Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste

+5
Hunnerkongen
gio_deluxe
THUNDER_DINIX
tanuki
Neu
9 posters

Go down

Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste

Postaj by Neu pon svi 10, 2010 3:11 pm

Neki dan idem za Bosnu a ono na cesti sam vidila bar 5 mrtvih mačaka i ostalih životinja sa ispadnutim crijevima, i ostalim iznutricama. zašto vozači ne sklone poginulu životinju? cici ima li neki zakon za to?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty999 / 999999 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty Re: Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste

Postaj by tanuki pon svi 10, 2010 5:17 pm

U hrvatskoj je to zadatak poduzeća za ceste,
oni su za to odgovorni!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty700 / 999700 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty Re: Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste

Postaj by THUNDER_DINIX pon svi 10, 2010 8:24 pm

da bas ce vozac micat hh

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty889 / 999889 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto svi 11, 2010 5:41 am

^^e pa ako je tako nepristojan, onda i njega treba zgazit pa nek svi pređu preko njega još jednom. cici

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty999 / 999999 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe uto svi 11, 2010 6:26 am

Neukrotiva je napisao/la:Neki dan idem za Bosnu a ono na cesti sam vidila bar 5 mrtvih mačaka i ostalih životinja sa ispadnutim crijevima, i ostalim iznutricama. zašto vozači ne sklone poginulu životinju? cici ima li neki zakon za to?

Tanuki ti je rekao , a mislim čak da nije uputno sklanjati te ostatke s ceste zbog mogućih zaraza .
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty41 / 99941 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto svi 11, 2010 8:29 am

A tko zna možda vozač nije ni osjetio da je pregazio životinju ? Mozda je kamionom pregazio,mozda autobusom.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX uto svi 11, 2010 10:10 am

Neukrotiva je napisao/la:^^e pa ako je tako nepristojan, onda i njega treba zgazit pa nek svi pređu preko njega još jednom. cici

99% sigurno i bi

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty889 / 999889 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned lip 03, 2012 2:53 pm

zrine89 je napisao/la:A tko zna možda vozač nije ni osjetio da je pregazio životinju ? Mozda je kamionom pregazio,mozda autobusom.
Ali svejedno se osjeti da se pregazilo nešto.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen ned lip 03, 2012 6:38 pm

Vidio sam u Varaždinu likove uu kutama i rukavicama koji skupljaju lešine po cesti.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty39 / 99939 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun ned lip 03, 2012 7:05 pm

Da, za to postoji služba. Mačke su takve da nema šanse da ju izbjegneš. Stoji sa strane i samo skoči pod sami kotač, kad ju se vise ni ne vidi. A naglo stajanje, zaustavljanje na cesti radi uklanjanja može dovest do nesreće. A točno je i to da neznaš jeli životinja zaražena nečim, pa i bjesnilom. A onda bi to bilo jako gadno. Često se nalaze i pregažene lisice, šta znači da je lako moguće da su i domaće životinje bile u kontaktu sa njima.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty3 / 9993 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen ned lip 03, 2012 7:41 pm

Rijetko poleti mačka bez gledanja, a onda i pogine. Pogotovo po noći vidio sam da sjede pokraj ceste i gledaju miševe, a jednom sam čak vidio jednu da je spavala na sredini raskršća.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty39 / 99939 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy ned lip 03, 2012 8:05 pm

Neu je napisao/la:Neki dan idem za Bosnu a ono na cesti sam vidila bar 5 mrtvih mačaka i ostalih životinja sa ispadnutim crijevima, i ostalim iznutricama. zašto vozači ne sklone poginulu životinju? cici ima li neki zakon za to?

Aha...

Uzmimo primjer zagrebačke avenije, recimo.
Koja se prostire cijelim Zagrebom i na kojoj su od 7-8 i 3-5 velike gužve...

Avenija prolazi kroz naselje, kuće i zgrade su okolo, sve puno živina.
Dakle, ako zgazi mačku, treba stati, izaći, vratiti se 100 metara dalje, ostaviti auto na cesti, naći prikladno mjesto da odloži mačku, 4 puta se ispovraćati te pokupiti zarazne bolesti.

Nakon toga treba se vratiti u auto moleći boga da svojom reakcijom nije izazvao lančani sudar.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty142 / 999142 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned lip 03, 2012 8:16 pm

Neu je napisao/la:Ali svejedno se osjeti da se pregazilo nešto.

a mada, kamio od 25+ tona da osjeti neku životinju koju je pregazio.

Purgy je napisao/la:

Dakle, ako zgazi mačku, treba stati, izaći, vratiti se 100 metara dalje, ostaviti auto na cesti, naći prikladno mjesto da odloži mačku, 4 puta se ispovraćati te pokupiti zarazne bolesti.

Nakon toga treba se vratiti u auto moleći boga da svojom reakcijom nije izazvao lančani sudar.

Uz dužno poštovanje prema mrtvim životinjama, treba u gepeku imati lopatu, škrinju, nači neko mjesto, zakopati, zvati Propa ( velečasnog ), treba obavijestit tugujućoj familiji i gužvare napravit.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned lip 03, 2012 9:02 pm

Laughing a jeste bezosjećajni

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 pet tra 18, 2014 11:57 am

Purgy je napisao/la:

Aha...

Uzmimo primjer zagrebačke avenije, recimo.
Koja se prostire cijelim Zagrebom i na kojoj su od 7-8 i 3-5 velike gužve...

a baš... mislim još da i mene zgaze dok mičem pastašutu sa ceste... nou faking vej men...

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty0 / 9990 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun pet tra 18, 2014 4:09 pm

Pa šta onda? Možda onda taj stane, pobere te i baci u prvi kontejner da ne širiš zarazu  Zločesti osmijeh .
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty3 / 9993 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen pet tra 18, 2014 4:22 pm

Pokazao bi vam jedan video gdje ženska skuplja dijelove svog muža po cesti, al bi dobio vjerojatno ban. Very Happy
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet tra 18, 2014 4:28 pm

ja sam prije par godina pokupila srnu, ali je odletila van ceste..Very Happy

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty92 / 99992 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 pet tra 18, 2014 5:17 pm

zbracun je napisao/la:Pa šta onda? Možda onda taj stane, pobere te i baci u prvi kontejner da ne širiš zarazu  Zločesti osmijeh .

Hhahhahahhaa Very Happy

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Započeo/la tema :
Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty0 / 9990 / 999Kada vozač pregazi životinju a ne skloni je sa ceste Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics