Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom?
+12
Dr.Kiyu
Hunnerkongen
tanuki
Noidan Kirot
bokaso1
zagorac
Teo
Hell
slavonka
filmoljupka
zbracun
Neu
16 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom?
ma dobio si plus slučajnao da si ne umislišVraćanje korjenima, precima i prirodi.
ali ovo napisano je totalno neprobavljivo
vračenje korjenima je forsiranje od strane nacionalista, pa tako i precima, a vračanje ptirodi je deseti pojam koji nikako ne ide u kontekat pomenutim!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Re: Biblija o homoseksualnosti - navodi da je homoseksualnost grijeh - da li ga vi smatrate grijehom?
Ko što sam vec stranicu prije napisao...znancstvenici su dokazali da je homoseksualnost uobicajena pojava među primatima gdje naravno spadaju i ljudi...i da se jednostavno rađaš takav...sto znaci da nije rijec o osobnom odabiru..samo kod ljudi se to teze skuzi jer neko je roden ko gay i to u pocetku ne kuzi jer smo svi bombandirani musko zenskim odnosima tako da muske i zenski koji se rode ko gay ne skuze odma te svoje sklonosti prema vlastitom spolu...sklonosti s kojima su rođeni ponavljam xD
Dr.Kiyu- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 04.09.2009
Broj postova : 4084
Reputacija : 308
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Darth Kiyu je napisao/la:Ko što sam vec stranicu prije napisao...znancstvenici su dokazali da je homoseksualnost uobicajena pojava među primatima gdje naravno spadaju i ljudi...i da se jednostavno rađaš takav..
Sta znaci ova recenica? Nista.
Pa i heteroseksualnost je uobicajena pojava i "jednostavno se radas takav".
U cem je razlika?
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
pa tebe sigurno malo privlače i žene, jer one su etalon, pa je tako i izmišljena šminka, oblačenje, kako bi se upecao muškaravc,slavonka je napisao/la:Po vama, dakle, ja bih sada mogla odabrati da me malo privlače žene?
Tek tako.
ženi je u karkteru da se osječa poželjnom
Započeo/la tema :
Nema razlike...hocu reci da to nije stvar izbora nego se osoba takva rađa i to je to...
Dr.Kiyu- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 04.09.2009
Broj postova : 4084
Reputacija : 308
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
slavonka je napisao/la:Po vama, dakle, ja bih sada mogla odabrati da me malo privlače žene?
Tek tako.
Ja ne znam da li ti radiš u životu stvari tek tako ili postoji nešto čime se vodiš tipa isprobavanje i eksperimentiranje s nečim pa onda odlučiš dal ti to odgovara ili ne i dal se to kosi s tvojim načelima ili ne.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Kruva mu, ne pričamo o hrani, već o seksualnoj orijentaciji.
Teoretski govoreći, možeš u krevet s bilo kim. Da me je ikada privukla žena, to bih i napravila. Ali nije. Nemam baš nikakvu želju glede seksa sa ženom. Jbg.
Čak ni radi eksperimenta.
Teoretski govoreći, možeš u krevet s bilo kim. Da me je ikada privukla žena, to bih i napravila. Ali nije. Nemam baš nikakvu želju glede seksa sa ženom. Jbg.
slavonka- Junior
- Registriran/a : 04.02.2011
Broj postova : 913
Reputacija : 44
Započeo/la tema :
privačam, ni ja s muškarcem,slavonka je napisao/la:Kruva mu, ne pričamo o hrani, već o seksualnoj orijentaciji.
ali priznaj da si bacila pogledna druge žene, usporedbe radi
Započeo/la tema :
Usporedbe radi?
Sa mnom, ili?
Sa mnom, ili?
slavonka- Junior
Započeo/la tema :
slavonka je napisao/la:Kruva mu, ne pričamo o hrani, već o seksualnoj orijentaciji.
Ok.
Pa neki imaju tu želju. Hoćeš li to odmah nazvati genetski i urođeno?
Započeo/la tema :
Zašto bih? Zar sam zvučala tako?
Mnogi su eksperimentirali, ali ipak nisu gay. Ja to ne osuđujem, kao što ne osuđujem, niti branim homoseksualnost.
Mnogi su eksperimentirali, ali ipak nisu gay. Ja to ne osuđujem, kao što ne osuđujem, niti branim homoseksualnost.
slavonka- Junior
Započeo/la tema :
Ne branim ih niti ja.
Započeo/la tema :
Uglavnom su adolescenti skloni eksperimentiranju ali ako nisi to, nema kruha otog brašna.
Živio sam u Beču 6 mjeseci; u krevetu za dvije osobe spavali smo nas trojica. Ne da nitko od nas nije poželio nekog od druge dvojice, nego se cijela naša komunikacija svodila na "ne kradi dekicu" i "hladne su ti noge".
Bili smo heteroseksualci, nije nas dodir s muškim tijelom preobratio u pedere.
Živio sam u Beču 6 mjeseci; u krevetu za dvije osobe spavali smo nas trojica. Ne da nitko od nas nije poželio nekog od druge dvojice, nego se cijela naša komunikacija svodila na "ne kradi dekicu" i "hladne su ti noge".
Bili smo heteroseksualci, nije nas dodir s muškim tijelom preobratio u pedere.
Noidan Kirot- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 22.12.2009
Broj postova : 392
Reputacija : 73
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
ma dobio si plus slučajnao da si ne umisliš
ali ovo napisano je totalno neprobavljivo
vračenje korjenima je forsiranje od strane nacionalista, pa tako i precima, a vračanje ptirodi je deseti pojam koji nikako ne ide u kontekat pomenutim!
Opet ti o nacionalistima.
Iskreno, to me vrijeđa. Da vraćanje naukama predaka i tradicionalnog življenja i sjedinjenja s prirodom i poštovanje iste se uspoređuje s nacionalizmom zbilja me užasava i rastužuje.
Započeo/la tema :
očito nismo na istoj valnoj dužini,
vračanje prirodi i vračanje korjenima nije ni sličan pojam!
da i ja sam posvećen vračanju instikata u prehrani, a ljubitelj prirode sam od kada znam za sebe!
vračanje korjenima je fraza koja me iritira i vjerojatn korjen nesporazuma
vračanje prirodi i vračanje korjenima nije ni sličan pojam!
da i ja sam posvećen vračanju instikata u prehrani, a ljubitelj prirode sam od kada znam za sebe!
vračanje korjenima je fraza koja me iritira i vjerojatn korjen nesporazuma
Započeo/la tema :
To je nešto što smo bili, ali smo izgubili.
Započeo/la tema :
pa malo jesmo skrenuli s teme,
vjerojatno je priroda nametnula i homoseksualnost za smanjivanja nataliteta,
za razliku od srednjeg vijeka i svega što se tumači kroz univerzalnu knjigu- svetu bibliju, riječ božiju, u staroj grčkoj se homoseksualizam nije osuđivao,
vjerovalo se u zeusa na olimpu (mada mi nije jasno zašto se nisu popeli na olimp- ja sam bio dva puta)
sam čin uživanja u seksu je dakle griješan po tumačenju krščanstva,
katolička crkva čak smatra da se može kontrolirati libido, pa je uvela celibat i time otvorila vrata nemoralu u vlastitoj crkvi!
od pederastije do pedofilije!
vjerojatno je priroda nametnula i homoseksualnost za smanjivanja nataliteta,
za razliku od srednjeg vijeka i svega što se tumači kroz univerzalnu knjigu- svetu bibliju, riječ božiju, u staroj grčkoj se homoseksualizam nije osuđivao,
vjerovalo se u zeusa na olimpu (mada mi nije jasno zašto se nisu popeli na olimp- ja sam bio dva puta)
sam čin uživanja u seksu je dakle griješan po tumačenju krščanstva,
katolička crkva čak smatra da se može kontrolirati libido, pa je uvela celibat i time otvorila vrata nemoralu u vlastitoj crkvi!
od pederastije do pedofilije!
Započeo/la tema :
Hell je napisao/la:naravno da ne jer sam i sam gay
Opa pa ti si još ovdje. I što li to vidim
Arnold Šrafncinger- Nevina dušica
- Registriran/a : 25.09.2009
Broj postova : 94
Reputacija : 2
Započeo/la tema :
To nije točno, seksualni užitak je Božji dar dan muškarcu i ženi, ali ako se zloupotrijebi poput bludničenja, onda je to grijeh.tanuki je napisao/la:pa malo jesmo skrenuli s teme,
...............
sam čin uživanja u seksu je dakle griješan po tumačenju krščanstva
.....................
Da je uživanje u seksu grijeh onda i brak sam po sebi bi bio grijeh. Tko je vidio da se netko vjenča, a da se nikad ne seksa sa svojim partnerom.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Seksualni užitak je grijeh ako ne rezultira rađanjem djeteta.
Sex je opravdan jedino u svrhu razmnožavanja, sve drugo je bludničenje.
Što impicite znači da bi se trebao sexati svake druge godine (pod uvjetom da želim toliko djece).
Riječju, glupost.
Što impicite znači da bi se trebao sexati svake druge godine (pod uvjetom da želim toliko djece).
Riječju, glupost.
Započeo/la tema :
frombr je napisao/la:Seksualni užitak je grijeh ako ne rezultira rađanjem djeteta.
Riječju, glupost.
Nije istina. Od kud ti samo takve informacije?
Znači ako žena ili muškarac ne mogu imati djece ne bi se smjeli seksati, ili po toj logici seks bi bio dozvoljen do ženinog klimakterija.
Teo- Diplomat foruma
Započeo/la tema :
Čitaj Bibliju.
Započeo/la tema :
da vidimo ...
homosexualizam je poremećaj ...
poremećaji ne bi trebali biti proglašeni grijehom ...
dakle homosexualizam nije grijeh ...
homosexualizam je poremećaj ...
poremećaji ne bi trebali biti proglašeni grijehom ...
dakle homosexualizam nije grijeh ...
silver fox- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 27.04.2012
Broj postova : 432
Reputacija : 27
Godina imam : 125
Započeo/la tema :
pročitao sam je nekoliko puta, no molim te daj mi citat iz Biblije gdje si ti to pročitaofrombr je napisao/la:Čitaj Bibliju.
Teo- Diplomat foruma
Započeo/la tema :
Pročitao sam u Bibliji i to nije jedina glupost koju sam tamo pronašao.
Ne mogu te uputit na citat, nemam ju pri ruci.
Ne mogu te uputit na citat, nemam ju pri ruci.
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Biblija i vanzemaljci
» Biblija:Božja knjiga ili ne?
» Moj grijeh (Mi Pecado)
» Smatrate li sebe pismenom osobom?
» Čizmice koje smatrate da su vam lijepe
» Biblija:Božja knjiga ili ne?
» Moj grijeh (Mi Pecado)
» Smatrate li sebe pismenom osobom?
» Čizmice koje smatrate da su vam lijepe
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 2 / 3.