do zadnjeg trena..
a netko voli nepotrebno provocirati ovakve situacije čekajući sa glasanjem do zadnjeg trena..
Započeo/la tema :
Ovo prvo ne stoji, a glede drugog - vrijeme glasovanja forumaša nije niti može biti "nepotrebna provokacija".eva kant je napisao/la:eto, sigurna sam da bi ti dao 3 glasa medi samo zato da se meni suprotstaviš..
Koga provocira moje vrijeme glasovanja?
Moji glasovi ne bi promijenili redoslijed prva 3 mjesta.
Neovisno o forumu, na svakom ozbiljnom likovnom, književnom, filmskom natječaju loša djela nerijetko pobjeđuju bolja iz takozvanih vanumjetničkih razloga.
Zašto je ovaj pobrao Oscara a onaj ostao praznih ruku? Zato što je ovaj u svojem filmu uzveličao naše trupe u Iraku, a mi smo u tom momentu baš takvu podršku trebali.
I tomu slično.
Jednostavno pusti ljude da se igraju.
Jørgen- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
tvoje čekanje s glasanjem nepotrebno provocira sumnju..
ne vidim da sam ikome išta zabranila, pitala sam tebe za razlog čekanja, pitala sam druge za razlog onakvog glasanja.
moja je želja da natječaj bude korektan i da se glasa za fotku, bez kalkulacija i glupavih, nepotrebnih podrška. čak i igra treba biti korektna.
ne vidim da sam ikome išta zabranila, pitala sam tebe za razlog čekanja, pitala sam druge za razlog onakvog glasanja.
moja je želja da natječaj bude korektan i da se glasa za fotku, bez kalkulacija i glupavih, nepotrebnih podrška. čak i igra treba biti korektna.
Započeo/la tema :
Čiju sumnju, tvoju?eva kant je napisao/la:tvoje čekanje s glasanjem nepotrebno provocira sumnju..
Da, samo si mene isprozivala i okarakterizirala kao nepoštenu osobu na osnovu vremena glasovanja, a irona i ekipu si brižno zaobišla do okončanja natječaja. Iako su naši grijesi, po tvojem, isti. Imena, osim mojeg, nisi spominjala.
Forumske igrice su korektne koliko to mogu biti.
Svrati do foruma hr i baci oko na njihove natječaje. Iako imaju više sudionika, boljih fotografa, elokventnijih forumaša koji znaju valjano obrazložiti glas dan frendu a ne najboljoj fotki, ipak se sve vidi kao na dlanu. Van toga se nažalost ne može.
Jørgen- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
Stranica 12 / 27. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Similar topics
» Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari
:: Kultura i Zabava :: Umjetnost, fotografija, kazalište :: Natjecanja u fotografiji - Foto natječaj
Stranica 12 / 27.