Europska liga
+8
Prop
Mass
tekilinho
THUNDER_DINIX
Purgy
scorpio57
gio_deluxe
Neu
12 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 2 / 5.
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Europska liga
ne pratim uopce Euro ligu, to mi tak seljacki naspram Lige prvaka
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
kako seljački .........
ma ovi učerašnji rezultati naših klubova su vrhunski , vrhunski ......
baš sam se iznenadio igrom rnk split , a i varteks me iznenadio , pa to su sve mlađi momci i sa 2 - 0 doči do 2 -2 na tuđem terenu ...
svaka čast ..........
možda ipak naša liga i vrijedi nešto , možda nije tako loša koliko sam ja mislio da je kad se pogledaju ovi rezultati jučer ....
pa to je fullham , stok , dinamo ...........
svaka čast splitu , varteksu a i hajduku 1 - 0 je jako dobar rezultat zaa uzvrat ........
ma ovi učerašnji rezultati naših klubova su vrhunski , vrhunski ......
baš sam se iznenadio igrom rnk split , a i varteks me iznenadio , pa to su sve mlađi momci i sa 2 - 0 doči do 2 -2 na tuđem terenu ...
svaka čast ..........
možda ipak naša liga i vrijedi nešto , možda nije tako loša koliko sam ja mislio da je kad se pogledaju ovi rezultati jučer ....
pa to je fullham , stok , dinamo ...........
svaka čast splitu , varteksu a i hajduku 1 - 0 je jako dobar rezultat zaa uzvrat ........
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Ma dobat je moj kurac. Jesi li ti uopce gledao utakmicu? Taj usrsni Stoke je katastrofa a ovi jebeni antitalenti nisu u stsnju jednu akciju slozit u 90 minuta. Da dobar rezultat... Daj molim te
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
joj daj skinim mi se ..
znači zaključio si da ovi " antitalneti " nisu mogli jednu akciju složiti u 90 min , znači jako loše su igrali ali rezultat nije dobar .......
jako je dobar rezultat 1 - 0 ..........
znači zaključio si da ovi " antitalneti " nisu mogli jednu akciju složiti u 90 min , znači jako loše su igrali ali rezultat nije dobar .......
jako je dobar rezultat 1 - 0 ..........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Svi naši klubovi u Europi imaju aktivne rezultate s kojima se mogu nadati prolazu.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
pa da , hajduk nije igrao baš dobro , pa čak nikako , kao da su se uplašili ..
ali taj 1 - 0 je jako dobar rezultat za uzvrat na poljudu , jako dobar ..
rezultat splita je fenomenalan za uzvrat , nije spušio gol doma ....
a igra splita me iznenadila , stvarno su super igrali , kad bi bar tako neki dinamovi pojedinci trudili i igrali sa žarom kao jučer neki španeri rnk splita ........
dinamo bi bio jak ......
a varteks ma super , 2 - 2 .......
dva gola u gostima nakod 2 - 0 ...
super , neki bi primili još tri do kraja utakmice kad bi u prvih 15 min primili ta dva
ali taj 1 - 0 je jako dobar rezultat za uzvrat na poljudu , jako dobar ..
rezultat splita je fenomenalan za uzvrat , nije spušio gol doma ....
a igra splita me iznenadila , stvarno su super igrali , kad bi bar tako neki dinamovi pojedinci trudili i igrali sa žarom kao jučer neki španeri rnk splita ........
dinamo bi bio jak ......
a varteks ma super , 2 - 2 .......
dva gola u gostima nakod 2 - 0 ...
super , neki bi primili još tri do kraja utakmice kad bi u prvih 15 min primili ta dva
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
hajduk i stoke
kad ih Stoke pobijedi odma znas kolko je sati. znao sam da ce ih razbit. a ono s Barcom je bila totalna sramota. 0:0 idu igrat i onda odma bayern ugaze u gostima. zamisli usporedit Bayern i Hajduk
kad ih Stoke pobijedi odma znas kolko je sati. znao sam da ce ih razbit. a ono s Barcom je bila totalna sramota. 0:0 idu igrat i onda odma bayern ugaze u gostima. zamisli usporedit Bayern i Hajduk
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Stoke je 13 momčad najjače lige svijeta.
