Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv?

+5
damfisk
prenosivi Samsung
Neu
Iron Man
valentino
9 posters

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

Go down

Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv?

Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv? - Page 3 I_vote_lcap38%Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv? - Page 3 I_vote_rcap 38% 
[ 3 ]
Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv? - Page 3 I_vote_lcap62%Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv? - Page 3 I_vote_rcap 62% 
[ 5 ]

Ukupno glasova : 8

Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv? - Page 3 Empty Re: Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv?

Postaj by Teo sub ruj 07, 2013 5:54 pm

valentino je napisao/la:Divljaci i jedni i drugi.
Previše je divljanja i svakih u svojoj državi, samo fali ova opcija.

Decidirano protiv.
Ti divljaci ne mogu se nisu navijači. Navijači navijaju za svoj klub, a ne divljaju.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv? - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv? - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv? - Page 3 Empty Re: Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv?

Postaj by tanuki sub ruj 07, 2013 6:14 pm

ja sam gledao tenis, tek drugi dan sam saznao da je rezultat 1:1 ,
nerješeno, a danima se čekalo, u nadi da će naši njihovima ugurati jedan više Laughing
90 min bez rezultata , ali divljanje masa, fućkanja, urlanja i napijanja Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv? - Page 3 Empty700 / 999700 / 999Hrvatski navijači na utakmici u Srbiji i Srbi na utakmici u Hrvatskoj - za ili protiv? - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

[Vrh]

- Similar topics