The Shield - Na rubu zakona (2002-2008)
4 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.
Okorjeli policajac, detektiv Vic Mackey, vođa je elitne postrojbe "Udarni tim" koja uspješno hvata kriminalce, ali prema vlastitim metodama. Kapetan David Aceveda, mladi je šef policijske postaje, koji ne voli Mackyjev način rada i nastoji ga izbaciti iz službe. Claudette je stara detektivka i Mackeyjeva taktika nije joj strana, pa uspješno igra na obje strane.
Je li netko gledao ovu seriju? Prikazivala se i na Novoj TV...
imdb link
Okorjeli policajac, detektiv Vic Mackey, vođa je elitne postrojbe "Udarni tim" koja uspješno hvata kriminalce, ali prema vlastitim metodama. Kapetan David Aceveda, mladi je šef policijske postaje, koji ne voli Mackyjev način rada i nastoji ga izbaciti iz službe. Claudette je stara detektivka i Mackeyjeva taktika nije joj strana, pa uspješno igra na obje strane.
- Spoiler:
Je li netko gledao ovu seriju? Prikazivala se i na Novoj TV...
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: The Shield - Na rubu zakona (2002-2008)
Nisam gledala ali pročitala sam da Otto iz Sons of Anarcy, tvorac i glumac je radio i na ovoj seriji. Da li je to stvarno istina? I pročitala sam da ova serija ima 7 sezona te da će i Sons imat jednako toliko sezona.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Svida mi se serija .Policajac , glavni lik, mali celavac sustavno radi s kriminalcima, uzima dio droge koju zaplijeni, upravlja kvartom i u svakoj epizodi se nađe u sve vecem problemu.
Mislim da se i nasim policajcima sviđa.
Mislim da se i nasim policajcima sviđa.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Interesantna serija, meni se svidjela...
Čitao sam da se serija u gomili detalja, likova, slučajeva, kao i u osnovnoj postavci temelji na stvarnoj istražiteljskoj ekipi losanđeleske policije koja je ukinuta upravo zbog ovakvih nezakonitih radnji koje se u seriji opisuju
Čitao sam da se serija u gomili detalja, likova, slučajeva, kao i u osnovnoj postavci temelji na stvarnoj istražiteljskoj ekipi losanđeleske policije koja je ukinuta upravo zbog ovakvih nezakonitih radnji koje se u seriji opisuju
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Similar topics
» The Wire (2002—2008)
» Agents of SHIELD (2013-)
» Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
» Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju
» Prijedlog zakona o seksu u vlastitoj kući
» Agents of SHIELD (2013-)
» Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
» Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju
» Prijedlog zakona o seksu u vlastitoj kući
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.