Europsko prvenstvo u nogometu - Poljska i Ukrajina 2012.
+11
damfisk
Teo
suki
AryMan
Purgy
Prop
Iron Man
Mass
THUNDER_DINIX
m
Neu
15 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 14 / 14.
Stranica 14 / 14. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Poljska i Ukrajina 2012.
Znači, ti si na temelju prethodnih utakmica talijanske reprezentacije zaključio da su Nijemci mogli dobit u ovoj utakmici? GENIJALNO!!!! Bravo, majstore!
Koje su to točno šanse Nijemci imali, pa da su mogli uvjerljivo pobijedit?
I gdje sam ja to točno, kada, i na koji način rekao, ustvrdio ili izjavio da Hajduk igra dobro, i gdje sam usporedio bilo čiju igru sa Hajdukovom igrom?
Koje su to točno šanse Nijemci imali, pa da su mogli uvjerljivo pobijedit?
I gdje sam ja to točno, kada, i na koji način rekao, ustvrdio ili izjavio da Hajduk igra dobro, i gdje sam usporedio bilo čiju igru sa Hajdukovom igrom?
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
A ti si ocito odlucio da sam ti ja pogodna zrtva za podjebavanje...sto da ti kazem,odjebi od mene,slab sam kao zrtva!
Odi malo Keruma gadjaj pomidorima....
ne_zna_se- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 06.03.2011
Broj postova : 309
Reputacija : 75
Godina imam : 54
Započeo/la tema :
ne_zna_se je napisao/la:A ti si ocito odlucio da sam ti ja pogodna zrtva za podjebavanje...
Nisam ja ništa odlučio. Tvoji postovi sami po sebi naprosto zazivaju da ih se citira.
ne_zna_se je napisao/la:sto da ti kazem,odjebi od mene,slab sam kao zrtva!
Intelektualna slabost nije nešto čega se treba sramit. Nisi ti sam, ima ih još, ništa se ne brini...
ne_zna_se je napisao/la:
Kakve veze ja imam s Kerumom? Na osnovu čega si zaključio da bi ja mogao ili trebao ili namjeravao bilo koga gađat bilo čim?
I na koncu, ukoliko si se namjeravao šeretski poslužit splitskim dijalektom, trebo bi znat da se ne kaže "pomidor" odn. u množini "pomidori" nego "pomidora" i u množini "pomidore"
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:U neđelju je finale...
Ma nema se tu što, navijam da deda Pirlo sjebe tik-tak s okusom mente...
ovaj članak mi je zanimljiviji od njihovih dodavanja
njih 2 ce postati predmet sprdnje ako nastave ovako igrati, tj. vec lagano postaju
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Reci mi,u kojoj godini si ti spoznao da si najpametniji na svijetu i koji je motiv tvojeg "uzvisenog" druzenja sa nama ostalima koji nemamo pojma ni o cemu?damfisk je napisao/la:
ZNAS LI TI UOPCE STO JE ZIVOT?!
Jesi li prosao ista od toga ili samo lupetas isprazne fraze iz knjiga i trudis se da druge ubijedis kako si nevjerovatno pametan i kako smo svi mi ostali prilicno glupi u usporedbi s tobom?
Sto ja da diskutiram uopce s tobom,da te ubjedjivam kako je vani vruce a ti si sebi vec zabio u glavu da to nije tako i sve ostale koji kazu da nije tako ces popljuvati skolski...
Ti si samo jedan od bogataskih sinova koji misli da je popio svu mudrost svijeta jer mu je tata u hadezeu ili nekoj slicnoj stranci i smatras da smo svi mi ostali niza rasa od tebe!
