Slaganje PC računala
+7
Hunnerkongen
Mass
m
pustinja
Purgy
Narco
Biker
11 posters
Stranica 4 / 5.
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Slaganje PC računala
pa onda valjda nema virusa zato što su se prodavatelji antivirus programa prestali baktati proizvodnjom i distribucijom virusa za xp -zrine89 je napisao/la:E pa ovaj jest povezan sa internetom...
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
za koji os molit ću?zrine89 je napisao/la:Ne, to sada prave za mac...
sad kad mac ima intelov procesor, na mac se mogu ugraditi i winsi bez simulacije, i obrnuto koliko sam čuo-
koji os će te koristiti, postaje stvar slobodnog izbora,
sve se svodi na operativnost-
danas jedan prsjećni korisnik compa, koji comp koristi za internet, mail, e- bankartstvo, pisanje, uopće ne mora biti operećen s tim koji OS koristi
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:za koji os molit ću?zrine89 je napisao/la:Ne, to sada prave za mac...
Za usrani linux
Gost- Gost
zrine89 je napisao/la:tanuki je napisao/la:za koji os molit ću?zrine89 je napisao/la:Ne, to sada prave za mac...
Za usrani linux
ptao sam te za mac os-
tigar, panter leopard...?
da to su sve pomodarije za široki puk-
da linox je dobar os baziran na uniksu, ko i mac os-
skidam kapu svim korisnicima linoxsa, koji nikako nije usran
usrni su winsi od starta, od emulacije preko dosa, od izmišljenih virusa, najlošiji os koji se nametnuo masama propagandom!
od korisnika stvaraju ovčice, možete imati besplatni antivirus za po doma- ali ako ga koristite profesionalno, morate ga platiti-
da ne govorim na pamet-
u firmi mi je bila inspektorica koja se jedino kuži u taj jebeni pc- koji pogoni jebene kineske strojeve na bazi wins xp,
i da u konfiguraciji tog jebenog pc-ja nemam ni jedan drugi program(čak ni pasijans ) osim tih kineskih programa za katiranje i graviranje-
ali frend koji mi je instalirao taj pc- za svaki slućaj stavio je i nekakav antivirus program, a inspektorica kaže no, no,
taj program je besplatan za individualnu uporabu, ali ne za profesionalnu!
Započeo/la tema :
Nije žvaka za seljaka, pa tako ni windowsi za svakoga...
Pa naravno da se ne smije koristiti besplatan program u firmama ako u njegovoj licenci stoji "besplatno za korištenje u nekomercijalne svrhe"
Pa naravno da se ne smije koristiti besplatan program u firmama ako u njegovoj licenci stoji "besplatno za korištenje u nekomercijalne svrhe"
Gost- Gost
naravno-windovsi jesu za seljakaZločesti je napisao/la:Nije žvaka za seljaka, pa tako ni windowsi za svakoga...
i da ja imam legalno kupljen os xp, a inspektorica me jebe zbog antivirus progarama koji mi apsolutno ne treba!
dali si ti kupio legalno svoj OS?
sereš mi o skupoj konfiguracij mac minija,
jer ti si sklopio svoju kantu od pc-a i na njoj imaš ukradene winse i imaš muda reći da je mac mini skup , mada u cijenu ima ukljućen legalni softver, a ti si nabrijao svoju kantu za iste ili manje novce u kojoj imaš ukradeni softver!
daj se malo saberi!
Započeo/la tema :
Tko zna šta ti uopće imaš na kompu.
Imaš čak i antivirusni program samo neznaš ti za to... Nebi se čudio koliko si glup...
Imaš čak i antivirusni program samo neznaš ti za to... Nebi se čudio koliko si glup...
Gost- Gost
ti si najveći noob što se tiče računala. mac je za razmažene ljude (kao što su amerikanci) i one koji nemajo pojma o računalima.tanuki je napisao/la:naravno-windovsi jesu za seljaka
i da ja imam legalno kupljen os xp, a inspektorica me jebe zbog antivirus progarama koji mi apsolutno ne treba!
jer ti si sklopio svoju kantu od pc-a i na njoj imaš ukradene winse i imaš muda reći da je mac mini skup , mada u cijenu ima ukljućen legalni softver, a ti si nabrijao svoju kantu za iste ili manje novce u kojoj imaš ukradeni softver!
daj se malo saberi!
ti se kurči sa svojim legalnim softwerima koliko hoćeš. ja znam kako je programerima i bilo bi dobro kupiti proizvod legalno, ali naša banda u HR taj proizvod naplaćuje trostruko tako da ne želim kupiti legalan OS. I da pokaži svoju konfiguraciju pa ćemo vidjeti što je kanta. Dobar dizajn ne čini računalo kvalitetnim
Mac hejteri stvarno ste smiješni
Gost- Gost
naravno zloćo, ali dobro računalo između ostalog čini i dobar designZločesti je napisao/la:ti si najveći noob što se tiče računala. mac je za razmažene ljude (kao što su amerikanci) i one koji nemajo pojma o računalima.tanuki je napisao/la:naravno-windovsi jesu za seljaka
daj se malo saberi!
ti se kurči sa svojim legalnim softwerima koliko hoćeš. ja znam kako je programerima i bilo bi dobro kupiti proizvod legalno, ali naša banda u HR taj proizvod naplaćuje trostruko tako da ne želim kupiti legalan OS. I da pokaži svoju konfiguraciju pa ćemo vidjeti što je kanta. Dobar dizajn ne čini računalo kvalitetnim
Mac hejteri stvarno ste smiješni
kao i dobar auto uostalom
Započeo/la tema :
Pogledaj "Secrets of the Superbrands" dokumentarac u kojem su britanski neurolozi pokazali kako Appleovi proizvodi kod svojih pristaša izazivaju reakciju u mozgu koje su jednake vjerskom zanosu kod vjernika.
