Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rukomet - općeniti topic

+40
oness
Narco
m
Iron Man
Hunnerkongen
Stevo Largo
Ecstasy
gAbriJela18
Biker
tanuki
shakti
diabolik.
Skiper1
JOCA
Dorian Gray
Ive
Neukrotivi pastuh
scorpio57
GUSTI
eva kant
evitaa
Luxe
Amyicha
FALKON 2
Prop
THUNDER_DINIX
WEYLAND-YUTANI
goc
Mass
bittersweet
Neu
Optimyst
mrkyblu
Love
House
Hitman
Purgy
ivanna
tekilinho
fernando torres
44 posters

Stranica 18 / 40. Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Go down

Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty Re: Rukomet - općeniti topic

Postaj by gAbriJela18 ned vel 28, 2010 7:48 pm

Amyicha je napisao/la:
prije je bio i bolji dok je treniro u klubu u sisku. mislim u siscii. ja sam ga viđala svaki dan kad je tu treniro. i bio je punooo bolji. sad je nekak omršavio Sad

o miško mali...kad ga ovi zločasti stalno tuku :S: Laughing

gAbriJela18
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 28.02.2010
Broj postova : 16
Reputacija Reputacija : 0
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty0 / 9990 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha ned vel 28, 2010 7:48 pm

gAbriJela18 je napisao/la:
Amyicha je napisao/la:
prije je bio i bolji dok je treniro u klubu u sisku. mislim u siscii. ja sam ga viđala svaki dan kad je tu treniro. i bio je punooo bolji. sad je nekak omršavio Sad

o miško mali...kad ga ovi zločasti stalno tuku :S: Laughing

Laughing ma ne daje mu cura da puno jede XD
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty113 / 999113 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by gAbriJela18 ned vel 28, 2010 7:50 pm

Amyicha je napisao/la:

ma kakva sad cura ludnica ludnica
on čeka samo mene Laughing Laughing Laughing

gAbriJela18
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty0 / 9990 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha ned vel 28, 2010 7:52 pm

Amyicha je napisao/la:

ma kakva sad cura ludnica ludnica
on čeka samo mene Laughing Laughing Laughing

Laughing a jbg... ma sigurna sam ja da on voli sam tebe. al ovu ono tješi XD
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy

Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty113 / 999113 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by gAbriJela18 ned vel 28, 2010 7:55 pm

Amyicha je napisao/la:

Laughing nećemo pretjerivati...

a i ovi navijači ,15 000 ih a čuli se onih 10 min kad je bilo napeto ostalo je koma bilo...
dobro je balić rekao da je malo onih koji su uz njih i u porazu...

gAbriJela18
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha ned vel 28, 2010 7:56 pm

Amyicha je napisao/la:

a i ovi navijači ,15 000 ih a čuli se onih 10 min kad je bilo napeto ostalo je koma bilo...

Laughing uredu XD

ma tak to ide. oni njih vole sam kad pobjeđuju -.-' jadni su mi takvi navijači
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pon oľu 01, 2010 9:54 pm

Amyicha je napisao/la:

Jesi bila na utakmici?
Nisi, predpostavljam.

Gledao sam predhodne dvije utakmice na TV-u. Kopenhagen i oni drugi... A... Nešto...
Uglavnom, na TV-u se ništa ne čuje. Praktički cijelu utakmicu se pjevalo, pljeskalo i fućkalo. To kaj se zadnjih 10 minuta čulo na TV-u, čulo se zato jer je tad cijela, ali baš cijela publika bila na nogama, i svi, baš svi su i pjevali i fućkali kad su ovi bili u napadu.
Wink

I da, kažeš... Malo je onih koji su bili s njima i u porazu? Nakon šta je utakmica zavšila, dobili su pljesak cijele Arene.
Da. Niko nije s njima u porazu. Ako to netko nije rekao, to je bio Balić. Vjerojatno je bilo izvučeno iz konteksta.

3 razlike od Ciudada nije sramota izgubiti. Pogotovo ne igrom kakvu su naši pružili. Ako im netko zamjeri za ovaj poraz, onda je stvarno idiot i totalni nepoznavatelj rukometa.

Jebote, Ciudad je 3x za redom prvak Europe. Dovoljno o kvaliteti njihovih igrača govori činjenica da jedan Šterbik ne ulazi uopće u igru, a Abalo nije standardan.

Sve u svemu, svaka im čast na igri jučer. Dali su sve od sebe. Nije išlo... Da imamo kvalitetnijeg golmana, mogli bi jako daleko...Ali...
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty142 / 999142 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy uto oľu 02, 2010 7:38 pm

Jel zna netko, jel se sad križaju skupine A i B, i C i D ili će to bit slučajno izvlačenje.

Jer, ako se C i D križaju, to znači da će Zagreb 99% igrati sa Kielom. I tu definitivno nemamo šanse.

A ako će bit izvlacenja, možemo izvuć još Čehovse Medvede ili Lowen.
Da se mene pita, najrađe bi Lowen. Very Happy
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty142 / 999142 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet oľu 05, 2010 1:10 pm

"Umjesto da pomažu - oštećuju nas"

Priča o sudačkom kriteriju s kojim su bili nezadovoljni nakon poraza od Ciudad Reala nastavila se i uoči novog nastupa zagrebačkog Croatia osiguranja u Ligi prvaka, u nedjelju protiv HSV Hamburga. Glavni menadžer kluba Zoran Gobac nije štedio Europsku rukometnu federaciju...

Nakon trenera Senjanina Maglajlije koji se na to požalio nakon utakmice, ni vodstvo zagrebačkog CO-a nije zaobišlo suđenje protiv Ciudad Reala, ali ne samo u prošlotjednoj utakmici u Areni Zagreb, već i u prvom susretu odigranom u Španjolskoj. Kao što i inače čini, Zoran Gobac je i ovog puta bez okolišanja iznio s čime sve u klubu nisu zadovoljni.

Gobac je dio misli već usmjerio i na iduću sezonu najavljujući jaču momčad: "Sada već imamo snagu, a još ćemo se osvježiti s dva do tri igrača, pojačati se na pozicijama na kojima smatramo da nam je bitno. Očekujemo da ćemo sljedeće sezone od prve utakmice imati po 15 tisuća ljudi, želimo da svaka utakmica bude spektakl, moramo našim suparnicima biti rival da se svi plaše kada dođu u Zagreb, ali i kad smo u gostima".

"Već u ponedjeljak smo imali intervenciju prema EHF-u zbog toga što smo u obje utakmice protiv Ciudad Reala oštećeni za nekakvih 15-ak odluka, puno više u gostima, ali i ovdje gdje je bilo četiri-pet odluka na našu štetu. Izvršen je perfidan pritisak na suce, a sve nam je postalo jasno kada smo kasnije analizirali cijelu situaciju - sada su još postavili i dodatni osigurač s islandskim sucima za HSV u nedjelju da se kojim slučajem ne bi dogodilo da se Final Four u Njemačkoj igra bez njemačkih klubova, što bi se moglo dogoditi", kazao je glavni menadžer hrvatskih prvaka, ne štedeći EHF, ali ni Ciudad Real ni HSV Hamburg.

"Ovo što se događa nije dobro za rukomet, forsira se stvaranje zatvorenog kruga koji nije dobar, favorizira se novac i marketing, a ne kvaliteta, tu se izgleda neće birati sredstva. Ciudad protiv nas nije igrao za sebe, nego je igrao za Hamburg, to se ne ustručavam reći javno. Igrali su da se ne bi dogodilo ono što će se najvjerojatnije dogoditi, vidljivo je da gazda Ciudada sponzorira Hamburg, a nama prodaju pozu kako nisu u dobrim odnosima - to mogu prodavati nekom drugom".
Djeca u sport, ne na ulicu

Suradnja sa zagrebačkom Policijskom upravom u akciji "Više djece u sportu, manje na ulici", u kojoj CO osnovnoškolcima dijeli ulaznice za svoje utakmice, donijela je klubu zahvalnicu koju je u ime informativnog centra za prevenciju zagrebačke PU predao njegov voditelj Zdravko Valenta.

"Zahvaljujemo PU zagrebačkoj na suradnji već četiri godine, djeca odlaze ili na rukomet ili na hokej, roditelji više ne odlučuju sami i kada igra CO Zagreb, djeca dolaze na naše utakmice. To je ono za što smo se borili kroz ove četiri godine i veliki je plus za naš klub", rekao je Gobac.

"Znamo cijelu situaciju u europskom rukometu i gdje smrdi u europskom rukometu. U ponedjeljak navečer su pozvani predstavnici svih 16 sudionika završnice na sastanak i tu ćemo sve prokomentirati", nastavio je Gobac, smatrajući da EHF štiti samo neke: "Moramo naći partnere u drugim klubovima, pogotovo u Veszpremu, Celju, klubovima koji objektivno troše sličan novac kao Ciudad Real, ali za deset ili 12 utakmica u Europi. Nemamo razvijeno prvenstvo kao Nijemci, Španjolci, u EHF-u moraju cijeniti taj trud - i trebali bi nam pomoći, a ne da nas oštete, kao što je bilo s rumunjskim sucima u Ciudad Realu".

Pucanj u prazno ili pritisak od kojeg će Zagrebaši imati koristi? Pokazat će završnica aktualne i iduća sezona, no ne bi bilo iznenađenje da stvari s kojima su u klubu sada nezadovoljni uskoro više ne bude.

Izvor:sportnet.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty999 / 999999 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet oľu 05, 2010 1:12 pm

Metličić: "Očekujem pljesak pune Arene"

Petar Metličić, nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije iz dana njenih najvećih uspjeha za Sportnet.hr otkriva da više neće obući kockasti dres i da, iako bez imperativa, Ciudad Real ide na pobjedu u Zagrebu….

Kakva će biti utakmica Zagreba i Ciudad Reala?
Očekujem jednu lijepu utakmicu. Čujem da će biti puna dvorana, izuzetno me raduje što rukometna utakmica može privući veliki broj gledatelja. Mi dolazimo kao europski prvaci i kao takvi uvijek idemo na pobjedu. Za Zagreb je utakmica puno važnija i s pobjedom ili neriješenim rezultatom imaju priliku boriti se za drugo mjesto. Imali smo tešku utakmicu u srijedu u kojoj smo se dosta ispraznili, ali kao što sam rekao, mi uvijek idemo na pobjedu. Zagrebova forma je stvarno dobra i biti će teška utakmica za nas.

Što očekujte od publike u zagrebačkoj Areni?
Očekujem da me pozdravi pljeskom jer nema razloga za nešto drugo. Uopće ne razmišljam o nečem drugom. Bit će tamo puno mojih prijatelja i moja obitelj. Očekujem jednu pravu rukometnu atmosferu i odličnu rukometnu utakmicu. To je za mene posebna utakmica jer nastupamo u Hrvatskoj, ali neku posebnu nervozu ne osjećam. Nama ta utakmica ne predstavlja neki imperativ i stoga nema niti velike nervoze.

Može te li kratko komentirati utakmicu s Barcelonom?
Znali smo kolika je važnost te utakmice i da s pobjedom praktički osvajamo prvenstvo jer do kraja nemamo neki težak raspored, a pet bodova je velika razlika. Fantastična obrana i publika nam je donijela veliku pobjedu i riješila prvenstvo. Posebno je Šterbik bio raspoložen i sama činjenica da je Barca dala šest golova u prvom poluvremenu govori koliko smo dobro odigrali. Svi smo jako zadovoljni prikazanom igrom i pobjedom protiv najvećeg rivala u Asobal ligi.

Kažu da je Talan Dušebajev najbolji svjetski trener. Otkrijte nam kakav je on?
Pet godina smo zajedno i mogu reći da je odličan trener i ovo što je do sada postigao je tek početak. Siguran sam da ga čeka još više uspjeha i titula. Bio je lider i vođa kao igrač, isto je takav kao trener. Održava dobru atmosferu u svlačionici, odlično osjeća igrače i prema svima je jednak. U ekipi Ciudad Reala, koja po imenima možda nije najjača, on je glavni i najzaslužniji što postižemo ovakve rezultate. Fantastičan trener!

Kolika je razlika u kvaliteti rukometa u Asobal ligi uspoređujući s prošlom sezonom?
Ima dosta klubova koji imaju problema i moglo bi se reći da su Ciudad Real i Barcelona jedini ostali na prošlogodišnjoj kvaliteti, iako su Ademar, San Antonio, Valladolid jaki i dobri, ipak nisu na tom nivou.

Kako ste Vi zadovoljni svoji statusom i jesu li igračima u Ciudad Realu smanjivali ugovore?
Ja sam super zadovoljan. Potpisao sam produžetak ugovora na dvije godine. Klub računa na mene i meni osobno nisu smanjena primanja. Što se tiče drugih igrača ne znam, ali mislim da ni njima ništa nije smanjeno. Klub se nikada nije razbacivao novcem pa to ne radi niti sada.

Što mislite o pomlađenoj reprezentaciji Hrvatske i nastupu u Austriji?
Iskreno rečeno jako sam zadovoljan. Imamo novu ekipu i nije se očekivao ovakav uspjeh, ali se vidi da imaju pobjednički mentalitet i čeka ih još puno pobjeda.

Koje igrače možete istaknuti?
Ivano me nije iznenadio. Znao sam da je zdrav, da se osjeća dobro i odigrao je fenomenalno cijelo prvenstvo. Aliliović je bio odličan na golu, Štrlek je odigrao jako dobro, siguran je u sebe. Buntić je na mom mjestu je bio dobar. Ma svi su bili dobri i dobro odigrali i svi su doprinijeli velikom uspjehu.

Hoćemo li Vas vidjeti u hrvatskoj reprezentaciji?
Za mene je ta priča završena i nema više potrebe za mojim igranjem. Reprezentacija je pokazala da može i bez mene. Bilo je super, bilo je divno i ostaju lijepe uspomene, a sada sam samo njihov prvi i najvatreniji navijač.

U medijima se stalno povlači izjava gospodina Gopca da ste zbog nediscipline izbačeni iz reprezentacije, pa može te li za Sportnet.hr to komentirati i reći koliko je istine u tome?
Svi oni koji me poznaju znaju kakav sam i da nisam takva osoba. To je sve prenapuhano i mediji su tome dali više pažnje nego što to zaslužuje. U tom trenutku me je to smetalo, a najviše me zasmetalo što su mediji pisali više o tome nego o reprezentaciji. Trebalo je ipak, biti malo više respekta. O tome više ne razmišljam i ako je bilo kakvih problema meni nitko nikad ništa nije rekao.

Izvor:Sportnet.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty999 / 999999 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty Europske lige-rukomet

Postaj by Neu pet oľu 05, 2010 1:15 pm

Grosswallstadt propustio Lavove

Grosswallstadt je u 22. kolu rukometne Bundeslige propustio veliku priliku da dođe do pobjede protiv Rhein Neckar Löwena koji je bodove uzeo u samoj završnici preokretom...

U međusobnu utakmicu su Grosswallstadt i Rhein Neckar Löwen ušli s 27 bodova. Domači su bolje otvorili i serijom od tri gola došli do 4:1 u sedmoj minuti. Gosti su priključak uhvatili nakon 17 minuta s dva uzastopna gola za izjednačenje na 9:9. Nakon toga su gosti uspjeli preuzeti inicijativu i na poluvrijeme su čak otišli s 16:14 nakon gola Siarheia Harboka na isteku vremena.

Grosswallstadt je to preokrenuo između 35. i 39. minute s četiri gola za odlazak na 20:18. Domaćini su potom otišli i na tri gola prednosti i uspješno držali vodstvo sve do 52. minute i rezultata 26:23. Nakon toga je u minutu i pol Rhein Neckar Löwen postigao tri zgoditka i izjednačio.

Grosswallstadt je još jednom poveo, 27:26, na četiri minute i 50 sekundi od kraja utakmice. Međutim, nakon toga domaći više nisu tresli protivničku mrežu. Minutu nakon 27. gola domaćih do njega su stigli i gosti. Taj rezultat je stajao tri minute i 40 sekundi sve do gola Uwea Gensheimera svega tri sekunde prije kraja za konačnih 28:27 u korist Lavova.

Izvor:sportnet.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gAbriJela18 pet oľu 05, 2010 7:13 pm

purgeru...da,balić je to rekao prije jedne tekme ,nije pisalo u novinama,nego nekakav intervju s njim (kad su ga vodili na one autiće hihih )

i sad čitam, štrlek je isto to rekao...

ne znam čemu se ljutis,vjerojatno si bio na utakmici pa ti krivo...
jbga,nije se culo....mozda je tvoj dio navijao,ostali su bili za k.....
znam i sama kak je to,bila sam na svjetskom...zapravo navijanje ne bude nikakvo,a meni se grlo podere...

gAbriJela18
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pet oľu 05, 2010 8:48 pm

To je rekao za reprezentaciju. Ne za RK Zagreb.

Ja sam samo rekao, ako se cijela arena u 55 min. digne na noge i zajedno pjevaju i navijaju, nemožeš reć da sam samo ja navijao. Wink
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gAbriJela18 sub oľu 06, 2010 8:58 pm

pa da,u 55.minuti...to i je problem...a ak gube,ne gube samo u 55.minuti,ili vode....

svejedno,repka ili klub,navijaci su isti

gAbriJela18
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sub oľu 06, 2010 9:46 pm

Jebemu sve.

Praktički cijelu utakmicu se pjevalo, pljeskalo i fućkalo. To kaj se zadnjih 10 minuta čulo na TV-u, čulo se zato jer je tad cijela, ali baš cijela publika bila na nogama, i svi, baš svi su i pjevali i fućkali kad su ovi bili u napadu.

Jel' baš moram u pejnt ić?
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy ned oľu 07, 2010 1:05 pm

*

'Suci su u utakmici Zagreba i Ciudad Reala imali 17 grešaka na našu štetu, a Španjolci su igrali za Hamburg. Očito je da EHF gura i pomaže Nijemce jer na Final Fouru u Kölnu mora biti barem jedan njemački klub.'

Znači, mogu biti siguran da u 1/8 igramo sa Čehovskim Medvedima. Very Happy
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned oľu 07, 2010 6:37 pm

Šteta, šteta, obrana nije štimala u prvom dijelu nikako, previše se primilo i onda se teško vratiti...
Da je makar Džomba pogodija onaj penal, izjednačija tekmu tri minute prije kraja....
Opet, da je babi ku**c ne bi bila baba Rukomet - općeniti topic - Page 18 91798

Dobar se rukomet ove godine igra u Zagrebu, nije ni čudo da je dvorana konstantno puna!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty108 / 999108 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy ned oľu 07, 2010 8:23 pm

Istina. Obrana nije štimala uopće u prvom poluvremenu. 19 golova u 30 minuta je previše. Puno, puno previše.

Napad solidan, 29 golova je vrlo dobro. Pogotovo kad je na drugoj strani jedan HSV. A i Balić nije igrao skoro cijelo drugo poluvrijeme.

Gojun danas napadački odličan, trebalo bi mu davati više prilika. Ako ovako nastavi, može čak postati i najbolji rukometaš svijeta. Stvarno igra dobro. Štrlek konstantno dobar, Marić također, Pešić nas je vratio iz mrtvih... To treba davati nadu. To su sve igrači mlađi od 25 i budućnost hrvatskog rukometa. Špelić isto dolazi, samo ima veliku konkurenciju na toj poziciji.
Što se ostalih tiče, Lazarov me razorčarao. 4-5 tehničkih grešaka, malo golova iz igre. Nedovoljno za najboljeg desnog vanjskog svijeta. Navodno.
Galu svaka čast. Odličan danas, iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji. Zabija, jak u obrani, bori se za svaku loptu. Stvarno, svaka čast.
Kopljar je idiot, ali to nije ništa, baš ništa novo. Kreten krakati.

A što se tiče naših HSV-ovaca... Katastrofa. Gamad plaćenička. Very Happy
Jebote, Duvnjak je zabio golova točno onoliko kolko je zabio na EP 2010. Sad neće fulat zicer. Jelda? Kad treba zabit gol iz zicera za repku, redovito gađa golmana.
Lacković isto. Ali, ajde. Njega cjenim. Barem ima muda uvijek puknut. I kad je 1' i kad je 59'.

Ali, ali Vori. Jebote, na kraju svega, on se skoro usred svog grada potuče sa našim igračem i još na kraju demonstrativno pljune na teren. Pa jebem ja tebi mater prokletu. Nakon svega, on to ide napravit. Pred punom arenom. U 59'30'' na 4 razlike za njih. Za koga je to napravio? Za svog trenera? Da ga više cijeni.
Mislio sam da je otišao sa nekim razlogom, ali otišao je očito samo zato što je pic*a i papak kakav se rijetko viđa. To od njega nisam očekivao. Stvarno.

(Sorry, jebiga, naživcirali su me, pa moram malo psovat) smajlić
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pon oľu 08, 2010 9:51 am

Slažem se za Kiru, kad je najviše trebalo, samo je forsirao, bezveze trošio lopte!
A za naše momke u HSV-a Rukomet - općeniti topic - Page 18 589485 ...... jebiga, tako ti je to, bilo je očito da Vori igra sa nekim ludim motivom, kad su mu poništili gol u prvom dijelu, vika je na suce, u drugom se potuka.... Očito su tu neka sitna podbadanja ostala!

Al' Vela me sinoć nasmijava Rukomet - općeniti topic - Page 18 589485 ... "Što je teža šansa, sigurniji sam da će Gal pogoditi!!" Rukomet - općeniti topic - Page 18 589485

Inače, da dodam ovo.... Tokom cijelog vikenda na stadionima prve HNL bilo je oko 15 000 ljudi sve skupa (ispravite me ako griješim), a za rukomet dvorana puna, za Medvjede se karte rasprodaju u 5 minuta!

To je samo dokaz kako kvaliteta privlači narod bez problema!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty108 / 999108 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pon oľu 08, 2010 7:40 pm

Nisam slušao Velu, na svu sreću.

Mene je nasmijao nekakav navijač koji je jebao majku nekome na mikrofon koji je bio postavljen kod bubnjara. Laughing

A gle. Kaj da ti kažem za posjećenost...

Zagreb i Medveščak igraju kvalitetno, igraju jake utakmice, dobro igraju i bore se. Karte stvarno nisu preskupe i tko je htio, mogao je kupiti. A i za rukomet je puno bolje raspoređena ta prodaja karata. Nema kupnje preko neta, nego ima 10-ak prodajnih mjesta i to je to.
Ali, vjerojatno i na utakmicama Zagreba u hrvatskoj ligi ima 48 čovjeka, a od toga su 25 igrači. Very Happy

Medveščak je apsolutni hit u Zagrebu trenutno, i ne čudi me to da tako lako prodaju karte. Jučer su bili i na utakmici, pa su dobili stendap ovejšns. Very Happy
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha uto oľu 09, 2010 1:42 pm

Zagreb na Barcelonu

Točno u podne započelo je izvlačenje parova osmine finala Lige prvaka. Naš najbolji rukometni klub uparen je s Barcelonom, teže nije moglo.

Nakon što su odigrale natjecanje po skupinama, četiri najbolje ekipe iz svake od četiri skupina raspoređen je u jakosne skupine, po uspjehu kojeg su ostvarili. Naše Croatia osiguranje upalo je tako u Pot3 trećeplasiranih ekipa, koji se križao s Pot2, u kojem su bili drugoplasirani ruski Čehovski medvjedi, njemački Rhein Neckar Löwen, španjolska Barcelona i njemački HSV, kojeg CO Zagreb nije mogao izvući jer su igrali zajedno u skupini.

Sreća je Zagrebu okrenula leđa i uparila ga s španjolskom Barcelonom. "Možemo sa svima igrati i pobijediti, s Löwenom i s Čehovskim medvjedima, ali protiv Barcelone će nam biti teško", rekao je nakon posljednje utakmice Lige prvaka protiv HSV u Zagrebu trener Zagrebaša Senjanin Maglajlija.

Španjolska Barcelona je momčad koju ni jednom ljubitelju rukometa ne treba posebno predstavljati. To je ekipa koja je sedam puta bila u finalu Lige prvaka, a šest puta osvojila prestižnu titulu. Što se poznatih igrača tiče, iz mnogih reprezentacija po malo, moglo bi se reći. Tu je dakle neponovljivi David Baruffet, Ruben Garabaya, Iker Romero, Rus Konstantin Igropulo, Danac Mikkel Hansen i Mađar Laszlo Nagy.

Dakle, našim predstavnicima neće biti ni malo lako. "Nema u Ligi prvaka lakih protivnika, svi su dobri i protiv svakog bi bilo teško. Barcelona je svakako najatraktivniji protivnik kojeg smo mogli dobiti, mislim da će se u Arenu nagurati i 16 tisuća ljudi", rekao je za EHFTV tehnički tajnik RK CO Zagreba Ante Ančić.

Španjolski predstavnik na izvlačenju prisjetio se devedesetih godina i tri finala Lige prvaka koja je Barcelona igrala protiv Zagreba. Bilo je to u sezonama 1996/1997., 1997/1998. i 1998/1999. a u sva tri je dvoboja slavio španjolski klub s ukupnih 61:45, 56:40 te 51:40. "Mislim da je ovo najatraktivniji susret Lige prvaka", rekao je Španjolac.

Prvu utakmicu slabijeplasirani klub igra kod kuće, u razdoblju od 23. do 28. ožujka, dok se uzvratna utakmica igra na terenu boljeg kluba, od 31. ožujka do 4. travnja.

Parovi osmine finala:
Montepellier – KIF Kolding
Ciudad Real – Gorenje Velenje
Kiel – FCK Handbold
Veszprem – Constanta
Barcelona – CO Zagreb
Čehovski medvjedi – Reale Ademar
Rhein Neckar Löwen - Valladolid
HSV - Kielce

izvor:sportnet.hr
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy uto oľu 09, 2010 3:07 pm

Kiel – FCK Handbold
Rhein Neckar Löwen - Valladolid
HSV - Kielce

Slučajnost? Ili ipak ne.

Zanimljivo je da je Barcelona "slučajno" remizirala sa nekakvim lijevim protivnikom i prepustila prvo mjesto Kielu. I tako je Kiel bio prvi, a Barca druga.

Ima istine u onome šta je Gobac rekao.

Ili je on lud, a ovo je jebena slučajnost.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop uto oľu 09, 2010 3:51 pm

U čemu je fora? Slabo pratim :stidi se: Rukomet - općeniti topic - Page 18 202585
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy uto oľu 09, 2010 4:02 pm

Lowen je mogao izvući:
Zagreb, Ademar Leon i Valladolid.
Izvukli su Valladolid.

HSV je mogao izvući:
Ademar, Valladolid i Kielce.
Izvukli su Kielce.

Kiel je do zadnje utakmice bio drugi. Bod o Barce.
Da su ostali drugi, mogli bi izvući Zagreb, Kielce ili Valladolid.

Barcelona je odigrala X, a Kiel pobjedio i bio prvi.

'Suci su u utakmici Zagreba i Ciudad Reala imali 17 grešaka na našu štetu, a Španjolci su igrali za Hamburg. Očito je da EHF gura i pomaže Nijemce jer na Final Fouru u Kölnu mora biti barem jedan njemački klub.'

Rekoh, možda je samo slučajnost... Very Happy
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop uto oľu 09, 2010 4:08 pm

Kontam, kontam.... Nešto kao ono prvenstvo koje se igralo u Njemačkoj i koje su domaćini osvojili sumnjivim sudačkim odlukama?! Rukomet - općeniti topic - Page 18 66628

Njemci rokaju klupskim rukometom Rukomet - općeniti topic - Page 18 615415

Jebati ga... a kaka je Barcelona, čini mi se da su nakon zadnje utakmice rekli kako bi od svih mogućih protivnika samo Barcelona bila izraziti favorit protiv Zagreba?
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 18 / 40. Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics