The Wire (2002—2008)
+2
Prop
Neu
6 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: The Wire (2002—2008)
Nitko nece spojlati
Mogla bih ju pogledati ponovo bude li vremena.
Mogla bih ju pogledati ponovo bude li vremena.
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Re: The Wire (2002—2008)
Razvukla sam gledanje ove serije na nekih godinu dana jer mi je uglavnom bilo teško pogledati po 2-3 epizode dnevno, nekada nisam bila raspoložena ni za jednu po tjedan dana. The Wire je serija koja traži punu koncentraciju i nije mi žao što sam toliko razvukla gledanje jer sam u svakoj epizodi uživala.
Zbog tema koje obrađuju, najbolje su mi bile 4. i 5. sezona (školstvo i novinarstvo). Tako precizno razrađeno sve ono što se događa u društvu... nemam riječi, samo naklon. Teško je ovdje izdvojiti i neke najdraže likove, ali recimo da mi je Lester prirastao srcu od samog početka, a odmah tu je i Bunk.
Sad će mi sigurno nedostajati gledanje Žice, ali na rasporedu je već sljedeća s watchliste - Six Feet Under.
Zbog tema koje obrađuju, najbolje su mi bile 4. i 5. sezona (školstvo i novinarstvo). Tako precizno razrađeno sve ono što se događa u društvu... nemam riječi, samo naklon. Teško je ovdje izdvojiti i neke najdraže likove, ali recimo da mi je Lester prirastao srcu od samog početka, a odmah tu je i Bunk.
Sad će mi sigurno nedostajati gledanje Žice, ali na rasporedu je već sljedeća s watchliste - Six Feet Under.
MargaritaBulgakova- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 16.01.2014
Broj postova : 411
Reputacija : 60
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» The Shield - Na rubu zakona (2002-2008)
» Spooks (TV Series 2002– )
» Equilibrium (2002)
» Monk (2002–2009)
» The Mothman Prophecies (2002)
» Spooks (TV Series 2002– )
» Equilibrium (2002)
» Monk (2002–2009)
» The Mothman Prophecies (2002)
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 2 / 2.