Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta?

+13
Chulpan
rider331
GracaVanPelt
tanuki
zbracun
valentino
Hate
vili
Amyicha
Teo
Stevo Largo
Mass
Neu
17 posters

Go down

Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta?

Postaj by Neu ned vel 26, 2012 11:14 am

Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Što vi mislite o tome?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty999 / 999999 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty Re: Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta?

Postaj by Mass ned vel 26, 2012 11:35 am

Da, taman za to vrijeme dok ju pušiš
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty200 / 999200 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty Re: Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta?

Postaj by Stevo Largo ned vel 26, 2012 12:10 pm

ćuo sam i da pušenje skraćuje cigaretu također kao
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty20 / 99920 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass ned vel 26, 2012 12:24 pm

Vidiš vidiš, može bit..
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty200 / 999200 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo ned vel 26, 2012 12:47 pm

trebalo bi to znanstveno dokazat...
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty20 / 99920 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo ned vel 26, 2012 3:08 pm

znam sigurno da ne produćava životni vjek
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty0 / 9990 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha ned kol 26, 2012 1:13 am

da skraćuje. ne znam kako mi je pola obitelji još uvijek živa. majke mi. kad te cigarete toliko skrćuju život
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty113 / 999113 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by vili ned kol 26, 2012 10:28 am

Vrlo je jednostavno, upoznao sam čovjeka koji ima 89 godina i još uvijek puši po tri kutije dnevno, znači ako pomnožimo njegovo pušenje x8 minuta došli bi do frapantne brojke jer čovjek puši od svoje 12 godine, tko zna neda mi se računati, ali znači da ne puši imao bi predispoziciju da doživi par stotina godina!
Čuo sam za popularnu e-cigareta i odlučio ju nabaviti, frend mi kaže da su njemu odlične, nema više jutarnjeg pušačkog kašlja, a količina nikotina je dovoljna da ne osjeća krizu, zanimljivo mi je bilo da ima toliko naziva za nju elektronska cigareta, električna cigareta i još nekih, a bitno je ako pomože prestanak pušenja Very Happy
vili
vili
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 22.10.2010
Broj postova : 43
Reputacija Reputacija : 3
Godina imam : 53
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty0 / 9990 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun ned kol 26, 2012 3:59 pm

vili je napisao/la:zanimljivo mi je bilo da ima toliko naziva za nju elektronska cigaretaelektrična cigareta i još nekih, a bitno je ako pomože prestanak pušenja

Pomaže i još nekaj električno. Električna stolica Pokazuje guzu . Garantirano prestaješ pušit hammer .
I moj susjed ima osamdeset i neznam kolko godina i puši na veliko. Prema računici on je odavno mrtav, samo kaj misli da je živ, a ljudi oko njega imaju halucinacije kad ga vide hh1 . Znanost je nepogrešiva i on sigurno nije više živ afro .
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty3 / 9993 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by vili pon kol 27, 2012 9:16 am

Imaš pravo, znanost ne griješi Very Happy
vili
vili
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 22.10.2010
Broj postova : 43
Reputacija Reputacija : 3
Godina imam : 53
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate pet lip 21, 2013 9:26 am

Nekom skrati 8 minuta, nekom 5... Ovisi koliko ti treba vremena da ju popušiš... Laughing
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija Reputacija : 791
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty245 / 999245 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by valentino pet lip 21, 2013 9:39 am

Možda ne za 8, ali skraćuje sigurno. Skraćuju ga i piće, sex, hrana, čitanje knjiga, gledanje filmova, bicikliranje. No i da ne radim ništa od nabrojanog, život ide svojem kraju, svi smo smrtni.

valentino
Trajno baniran/a

Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun pet lip 21, 2013 1:21 pm

Jeee. Onda je moj 85 godišnji susjed već odavno mrtav, samo kaj to nezna. Pušil je po 2 kutije cijeli život, a zadnju godinu je smanjil do 1 kutije.
Propaganda za to, ko i za puno drugih stvari su sranja koja se povremeno serviraju budalama, a oni to uredno prožvaču i ne pitajući se šta ima u svemu tome.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty3 / 9993 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet lip 21, 2013 1:54 pm

to su jednostavno bedastoče,
ja ne pušim samo zato što se nisam našao u tom poroku,
probao jesam više puta, jer ne možeš uživati u ljubljenju sa partnericom koja je pušačica,
probao sam i lulu, pa sam čak na poklon dobio jednu krasnu i skupocjenu od korijena vrijeska, ali jednostavno ne ide,
jednostavno nisam stvorendabi upoznao užitak u pušenju duhana, pače ni kanabisa,
ali nisam protivnik ni mrzitelj pušača,
gade mi se ovi napisi na cigaretama na kojima pišu totalne bedastoće i pitamse zašto to piše?
da sam pušać kupovo bi duhan na crno i motao si sam cigarete,
i da bez obzira što sam nepušać znam savršeno smotati cigaretu, u rizzlu
u periodu kada sam glumio pušača zbog partnerice, motao sam drumm, samson, pal mal, van neil, i taj proces motanja je nešto fantastično i miris nezapaljenog duhana je super,ali po difoltu ja nisam pušač.
pitam se zašto takve akcije i napadi i na proizvođaće i na korisnike,
zašto na kutiji mora pisat ionaj bedasti napis da je pušenje štetno za zdravlje?
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty700 / 999700 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by GracaVanPelt sub lip 22, 2013 11:16 am

To ovisi od osobe do osobe.
Neki su osjetljiviji neki su izdržljiviji.

Probala sam pušiti, ali nije mi se svidjelo.
I baš je grozno biti u nekom zadimljenom i zagušljivom prostoru.
GracaVanPelt
GracaVanPelt
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.08.2012
Broj postova : 1347
Reputacija Reputacija : 233
Godina imam : 34
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 sri vel 19, 2014 8:03 am

Ma to su gluposti. Tko to može uopće izračunati? Uostalom svaki čovjek je drugačiji.. netko puši cijeli život i ništa.. kao što je već netko gore napisao.. a netko umre za 10 godina pušenja.

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan sri vel 19, 2014 12:24 pm

Kao i tanuki, nisam se nasla u tome. Cigarete, cigare, pusenje opcenito me ne privlaci, a u zadimljenoj prostoriji mi se bljuje.

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Lenica sub oľu 01, 2014 10:35 am

ne vjerujem bas u to, ima ih koji pušu i piju pa uvate 100

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Broj postova : 2780
Reputacija Reputacija : 110
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man sub oľu 01, 2014 10:37 am

To su sve gluposti kao

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty336 / 999336 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina sub oľu 01, 2014 11:50 am

da skraćuje ja bi davno već bila pod zemljom...
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen pon tra 14, 2014 4:14 pm

Ne vjerujem u to. Naš život je u rukama Gospodina i On jedini određuje do kad će trajati naše fizičko tijelo koje nije previše važno. Pušači smrde i to me jedino smeta.

Jørgen
Trajno baniran/a

Registriran/a : 08.06.2013
Broj postova : 2381
Reputacija Reputacija : 63
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty9 / 9999 / 999Skraćuje li zaista svaka cigareta život za 8 minuta? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics