Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom?
+12
Dr.Kiyu
Hunnerkongen
tanuki
Noidan Kirot
bokaso1
zagorac
Teo
Hell
slavonka
filmoljupka
zbracun
Neu
16 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom?
ako si pročitao citaraj taj dio imaš Bibliju online, evo link da ti bude pri rucifrombr je napisao/la:Pročitao sam u Bibliji i to nije jedina glupost koju sam tamo pronašao.
Ne mogu te uputit na citat, nemam ju pri ruci.
http://biblija.biblija-govori.hr/
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Re: Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom?
Teo je napisao/la:
ako si pročitao citaraj taj dio imaš Bibliju online, evo link da ti bude pri ruci
http://biblija.biblija-govori.hr/
Naravno da sam pročitao, ali nije mi Biblija toliko bliska da bih to sad mogao pronaći.
Noidan Kirot- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 22.12.2009
Broj postova : 392
Reputacija : 73
Započeo/la tema :
frombr je napisao/la:
Naravno da sam pročitao, ali nije mi Biblija toliko bliska da bih to sad mogao pronaći.
prvo ti nije priruci, sad ti nije bliska... vidi se da muljaš i izvlačiš od odgovora
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
da i u kur'anu piše da je homoseksualnost grijeh. i to šta je najbolje piše da je najgori grijeh, jel isto kao izgubiti nevinost prije braka, ili ubiti čovjeka. ma nije to grijeh, meni je glupo to smatrati grijehom, Bog nas je stvorio različite, svi smo mi na neki način čudni, svi mi imamo nešto čudno pa tako i oni te ideje da imaju nešto sa istim spolom, ali zašto bi to bio grijeh? jel oni kome štete s tim? je da ih nije ni najmanje lijepo vidjeti, meni je to užasno vidjeti, ali eto šta je tu je Bože moj. ali i dalje ne vidim što je tu grijeh?
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Biblija i vanzemaljci
» Biblija:Božja knjiga ili ne?
» Moj grijeh (Mi Pecado)
» Smatrate li sebe pismenom osobom?
» Čizmice koje smatrate da su vam lijepe
» Biblija:Božja knjiga ili ne?
» Moj grijeh (Mi Pecado)
» Smatrate li sebe pismenom osobom?
» Čizmice koje smatrate da su vam lijepe
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 3 / 3.