Kakve žene moraju biti u glavi da bi se mogle prostituirati za lovu, materijalne stvari i ostalo?
+4
Hell
pourGarrel
Amyicha
Neu
8 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Prostitutke - kurve - eksort dame
Stranica 1 / 1.
Kakve žene moraju biti u glavi da bi se mogle prostituirati za lovu, materijalne stvari i ostalo?
imate ženskica koje će vam pušit za jednu cugu, za kutiju cigara i sl.
Po meni žene koje se kurvaju za lovu, materijalne stvari i sl. su u glavi izopaćene, jeftine, lake.
Po meni žene koje se kurvaju za lovu, materijalne stvari i sl. su u glavi izopaćene, jeftine, lake.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Kakve žene moraju biti u glavi da bi se mogle prostituirati za lovu, materijalne stvari i ostalo?
zene u glavi moraju biti psihicki pripremljene. nije to bas ni lako raditi. one moraju biti jake po tom pitanju, jer svasta se trazi od njih. i istina nije im ni malo lako raditi to sta rade. al ako vole sam nek izvole.
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Re: Kakve žene moraju biti u glavi da bi se mogle prostituirati za lovu, materijalne stvari i ostalo?
Kao i lekarke, inženjerke, frizerke, ministarke. Svaki posao je zahtevan.
pourGarrel- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 19.06.2013
Broj postova : 174
Reputacija : 4
Započeo/la tema :
pa vjerojatno one koje hrane svoju djecu razmišljaju kako im nešto kupiti ili priuštiti
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Po meni žene koje se kurvaju za lovu, materijalne stvari i sl. su u glavi izopaćene, jeftine, lake.
Nego za što bi se po tvojem trebale kurvati pa da ispadnu neizopačene, skupe, teške?
jaganjac- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 12.06.2013
Broj postova : 770
Reputacija : 67
Započeo/la tema :
a zašto se ti opterečuješ s tim?Neu je napisao/la:Kakve žene moraju biti u glavi da bi se mogle prostituirati za lovu, materijalne stvari i ostalo?
dali je problem u ženi koja to radi ili u muškarcu koji želi tu uslugu?
tržište je jednostavno-
ponuda i potražnja,
zašto optuživati žene koje pružaju te usluge, a ne muškarce koji traže iste?
problem je daleko dublji neu i žao mije ako to ne kužiš!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Šta ti imaš protiv kurvi
Zločesti Ivek- CroFriends premium Ivek
- Registriran/a : 27.09.2012
Broj postova : 401
Reputacija : 32
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
haha dobri ste ja ne razmišljam o rođenoj majci koliko vi o kurvama.
jadne kurve nek i o njima neko brine
jadne kurve nek i o njima neko brine
bonba- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 23.06.2013
Broj postova : 10
Reputacija : 2
Započeo/la tema :
Similar topics
» Fotografije - kako bi mozda mogle biti bolje
» NJEMAČKA OZAKONILA 'TREĆI' SPOL Roditelji više ne moraju odlučiti hoće li biti curica ili dečko
» Koja vam se igra sada mota po glavi
» Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje?
» Stotine tisuća ljudi mogle bi ostati bez interneta
» NJEMAČKA OZAKONILA 'TREĆI' SPOL Roditelji više ne moraju odlučiti hoće li biti curica ili dečko
» Koja vam se igra sada mota po glavi
» Tko je najmanje zaslužio 'masnu' lovu koju zarađuje?
» Stotine tisuća ljudi mogle bi ostati bez interneta
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Prostitutke - kurve - eksort dame
Stranica 1 / 1.