I da dalje ne diskutiramo,radije uopce necu dolaziti na forum nego se prepirati sa nekim majmunom koji misli da je popio svu mudrost svijeta!
ne_zna_se- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 06.03.2011
Broj postova : 309
Reputacija : 75
Godina imam : 54
Započeo/la tema :
Evo kako smo pjevali za vrijeme tekme:Italijaaaaaa,Sicilijaaaaa,Croatiaaa naša nacijaaaaaa!!! Strasna predstava Talijana,pa Elf nije niti prdnuo,jednostavno su ih pregazili u svim segmentima nogometne igre..Mario svaka cast na dva predivna gola,a u drugom poluvremenu jos bolja igra,steta nije uslo onih dva zicera..(cak bi se usudio reci najbolja tekma prvenstva)
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
ne_zna_se je napisao/la:
Reci mi,u kojoj godini si ti spoznao da si najpametniji na svijetu i koji je motiv tvojeg "uzvisenog" druzenja sa nama ostalima koji nemamo pojma ni o cemu?
ZNAS LI TI UOPCE STO JE ZIVOT?!
Jesi li prosao ista od toga ili samo lupetas isprazne fraze iz knjiga i trudis se da druge ubijedis kako si nevjerovatno pametan i kako smo svi mi ostali prilicno glupi u usporedbi s tobom?
Sto ja da diskutiram uopce s tobom,da te ubjedjivam kako je vani vruce a ti si sebi vec zabio u glavu da to nije tako i sve ostale koji kazu da nije tako ces popljuvati skolski...
Ti si samo jedan od bogataskih sinova koji misli da je popio svu mudrost svijeta jer mu je tata u hadezeu ili nekoj slicnoj stranci i smatras da smo svi mi ostali niza rasa od tebe!
I da dalje ne diskutiramo,radije uopce necu dolaziti na forum nego se prepirati sa nekim majmunom koji misli da je popio svu mudrost svijeta!
Droga je pošast modernog doba.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Finale day!!!!!!!
ne navijam za nikog, neka pobijedi onaj ko bude bolje igrao
ne navijam za nikog, neka pobijedi onaj ko bude bolje igrao
Započeo/la tema :
Fernandooooooooooooo
4 gola, od toga su 3 djelo igrača iz Premiershipa, 2 iz Chelsea a 90% momčadi Španije su iz Barce i Reala. Zakon.
Ajde, barem nisu igrali dosadno Španjolci.
Malo okomitije lopte, i eto ti 4 gola. Možda bi Barcelona trebala probati slično.
4 gola, od toga su 3 djelo igrača iz Premiershipa, 2 iz Chelsea a 90% momčadi Španije su iz Barce i Reala. Zakon.
Ajde, barem nisu igrali dosadno Španjolci.
Malo okomitije lopte, i eto ti 4 gola. Možda bi Barcelona trebala probati slično.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Valja čestitati boljem, najdominantnija nogometna momčad ikad, vjerojatno, makar ako je po trofejima suditi.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Jednostavno su najbolji. I tu svaka priča započinje i završava. Najbolji su u svakom pogledu. Amen.
Ii svaka im čast. I vidjelo se na licima talijanskih igrača, i oni su bili svjesni da su igrali i izgubili od apsolutno najboljih igrača na planeti.
Kapa dolje Španjolcima. Svaka čast.
Ii svaka im čast. I vidjelo se na licima talijanskih igrača, i oni su bili svjesni da su igrali i izgubili od apsolutno najboljih igrača na planeti.
Kapa dolje Španjolcima. Svaka čast.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Toliko o kovanju Balotelija u zvijezde.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Svaka čast španjolcima, zasluženo su osvojili...
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
mađarska če biti prvak
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Stranica 14 / 14. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Rukomet - općeniti topic
» Masakrirali više od 80.000 pasa lutalica - BOJKOTIRAJTE Europsko nogometno prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini!
» Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. HRVATSKA - SRBIJA 22.03.2013.
» Nogometno svjetsko prvenstvo!
» Chat o nogometu
» Masakrirali više od 80.000 pasa lutalica - BOJKOTIRAJTE Europsko nogometno prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini!
» Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. HRVATSKA - SRBIJA 22.03.2013.
» Nogometno svjetsko prvenstvo!
» Chat o nogometu
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 14 / 14.