Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje?

+2
Neu
Mass
6 posters

Go down

Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje?

Postaj by Mass uto stu 09, 2010 12:35 pm

Prema novom Forbesovom popisu, komičar Will Ferrell drugu je godinu zaredom najpreplaćeniji glumac u Hollywoodu. Jedina glumica koja se našla na tom popisu je Drew Barrymore.
Časopis Forbesnapravio je popis najpreplaćenijih glumaca 2010., uspoređujući njihove honorare sa zaradom filma na kinoblagajnama.

Ferrell, koji po filmu zaradi oko 15 milijuna dolara, i čiji je film Land of The Lost prošle godine doživio katastrofu na box-officeu, na vrhu je popisa.

Iza njega su Eddie Murphy, Denzel Washington, Seth Rogen i Tom Cruise.

Na sedmom mjestu smjestila se Drew Barrymore, jedina žena na popisu.

Popis 10 najpreplaćenijih zaokružili su Matt Damon, Vince Vaughna, Adam Sandler i Jim Carrey.
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty200 / 999200 / 999Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty

[Vrh] Go down

Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty Re: Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje?

Postaj by Neu uto stu 09, 2010 1:22 pm

Matt Deamon i Adam Sandler? OMG

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty999 / 999999 / 999Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty

[Vrh] Go down

Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty Re: Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje?

Postaj by Mass uto stu 09, 2010 1:26 pm

Po meni jedino Denzel ne zaslužuje bit na ovoj ljestvici.. Premda, ne sjećam se da sam gledo neki noviji film di on glumi..
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty200 / 999200 / 999Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop uto stu 09, 2010 2:15 pm

Filmovi tog Ferella zaista su omanji užas...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty108 / 999108 / 999Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m uto stu 09, 2010 2:20 pm

ne znam meni denzel crnjo ima nekoliko dobrih filmeka .....
nisam gledao ovaj novi njegov ......
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty14 / 99914 / 999Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop uto stu 09, 2010 2:27 pm

Denzel je odličan glumac, mada mi nije nešto drag, ali definitivno spada u top klasu glumaca, po mom sudu!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty108 / 999108 / 999Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass uto stu 09, 2010 2:28 pm

rasistu
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate uto stu 09, 2010 2:30 pm

^^ Lista je smješna - kvalitetniji glumci i koštaju više -
a za neuspjeh filma nije glumac nego redatelj kriv.

Kaj sad? Readatelj uzme najpoznatije i najskuplje filmove... Filmovi
mu propadnu... Pa trpaj teret na glumce??? Je - da sigurno.

A kaj je sa onim glumcima koj dobe solidne pare- film postane
hit nad hitovima - nitko neće pisat da je glumac podplaćen - u tom
trenutku u datom vremenu cijena mu je bila tolika - sam ishod filma
to neće niti ne može promjenit.

Film je umjetnost, a ne matematika....
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija Reputacija : 791
Započeo/la tema :
Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty245 / 999245 / 999Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop uto stu 09, 2010 2:30 pm

Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? 239757
Uz to i nacionalist...

Malo mi je žao Jima, al' bojim se da je njegovo doba gotovo...

Al' to je u redu.

Sandler nikad nije ni imao svoje doba!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto stu 09, 2010 3:58 pm

masiello88 je napisao/la:Po meni jedino Denzel ne zaslužuje bit na ovoj ljestvici.. Premda, ne sjećam se da sam gledo neki noviji film di on glumi..
Denzel Washington je car, on je meni prejak glumac, i definitivno mislim da zaslužuje.

Glumio ti je u The Taking of Pelham 123, film iz 2009, a predobar je.

The Book of Eli- IZVRSNO je odglumio itd...

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty999 / 999999 / 999Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa uto ruj 04, 2012 1:54 pm

Prop je napisao/la:Denzel je odličan glumac, mada mi nije nešto drag, ali definitivno spada u top klasu glumaca, po mom sudu!

Matt Damon, Vince Vaughna,
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty0 / 9990 / 999Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics