Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju

4 posters

Go down

Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju Empty Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju

Postaj by pustinja uto stu 29, 2011 7:32 pm

Daj mi onda rastumači članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju Empty0 / 9990 / 999Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju Empty

[Vrh] Go down

Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju Empty Re: Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju

Postaj by damfisk sri stu 30, 2011 9:59 am

pustinja je napisao/la:Daj mi onda rastumači članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju

Kakve to ima veze sa temom?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju Empty0 / 9990 / 999Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju Empty

[Vrh] Go down

Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju Empty Re: Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju

Postaj by pustinja sri stu 30, 2011 4:30 pm

jel znaš ili ne znaš, može i na pp, a kakve veze ima sa temom, recimo da oni pederi sa urbanizma tumače svki na svoj način
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet pro 01, 2011 12:21 pm

pustinja je napisao/la:jel znaš ili ne znaš, može i na pp, a kakve veze ima sa temom, recimo da oni pederi sa urbanizma tumače svki na svoj način

Ne dajem besplatne pravne savjete. Pogotovo ne preko privatnih poruka.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja čet pro 01, 2011 5:39 pm

Jesi ti materijalista, bajdvej, nisam ti niti objasnio situaciju da bi tražio pravni savjet, pitam te opčenito ali drugo nisam niti očekivao od tebe ili ne znaš ili samo glumiš da nešto znaš, pitao sam te opčenito kako i ti opčenito nabacuješ članke iz zakonskih akata, u biti zanimalo me neko tumačenje jer nema sudske prakse upravnog suda za to što me zanima, ali lakše je pljuvati nego pomoči, nema veze ako ti je upravno pravo strano onda tako i reci.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet pro 01, 2011 7:00 pm

Ja nisam "nabacivao općenito članke iz zakonskih akata" nego sam ti vrlo precizno citirao odredbe KZ-a i Ustava koje su bile relevantne za konkretan razgovor i za temu tog razgovora. NIšta "općenitog" nema u tome.

Nadalje, pitao si me da ti rastumačim čl. 125 Zakona o prostornom uređenju i građenju.

Dakle, tražio si moje tumačenje zakonske odredbe - a to je pravni savjet. A kao šta sam ti već rekao, ja ne dajem besplatne pravne savjete.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja čet pro 01, 2011 8:28 pm

Nisam drugo niti očekivao ali nema veze, samo ti i dalje pametuj po svome a kad nekome treba savjet uvali mu ga , međutim ništa me kod tebe ne iznenađuje pa tako niti takvi odgovori
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju Empty članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju

Postaj by damfisk pet pro 02, 2011 12:44 pm

Pa, pravo da ti kažem, ni mene nije uopće iznenadilo da si ti preko foruma žicao besplatni pravni savjet.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet pro 02, 2011 4:29 pm

Premjestila sam offtopic u zasebnu temu pa slobodno sad diskutirajte ovdje o članku. Naime, zanima me, što ti Pustinjo točno nije jasno?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju Empty999 / 999999 / 999Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pet pro 02, 2011 5:26 pm

Hvala Neu, nije bitno, samo me zanimalo kako se pojedinci snalaze kad ih se pita nešto opčenito i bez pojašnjenja slučaja, a koji je svaki za sebe i ne može se točno odgovoriti niti dati savjet bez detalja. Kaj se mene dotikavlje ovo slobodno obrišeš
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pon pro 05, 2011 1:44 pm

pustinja je napisao/la:Hvala Neu, nije bitno, samo me zanimalo kako se pojedinci snalaze kad ih se pita nešto opčenito i bez pojašnjenja slučaja, a koji je svaki za sebe i ne može se točno odgovoriti niti dati savjet bez detalja. Kaj se mene dotikavlje ovo slobodno obrišeš

Pojedinci se prilično dobro snalaze, i u pojedinačnim i u općenitim slučajevima.

Ali pojedinci ne daju besplatne pravne savjete. Kao šta su pojedinci već dva puta naglasili nekim drugim pojedincima.

I pojedinci se čude kako nekim drugim pojedincima nije neugodno žicat besplatne pravne savjete.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m pon pro 05, 2011 1:54 pm

a ne kužim baš , ali vidio sam da na onom forumu , ne bih ga reklamirao , baš stručan forum vaše struke , gdje možeš postaviti neko pravno pitanje pa ti ljudi odgovore ...

kaj nije tako ili sam u krivu ...
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju Empty14 / 99914 / 999Članak 125 zakona o prostornom uređenju i građenju Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 12, 2012 10:34 am

ja samo organski nemogu smisliti ljude koji umjesto primjer da pomognu nekome oni traze pare, fuj !!! materijalisti, al hvala boggu ima i onih kojima netrebas dat pare da ti pomognu
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet sij 12, 2012 10:50 am

A ja, primjerice, ne mogu organski smislit ljude koji žicaju, moljakaju i švercaju se, umjesto da zatraže ono šta im treba kod na odgovarajućem mjestu, pa onda tu uslugu i adekvatno plate.

Fuj, grebatori...

Srećom, ima i normalnog svijeta koji zna gdje, kako i kada tražiti i dobiti pravni savjet.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 12, 2012 11:29 am

damfisk je napisao/la:A ja, primjerice, ne mogu organski smislit ljude koji žicaju, moljakaju i švercaju se, umjesto da zatraže ono šta im treba kod na odgovarajućem mjestu, pa onda tu uslugu i adekvatno plate.

Fuj, grebatori...

Srećom, ima i normalnog svijeta koji zna gdje, kako i kada tražiti i dobiti pravni savjet.

e pa vidis to nisu zicarosi , niti se ne svercaju, nego ce radje te pare dati za svoje djete i za kruh u kuci, jer nemaju svi para da mogu bacat na sve strane, a ako je netko grebator zato kaj pokusava prezivjeti i treba mu pomoc onda ti mislis da si bolji od njih, e pa nisi niti ces ikada biti. To kaj si ti advokat , to kaj ti nesto znas, kaj ti mislis da si zato bolji od njega ? mislis da imas pravo ga osudjivati jer nema para da plati ? Prvo treba biti covjek i sa svojim znanjem nekome pomoc a ne bit grebator pa uzimat od onih najugrozenijih da bi ti imae, jer to je upravo ono kaj si rekao biti grebator.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet sij 12, 2012 11:49 am

spaljo je napisao/la:
e pa vidis to nisu zicarosi , niti se ne svercaju, nego ce radje te pare dati za svoje djete i za kruh u kuci, jer nemaju svi para da mogu bacat na sve strane, a ako je netko grebator zato kaj pokusava prezivjeti i treba mu pomoc onda ti mislis da si bolji od njih, e pa nisi niti ces ikada biti. To kaj si ti advokat , to kaj ti nesto znas, kaj ti mislis da si zato bolji od njega ? mislis da imas pravo ga osudjivati jer nema para da plati ? Prvo treba biti covjek i sa svojim znanjem nekome pomoc a ne bit grebator pa uzimat od onih najugrozenijih da bi ti imae, jer to je upravo ono kaj si rekao biti grebator.

Traženje besplatno onoga šta se inače plaća jest upravo to - žicanje i grebarenje.

Ako ti nešto treba, i onda to platiš, to nije bacanje para. Jer plaćaš ono šta ti treba. I na taj način omogućavaš osobi kojoj plaćaš da živi i zarađuje svojim radom.

Ja ne smatram da sam bolji čovjek od bilo koga zato šta sam advokat. Nečija struka nije niti može bit mjerilo njegovih ljudskih kvaliteta.

I slažem se - prvo treba bit čovjek. A čovjek se bude, primjerice, tako da se plati za uslugu koja ti treba. A ne d se žica i grebe naokolo.

damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 12, 2012 11:57 am

damfisk je napisao/la:

Traženje besplatno onoga šta se inače plaća jest upravo to - žicanje i grebarenje.

Ako ti nešto treba, i onda to platiš, to nije bacanje para. Jer plaćaš ono šta ti treba. I na taj način omogućavaš osobi kojoj plaćaš da živi i zarađuje svojim radom.

Ja ne smatram da sam bolji čovjek od bilo koga zato šta sam advokat. Nečija struka nije niti može bit mjerilo njegovih ljudskih kvaliteta.

I slažem se - prvo treba bit čovjek. A čovjek se bude, primjerice, tako da se plati za uslugu koja ti treba. A ne d se žica i grebe naokolo.

e pa ako hitno trebas savjet a nemas para da platis i zamolis nekog advokata da ti pomogne, a on ti nece pomogne jer nemas da platis onda je taj advokat grabezljivac . Jer tebi 5 rijeci sto ces nekome pomoc neide niti iz djepa a niti u djep, al znas da si nekome mozda pomogao jako puno, i to je ono kaj cini covjeka. Jedna je stvar kada netko ima para pa zeli tako nekaj besplatno, a drugo je kada netko nema za taj mjesec da prezivi a ti mu ne zelis pomoci jer nema pare da ti da, e onda si ti grabezljivac a ne taj kojemu hitno treba pomoc
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet sij 12, 2012 11:58 am

Pomoć se ne traži preko internet foruma od osobe koju nikad u životu nisi ni vidio ni čuo.

Zar ne?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 12, 2012 12:52 pm

damfisk je napisao/la:Pomoć se ne traži preko internet foruma od osobe koju nikad u životu nisi ni vidio ni čuo.

Zar ne?
pa ako nemas drugu solucije onda da.
A isto tako, lako je pomoci nekome koga znas (a to cisto nevjerujem da naplacujes) al je problem pomoci nepoznatom a ? jer jbga , ak mos nekom siromasnom uzeti kruh iz usta zakaj ne ? bravo
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet sij 12, 2012 2:55 pm

A kojemu to ja siromašnom uzimam kruh iz usta?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 12, 2012 3:12 pm

Pa vidim kako si se postavio kada te netko trazio da mu nekaj objasnis, a ako se ovdje tako ponasas mogu misliti kakav si tek kada te u stvarnom zivotu netko nekaj pita ko nema para
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet sij 12, 2012 3:42 pm

Po istoj toj logici ja mogu reć da si ti u stvarnom životu nesposoban za najjednostavniji intelektualni rad, kad na ovdje forumu izvlačiš takve zaključke.

Pa i sama činjenica da imaš obraza sudit o nečijem životu i karakteru na osnovu rečenice napisane na forumu, koju si uz to izvukao iz konteksta diskusije, dovoljno govori o tvojim intelektualnim sposobnostima.

Ali ja to ipak neću napravit. Jer znam da nema smisla na temelju forumaških piskaranja izvodit takve zaključke. Ali ako to tebe veseli, ti samo izvoli.

Wink
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 12, 2012 7:34 pm

damfisk je napisao/la:Po istoj toj logici ja mogu reć da si ti u stvarnom životu nesposoban za najjednostavniji intelektualni rad, kad na ovdje forumu izvlačiš takve zaključke.

Pa i sama činjenica da imaš obraza sudit o nečijem životu i karakteru na osnovu rečenice napisane na forumu, koju si uz to izvukao iz konteksta diskusije, dovoljno govori o tvojim intelektualnim sposobnostima.

Ali ja to ipak neću napravit. Jer znam da nema smisla na temelju forumaških piskaranja izvodit takve zaključke. Ali ako to tebe veseli, ti samo izvoli.

Wink

A po tvom intelektu vidim na zakljucujes po svojoj nekoj ne shvacenoj logici, pa kada volis citati tocno sto ljudi pisu, procitaj psovku koju si rekao nekome koga neznas , a to sasvim govori o tvom inteligentnom nacinu razgovaranja i isto tako pozorno procitaj sta sam napisao, ajd ponovicu ti da se ne mucis traziti :

"a ako se ovdje tako ponasas mogu misliti kakav si tek kada te u stvarnom zivotu netko nekaj pita ko nema para" - gdje ti vidis da sam ja napisao da si ti takav ? gdje ti vidis da pise da ja znam da si takav ? i gdje ti to vidis da sam ja uopce napisao da sam razmislio i zakljucio da sam takav ? i di ti vidis da sam ja nekoga osudjivao i donosio zakljucke ? dali ti znas da je razmisljanje jedno a zakljucak drugo ?napisao sam da mogu misliti a ne da sam razmislio niti da sam razmisljao.

Nego pricamo o mom intelektu ? ajd ak te to usrecuje drago mi je, mozda jednom pogledas i sebe Wink
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics