Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. HRVATSKA - SRBIJA 22.03.2013.
+6
RobinUd
Purgy
Iron Man
lenny
Neu
Love
10 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. HRVATSKA - SRBIJA 22.03.2013.
Skupina A jedna je od devet skupina europskih kvalifikacija za SP 2014. Na SP u Brazilu izravno će se kvalificirati pobjednik skupine, a drugoplasirani će dobiti mogućnost izboriti nastup u doigravanju drugoplasiranih (osim ako je najbolji drugoplasirani, u tom slučaju ide izravno).Preuzeto s wikipedije
Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP 2014. u Brazilu protiv Srbije 22. ožujka 2013. na stadionu Maksimir.
Vjerujem da će to bit utakmica u kojoj će se podosta psovat, tenzije će bit napete, ne sam zbog igre, već zato što igraju HRVATSKA I SRBIJA.
Što vi očekujete od ove utakmice?
Ne moram ni pitati da li ćete gledati, znam da hoćete, kao i ja, a Bože moj.
Koja je vaša prognoza, tko će slavit a tko će kuć ić u suzama?
Očekujete li nerede na stadionu između navijača?
Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP 2014. u Brazilu protiv Srbije 22. ožujka 2013. na stadionu Maksimir.
Vjerujem da će to bit utakmica u kojoj će se podosta psovat, tenzije će bit napete, ne sam zbog igre, već zato što igraju HRVATSKA I SRBIJA.
Što vi očekujete od ove utakmice?
Ne moram ni pitati da li ćete gledati, znam da hoćete, kao i ja, a Bože moj.
Koja je vaša prognoza, tko će slavit a tko će kuć ić u suzama?
Očekujete li nerede na stadionu između navijača?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. HRVATSKA - SRBIJA 22.03.2013.
ajhaj.bit če veselo,želim da naši raspale i pobijede
kaj se navijača tiče naši neče ič i srbiju a oni neče dolazit ovamo,tako je rečeno
kaj se navijača tiče naši neče ič i srbiju a oni neče dolazit ovamo,tako je rečeno
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. HRVATSKA - SRBIJA 22.03.2013.
Tajnik FSS-a: Sumnjam da će na Maksimiru puštati Thompsona
Nakon što je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović u razgovoru za Večernji list izjavio kako će se uoči utakmice protiv Srbije na Maksimiru tradicionalno puštati Thompsonova pjesma "Lijepa li si", iz susjednog nogometnog saveza stižu skeptične reakcije. Glavni tajnik FSS-a Zoran Laković za srpski je Telegraf izjavio kako ne vjeruje da će se to dogoditi.
- Sumnjam u takvu izjavu gospodina Vrbanovića jer su dva saveza napravila dobru komunikaciju pred ovu utakmicu i rekli smo da ćemo sve rizike, koji bi doveli do bilo kakvih incidenata, minimalizirati, odnosno da ćemo organizacijski i u jednom i u drugom slučaju spriječiti rizike i bilo kakve provokacije - rekao je Laković.
Dodaje kako se zbog posebne prismotre Fife i Uefe nijedan od saveza neće upuštati u bilo kakve oblike moguće provokacije.
- Iskreno, ni ne znam o kojim se pjesmama radi, ali bilo kakve uvredljive intonacije sigurno se neće puštati jer je ovo utakmica najvećeg mogućeg rizika i bilo što što bi moglo pogoršati atmosferu HNS neće dopustiti. U svakom slučaju, bit ćemo tamo pa ćemo se sve dogovoriti - rekao je Laković.
Izvor: večernji.hr
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Zamislite da se uoči utakmice s Srbijom pusti Thompsonova pjesma 'zA DOM BRAĆU, ZA SLOBODU...' hahahhaha, brijem da bi se poklali na stadionu
Nakon što je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović u razgovoru za Večernji list izjavio kako će se uoči utakmice protiv Srbije na Maksimiru tradicionalno puštati Thompsonova pjesma "Lijepa li si", iz susjednog nogometnog saveza stižu skeptične reakcije. Glavni tajnik FSS-a Zoran Laković za srpski je Telegraf izjavio kako ne vjeruje da će se to dogoditi.
- Sumnjam u takvu izjavu gospodina Vrbanovića jer su dva saveza napravila dobru komunikaciju pred ovu utakmicu i rekli smo da ćemo sve rizike, koji bi doveli do bilo kakvih incidenata, minimalizirati, odnosno da ćemo organizacijski i u jednom i u drugom slučaju spriječiti rizike i bilo kakve provokacije - rekao je Laković.
Dodaje kako se zbog posebne prismotre Fife i Uefe nijedan od saveza neće upuštati u bilo kakve oblike moguće provokacije.
- Iskreno, ni ne znam o kojim se pjesmama radi, ali bilo kakve uvredljive intonacije sigurno se neće puštati jer je ovo utakmica najvećeg mogućeg rizika i bilo što što bi moglo pogoršati atmosferu HNS neće dopustiti. U svakom slučaju, bit ćemo tamo pa ćemo se sve dogovoriti - rekao je Laković.
Izvor: večernji.hr
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Zamislite da se uoči utakmice s Srbijom pusti Thompsonova pjesma 'zA DOM BRAĆU, ZA SLOBODU...' hahahhaha, brijem da bi se poklali na stadionu
Započeo/la tema :
nadajmo se samo da nece biti nereda..da ce razum pobijediti a ne niske strasti..a siguran sam da ce nasi kockasti razvaliti ih sa 3 komada samo ako budu i srcem i dusom na terenu..da im je jedan Niko Kovac koji bi znao podignuti moral i smiriti strasti bio bi siguran i u 5kom..ali neka ostave srce na terenu pa nek izgube..ja cu im se i u porazu nakloniti...ako izgube nek to bude junacki..a mislim da nam nitko nebi smio sugerirati koju cemo pjesmu pustiti..treba drzati do svog..tudje i tudjina postivati ali mora i on nase...
lenny- Nevina dušica
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 10
Reputacija : 3
Godina imam : 65
Započeo/la tema :
Nadam se dobroj utakmici, naravno da mi pobijedimo. Očekivano je da će se zviždati i letiti ružni povici prema srpskim igračima i himnoj...
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
crveni karton
manje od 3 gola (1:0)
Prilika za posjetit kladionu.
manje od 3 gola (1:0)
Prilika za posjetit kladionu.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Valjda se Srbi neće koristit laserom kao na rukometu
Započeo/la tema :
Naravno da cu biti na stadionu (karta je vec tu, i to legalna).
To je posebna utakmica. Iako je srpski nogomet svjetovima udaljen od naseg, motivacija cini cuda.
Nadam se da ce nasa motivacija biti jaca.
Bio sam i na prvoj utakmici izmedju Partizana i Dinama (Maximir, 5:0 za Dinamo tada). Zelio bih na ovoj utakmici slcnu atmosferu (i rezultat).
To je posebna utakmica. Iako je srpski nogomet svjetovima udaljen od naseg, motivacija cini cuda.
Bio sam i na prvoj utakmici izmedju Partizana i Dinama (Maximir, 5:0 za Dinamo tada). Zelio bih na ovoj utakmici slcnu atmosferu (i rezultat).
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
Robine, kako misliš legalna karta, zar postoji neka koja nije legalna?
Mislim da su Srbi posebno motivirani kad igraju protiv Hrvatske.
Mislim da su Srbi posebno motivirani kad igraju protiv Hrvatske.
Započeo/la tema :
Pa postoje ti kopije karata koje već bacaju na crno.
Započeo/la tema :
Stvarno? I kak možeš uć s tom kartom?
BEOGRAD - Kapetan Srbije Branislav Ivanović, jedna od najjačih karika reprezentacije pod vodstvom Siniše Mihajlovića, tri puta je u karijeri nastupajući za mlade reprezentacije Srbije igrao protiv vršnjaka iz Hrvatske. I triput pobijedio.
Na tu opasku novinara srpskog sportskog dnevnika Sportskog žurnala, desni bek Chelseaja je skromno poručio:
- Nemojte tako. Nisam ja pobijedio, nego momčad.
Jedan od tih dvoboja odigran je u njemačkom Oberhausenu 27. svibnja 2004. na Europskom prvenstvu do 21 godine. Za Hrvatsku su između ostalih igrali Srna, Kranjčar, Eduardo, Pranjić, za državu koja se tada zvala Srbija i Crna Gora, Biševac, Lazović, Delibašić... Ivanović je ušao u poluvremenu i u 86. minuti pogodio za 3:2 pobjedu.
- Naravno da se sjećam! Bila je to prva utakmica na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a kao da smo je jučer igrali. Nevjerojatna utakmica. Vodili smo 2:0, Hrvati su izjednačili, na kraju smo mi pobijedili i stigli do finala, a Hrvati ispali već poslije tri utakmice. Nisam trebao biti na tom mjestu, ali povukla me lopta. Posrećilo se i meni i momčadi.
Od tada je prošlo skoro devet godina, danas je puno važnije ono što slijedi sljedećeg tjedna. Srbija gostuje u Maksimiru.
- Položaj na tablici nam je takav da nam neriješen rezultat u natjecateljskom smislu ništa ne donosi. Samo pobjeda nas može vratiti među kandidate za odlazak u Brazil ili barem u doigravanje. Ne mogu obećati da ćemo u Zagrebu pobijediti, ali mogu najaviti kako ćemo pokušati osvojiti tri boda.
Nakon tog odgovora novinar SŽ-a je odlučio malo podignuti tenzije. Iako je brojka manja za oko 10.000, Ivanovića je upitao sljedeće; Je li moguće zanemariti 45.000 glasnih navijača protivnika?
- Moguće je. Suparnik je na terenu, bit će nas jedanaest na jedanaest, i ništa drugo ne bi trebalo utjecati na rezultat. Kad utakmica počne, kad se začuje prvi zvižduk suca, jedino lopta postaje važna. Osobno volim takvu atmosferu i budite sigurni da se neću osvrtati na broj domaćih navijača niti koliko na to koliko su glasni. To će biti pritisak na njihove igrače. Publika može ponijeti, ali može i sputati noge. Mi ćemo igrati rasterećeno, jer se od nas u takvoj atmosferi ništa neće očekivati. izvor: seebiz.eu
BEOGRAD - Kapetan Srbije Branislav Ivanović, jedna od najjačih karika reprezentacije pod vodstvom Siniše Mihajlovića, tri puta je u karijeri nastupajući za mlade reprezentacije Srbije igrao protiv vršnjaka iz Hrvatske. I triput pobijedio.
Na tu opasku novinara srpskog sportskog dnevnika Sportskog žurnala, desni bek Chelseaja je skromno poručio:
- Nemojte tako. Nisam ja pobijedio, nego momčad.
Jedan od tih dvoboja odigran je u njemačkom Oberhausenu 27. svibnja 2004. na Europskom prvenstvu do 21 godine. Za Hrvatsku su između ostalih igrali Srna, Kranjčar, Eduardo, Pranjić, za državu koja se tada zvala Srbija i Crna Gora, Biševac, Lazović, Delibašić... Ivanović je ušao u poluvremenu i u 86. minuti pogodio za 3:2 pobjedu.
- Naravno da se sjećam! Bila je to prva utakmica na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a kao da smo je jučer igrali. Nevjerojatna utakmica. Vodili smo 2:0, Hrvati su izjednačili, na kraju smo mi pobijedili i stigli do finala, a Hrvati ispali već poslije tri utakmice. Nisam trebao biti na tom mjestu, ali povukla me lopta. Posrećilo se i meni i momčadi.
Od tada je prošlo skoro devet godina, danas je puno važnije ono što slijedi sljedećeg tjedna. Srbija gostuje u Maksimiru.
- Položaj na tablici nam je takav da nam neriješen rezultat u natjecateljskom smislu ništa ne donosi. Samo pobjeda nas može vratiti među kandidate za odlazak u Brazil ili barem u doigravanje. Ne mogu obećati da ćemo u Zagrebu pobijediti, ali mogu najaviti kako ćemo pokušati osvojiti tri boda.
Nakon tog odgovora novinar SŽ-a je odlučio malo podignuti tenzije. Iako je brojka manja za oko 10.000, Ivanovića je upitao sljedeće; Je li moguće zanemariti 45.000 glasnih navijača protivnika?
- Moguće je. Suparnik je na terenu, bit će nas jedanaest na jedanaest, i ništa drugo ne bi trebalo utjecati na rezultat. Kad utakmica počne, kad se začuje prvi zvižduk suca, jedino lopta postaje važna. Osobno volim takvu atmosferu i budite sigurni da se neću osvrtati na broj domaćih navijača niti koliko na to koliko su glasni. To će biti pritisak na njihove igrače. Publika može ponijeti, ali može i sputati noge. Mi ćemo igrati rasterećeno, jer se od nas u takvoj atmosferi ništa neće očekivati. izvor: seebiz.eu
Započeo/la tema :
Ma ne znam, negdje sam čitao da i to postoji
Započeo/la tema :
RobinUd je napisao/la:Naravno da cu biti na stadionu (karta je vec tu, i to legalna).
Baš da je, i nije...
Bekovska linija im sadrži stožernog igrača Chelsea u pohodu na osvajanje LP, standardnog stopera Njemačkog prvaka, te dvojac iz aktualnog prvaka Engleske.
U vezi i napadu imamo prednost, ali trebat će probiti ovakvu liniju...
Započeo/la tema :
Dečki šta kažete na Kapetana Srbije Branislava Ivanovića, predstavlja li taj prijetnju možebitnoj slavi HR?
Započeo/la tema :
Šta si pesimist Purgy
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Dečki šta kažete na Kapetana Srbije Branislava Ivanovića, predstavlja li taj prijetnju možebitnoj slavi HR?
Da.
Uništit će Strinića i Kranjčara, da lijevu stranu napada možemo zaboravit.
Iron Man je napisao/la:Šta si pesimist Purgy
Eto, tako.
Započeo/la tema :
ne znam zašto ali imam neki osjećaj da će nas srbi razvalit, jer tako je bilo i na rukometu, hrvatska je super, ali kad igra protiv srbije sva se uzjebe i jednostavno kao da ima neku blokadu
Započeo/la tema :
Dajte ne budite smjesni. Srbija sem obrane nema kvalitetu. Veza i napad im je za kurac.
John Kimble- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 17.10.2012
Broj postova : 267
Reputacija : 21
Započeo/la tema :
Nitko nije nepobjediv Kimble
Započeo/la tema :
Imaju jebenu zadnju liniju, jednu od najjačih u svijetu
Mass- Faca foruma
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Nisam nista ni rekao za to. Samo govorim o momcadskoj i igrackoj kvaliteti Srbije koja ima par klasa u obrani, dalje sve has beenici i propali talenti i nedokazana celjad.
John Kimble- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 17.10.2012
Broj postova : 267
Reputacija : 21
Započeo/la tema :
Neven Subotić, Branislav Ivanović, Milan Biševac, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Zoran Tošić... Svi odlični obrambeni igrači
Započeo/la tema :
http://de.fifa.com/worldranking/rankingtable/index.html
Evo vam malo duhovne hrane.
Srbija je po sluzbenoj FIFA-listi momentalno 35. nacija na (ovom) svijetu. Vjerojatno su to mjesto "zasluzili" po nekom kriteriju.
Hrvatska je (na toj istoj listi) 9. nacija.
(23. BiH; 28. Crna Gora, 56. Slovenija... uostalom, citajte sami)
Izmedju 9-og i 35-og mjesta su svjetovi.
Ponavljam, izmedju nase dvije zemlje postoji i ona druga napetost, ne samo prestizna, nogometna. Nadam se da ce motivacija i publika pridonijeti uspjehu.
Evo vam malo duhovne hrane.
Srbija je po sluzbenoj FIFA-listi momentalno 35. nacija na (ovom) svijetu. Vjerojatno su to mjesto "zasluzili" po nekom kriteriju.
Hrvatska je (na toj istoj listi) 9. nacija.
(23. BiH; 28. Crna Gora, 56. Slovenija... uostalom, citajte sami)
Izmedju 9-og i 35-og mjesta su svjetovi.
Ponavljam, izmedju nase dvije zemlje postoji i ona druga napetost, ne samo prestizna, nogometna. Nadam se da ce motivacija i publika pridonijeti uspjehu.
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
ovde ne igraju ni tabele ni nekakve liste..ovde se radi o mnogo toga..sad da li ce Stimac uspiti usaditi u njih taj dispet i to da ostave srce na terenu .to igra...nazalost puno smo puta pokazali da se us....... kad ne treba iili kad treba pokazati ......ako ista ima Stimac imaj taj dispet i tu glad za pobjedom..ako im to prenese onda ne sumnjam u pobjedu...Srbi imaju jako dobrih pojedinaca i to treba postivati.....
lenny- Nevina dušica
Broj postova : 10
Reputacija : 3
Godina imam : 65
Započeo/la tema :
- Kod:
kako se utakmica bliži tenzije sve više rastu. Sigurno se sjećate 1999. godine i utakmice s Jugoslavijom na Maksimiru. Usporedite nam atmosferu tada i danas.
Mislim da je to potpuno različito. Ono je bila Jugoslavija - i Srbija i Crna Gora i Kosovo u jednom, ovo je isključivo Srbija i rekao bih da je ovo potpuno druga situacija. Imao sam sreću 1999. godine raditi na onom beogradskom susretu. Pet dana sam proveo u Beogradu i sjećam se da je tada vladala potpuno kaotična situacija. Mnogi nisu previše marili za Hrvatsku već su ih morili unutarnji problemi. U zraku se osjećalo kako se država raspada. Sjećam se da su u gradu vladali veliki sukobi Grobara, kao jugoslavenske frakcije s jedne strane i Delija kao srpske frakcije s druge strane. Na samoj utakmici partizanovci su bili smješteni na jednoj dijelu tribina, a zvezdaši na drugom. Na utakmici je bačen suzavac, zapravo se ne sjećam jesam li to ikad u svojoj reporterskoj karijeri doživio osim Splita i utakmice Hajduka i Marseillea. No, preko svega se prešlo, pa čak i preko tog suzavca. Sudac Kim Milton Nielsen odlučio je unatoč svim nedaćama završiti taj dvoboj. I onda, nakon 0:0, očekivali smo u Zagrebu gotovu priču, ali dogodio nam se strašan peh. I golovi koje smo primili i sve što smo propustili... Ipak, teško je to uspoređivati s ovom utakmicom, jer se ondašnja reprezentacija nalazila na jednoj velikoj prekretnici. Nakon velikog uspjeha na SP 1998. godine, taj nas je poraz izbacio s prvog velikog natjecanja, otišao je Ćiro, došao je Jozić, dogodila se smjena generacije... Sad je situacija potpuno drugačija. Rekao je Drago Čosić, za sportski.net
Možete li vi usporediti utakmicu s videa s možebitnom utakmicom koja tek slijedi? Mislite li da će bit ovakav stil igre?
Mislite li da trojac Modrić - Mandžukić - Srna može pobijediti Srbe ili će SRBI POBIJEDITI NJIH?
- Kod:
Odakle Hrvatskoj prijeti najveća opasnost?
Srbija je izuzetno opasna momčad iz prekida. Obrambeni igrači su sjajni skakači, Ivanović je u Chelseaju zabio već pet, šest golova ove sezone, Subotić je također nebeski skakač, Kolarov strašno opasan iz slobodnih udaraca. Srpski prekidi su živa opasnost. Kaže Drago Čosić za sportski.net
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 2. • 1, 2
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 1 / 2.