Šetnju Savom moraju platiti 10.000 kn ili će u zatvor
+4
zbracun
Hell
THUNDER_DINIX
Neu
8 posters
Stranica 1 / 1.
Šetnju Savom moraju platiti 10.000 kn ili će u zatvor
Šestorici Štitaraca koji su prošli tjedan prešli preko zaleđene Save i snimku potom objavili na YouTubeu stigla je "čestitka" policije. Tijekom suludog pohvata ne samo da su se poigrali vlastitim životima, već su i ilegalno prešli državnu granicu.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g73yPc8ArWI
Šest Štitaraca, u dobi od 19 do 28 godina, prošle je subote oko 14 sati sa zemljišnog predjela Repovac u Štitaru krenulo preko Save. Bila im je to fora jer, kažu, tko zna kada će se Sava ponovno zalediti. Postali su zvijezde YouTubea, a lica smo im gledali na televiziji. Neki od njih su se hvalili da su postali glavne face i da svi pričaju o njima. No, na njihovu žalost suluda šetnja zaleđenom rijekom će ih koštati.
Mladići su zaboravili da svojom zaigranom šetnjom prelaze državnu granicu! Policija vukovarsko-srijemska nije se dala smesti. Prvo je utvrdila njihov identitet, pa je potom svih šest mladića dobilo optužne prijedloge na Prekršajnom sudu u Županji. Sada štitarske "zvijezde" očekuje i dobrano pražnjenje kućnog budžeta ili zatvorska kazna, piše Novi list.
Za prekršaj iz Zakona o nadzoru državne granice, odnosno prelazak državne granice mimo graničnog prijelaza, predviđena je novčana kazna u iznosu od dvije do deset tisuća kuna ili zatvorska kazna do 30 dana.
Čak i da su mladići u svojoj "ledenoj" šetnji imali kod sebe putovnice, to im ne bi pomoglo jer su granicu prešli izvan zakonom propisanog graničnog prijelaza.
Izvor: danas.hr
@ Smatrate li ovo debilnim i još jednim u nizu razloga da izvuku pare za ništa?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g73yPc8ArWI
Šest Štitaraca, u dobi od 19 do 28 godina, prošle je subote oko 14 sati sa zemljišnog predjela Repovac u Štitaru krenulo preko Save. Bila im je to fora jer, kažu, tko zna kada će se Sava ponovno zalediti. Postali su zvijezde YouTubea, a lica smo im gledali na televiziji. Neki od njih su se hvalili da su postali glavne face i da svi pričaju o njima. No, na njihovu žalost suluda šetnja zaleđenom rijekom će ih koštati.
Mladići su zaboravili da svojom zaigranom šetnjom prelaze državnu granicu! Policija vukovarsko-srijemska nije se dala smesti. Prvo je utvrdila njihov identitet, pa je potom svih šest mladića dobilo optužne prijedloge na Prekršajnom sudu u Županji. Sada štitarske "zvijezde" očekuje i dobrano pražnjenje kućnog budžeta ili zatvorska kazna, piše Novi list.
Za prekršaj iz Zakona o nadzoru državne granice, odnosno prelazak državne granice mimo graničnog prijelaza, predviđena je novčana kazna u iznosu od dvije do deset tisuća kuna ili zatvorska kazna do 30 dana.
Čak i da su mladići u svojoj "ledenoj" šetnji imali kod sebe putovnice, to im ne bi pomoglo jer su granicu prešli izvan zakonom propisanog graničnog prijelaza.
Izvor: danas.hr
@ Smatrate li ovo debilnim i još jednim u nizu razloga da izvuku pare za ništa?
Zadnja promjena: Neu; čet vel 16, 2012 10:37 am; ukupno mijenjano 1 put.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Šetnju Savom moraju platiti 10.000 kn ili će u zatvor
debilizam
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Prestrašno, ljudi se malo zajebavali, nikome štetu napravili i hop 10 000 kuna svakom po džepu, ovo je sramotno i neprimjereno.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
zakon je zakon... a i to kaj su radili je bedasto...ovo je preventivno represivna mjera za ostale..
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Započeo/la tema :
skijama preko granice
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Da sam na njihovom mjestu, ja bi rekel da je snimka na youtubeu moja montaža i da samo budale mogu to koristit kao dokaz za optužbu.
A kad neko pređe granicu s namjerom da prebjegne, onda ga kulturno nahrane, daju krevet i posle vrate nazad bez ikakve kazne.
A kad neko pređe granicu s namjerom da prebjegne, onda ga kulturno nahrane, daju krevet i posle vrate nazad bez ikakve kazne.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
kako jadno, ajd da netko od njih fali, da je oso prek grane pa bi jos i shvatio, a ovako je to jad i bjeda, a nis, neka onda fino naprave crtu da se zna gdje smiju zakoraciti, cista ljudska glupost
Gost- Gost
mislim da se dečki vrlo lako mogu izvuči, jer država osigurava granicu
kao planinar u bivšoj jugi prelazio sam granice i bio čak u albaniji,
granica je samo zamišljena crta koja nije vidljiva, da bi bili svjesni prekršaja, granica bi trebala biti vidljivo obilježena!
a pravo je kurva-
nikada nisi kriv ako ne priznaš
ja bih na njihovom mjestu pristao na kaznu zatvora i tužio državu zato što nije obilježila granicu
tražio nadoknadu za pretrpljeni duševni bol!
granica je samo zamišljena crta koja nije vidljiva, da bi bili svjesni prekršaja, granica bi trebala biti vidljivo obilježena!
a pravo je kurva-
nikada nisi kriv ako ne priznaš
ja bih na njihovom mjestu pristao na kaznu zatvora i tužio državu zato što nije obilježila granicu
tražio nadoknadu za pretrpljeni duševni bol!
Zadnja promjena: tanuki; čet oľu 08, 2012 4:50 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ja da sam sad na njihovom mjestu isao bi cjepidlaciti majkemi i traziti da mi se tocno iscrta granica i usporediti sa videom, tko zna, mozda su za milimetar ipak ostali u okviru granice, pa da vidis kakvu bi pizdariju i smijanje napravio od suda, a ne smiju to odbiti napraviti jer se svatko ima pravo braniti i traziti istragu.tanuki je napisao/la:mislim da se dečki vrlo lako mogu izvuči, jer država osigurava granicu
Gost- Gost
možeš li neu navesti izvor ovog podatka ?
možeš li neu navesti izvor ovog podatka ?
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
To su oni namjerno išli kažnjavati da bi popunili budžet državi i da očitaju bukvicu svima ko ima namjeru ponoviti isto to, niš čudno a kad treba uhapsiti prave kriminalce koji imaju diplomatski imunitet jer rade na štetu države onda nikom ništa.
samo tuci po raji, dok face nediraj...
samo tuci po raji, dok face nediraj...
SAS- Junior
- Registriran/a : 17.12.2011
Broj postova : 739
Reputacija : 154
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Prestrašno, ljudi se malo zajebavali, nikome štetu napravili i hop 10 000 kuna svakom po džepu, ovo je sramotno i neprimjereno.
U americi bi ih vjerojatno upucali da su ih uhvatili.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
pa nek se i drugi put zajebavaju i ilegalno prelaze granicu
The Guardian- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija : 130
Započeo/la tema :
Similar topics
» Kazne u prometu, Kazne za pogrešno parkiranje, kazne za neplaćeno parkiranje, kazne za vožnju bez pojasa, kazne za vožnju kroz crveno...
» Treba li svog ljubimca držati na uzici kad idete u šetnju s njim
» Platiš kartu za bus a još moraš platiti i 7 kuna po torbi
» Ide li se u zatvor zbog neplaćanja duga?
» 'Da znači da' - partneri moraju pristati na seks - zakon
» Treba li svog ljubimca držati na uzici kad idete u šetnju s njim
» Platiš kartu za bus a još moraš platiti i 7 kuna po torbi
» Ide li se u zatvor zbog neplaćanja duga?
» 'Da znači da' - partneri moraju pristati na seks - zakon
Stranica 1 / 1.