Europsko prvenstvo u nogometu - Poljska i Ukrajina 2012.
+11
damfisk
Teo
suki
AryMan
Purgy
Prop
Iron Man
Mass
THUNDER_DINIX
m
Neu
15 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 7 / 14.
Stranica 7 / 14. • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Poljska i Ukrajina 2012.
Plaši me njihov napad, sve brzi momci, a ako naši stoperi nešto nemaju to je - brzina. Revidirao sam stav, mislim da bi Vida bio dobar izbor za danas.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Talijani i napad? Jel se to nešto promijenilo u načinu igre azzura?
sunce- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija : 127
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la: mislim da bi Vida bio dobar izbor za danas.
Misliš da bi Vida bio dovoljan brz za njihov napad ?
Gost- Gost
Kao šta već ranije napomenuh, zaista sam apsolutno indiferentan prema (ne)uspjehu reprezentacije zagrebačkog nogometnog saveza i Mamićeve menadžerske agencije
Ali, današnja mi utakmica izgleda apsolutno izjednačenom, ono 50%-50% u svakom pogledu...
Činjenica je da je ovaj talijanski sustav 3-5-2 idealan upravo za pariranje 4-4-2 sistemu kojim Hrvatska igra.
S druge strane, činjenica je da je talijanska obrana improvizirana, De Rossi nikada nije igrao libera, Giaccherini nije ofenzivni bek već klasično sprintersko krilo, a u napadu imaju Cassana friško sa operacije srca i Balotellija koji je veliki znalaca ali još veći kreten.
Hrvatska obrana je također sklepana, i igra tek drugu utakmicu u ovom sastavu, Srna nije bek nego vezni igrač povučen u obranu, Strinić je... pa, Strinić a njegova alternacija Pranjić je lijevonoga verzija Srne (u smislu da nije bek nego vezn igrač povučen u obranu). Kako će takva obrana riješavat Di Natalea je veliko pitanje.
O vratarima uopće neću. Koliko god meni Stipe bio drag, Gigi Buffon je za njega (pa i za sve ostale, uključujući Ikera) jedan sasvim drugi svemir.
U sredini su manje-više izjednačeni, Pirlo je dokazani velemajstor svjetskog kalibra, Vukojević za dvije klase slabiji i od Marchisija i od Motte, dok je Perišić eventualno figura na koju Talijani, mislim, neće imat odgovora.
Mandžukić i Jelavić? Talijanski obrambeni igrači doslovno od vrtića uče kako čuvat takve tipove. Mandžukića je protiv Iraca dvaput posralo, da sto puta ponavlja ne bi dao onakav gol kao šta je bio prvi protiv Irske. Jelavić? Meni ni dan-danas nije jasno šta svi vide u tom liku... Malo sposobniji teretni centarfor, i to je to.
Naravno, tu je uvijek i "faktor X" - sreća/nesreća, jedan igrač ima svoj dan, jedan napravi glupu grešku, sudac malo zajebe (kao šta je zajebao Talijane dva puta u Ibarakiju 2002. godine)...
Ukratko - sve se može dogodit, prognoze su naprosto nemoguće, svaki ishod je i očekivan i neočekivan.
Kako god da ispadne, meni će bit dobro. Oduvijek sam volio talijanski nogomet, a ako pobijedi reprezentacija zagrebačkog nogometnog saveza bit će mi drago zbog ovih par gostujućih igrača Perišića, Srne i Pletikose...
Ali, današnja mi utakmica izgleda apsolutno izjednačenom, ono 50%-50% u svakom pogledu...
Činjenica je da je ovaj talijanski sustav 3-5-2 idealan upravo za pariranje 4-4-2 sistemu kojim Hrvatska igra.
S druge strane, činjenica je da je talijanska obrana improvizirana, De Rossi nikada nije igrao libera, Giaccherini nije ofenzivni bek već klasično sprintersko krilo, a u napadu imaju Cassana friško sa operacije srca i Balotellija koji je veliki znalaca ali još veći kreten.
Hrvatska obrana je također sklepana, i igra tek drugu utakmicu u ovom sastavu, Srna nije bek nego vezni igrač povučen u obranu, Strinić je... pa, Strinić a njegova alternacija Pranjić je lijevonoga verzija Srne (u smislu da nije bek nego vezn igrač povučen u obranu). Kako će takva obrana riješavat Di Natalea je veliko pitanje.
O vratarima uopće neću. Koliko god meni Stipe bio drag, Gigi Buffon je za njega (pa i za sve ostale, uključujući Ikera) jedan sasvim drugi svemir.
U sredini su manje-više izjednačeni, Pirlo je dokazani velemajstor svjetskog kalibra, Vukojević za dvije klase slabiji i od Marchisija i od Motte, dok je Perišić eventualno figura na koju Talijani, mislim, neće imat odgovora.
Mandžukić i Jelavić? Talijanski obrambeni igrači doslovno od vrtića uče kako čuvat takve tipove. Mandžukića je protiv Iraca dvaput posralo, da sto puta ponavlja ne bi dao onakav gol kao šta je bio prvi protiv Irske. Jelavić? Meni ni dan-danas nije jasno šta svi vide u tom liku... Malo sposobniji teretni centarfor, i to je to.
Naravno, tu je uvijek i "faktor X" - sreća/nesreća, jedan igrač ima svoj dan, jedan napravi glupu grešku, sudac malo zajebe (kao šta je zajebao Talijane dva puta u Ibarakiju 2002. godine)...
Ukratko - sve se može dogodit, prognoze su naprosto nemoguće, svaki ishod je i očekivan i neočekivan.
Kako god da ispadne, meni će bit dobro. Oduvijek sam volio talijanski nogomet, a ako pobijedi reprezentacija zagrebačkog nogometnog saveza bit će mi drago zbog ovih par gostujućih igrača Perišića, Srne i Pletikose...
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Bogati ljube kako si ti pametan
sunce- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Za popizdit, jel' tako
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Jedino ne mislim da je Gigi toliko bolji od Ikera, sve drugo može stati...
Strinić je... pa Strinić
Strinić je... pa Strinić
Započeo/la tema :
Pa da... Ne znam kako bi nazvao njegovu igru, osim "strinićevski"
A opet, drugog lijevog beka osim njega nema. Sva ostala potencijalna rješenja (Ćorluka, Šimunić, Pranjić) su improvizacije
A opet, drugog lijevog beka osim njega nema. Sva ostala potencijalna rješenja (Ćorluka, Šimunić, Pranjić) su improvizacije
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Za popizdit, jel' tako
Iritantno
sunce- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Pa da... Ne znam kako bi nazvao njegovu igru, osim "strinićevski"
Čale
Ma slažem se, najbolji mogući opis definitivno...
I za Jelavića se slažem, totalno...
Započeo/la tema :
sunce je napisao/la:
Iritantno
Da.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Kao šta već ranije napomenuh, zaista sam apsolutno indiferentan prema (ne)uspjehu reprezentacije zagrebačkog nogometnog saveza i Mamićeve menadžerske agencije
Stvarno.
Imaš pravo.
Pletikosa(Hajduk)
Srna(Hajduk)-Čorluka(Dinamo)-Šifo(Šibenik/Dinamo)-Strinić(Hajduk)
Rakitić(/)-Vukojević-Modrić(Dinamo)-Perišić(Hajduk, ako se ne varam)
Mandžukić(ZG, Dinamo)- Jelavić(Hajduk)
Ili ti ga, u prvoj postavi repke igra 5 igrača odgojenih u Hajduku, ako računamo Perišića.
U istoj toj reprezentaciji igra 5 igrača odgojenih u Dinamu ako računamo i Šifu i Mandžukića.
+ jedan Švicarac.
Treneri:
Bilić- Hajduk
Asanović- Hajduk
Jurčević- Dinamo.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Klubovi u kojima su igrači igrali tijekom karijere su zaista najmanji dio razloga zbog kojeg je riječ o reprezentaciji zagrebačkog nogometnog saveza. Ali ono, zaista.
Ako tebi nije jasno zašto je to reprezentacija koja predstavlja zagrebački nogometni savez, a ne cijelu zemlju, onda ja i ti očito ne živimo u istoj zemlji.
No dobro...
Ako tebi nije jasno zašto je to reprezentacija koja predstavlja zagrebački nogometni savez, a ne cijelu zemlju, onda ja i ti očito ne živimo u istoj zemlji.
No dobro...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
čemu ta netrpeljivost
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Zaista, čemu? Nema apsolutno nikakvog razloga. Ama baš nikakvog...
O jebote irud...
O jebote irud...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
pa da ja ne vidim razloga za to .......
si pisao da ti smeta što nemožeš doči u zg sa zastavicmo hajduka ili rnk splita a da si ne razmišljaš dali če ti nei idiot polupati kola .....
samo poradi te jebene zasstavice ......
pa pogledaj koju ti netrpoeljivosti siješ ..........
jebiga ....
si pisao da ti smeta što nemožeš doči u zg sa zastavicmo hajduka ili rnk splita a da si ne razmišljaš dali če ti nei idiot polupati kola .....
samo poradi te jebene zasstavice ......
pa pogledaj koju ti netrpoeljivosti siješ ..........
jebiga ....
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Ništa ja ne "sijem", ja samo iznosit svoju (prirodnu) reakciju na stanje i situaciju kakva u državi, u društvu (pa time i u sportu općenito, a u nogometu posebno) vlada u zadnjih 20 godina.
A takvu situaciju ja osobno nisam apsolutno ničim prouzročio.
A sad baš očekivat od nekog da šuti, gleda i trpi dok sve ono šta voli, cijeni i poštuje biva sistematski ponižavano, vrijeđano, omalovažavano i izrugivano - e to je bogami pomalo smiješno za očekivat.
Tu reprezentaciju ja već godinama ne doživljavam kao svoju. Jer ne predstavlja ništa šta je meni drago i blisko. Ona predstavlja nečije druge interese. Moje interese, moj zavičaj, moje ljude ta reprezentacija ne predstavlja.
A takvu situaciju ja osobno nisam apsolutno ničim prouzročio.
A sad baš očekivat od nekog da šuti, gleda i trpi dok sve ono šta voli, cijeni i poštuje biva sistematski ponižavano, vrijeđano, omalovažavano i izrugivano - e to je bogami pomalo smiješno za očekivat.
Tu reprezentaciju ja već godinama ne doživljavam kao svoju. Jer ne predstavlja ništa šta je meni drago i blisko. Ona predstavlja nečije druge interese. Moje interese, moj zavičaj, moje ljude ta reprezentacija ne predstavlja.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
a dobro .........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Uglavnom, nije to predmet ovog topica.... Možda se može u odgovarajućem podforumu otvorit tema, jer na ovom mjestu zaista nema potrebe vodit ovu diskusiju
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ma slažem se ..........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
daj te ljudi budemo danas razbili pigmejce ili ne ..........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Ma dobivamo danas, naravno
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Baš sad ovaj Pirlo mora pogoditi slobodni udarac
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
italija 1, hrvatska 0
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Stranica 7 / 14. • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» Rukomet - općeniti topic
» Masakrirali više od 80.000 pasa lutalica - BOJKOTIRAJTE Europsko nogometno prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini!
» Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. HRVATSKA - SRBIJA 22.03.2013.
» Nogometno svjetsko prvenstvo!
» Chat o nogometu
» Masakrirali više od 80.000 pasa lutalica - BOJKOTIRAJTE Europsko nogometno prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini!
» Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. HRVATSKA - SRBIJA 22.03.2013.
» Nogometno svjetsko prvenstvo!
» Chat o nogometu
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 7 / 14.