Liga Prvaka
+13
pametnom dosta
Giovanni Capistrano
damfisk
Scorporex
THUNDER_DINIX
m
rider331
John Kimble
Neu
Mass
Purgy
Iron Man
Prop
17 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 2 / 10.
Stranica 2 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Liga Prvaka
Utakmicu nisam gledao, radio sam.
Ali, vrlo često bacim oko na škotsku ligu (Sport klub Plus prenosi utakmice škotske lige) i to je zaista stravično loš nogomet. Prva HNL im je opasno, opasno blizu po (ne)kvaliteti.
A ovaj Juventus, usprkos nekim svojim evidentnim nedostacima (kilav napad nalik na mlohavu čunu nakon konzumacije Viagre kojoj je istekao rok; par drvosječa u obrani i nedorasli mladac na lijevom beku) je prilično ozbiljna i taktički jako kompetentna ekipa koja je za škotske antitalente jednostavno pretvrd orah.
P.S. Kako navijači Arsenala ovako grčevito ekskulpiraju Wengera svake odgovornosti me neodoljivo podsjeća na ponašanje lobomiziranih lapana sa Kopa koji su tako branili onog idiota Beniteza.
Ali, vrlo često bacim oko na škotsku ligu (Sport klub Plus prenosi utakmice škotske lige) i to je zaista stravično loš nogomet. Prva HNL im je opasno, opasno blizu po (ne)kvaliteti.
A ovaj Juventus, usprkos nekim svojim evidentnim nedostacima (kilav napad nalik na mlohavu čunu nakon konzumacije Viagre kojoj je istekao rok; par drvosječa u obrani i nedorasli mladac na lijevom beku) je prilično ozbiljna i taktički jako kompetentna ekipa koja je za škotske antitalente jednostavno pretvrd orah.
P.S. Kako navijači Arsenala ovako grčevito ekskulpiraju Wengera svake odgovornosti me neodoljivo podsjeća na ponašanje lobomiziranih lapana sa Kopa koji su tako branili onog idiota Beniteza.
Zadnja promjena: damfisk; sri vel 13, 2013 6:34 pm; ukupno mijenjano 1 put.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Utakmicu nisam gledao, radio sam.
Ovaj Juve je opasna momačad i po meni jedan od favorita za ligu prvaka, ne u prvom krugu očitih što se kladionica tiče, ali meni osobno je on u prva 3-4 favorita. U dvije utakmice svakome mogu nered napraviti, moćna momčad.
Započeo/la tema :
Nisu oni toliko moćni koliko su, prvo, kompaktni (napamet uigrani, puni kondicije i sa strašno precizno određenim zadacima uigri - to je Conteov rukopis), i drugi strašno, strašno motivirani. Ima se osjećaj da žele i sebi i svijetu dokazat da sve ono šta se zbivalo nije Juventus, nego da je ovo Juventus.
Ali, tehnički su jako limitirani. Jedini klasni igrač je Pirlo, Marchisio je još nedefiniran, a Vidal je najobičniji krljator, kostolomac kojeg Conte fantastično koristi.
Napad je, kao šta rekoh, mekan poput penisa nekog pedera na hetero-hard-core-swing-partiju, a u obrani imaju dva ili tri igrača kronično sklona kiksevima.
Da im nije Buffona, primali bi barem 20% više golova.
Ali, tehnički su jako limitirani. Jedini klasni igrač je Pirlo, Marchisio je još nedefiniran, a Vidal je najobičniji krljator, kostolomac kojeg Conte fantastično koristi.
Napad je, kao šta rekoh, mekan poput penisa nekog pedera na hetero-hard-core-swing-partiju, a u obrani imaju dva ili tri igrača kronično sklona kiksevima.
Da im nije Buffona, primali bi barem 20% više golova.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stoji da mana imaju, ali ih prikrivaju jako dobro, zato i kažem da su opasni. Vidim da i rade na napretku, mada mislim da Llorente nije tip napadača koji garantira 25+ golova po sezoni, ali je zasigurno pojačanje.
Započeo/la tema :
A Giovinco? Vise ga se ne moze nazvat mladim talentom, jer vec kroci u fazu karijere gdje je afirmiran. Kakvo je tvoje misljenje o njemu?
John Kimble- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 17.10.2012
Broj postova : 267
Reputacija : 21
Započeo/la tema :
Precijenjen. Nikad od njega neće bit ono šta bi svi njegovi zagovornici željeli da bude.
Mali (stasom) igrač za male klubove, uvijek će se izgubit u velikom klubu.
Ovom Juventusu trebaju, prvo i osnovno, golgeter (valjda će to bit Llorente), zamjena za Pirla, jedan pravi trequartista i jedan klasni obrambeni igrač.
Onda će bit ekipa za titulu prvaka Evrope.
Mali (stasom) igrač za male klubove, uvijek će se izgubit u velikom klubu.
Ovom Juventusu trebaju, prvo i osnovno, golgeter (valjda će to bit Llorente), zamjena za Pirla, jedan pravi trequartista i jedan klasni obrambeni igrač.
Onda će bit ekipa za titulu prvaka Evrope.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Idemo u budućnost malo...
Sastavi bi, trenutno, trebali izgledati ovako:
Diego Lopez, Arbeloa, Varane, Ramos, Coentrao; Khedira, Alonso; Di María, Özil, Cristiano; Benzema.
De Gay, Rafael, Ferdiunand, Vidara, Evra, Cleverly, Carrick, Nani, Rooney, Valencia i Persie
---------------------
Mislim da je Real čvršći u sredini (mada se sad spominje da je Alonso ozlijeđen, ali čak ni tad Modrinja ne vidim, prije Essien), više mišića imaju i ako Ozil iskoristi rupe koje Carrick i Cleverly ostavljaju do obrane moglo bi biti problema, jer taj zna podvaliti loptu, što jest, jest!
Nekako bi više volio Pepea nakon ozljede, nego li jako motivirana i talentirana Varanea na stoperu, ali ajde...
Ramos je propuh u glavi, njega se može iskoristiti. Nadam se da je Valencija došao do maksimuma svoje fizičke moći, jer portugalski metrić koji nije Ronaldo ostavlja prostora. Arbeloa je čak pouzdaniji bek.
Vidara i Rio nisu u naponu snage, Ronaldo bi im mogao nerede raditi ako ode u sredinu, toga se i najviše bojim. A i pizda bi mogla lako isprovocirati Rafaela.
Real nije u formi, ali to danas malo toga znači. Mislim da Mourinho neće trčati po gol, njemu i 0-0 odgovara.
Sastavi bi, trenutno, trebali izgledati ovako:
Diego Lopez, Arbeloa, Varane, Ramos, Coentrao; Khedira, Alonso; Di María, Özil, Cristiano; Benzema.
De Gay, Rafael, Ferdiunand, Vidara, Evra, Cleverly, Carrick, Nani, Rooney, Valencia i Persie
---------------------
Mislim da je Real čvršći u sredini (mada se sad spominje da je Alonso ozlijeđen, ali čak ni tad Modrinja ne vidim, prije Essien), više mišića imaju i ako Ozil iskoristi rupe koje Carrick i Cleverly ostavljaju do obrane moglo bi biti problema, jer taj zna podvaliti loptu, što jest, jest!
Nekako bi više volio Pepea nakon ozljede, nego li jako motivirana i talentirana Varanea na stoperu, ali ajde...
Ramos je propuh u glavi, njega se može iskoristiti. Nadam se da je Valencija došao do maksimuma svoje fizičke moći, jer portugalski metrić koji nije Ronaldo ostavlja prostora. Arbeloa je čak pouzdaniji bek.
Vidara i Rio nisu u naponu snage, Ronaldo bi im mogao nerede raditi ako ode u sredinu, toga se i najviše bojim. A i pizda bi mogla lako isprovocirati Rafaela.
Real nije u formi, ali to danas malo toga znači. Mislim da Mourinho neće trčati po gol, njemu i 0-0 odgovara.
Započeo/la tema :
John Kimble je napisao/la:A Giovinco? Vise ga se ne moze nazvat mladim talentom, jer vec kroci u fazu karijere gdje je afirmiran. Kakvo je tvoje misljenje o njemu?
I ja mislim da od njega nema ništa. Mali miš, dobro ga je netko tako prozvao
Započeo/la tema :
Prokomentirat ce se i ovdje utakmica s vama ako ste za.
Gledam postavu Uniteda po zadnjim vijestima s twittera
TEAM NEWS: Manchester United start Robin van Persie, Wayne Rooney, Danny Welbeck AND Shinji Kagawa. Nemanja Vidic isn't in the 16 as Jonny Evans plays alongside Rio Ferdinand, with Phil Jones in midfield and tasked with helping Rafael keep Cristiano Ronaldo quiet. Best of luck with that.
Ne cini mi se dobro. Raskomadat ce ih Ronaldo
TEAM NEWS: Manchester United start Robin van Persie, Wayne Rooney, Danny Welbeck AND Shinji Kagawa. Nemanja Vidic isn't in the 16 as Jonny Evans plays alongside Rio Ferdinand, with Phil Jones in midfield and tasked with helping Rafael keep Cristiano Ronaldo quiet. Best of luck with that.
Započeo/la tema :
Na teškim sam duševnim mukama kome se priklonit večeras...
Koliko god mi se gadio ManUre i pijani Škot crvenog nosa na njegovoj klupi, i koliko god želio da izgube, podjednako mi se gadi Mourinho, koji je za mene simbol svega onog lošeg šta odlikuje današnji nogomet (u kontekstu igre na terenu), te Real koji je prototip državnog kluba, režimsko dijete, baštardni produkt ideologizacije, etatizacije i centralizacije sporta.
Fuj za jedne, fuj za druge.
Šteta šta oba ne mogu ispast u ovom dvoboju.
Koliko god mi se gadio ManUre i pijani Škot crvenog nosa na njegovoj klupi, i koliko god želio da izgube, podjednako mi se gadi Mourinho, koji je za mene simbol svega onog lošeg šta odlikuje današnji nogomet (u kontekstu igre na terenu), te Real koji je prototip državnog kluba, režimsko dijete, baštardni produkt ideologizacije, etatizacije i centralizacije sporta.
Fuj za jedne, fuj za druge.
Šteta šta oba ne mogu ispast u ovom dvoboju.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Druga tekma...
Pyatov, Srna, Chygrynskiy, Rakytskyy, Rat, Hubschmann, Fernandinho, Teixeira, Mkhitaryan, Douglas Costa, Luiz Adriano
Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer, Bender, Sahin, Blaszczykowski, Gotze, Reus, Lewandowski
------------
Ne znam što će Dortmundu tu Sahin, ne igra već predugo pravi nogomet i ovo mu je možda pretežak ulazak. Ne igraju Švabe dobro u ligi, ali zato su u lp-u sjajni, demorilari su i Reala i Citija i Ajaxa i sigurno nisu underdogsi ovdje.
S druge strane je Donjeck, motivirani, ali bez Williana, najboljeg veznog. Opet, sumnjam da bi ga se otarasili da nisu imali neku zamjenu u glavi.
Obe ekipe igraju slično, po podu, brzo, mogla bi to biti zanimljiva utakmica, oba gol i te kladioničarske fore.
Pyatov, Srna, Chygrynskiy, Rakytskyy, Rat, Hubschmann, Fernandinho, Teixeira, Mkhitaryan, Douglas Costa, Luiz Adriano
Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer, Bender, Sahin, Blaszczykowski, Gotze, Reus, Lewandowski
------------
Ne znam što će Dortmundu tu Sahin, ne igra već predugo pravi nogomet i ovo mu je možda pretežak ulazak. Ne igraju Švabe dobro u ligi, ali zato su u lp-u sjajni, demorilari su i Reala i Citija i Ajaxa i sigurno nisu underdogsi ovdje.
S druge strane je Donjeck, motivirani, ali bez Williana, najboljeg veznog. Opet, sumnjam da bi ga se otarasili da nisu imali neku zamjenu u glavi.
Obe ekipe igraju slično, po podu, brzo, mogla bi to biti zanimljiva utakmica, oba gol i te kladioničarske fore.
Započeo/la tema :
Zar nisu Fernandinho i Mhitarjan najbolji Šahtarovi vezni?
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Damfisk, jel pises ti mozda na forum.hr-u? Nesto mi je poznat tvoj stil pisanja....
Započeo/la tema :
John Kimble je napisao/la:Uz ovaj nogometni forum gdje cu vas pozvati kad dobijem mogucnost za to, prokomentirat ce se i ovdje utakmica s vama ako ste za.
To ovisi o stanju u kojem budem za utakmice. Ova postava me malo muči sad. Jones je mišić, ali kako naprijed. Welbeck? Gnjavator i mušica, ali sumnjam da ovdje može pomoći.
damfisk je napisao/la:Na teškim sam duševnim mukama kome se priklonit večeras...
Onda radi mene budi za Vragove večeras
Započeo/la tema :
Evo stiglo sluzbeno
Real Madrid: Diego Lopez, Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Fabio Coentrao, Khedira, Alonso, Di Maria, Ozil, Ronaldo, Benzema.
Subs: Adan, Pepe, Kaka, Carvalho, Essien, Modric, Higuain.
Man Utd: De Gea, Da Silva, Ferdinand, Evans, Evra, Welbeck, Carrick, Jones, Kagawa, Rooney, van Persie.
Subs: Lindegaard, Valencia, Anderson, Giggs, Smalling, Hernandez, Cleverley.
Real Madrid: Diego Lopez, Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Fabio Coentrao, Khedira, Alonso, Di Maria, Ozil, Ronaldo, Benzema.
Man Utd: De Gea, Da Silva, Ferdinand, Evans, Evra, Welbeck, Carrick, Jones, Kagawa, Rooney, van Persie.
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Zar nisu Fernandinho i Mhitarjan najbolji Šahtarovi vezni?
Moguće, ali to je komentar koji je više poletio, mada se meni taj Willian najviše svidio od svih njih na temelju utakmica koje sam gledao.
John Kimble je napisao/la:Damfisk, jel pises ti mozda na forum.hr-u? Nesto mi je poznat tvoj stil pisanja....
Jedinstven je, to da
Započeo/la tema :
John Kimble je napisao/la:Evo stiglo sluzbeno
Trebao sam posumnjati kad sam vidio da u kadru kontra Evertona nije bilo ni Kagawe ni Welbecka. Welbeck je tu radi Ronalda više nego Jones, taj igra ozbiljnu obranu. Phil će vjerojatno biti zadužen za mlaćenje Ozila, sličan posao koji je obavljao nad Fellainijem sad u nedilju.
Ako Fergijeve zamisli prođu, super. Ali ne treba zaboraviti da i Di Marija ima kvalitete, a ovako bi mogao i dobiti prostora da se razmaše.
Započeo/la tema :
John Kimble je napisao/la:Damfisk, jel pises ti mozda na forum.hr-u? Nesto mi je poznat tvoj stil pisanja....
Svojedobno se jesam bio registrirao na forum.hr ali ne znam jesam li napisao više od 30-tak postova, a i to je bilo prije barem dvije godine, ako ne i više...
Prop je napisao/la:
Onda radi mene budi za Vragove večeras
Nikad!!!
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Jones ce se vjerojatno prebacivat u obranu pa ce se vjerojatno radit o 5-3-2 ili 5-4-1 s isturenim RvP.
Započeo/la tema :
Ajde, ljudi idem ja doma gledat utakmicu, dosta je bilo posla za danas.
Srdačan pozdrav, i do tipkanja...
Srdačan pozdrav, i do tipkanja...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Idem i ja u duševne pripreme....
https://www.youtube.com/watch?v=D4T3g4gGqHQ
https://www.youtube.com/watch?v=D4T3g4gGqHQ
Započeo/la tema :
Fino su vas izdominirali, makar ste i vi slozili par stopostotnih sansi.
Welbeck odlican veceras, onako iz sjene neocekivano. Rezultat ko kuca
Welbeck odlican veceras, onako iz sjene neocekivano. Rezultat ko kuca
Započeo/la tema :
Ko je ovaj i šta je napravio od De Gea-e?
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Malo sam pod tlakom, pa prvi komentar...
Prvo poluvrime zakurac, drugo bolje, premalo igrača prema naprid raspoloženo, neki su se i usrali bili večeras...
Rezultat dobar...
I De Gea car!!
Prvo poluvrime zakurac, drugo bolje, premalo igrača prema naprid raspoloženo, neki su se i usrali bili večeras...
Rezultat dobar...
I De Gea car!!
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Liga Prvaka
» Rukomet - općeniti topic