Brothers & Sisters (2006–2011) Braća i sestre
4 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Brothers & Sisters (2006–2011) Braća i sestre
Krajem ljeta? :O
Parenthood je baš super serija za preko ljeta, mogla si pogledat do nove sezone koja počinje u rujnu.
Parenthood je baš super serija za preko ljeta, mogla si pogledat do nove sezone koja počinje u rujnu.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Ma koliko razvučem sve serije, možda Parenthood dođe na red taman sljedeće ljeto
- Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Bit će ti žao Ako voliš taj tip serija, vidjet ćeš da si trebala prvo gledat Parenthood pa B&S.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Gledam sad S04 E18, dio s onom nesrećom u prošlosti. Ispada da je Tommy stariji od Kitty (on već radi, a Kitty je srednjoškolka), iako sam prilično sigurna da se u seriji nekoliko puta reklo da je Kitty starija od njega. Po onome što sam do sada zaključila, poredak bi bio: Sarah, Kitty, Tommy, Kevin pa Justin. Malo sam zbunjena
Započeo/la tema :
@Margy: Sjećam se te epizode, super je bila, ali ne sjećam se te nelogičnosti. U pravu si i poredak ti je dobar; Sarah je najstarija, Kitty je godinu dana mlađe od Sare, Tommy je dvije godine mlađi od Kitty, Kevin je godinu mlađi od Tommyja i Justin je deset godina mlađi od Kevina.
HTV od 30. srpnja u 22:50 sati premijerno prikazuje petu i posljednju sezonu serije “Braća i sestre” koja prati kalifornijsku obitelj Walker zamršenim labirintom života u Americi danas. Za Walkere se sve promijenilo i nikad više neće biti isto!
http://mojatv-hr.com/2013/07/11/braca-i-sestre-peta-sezona/
- Ne klikaj ako ne želiš saznati tajnu:
- Sarah nije Williamova kći nego od nekog Nicka, Norinog dečka iz prošlosti koji se pojavio u pet epizoda zadnje sezone.
HTV od 30. srpnja u 22:50 sati premijerno prikazuje petu i posljednju sezonu serije “Braća i sestre” koja prati kalifornijsku obitelj Walker zamršenim labirintom života u Americi danas. Za Walkere se sve promijenilo i nikad više neće biti isto!
http://mojatv-hr.com/2013/07/11/braca-i-sestre-peta-sezona/
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Nisam kliknula, suzdržala sam se Jel to nešto što ću saznati u 4. ili 5. sezoni?
Kasnije su u epizodi rekli da je Tommy tad imao 16 godina, iako je izgledao dosta starije, ali nije to mjerilo. Kitty je onda trebala imati 18 godina (a meni je izgledala kao da ima 14) i tad se kao prvi put napila. A budući da je u Americi taj sustav školovanja drukčiji, onda je moguće da je još tad bila u srednjoj, a rekli su da se Tommy nije školovao nego odmah počeo raditi. Znači da me je na kraju izgled najviše zavarao. No svejedno... Dobra je bila epizoda.
Kasnije su u epizodi rekli da je Tommy tad imao 16 godina, iako je izgledao dosta starije, ali nije to mjerilo. Kitty je onda trebala imati 18 godina (a meni je izgledala kao da ima 14) i tad se kao prvi put napila. A budući da je u Americi taj sustav školovanja drukčiji, onda je moguće da je još tad bila u srednjoj, a rekli su da se Tommy nije školovao nego odmah počeo raditi. Znači da me je na kraju izgled najviše zavarao. No svejedno... Dobra je bila epizoda.
Započeo/la tema :
Sazna se tijekom 5. sezone.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics