Koliko dobro se kuzite u hardware? Jel vas to zanima? Tko vam slaze komp kada se pokvari? Koga zovete kada trebate pomoć?
+5
Neu
Hitman
Purgy
Love
Sasuke
9 posters
Stranica 1 / 1.
Koliko dobro se kuzite u hardware? Jel vas to zanima? Tko vam slaze komp kada se pokvari? Koga zovete kada trebate pomoć?
Ja se kuzim dost dobro, ne odlično, uvijek moze i bolje... Hardware me jako zanima, komp si slazem sam, znam nekad otic kod nekoga pa mu slozit za sitne pare... Kada mi nesto nije jasno, kopam po forumima i po youtubeu ^^
Sasuke- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova : 1853
Reputacija : 83
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Re: Koliko dobro se kuzite u hardware? Jel vas to zanima? Tko vam slaze komp kada se pokvari? Koga zovete kada trebate pomoć?
Kužim se u to,mnogo sam naučila u zadnjih par godina tak da sama sve radim i dečko mi pomaže i frendovi kad treba
Zanima me to svaki put iznova jer dobro sve upijam..
Zanima me to svaki put iznova jer dobro sve upijam..
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Re: Koliko dobro se kuzite u hardware? Jel vas to zanima? Tko vam slaze komp kada se pokvari? Koga zovete kada trebate pomoć?
Sasuke je napisao/la:Ja se kuzim dost dobro, ne odlično, uvijek moze i bolje... Hardware me zanima, komp si slazem sam
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
ponosni purger je napisao/la:Sasuke je napisao/la:Ja se kuzim dost dobro, ne odlično, uvijek moze i bolje... Hardware me zanima, komp si slazem sam
Hitman- Manga foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Dosta se kužim...zanima me hardware,kad trebam pomoć zovem dragog
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Hitman1 je napisao/la:ponosni purger je napisao/la:Sasuke je napisao/la:Ja se kuzim dost dobro, ne odlično, uvijek moze i bolje... Hardware me zanima, komp si slazem sam
goc- Docent foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Svako malo si raskopavam komp i prtljam i čačkam unutra
Optimyst- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Sam,ak nešt ne ide,tražim na forumima
Gost- Gost
isto takoponosni purger je napisao/la:Sasuke je napisao/la:Ja se kuzim dost dobro, ne odlično, uvijek moze i bolje... Hardware me zanima, komp si slazem sam
THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar) - Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Dosta dobro se razumijem u kompove....slažem ih sam...popravljam...snimam programe...i sl.....uz mirovinu to mi je dodatni prihod....doduše radim za sitne novce u odnosu na servise tako da konstantno imam posla.....
walter- Domaćin foruma
- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 5451
Reputacija : 584
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Koliko dobro se kuzite u hardware?
Dosta dobro
Jel vas to zanima?
Da jer je to zanimljivo
Tko vam slaze komp kada se pokvari?
Sam, sve sam
Koga zovete kada trebate pomoć?
Sebe
Dosta dobro
Jel vas to zanima?
Da jer je to zanimljivo
Tko vam slaze komp kada se pokvari?