Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom?

+12
Dr.Kiyu
Hunnerkongen
tanuki
Noidan Kirot
bokaso1
zagorac
Teo
Hell
slavonka
filmoljupka
zbracun
Neu
16 posters

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

Go down

Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom? - Page 3 Empty Re: Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom?

Postaj by Teo uto tra 09, 2013 8:55 pm

frombr je napisao/la:Pročitao sam u Bibliji i to nije jedina glupost koju sam tamo pronašao.
Ne mogu te uputit na citat, nemam ju pri ruci.
ako si pročitao citaraj taj dio imaš Bibliju online, evo link da ti bude pri ruci
http://biblija.biblija-govori.hr/
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom? - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom? - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom? - Page 3 Empty Re: Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom?

Postaj by Noidan Kirot uto tra 09, 2013 9:33 pm

Teo je napisao/la:
ako si pročitao citaraj taj dio imaš Bibliju online, evo link da ti bude pri ruci
http://biblija.biblija-govori.hr/

Naravno da sam pročitao, ali nije mi Biblija toliko bliska da bih to sad mogao pronaći.

Noidan Kirot
Trajno baniran/a

Registriran/a : 22.12.2009
Broj postova : 392
Reputacija Reputacija : 73
Započeo/la tema :
Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom? - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom? - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo sri tra 10, 2013 4:55 am

frombr je napisao/la:

Naravno da sam pročitao, ali nije mi Biblija toliko bliska da bih to sad mogao pronaći.

prvo ti nije priruci, sad ti nije bliska... vidi se da muljaš i izvlačiš od odgovora
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sri svi 15, 2013 1:12 am

da i u kur'anu piše da je homoseksualnost grijeh. i to šta je najbolje piše da je najgori grijeh, jel isto kao izgubiti nevinost prije braka, ili ubiti čovjeka. ma nije to grijeh, meni je glupo to smatrati grijehom, Bog nas je stvorio različite, svi smo mi na neki način čudni, svi mi imamo nešto čudno pa tako i oni te ideje da imaju nešto sa istim spolom, ali zašto bi to bio grijeh? jel oni kome štete s tim? je da ih nije ni najmanje lijepo vidjeti, meni je to užasno vidjeti, ali eto šta je tu je Bože moj. ali i dalje ne vidim što je tu grijeh?
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom? - Page 3 Empty113 / 999113 / 999Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom? - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

[Vrh]

- Similar topics