Ne mrzim ja Apple i njegove proizvode pa se zato sad tu s tobom prepirem, nego stvar je u tome što vi Appleovci volite pljuvati po Windowsima, a kada netko kaže nešto protiv Mac-a ili Applea odmah se uvrijedite. Nije ni čudno kad vam je to religija.
Ako ti je dobar Mac, koristi njega, ali nemoj pljuvati po nečemu što ne koristiš pa ne znaš je li valja ili ne.
Ne mrzim ja Apple i njegove proizvode pa se zato sad tu s tobom prepirem, nego stvar je u tome što vi Appleovci volite pljuvati po Windowsima, a kada netko kaže nešto protiv Mac-a ili Applea odmah se uvrijedite. Nije ni čudno kad vam je to religija.
Ako ti je dobar Mac, koristi njega, ali nemoj pljuvati po nečemu što ne koristiš pa ne znaš je li valja ili ne.
Gost- Gost
pa gle ja sam svom sinu kupio pc-ja
i on je kopao po svom pc-ju- ljepio elemente kupovao paste za kontakt,
čiju cijenu sastavljać pc-a neće uzeti u obzir i bio među vodećim pljuvaćima po macu-
naravno jer mac nije i ne podržava igrice-
ja po pc-u ne pljujem-
to je jednostavno hardver- koji je sada izjednaćen-
kad je moj sin zaradio za priv comp kojeg je sam kupio, kupio je maca,
u firmi u kojoj se zaposlio radilo se na pc-ima, i to je ok, ali radili su na corelu, što je totalno sranje od programa za grafički design!
e sad jebe mi se dali za 500 kn jeftinije mogu kupiti hardver na kojeg mogu instalirati leopard
budući da sam korisnik mac računala, preko 20 g i dobro me služe, ne pada mi na pamet mjenjati navike-
ne apsolutno ne pljujem po pc-u,
čini mi se da je trend upravo obrnut
i on je kopao po svom pc-ju- ljepio elemente kupovao paste za kontakt,
čiju cijenu sastavljać pc-a neće uzeti u obzir i bio među vodećim pljuvaćima po macu-
naravno jer mac nije i ne podržava igrice-
ja po pc-u ne pljujem-
to je jednostavno hardver- koji je sada izjednaćen-
kad je moj sin zaradio za priv comp kojeg je sam kupio, kupio je maca,
u firmi u kojoj se zaposlio radilo se na pc-ima, i to je ok, ali radili su na corelu, što je totalno sranje od programa za grafički design!
e sad jebe mi se dali za 500 kn jeftinije mogu kupiti hardver na kojeg mogu instalirati leopard
budući da sam korisnik mac računala, preko 20 g i dobro me služe, ne pada mi na pamet mjenjati navike-
ne apsolutno ne pljujem po pc-u,
čini mi se da je trend upravo obrnut
Započeo/la tema :
jao ivek ti ne znaš ništa .......
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Zločesti je napisao/la:a jbgmarko je napisao/la:jao ivek ti ne znaš ništa .......
koliko sam skužio ti si neki maher u toj tematici , ali ipak ima netko tko zna bolje .......
eh ivek , neznalico ......
nego kaj je pc , kaj nije pc i mac ....
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Ma je al za pc se misli kao onaj što možeš sam sastavljati, a mac ti je sastavljen kao npr. laptop. I laptop je PC al ga zovemo laptop... eh neznalicomarko je napisao/la:Zločesti je napisao/la:a jbgmarko je napisao/la:jao ivek ti ne znaš ništa .......
koliko sam skužio ti si neki maher u toj tematici , ali ipak ima netko tko zna bolje .......
eh ivek , neznalico ......
nego kaj je pc , kaj nije pc i mac ....
Gost- Gost
ma ja priznam da sam neznalica kaj se toga tiče , informatike ....
rekoh več da sam informatički na razini kišne gliste ..
a ovo kaj sam tebi napsiao da si neznalica je bila šala mala , pa skužio sam da razmeš , da kužiš ........
a ovo kaj sam tebi napsiao da si neznalica je bila šala mala , pa skužio sam da razmeš , da kužiš ........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
ma znam ja da i ti provokatormarko je napisao/la:ma ja priznam da sam neznalica kaj se toga tiče , informatike ....
nego u globalu je pc = računalo, ali informatičari su to podjelili pc, laptop i mac
Gost- Gost
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
koliko god da ljudi pričaju da je to lako složiti meni da daš sliku kak se slaže pc ja bi opet nešto na krivo mjesto stavila. fulala bi garant. ahahahahaha
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
eh ti bi slagal , stavljal , uštekaval , prištekaval ,,,,
šaljivđijo
šaljivđijo
m- Faca foruma