Jbg, oni su navikli igrat protiv Uniteda, Chelsea, Loserpoola, Arsenala... Njima je ovaj susret kao susret protiv najlošijih u ligi, i to u zadnjim kolima kada imaju osiguran opstanak.
A Hajduku je to sve na svetu.
Sve u svemu, Hajduk je odigrao katastrofa. Očekivao sam nekaj od ovog Balakova, ali je očito još samo jedan u nizu idiota u hrvatskom nogometu.
Inače, Marko, Fulham još nije izgubio utakmicu u europi na svom stadionu. 14 pobjeda, 4 nerješena, 0 poraza.
Jbg, oni su navikli igrat protiv Uniteda, Chelsea, Loserpoola, Arsenala... Njima je ovaj susret kao susret protiv najlošijih u ligi, i to u zadnjim kolima kada imaju osiguran opstanak.
Sve u svemu, Hajduk je odigrao katastrofa. Očekivao sam nekaj od ovog Balakova, ali je očito još samo jedan u nizu idiota u hrvatskom nogometu.
Inače, Marko, Fulham još nije izgubio utakmicu u europi na svom stadionu. 14 pobjeda, 4 nerješena, 0 poraza.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
pa dobro , nek nije , tim bolji je ovaj o - o , pa to je sjajan rezultat ...
i za sve postoji prvi put
i za sve postoji prvi put
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
THUNDER_DINIX je napisao/la:
kad ih Stoke pobijedi odma znas kolko je sati
Da, inače je taj Stoke neki anonimus...
Hajduk bi ispa iz Premiershipa, Dinamo bi se borija za opstanak.
Purgy je napisao/la:
Očekivao sam nekaj od ovog Balakova
Ne misliš da si malo prestrog prema čovi? Nije ni tri miseca na klupi, a materijal je nikakav. Strpljenja malo.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Ne.
Želim im sve nade u startu pokopat.
Ne, ozbiljno.
Jako me razočarao ovom izjavom.
"Kako da izvadim bilo koga od trojice igrača sa sredine terena i poremetim balans koji smo napokon pronašli?".
Znači, ako nešto pođe po zlu, tipa gol u 3.-oj minuti, on nema rezervnu varijantu.
Ne, ozbiljno.
Jako me razočarao ovom izjavom.
"Kako da izvadim bilo koga od trojice igrača sa sredine terena i poremetim balans koji smo napokon pronašli?".
Znači, ako nešto pođe po zlu, tipa gol u 3.-oj minuti, on nema rezervnu varijantu.
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:
Ne misliš da si malo prestrog prema čovi? Nije ni tri miseca na klupi, a materijal je nikakav. Strpljenja malo.
pa to ti prop piše , uhvatiti če oni balans i uigrati rezervne varijante
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Purgy je napisao/la:Ne.
tako je purgy , tko ih jebe , kad ne znaju igrati nogomet .... :jastukić:
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Pa i ne znaju!!!
Idu mi na živce sa svojom prepotencijom pojedini ljudi. Ima ih normalnih, ali sve su rjeđi.
Nego, moram opet nekaj primjetiti. U RH se smatra da je sustav 4-2-3-1 ulta-super-uber moderan sustav koji nema zamjerke. E sad... Mene zanima, jesmo li mi toliko ispred vremena, ili smo toliko glupi, jer kad pogledaš, ni jedna vrhunska momčad ne igra u tom sustavu.
Jedino mi na pamet pada Real, ali oni tak i tak ništa ne mogu osvojiti.
Idu mi na živce sa svojom prepotencijom pojedini ljudi. Ima ih normalnih, ali sve su rjeđi.
Nego, moram opet nekaj primjetiti. U RH se smatra da je sustav 4-2-3-1 ulta-super-uber moderan sustav koji nema zamjerke. E sad... Mene zanima, jesmo li mi toliko ispred vremena, ili smo toliko glupi, jer kad pogledaš, ni jedna vrhunska momčad ne igra u tom sustavu.
Jedino mi na pamet pada Real, ali oni tak i tak ništa ne mogu osvojiti.
Započeo/la tema :
Purgy je napisao/la:Stoke je 13 momčad najjače lige svijeta.
Pogrešno. Naime, Stoke City ne igra u španjolskoj ligi.
Purgy je napisao/la:
Stoke je klasična engleska sjekiraška ekipa, čitava igra im se bazira na skoku i ubačajima onog luđaka Delapa iz auta. Niti jedan od njihovih prvotimaca ne zna učinit 5 na nogu, osim možda onog Etherintgona. Sve ostalo je ubij bože, i takve letve mogu igrat jedino u đikanskoj engleskoj trkačkoj ligi.
S razlogom im se ekipa sastoji od anonimusa.
Purgy je napisao/la:
Uopće ne znam zašto si nešto očekivao od Balakova. Da bilo šta vrijedi, ne bi ni dolazio u Hajduk.
Purgy je napisao/la:
NItko (barem nitko normalan) ne očekuje ni prolaz ni pobjedu Splita. Jučer su odigrali izvaredno, vrlo motivirano, ali Fulham je u utakmicu ušao totalno potcjenjivački i mlako.
To se u Londonu sigurno neće dogodit. Na Craven Cottageu će Fulham zabit jedan gol - dovoljno za prolaz.
Šta se mene tiče - ovakav nastup Splita u svom prvom evropskom nastupu u povijesti kluba je i više nego fenomenalno. Ako održe ovu ili približno sličnu razinu igre u prvenstvu, igrat će Evropu i dogodine. A to je i više nego sjajno za klub koji je u 100 godina postojanja odigrao tri prvoligaške sezone (ovo je četvrta).
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
marko, pa i nije baš 1:0 zahvalan rezultat..zajebano je to, jako zajebano.
Split će gotovo sigurno ispast, Hajduk i Varaždin su na 50:50 šansi
Split će gotovo sigurno ispast, Hajduk i Varaždin su na 50:50 šansi
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Kako, molim te Bogom, Hajduk može imat 50% šansi kada:
a) izgubili su
b) centar nisu prošli u prvoj utakmici, šansu nisu stvorili
c) u Splitu moraju napadat, a Stoke je tipična kontraška ekipa jer svaku sezonu u domaćoj ligi igraju protiv jačih, brane se 90 minuta i to im igra kakvu su navikli igrat
Hajduk ima puno puno manje od 50%. Eventualno 25%, ako i toliko.
Stoke samo mora sačuvat nulu. Dakle, radit isto ono šta rade na svakom gostovanju u engleskoj ligi, protiv ekipa koje su višestruko jače od kilavog nesposobnog jadnog bijednog Hajduka.
I kako onda oni, sa pobjedom u prvoj utakmici, imaju iste šanse kao i Hajduk? Kako?
a) izgubili su
b) centar nisu prošli u prvoj utakmici, šansu nisu stvorili
c) u Splitu moraju napadat, a Stoke je tipična kontraška ekipa jer svaku sezonu u domaćoj ligi igraju protiv jačih, brane se 90 minuta i to im igra kakvu su navikli igrat
Hajduk ima puno puno manje od 50%. Eventualno 25%, ako i toliko.
Stoke samo mora sačuvat nulu. Dakle, radit isto ono šta rade na svakom gostovanju u engleskoj ligi, protiv ekipa koje su višestruko jače od kilavog nesposobnog jadnog bijednog Hajduka.
I kako onda oni, sa pobjedom u prvoj utakmici, imaju iste šanse kao i Hajduk? Kako?
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Tako što igraju na domaćem terenu, pred domaćom publikom. Ne mora ni Hajduk srljati po pobjedu, a ni neće srljati. Čuvat će i oni svoj gol, jer ako ga prime onda moraju zabit 3 komada da bi prošli. Po onome što su Stoke sinoć pokazali mišljenja sam da je šansa 50:50
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Mišljenja si?
Rekao bi Harry Callahan: Opinions are like assholes. Everbody's got one.
A reci mi, molim te lijepo, šta je to Hajduk jučer pokazao, pa da opravdava to tvoje mišljenje?
Ako Hajduk ne bude "srljao", neće nikad dat gol. Ako ne da gol, ispada.
Ako Hajduk bude "srljao", primit će gol. A kad primi gol, gotovo je, i ispada.
Kako god da se postave - u kurcu su.
Hajduk MORA dat dva gola da bi prošao, a ne smije primit niti jedan.
Stoke ne mora dat niti jedan gol. Dovoljno mu je sačuvat svoja vrata, a ako evenutalno zabiju jedan gol - sigurni su u prolaz.
I kako onda, po tvom mišljenju, ima Hajduk podjednake šanse kao i Stoke?
Rekao bi Harry Callahan: Opinions are like assholes. Everbody's got one.
A reci mi, molim te lijepo, šta je to Hajduk jučer pokazao, pa da opravdava to tvoje mišljenje?
Ako Hajduk ne bude "srljao", neće nikad dat gol. Ako ne da gol, ispada.
Ako Hajduk bude "srljao", primit će gol. A kad primi gol, gotovo je, i ispada.
Kako god da se postave - u kurcu su.
Hajduk MORA dat dva gola da bi prošao, a ne smije primit niti jedan.
Stoke ne mora dat niti jedan gol. Dovoljno mu je sačuvat svoja vrata, a ako evenutalno zabiju jedan gol - sigurni su u prolaz.
I kako onda, po tvom mišljenju, ima Hajduk podjednake šanse kao i Stoke?
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
A šta su to Stoke pokazale da si tako uvjeren u njihov prolaz?? Hajduk ne mora zabit 2, dosta mu je 1, samo da ne prime, a to su, navodno dosta vježbali a i pokazali su protiv barcelone. Jest da ono ni je ni 'Ba' od Barcelone al ja se ne sjećam kad sam zadnji put vidio da Barcelona nije uspjela zabit gol.
Stoke su pokazale goli kurac, a to može pokazat i Hajduk na Poljudu
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:
Pogrešno. Naime, Stoke City ne igra u španjolskoj ligi.
Za mene je Premiership puno jači od Primere.
Puno, puno jači.
damfisk je napisao/la:
NItko (barem nitko normalan) ne očekuje ni prolaz ni pobjedu Splita. Jučer su odigrali izvaredno, vrlo motivirano, ali Fulham je u utakmicu ušao totalno potcjenjivački i mlako.
To se u Londonu sigurno neće dogodit. Na Craven Cottageu će Fulham zabit jedan gol - dovoljno za prolaz.
Šta se mene tiče - ovakav nastup Splita u svom prvom evropskom nastupu u povijesti kluba je i više nego fenomenalno. Ako održe ovu ili približno sličnu razinu igre u prvenstvu, igrat će Evropu i dogodine. A to je i više nego sjajno za klub koji je u 100 godina postojanja odigrao tri prvoligaške sezone (ovo je četvrta).
Ja sam samo konstatirao da Fulham nije još izgubio europsku utakmicu doma.
Započeo/la tema :
Mass je napisao/la:A šta su to Stoke pokazale da si tako uvjeren u njihov prolaz?? Hajduk ne mora zabit 2, dosta mu je 1, samo da ne prime, a to su, navodno dosta vježbali a i pokazali su protiv barcelone. Jest da ono ni je ni 'Ba' od Barcelone al ja se ne sjećam kad sam zadnji put vidio da Barcelona nije uspjela zabit gol.
Čekaj malo, Kako je to dovoljno Hajduku zabit samo jedan gol?
Šta će Hajduk dobit tim jednim golom?
I dalje mi nisi rekao šta je to Hajduk pokazao pa da zavrijeđuje 50% šansi?
Purgy je napisao/la:
Za mene je Premiership puno jači od Primere.
Puno, puno jači.
Ne, nije.
Ne samo da nije puno jači, nego nije niti malo jači.
Purgy je napisao/la:
Ja sam samo konstatirao da Fulham nije još izgubio europsku utakmicu doma.
Pa točno si i pravilno konstatirao. Nisam ja to ničim osporio.
Zadnja promjena: damfisk; pet srp 29, 2011 2:20 pm; ukupno mijenjano 1 put.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ima produžetke na svom terenu, mislim da bi bili u debeloj prednosti kad bi nakon 90 minuta na semaforu pisalo 1:0
Hajduk nije ništa pokazo isto ko ni Stoke, a navodno su jebački dobri na domaćem terenu.
Hajduk nije ništa pokazo isto ko ni Stoke, a navodno su jebački dobri na domaćem terenu.
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
I šta će Hajduk u tim produžecima? Opet mora zabit gol, da bi prošao, a ako primi gol, ispada.
Dakle, Hajduk MORA zabit najmanje dva gola da bi prošao. Baš kao šta sam ja rekao. I Hajduku nije dovoljno zabit samo jedan gol.
Također, nitko nikad i nigdje nije ustvrdio da je Stoke "jebački dobar" na svom terenu.
Stoke je pokazao ono šta je trebao - gol. Ništa više, ništa manje od toga.
Hajduk nije pokazao niti to. Zašto? Zato šta je loš. I upravo zato NEĆE proć. I upravo zato NEMA 50% šansi za prolaz.
Dakle, Hajduk MORA zabit najmanje dva gola da bi prošao. Baš kao šta sam ja rekao. I Hajduku nije dovoljno zabit samo jedan gol.
Također, nitko nikad i nigdje nije ustvrdio da je Stoke "jebački dobar" na svom terenu.
Stoke je pokazao ono šta je trebao - gol. Ništa više, ništa manje od toga.
Hajduk nije pokazao niti to. Zašto? Zato šta je loš. I upravo zato NEĆE proć. I upravo zato NEMA 50% šansi za prolaz.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Svejedno je u prednosti i da nakon produžetaka ostane 1:0
Ne bi vjerovo al domaći teren u nogometu jako puno znači.
Ustvrdili su novinari a i ljudi u klubu su se kurčili kako se i klubovi iz engleske četvorke muče na njihovom stadionu.
Stoke nisu ništa pokazale, zabili su taj s(p)retan gol. Istina je da Hajduk nije ništa pokazao. Vjerojatno su i išli u Englesku s ciljem da igraju bunker a iz kontre ako šta bude-bude, nije bilo ništa i sad imaju utakmicu na domaćem terenu.
I dalje sam mišljenja da su šanse 50:50, štagod ti dalje rekao
Ne bi vjerovo al domaći teren u nogometu jako puno znači.
Ustvrdili su novinari a i ljudi u klubu su se kurčili kako se i klubovi iz engleske četvorke muče na njihovom stadionu.
Stoke nisu ništa pokazale, zabili su taj s(p)retan gol. Istina je da Hajduk nije ništa pokazao. Vjerojatno su i išli u Englesku s ciljem da igraju bunker a iz kontre ako šta bude-bude, nije bilo ništa i sad imaju utakmicu na domaćem terenu.
I dalje sam mišljenja da su šanse 50:50, štagod ti dalje rekao
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 2 / 5.