Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katolička Crkva part II

+21
John Kimble
Watcher
flashhh
FALKON 2
Angie
Teo
Optimyst
Stevo Largo
Mass
m
bokaso1
Prop
minutus
pustinja
Dawor
scorpio57
Neu
fosforica
tanuki
Ly
makaj
25 posters

Stranica 3 / 23. Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Next

Go down

Katolička Crkva part II - Page 3 Empty Re: Katolička Crkva part II

Postaj by minutus čet oľu 24, 2011 2:03 pm

baš čitam o još jednom dobrom djelu crkve (index).
gradnja palače je investicija u gospodarstvo (bozanić).
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
Katolička Crkva part II - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Katolička Crkva part II - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ly čet oľu 24, 2011 2:19 pm

Makaj, država i Crkva čine sranja. Sve su to lupeži koje treba poslati iza rešetaka.
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469
Reputacija Reputacija : 475
Godina imam : 64
Započeo/la tema :
Katolička Crkva part II - Page 3 Empty61 / 99961 / 999Katolička Crkva part II - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ly čet oľu 24, 2011 3:50 pm

""Išli smo na to da se gradi našim materijalima i da poslove izvode hrvatske firme. Tim putem mislimo da je gradnja pomogla i hrvatskim firmama i hrvatskim obiteljima u ovim kriznim vremenima", kazao je Ivan Devčić. Biskupi su naveli kako je u izgradnji je sudjelovalo osam hrvatskih tvrtki izabranih putem pozivnog natječaja i ukupno oko 2.000 radnika."

"Generalni tajnik HBK Enzo Rodinis naglasio je kako je HBK građena hrvatskim materijalima koliko je to bilo moguće, primjerice domaćim hrastom, istarskim i bračkim kamenom, te da su metalne konstrukcije i stalno također nabavljeni na domaćem tržištu. Iz toga zaključuje da je izgradnja sjedišta HBK, budući da je građena stranim donacijama iz Italije, Njemačke i Sjedinjenih Američkih Država "direktna investicija u hrvatsko gospodarstvo, baš u kriznim vremenima". "

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/03/24/0458006.html

"Financijska konstrukcija pripremala se 25 godina i Talijanska biskupska konferencija uglavnom je HBK-u svake godine donirala određena sredstva koja su se prikupljala i koja su sada upotrijebljena za gradnju zgrade, a ono što je nedostajalo doprinijele su biskupije. U Hrvatskoj je šesnaest biskupija i svaka je doprinijela proporcionalno svojoj veličini i svojim mogućnostima da bi se zgrada završila", izjavio je biskup bjelovarsko-križevački i donedavni glavni tajnik HBK mons. Vjekoslav Huzjak u HTV-ovom Dnevniku 3."

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/03/24/0043006.html

Ma dajte, kako vas nije sramota?! Pokrijte se ušima i ne javljajte se. Pazi, država grca u dugovim, ljudi ostaju bez posla, bolnice su u nikakvom stanju, zemlja je puna mina, nema se za poticaje i mirovine...trebam li dalje nabrajati...a oni grade palaču od jebenog oniksa, vrijednu 16.5 milijuna eura. Sve ove godine su mogli bez palače, a sad odjednom više ne mogu?! Ne bi li u skladu s kršćanskim milosrđem i na kraju krajeva sa situacijom kakva jest bilo humanije da su odustali od gradnje zgrade i rekli neka se taj novac dade onima kojima je potrebniji? Mnogi nemaju ni krov nad glavom, a mnogi koji ga imaju pitanje je kad će ostati bez njega jer ili je derutan ili će biti deložirani. Kakva investicija u hrvatsko gospodarstvo? Investicija u hrvatsko gospodarstvo nije izgradnja zgrade (koja nema nikakvu svrhu osim za potrebe biskupske konferencije) koja će na kraće vrijeme zaposliti par tisuća ljudi nego je investicija spašavanje firmi i otvaranje novih koje će zaposliti ljude na duže vrijeme.

Šesnaest biskupija koje žive od poreznih obveznika. Talijanska biskupska konferencija opet se plaća iz talijanskog proračuna u kojeg opet ulažu talijanski porezni obveznici. Pa ni banski dvori i pantovčak nisu od oniksa niti je ikoji vladar na svijetu imao dvore od oniksa! Pa stvarno, ima da mi se zgadi život kad vidim kud ide moj novac i novac mojih roditelja, pa mislim stvarno, ovo je strašno. Znam da tih 16 i po milijuna eura nisu neki novci, ali jebemu mater, malo solidarnosti ne bi falilo. Pa stvarno koje smo ovce mi Hrvati, što sve trpimo, pa mi smo luđi od ovih koje trpimo. Samo se čudim prosvjednicima koji se nisu obrušili na crkvu u Hrvata pošto mislim da je krajnje vrijeme da se i dotičnoj mnogo toga prigovori. Bahatost prije svega.

Bilo bi dobro da tu zgradu neko minira nakon gradnje. Ionako nikakve koristi od nje. Ni Isus se nije sastajao s učenicima u dvorima od oniksa nego u najobičnijim kućama i propovijedao dijeljenje sa siromašnima. Ovi s daleko od tog ideala. Praksa je takva da siromašnima pomažu siromašni, bilo plaćanjem ulaznica za humanitarne koncerte bilo nazivanjem humanitarnih telefona bilo uplaćivanjem na žiro-račun.

A zanima me i zašto NITKO iz crkvenih redova nije kritizirao izgradnu ove zgrade. To je jako zanimljivo.
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :
Katolička Crkva part II - Page 3 Empty61 / 99961 / 999Katolička Crkva part II - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja čet oľu 24, 2011 4:02 pm

@ makaj
Za sranja države svi znamo i nitko ih ne brani, sranja crkve bi malo gurnuli pod tepih jer eto osječamo se pripaqdnicime te crkve (barem neki) .
Jel boli kad vidiš koliko sranja ta crkva ima i što je najbolje svaki dan ih je sve više i sve više izlaze van, sad je vrijeme da se zapitaš u koga to vjeruješ, u koju crkvu hodaš, u biti zašto to sve kad se radi sasvim suprotno.
Ovo je tema katolička crkva , kritiziraona i pljuvačnica a katolička crkva se sama za to brine da bude u centru ove teme svaki tjedan po biser jedan.
Organizirani kriminal i kriminalna skupina je goli @urac naspram crkve, to je jedina ustanova koju nitko ne pita koliko radi na crno i koji novac prolazi kroz njezine ruke, čak i mafija mora ilegalno stečeni novac prvo oprati dok crkva to nemora.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Katolička Crkva part II - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Katolička Crkva part II - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj čet oľu 24, 2011 6:19 pm

minutus je napisao/la:baš čitam o još jednom dobrom djelu crkve (index).
gradnja palače je investicija u gospodarstvo (bozanić).

pa kad malo promisliš i JE
hahahahahaahahhahhaha
samo je problem tko to PLAĆA

makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj čet oľu 24, 2011 6:22 pm

pustinja je napisao/la:@ makaj
Za sranja države svi znamo i nitko ih ne brani, sranja crkve bi malo gurnuli pod tepih jer eto osječamo se pripaqdnicime te crkve (barem neki) .
Jel boli kad vidiš koliko sranja ta crkva ima i što je najbolje svaki dan ih je sve više i sve više izlaze van, sad je vrijeme da se zapitaš u koga to vjeruješ, u koju crkvu hodaš, u biti zašto to sve kad se radi sasvim suprotno.
Ovo je tema katolička crkva , kritiziraona i pljuvačnica a katolička crkva se sama za to brine da bude u centru ove teme svaki tjedan po biser jedan.
Organizirani kriminal i kriminalna skupina je goli @urac naspram crkve, to je jedina ustanova koju nitko ne pita koliko radi na crno i koji novac prolazi kroz njezine ruke, čak i mafija mora ilegalno stečeni novac prvo oprati dok crkva to nemora.

slažem se ja s tobom pustinja i više nego što misliš , umjesto da se priklone narodu oni su se razbahatili , socijalno su neosjetljivi , meni je najljepši Božić bio za vrime komunizma , najljepše tad ić u crkvu eto
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj čet oľu 24, 2011 6:22 pm

Ly je napisao/la:Makaj, država i Crkva čine sranja. Sve su to lupeži koje treba poslati iza rešetaka.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet oľu 25, 2011 1:45 pm

Ly je napisao/la:Makaj, država i Crkva čine sranja. Sve su to lupeži koje treba poslati iza rešetaka.
ne čini država cijela i cijela crkva, sranja čine oni koji upravljaju državom i crkvom.

kad kažeš država, misli se na sve ljude u državi, kad kažeš crkva misli se na sve u crkvi a to ne mora značit da je tako.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Katolička Crkva part II - Page 3 Empty999 / 999999 / 999Katolička Crkva part II - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ly pet oľu 25, 2011 5:01 pm

Pa svakome tko nije debil trebalo bi biti jasno na koga se misli pod nazivom "crkva" i "država" i da ti nazivi ne znače svaki put isto. Npr. ako država donese neki zakon nisu ga donijeli ljudi nego oni koji upravljaju tom državom. Kad se kaže da se cijela država digla na noge to znači da su se digli svi ili dio ljudi. Kad se kaže da crkva dozvoljava brak do drugog koljena to znači da su to dozvolili njeni poglavari. Kad se kaže da je crkva palila vještice to se odnosi i na one koji su to naerili i one koji su provodili i one koji su podržavali i sudjelovali.
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet oľu 25, 2011 5:17 pm

Oče naš,
koji jesi na nebesima,
sveti se ime tvoje,
dođi kraljevstvo tvoje,
budi volja tvoja,
kako na nebu tako i na zemlji.

Kruh naš svagdanji daj nam danas,
i otpusti nam duge naše,
kako i mi otpuštamo dužnicima našim,
i ne uvedi nas u napast,
nego izbavi nas od zla.
Amen.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Katolička Crkva part II - Page 3 Empty65 / 99965 / 999Katolička Crkva part II - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pet oľu 25, 2011 5:24 pm

scorpio57 je napisao/la:Oče naš,
koji jesi na nebesima,
sveti se ime tvoje,
dođi kraljevstvo tvoje,
budi volja tvoja,
kako na nebu tako i na zemlji.

Kruh naš svagdanji daj nam danas,
i otpusti nam duge naše,
kako i mi otpuštamo dužnicima našim,
i ne uvedi nas u napast,
nego izbavi nas od zla.
Amen.

Katolička Crkva part II - Page 3 333632
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Katolička Crkva part II - Page 3 Empty108 / 999108 / 999Katolička Crkva part II - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sub oľu 26, 2011 5:46 am

Makar ja ne razuijem jednu stvar, krščani govore da je bog jedan i jedini.
Čitam malo dalje kad tamo imamo boga oca, boga sina i boga duha, dakle 3 boga.
Isto tako piše da je bog otac - otac sina dok je duh neovisan od oca i sina, dakle unutar KC je ozakonjeno mnogoboštvo i ne vrijedi ona ne imaj drugih bogova osim mene.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica sub oľu 26, 2011 7:48 am

to je uvrnuta kršćanska matematika trojedinog boga...no, ni biblija ne kaže da postoji samo jedan.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Katolička Crkva part II - Page 3 Empty21 / 99921 / 999Katolička Crkva part II - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub oľu 26, 2011 8:27 am

pustinja je napisao/la:
.
ja sam uvijek mislila da su otac i sin jedno, ali opet ako su jedno kako to da je bog poslao sina na križ. zapravo zašto nije bog išao na križ već je išao sin? koji bi roditelj svoje dijete slao u smrt. hmmmmmmmmm

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Katolička Crkva part II - Page 3 Empty999 / 999999 / 999Katolička Crkva part II - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 26, 2011 2:35 pm

pustinja je napisao/la:Makar ja ne razuijem jednu stvar, krščani govore da je bog jedan i jedini.
Isto tako piše da je bog otac - otac sina dok je duh neovisan od oca i sina, dakle unutar KC je ozakonjeno mnogoboštvo i ne vrijedi ona ne imaj drugih bogova osim mene.

u igru su OTAC , SIN i duh sveti , e sad , za Boga možemo reć da je OTAC , sin je ISUS a duh sveti je .... pa GOLUB nekakav, inače pri stvaranju zemlje , "DUH SVETI letješe nad vodama " pa što god on bijaše , imamo i anđele ne , možda je to DUH SVETI
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 26, 2011 2:35 pm

Neu je napisao/la:
pustinja je napisao/la:
.
ja sam uvijek mislila da su otac i sin jedno, ali opet ako su jedno kako to da je bog poslao sina na križ. zapravo zašto nije bog išao na križ već je išao sin? koji bi roditelj svoje dijete slao u smrt. hmmmmmmmmm

ali je znao da će USKRSNUT Very Happy i postat besmrtan
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj sub oľu 26, 2011 2:36 pm

fosforica je napisao/la:to je uvrnuta kršćanska matematika trojedinog boga...no, ni biblija ne kaže da postoji samo jedan.

samo je jadan BOG a tri božanske osobe , OTAC , SIN I DUH SVETI Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sub oľu 26, 2011 4:55 pm

fosforica je napisao/la:to je uvrnuta kršćanska matematika trojedinog boga...no, ni biblija ne kaže da postoji samo jedan.

Zato je Bog dao Mojsiji 10 zapovjedi kao
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Katolička Crkva part II - Page 3 Empty65 / 99965 / 999Katolička Crkva part II - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned oľu 27, 2011 8:05 am

makaj je napisao/la:

znao je da.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj ned oľu 27, 2011 9:16 am

Neu je napisao/la:
makaj je napisao/la:

znao je da.

eto vidiš , on je od rođenja znao svoju SUDBINU , zato se dragovoljno i PREDAO u ruke svojih tužioca
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned oľu 27, 2011 9:18 am

Kakva humanost!

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj ned oľu 27, 2011 9:38 am

Neu je napisao/la:Kakva humanost!

d Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 ned oľu 27, 2011 2:37 pm

Izvinjavam se, da li je neko od vas gledao film

"Ljudi sa spiska Alberta Spera...."
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Katolička Crkva part II - Page 3 Empty120 / 999120 / 999Katolička Crkva part II - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned oľu 27, 2011 3:23 pm

Ne, šta s njim?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica ned oľu 27, 2011 3:29 pm

makaj je napisao/la:

samo je jadan BOG a tri božanske osobe , OTAC , SIN I DUH SVETI Very Happy

ni to ne piše u bibliji. to je crkveni izvitopereni nauk.
biblija navodni mnoštvo bogova.

scorpio57 je napisao/la:

Zato je Bog dao Mojsiji 10 zapovjedi kao

bibijski bog je izdao 613 zapovjedi...a onih famoznih deset u bibliji postoje u barem tri varijante. pa su si kršćani pripasali što im paše.

fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Katolička Crkva part II - Page 3 Empty21 / 99921 / 999Katolička Crkva part II - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 23. Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Next

[Vrh]

- Similar topics