Brothers & Sisters (2006–2011) Braća i sestre
4 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Brothers & Sisters (2006–2011) Braća i sestre
IMDb link
Zanimljiva dramska serija govori o petero osebujnih i pomalo nesređenih odraslih braće i sestara i o njihovoj snažnoj i strastveno privrženoj majci Nori Walker. Život obitelji Walker nije bez teškoća; ljubav, roditeljstvo, bolest, politika, rastava, nevjera, ovisnost, uhićenja, rat pa čak i smrt svakog od njih guraju do granica, ali oni se i dalje trude živjeti najbolje što mogu, pritom jedni druge bezuvjetno vole i nastoje održati bar neku razinu normalnosti poslije gubitka i laži njihovog obiteljskog patrijarha, mitske figure Williama Walkera.
Zadnja promjena: AryMan; ned ruj 08, 2013 9:09 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: Brothers & Sisters (2006–2011) Braća i sestre
nisam gledao a na kojem i kada se emitira?
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
bila je prije na hrt-u trenutno je nema
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Počeo sam pratiti ovu seriju, pogledao sam prve četiri epizode. Dosta je dobra drama koja priča o velikoj obitelji Walker - braći i sestrama koji upadnu u nevolje kad im umre otac, glava obitelji i ostavi firmu pred bankrotom, a zatim saznaju da je godinama imao i ljubavnicu.
Likovi:
Justin Walker - najmlađe dijete u obitelji, bori se s traumom iz vojnih dana i ovisnošću o narkoticima
Kitty Walker - radijska voditeljica koja je postala stručnjakinja za TV i koja je oduvijek tatina mezimica
Sarah Walker - dopredsjednica korporacije koja se vraća u obiteljsku tvrtku
Tommy Walker - odan sin, ali i šarmantni ženskaroš
Kevin Walker - odvjetnik, homoseksualac koji oprezno uči o ljubavi
William Walker - iznimno impozantna glava obitelji i predsjednik obiteljske tvrtke
Nora Holden - tvrdoglava žena i majka petero braće i sestara Walker
Saul Holden - Norin brat koji je jedini znao da je William Walker varao svoju ženu, a njegovu sestru
Julia Walker - Tommyjeva žena
Holly Harper - Williamova ljubavnica
Rebecca Harper - Hollyna kći
Joe Whedon - Sarin muž
Likovi:
Justin Walker - najmlađe dijete u obitelji, bori se s traumom iz vojnih dana i ovisnošću o narkoticima
Kitty Walker - radijska voditeljica koja je postala stručnjakinja za TV i koja je oduvijek tatina mezimica
Sarah Walker - dopredsjednica korporacije koja se vraća u obiteljsku tvrtku
Tommy Walker - odan sin, ali i šarmantni ženskaroš
Kevin Walker - odvjetnik, homoseksualac koji oprezno uči o ljubavi
William Walker - iznimno impozantna glava obitelji i predsjednik obiteljske tvrtke
Nora Holden - tvrdoglava žena i majka petero braće i sestara Walker
Saul Holden - Norin brat koji je jedini znao da je William Walker varao svoju ženu, a njegovu sestru
Julia Walker - Tommyjeva žena
Holly Harper - Williamova ljubavnica
Rebecca Harper - Hollyna kći
Joe Whedon - Sarin muž
Zadnja promjena: AryMan; pon pro 03, 2012 1:02 am; ukupno mijenjano 1 put.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Pogledao sam i petu epizodu, pao je prvi gay poljubac.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
UU tu bi se Hell ozario. Hitro idi pošalji privatnu poruku Hellu s linkom na ovu temu.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Baš mi se sviđa ova serija, pogledao sam 14 epizoda.
Neu znam da ti ne bi gledala jer ima 109 ep
Neu znam da ti ne bi gledala jer ima 109 ep
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Već sam odgledao prvu sezonu!
Obožavam Rebeccu i Justina, još su i u privatnom životu bili zajedno Nadam se da će se on brzo vratiti iz Iraka i da ona više neće imati ništa s Joeom.
Drago mi je zbog Kitty i Roberta, čine se dobar par. Tako mi je čudno njega gledati nakon Parks and Rec, kao i onog tv-voditelja s početka sezone koji glumi Graysona u Cougar Townu
Saul je gay
Sally Field kao Nora mi je odlična glumica
Odmah sam znao da brak Sarah i Joea neće funkcionirati, nadam se da će se brzo razvesti. S druge strane, mislio sam da Julia ostaviti Tommyja kad sazna da je steliran, ali čini se da je njihova prava ljubav Žao mi je što im je sin blizanac preminuo (rođen je u trećem mjesecu trudnoće), nadam se da će mala biti zdrava.
Nekako mi je očito da će Kevin ostati s Jasonom (ipak je on brat od sestrinog muža), iako bi mi bilo draže da bude sa Scottyjem (onaj sa screencapa za Hella ).
Cooper i Paige su mi preslatki, kako mi je žao male zbog dijabetesa, pogotovo onda kad mora primiti inzulin
Obožavam Rebeccu i Justina, još su i u privatnom životu bili zajedno Nadam se da će se on brzo vratiti iz Iraka i da ona više neće imati ništa s Joeom.
Drago mi je zbog Kitty i Roberta, čine se dobar par. Tako mi je čudno njega gledati nakon Parks and Rec, kao i onog tv-voditelja s početka sezone koji glumi Graysona u Cougar Townu
Saul je gay
Sally Field kao Nora mi je odlična glumica
Odmah sam znao da brak Sarah i Joea neće funkcionirati, nadam se da će se brzo razvesti. S druge strane, mislio sam da Julia ostaviti Tommyja kad sazna da je steliran, ali čini se da je njihova prava ljubav Žao mi je što im je sin blizanac preminuo (rođen je u trećem mjesecu trudnoće), nadam se da će mala biti zdrava.
Nekako mi je očito da će Kevin ostati s Jasonom (ipak je on brat od sestrinog muža), iako bi mi bilo draže da bude sa Scottyjem (onaj sa screencapa za Hella ).
Cooper i Paige su mi preslatki, kako mi je žao male zbog dijabetesa, pogotovo onda kad mora primiti inzulin
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Odgledao i drugu sezonu, ima samo 16 ep.
U finalu su se vjenčali Kevin i Scotty...
Justin i Rebecca nisu (polu)brat i (polu)sestra jer Rebecca ipak nije Williamova kći. Ali saznalo se da misteriozno dijete sa slike iz prošlosti nije Rebecca nego Ryan, tako da braća i sestre imaju polubrata.
U finalu su se vjenčali Kevin i Scotty...
Justin i Rebecca nisu (polu)brat i (polu)sestra jer Rebecca ipak nije Williamova kći. Ali saznalo se da misteriozno dijete sa slike iz prošlosti nije Rebecca nego Ryan, tako da braća i sestre imaju polubrata.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Dobro zgledi serija, kontam da bi se meni svidjela, izgleda ljubavno, realn o i nadasve zanimljivo.
Započeo/la tema :
Da, realna je, obiteljska i ima dosta ljubavnih scena.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Dovršio treću sezonu! (malo sam premotavao neke epke)
Imao sam pravo glede Ryana, znao sam da će se uplesti u vezu Justina i Becce; srećom oboje su pametni pa mu spletke neće uspjeti. Drago mi je što su se njih dvoje zaručili.
Tommy je u Mexicu i čini se da se ne vraća.
Sarah je bila prejaka s onim likom iz tvrtke, kako je željna seksa
Kittyn i Robertov brak u krizi, ma i mislio sam da će tako biti. Sad samo da on umre pa da bude s onim taticom iz parka...
Holly kučka kao i uvijek...
Kevin i Scotty htjeli u troje s Chadom
Ova mi je sezona dosta slaba (od zadnjih epizoda jedino mi je 3x23 bila predobra). Nije bilo puno onako dramatičnih priča od kojih ti zastaje dah. Zasad su mi samo prve dvije sezone odlične, nadam se da je četvrta bolja od treće
Promo za četvrtu - izgleda da Kitty ima rak https://www.youtube.com/watch?v=hMKkegrb5Yc
Malo screencapova...
SAMO ZA HELLA!!!
Imao sam pravo glede Ryana, znao sam da će se uplesti u vezu Justina i Becce; srećom oboje su pametni pa mu spletke neće uspjeti. Drago mi je što su se njih dvoje zaručili.
Tommy je u Mexicu i čini se da se ne vraća.
Sarah je bila prejaka s onim likom iz tvrtke, kako je željna seksa
Kittyn i Robertov brak u krizi, ma i mislio sam da će tako biti. Sad samo da on umre pa da bude s onim taticom iz parka...
Holly kučka kao i uvijek...
Kevin i Scotty htjeli u troje s Chadom
Ova mi je sezona dosta slaba (od zadnjih epizoda jedino mi je 3x23 bila predobra). Nije bilo puno onako dramatičnih priča od kojih ti zastaje dah. Zasad su mi samo prve dvije sezone odlične, nadam se da je četvrta bolja od treće
Promo za četvrtu - izgleda da Kitty ima rak https://www.youtube.com/watch?v=hMKkegrb5Yc
Malo screencapova...
- Spoiler:
SAMO ZA HELLA!!!
- Spoiler:
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ahahahah ovo samo za hella je prespaljeno, ako on to vidi odmah mu se bude ukrutio.
inače, u svakoj seriji ima tih vražjih spletki
inače, u svakoj seriji ima tih vražjih spletki
Započeo/la tema :
promo za finale sezone 4 :O
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Nisam komentirao četvrtu sezonu, ali mi je bila dosta dobra, možda i malo bolje od treće. Finale sezone mi je odlično. Prve dvije sezone su izvrsne (premda sad kad gledam unazad bezveze mi je onolika minutaža utrošena na Robertovu kandidaturu za predsjednika), treća i četvrta su imale par lošijih epizoda, a od ove pete mi se povraća. Ne mogu vjerovati što su napravili od serije! Nakon prvih 4-5 epizoda pete sezone jednostavno sam pregledao sve promose i još ću pogledati samo finale serije.
Priča s Ryanom (koji je Williamov vanbračni sin) je bezveze ubačena, premalo je bio u seriji.
Očajno mi je to što je prošlo godinu dana na početku pete sezone. Justin opet otišao u vojsku, Nora radila u cvjećari pa dobila radijsku emisiju, Rebecca pobacila i pojavila se u svega tri epizode (ovdje nitko ne može rodit dijete??) a Justin se spetljao s drugim curama, Kitty se koliko vidim spetljala s nekim susjedom pa s nekim crnim klinjom i uopće mi se to ne uklapa u njen lik, Tommy se pojavi svakih sto godina i sad kao SURPRISE!!! imam zaručnicu moš mislit, Scotty prevario Kevina s konobarom... I kao šlag na govno još ispada da Sarah nije Walker nego kći od nekog Norinog dečka iz prošlosti koji se pojavljuje u 5 epizoda. Ma daj, a ne nije sapunjara
Parenthood je milijun puta bolja serija
Priča s Ryanom (koji je Williamov vanbračni sin) je bezveze ubačena, premalo je bio u seriji.
Očajno mi je to što je prošlo godinu dana na početku pete sezone. Justin opet otišao u vojsku, Nora radila u cvjećari pa dobila radijsku emisiju, Rebecca pobacila i pojavila se u svega tri epizode (ovdje nitko ne može rodit dijete??) a Justin se spetljao s drugim curama, Kitty se koliko vidim spetljala s nekim susjedom pa s nekim crnim klinjom i uopće mi se to ne uklapa u njen lik, Tommy se pojavi svakih sto godina i sad kao SURPRISE!!! imam zaručnicu moš mislit, Scotty prevario Kevina s konobarom... I kao šlag na govno još ispada da Sarah nije Walker nego kći od nekog Norinog dečka iz prošlosti koji se pojavljuje u 5 epizoda. Ma daj, a ne nije sapunjara
Parenthood je milijun puta bolja serija
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ja sam na 4. sezoni, tako da nisam pročitala zadnji post, za svaki slučaj jer mrzim kad saznam nešto unaprijed
Meni se serija sviđa, ali mi je od 1. sezone sve slabija i slabija pa se bojim što će biti u zadnjoj, 5. sezoni...
AryMan, gledaš 5. sezonu?
Meni se serija sviđa, ali mi je od 1. sezone sve slabija i slabija pa se bojim što će biti u zadnjoj, 5. sezoni...
AryMan, gledaš 5. sezonu?
- Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
I meni se serija sviđala ali mi je 5. sezona skroz pokvarila dojam. Dakle zadnja sezona je dno dna, svaka čast ako pretrpiš jer ja je nisam cijelu ni pogledao. Slobodno možeš pročitati prvi odlomak gornjeg posta, nema spojlera.
Ako nisi gledala Parenthood - preporuka. Imamo i temu o seriji.
Ako nisi gledala Parenthood - preporuka. Imamo i temu o seriji.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Huh, a vjerojatno ću pogledati sve epizode, ali će se to odužiti ako je toliko loše...
Hvala na preporuci Trenutno gledam i previše serija, ali Parenthood je na watchlisti, tako da će doći na red...
Hvala na preporuci Trenutno gledam i previše serija, ali Parenthood je na watchlisti, tako da će doći na red...
Započeo/la tema :
Upravo sam pogledala S04E08 i rasplakala se na zadnjoj sceni
Ostalo mi još 15 epizoda do kraja sezone, ali nešto sve to razvlačim jer se bojim te 5. sezone da će mi sve pokvariti...
Ostalo mi još 15 epizoda do kraja sezone, ali nešto sve to razvlačim jer se bojim te 5. sezone da će mi sve pokvariti...
Započeo/la tema :
nemoj udogovlačit s ovom sezonom. super je, čak i finale. ali peta je sve gora i gora iz epizode u epizodu. to svi koji su gledali kažu.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Joj, meni već i ova 4. sezona nikako ne ide, previše mi je to sapunjasto, ali pogledala sam već osamdesetak epizoda pa bih htjela pogledati i ostatak.
Da nije Sally Field koja diže seriju, mislim da bih odustala.
Da nije Sally Field koja diže seriju, mislim da bih odustala.
Započeo/la tema :
Pogledaj ovaj promo pa te možda navuče da brže pogledaš bar 4. sezonu
AryMan je napisao/la:promo za finale sezone 4 :O
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Samo još do nesreće nisam stigla
A ostalo mi valjda još 7 epizoda do kraja sezone, valjda ću to pogledati do kraja ljeta.
A ostalo mi valjda još 7 epizoda do kraja sezone, valjda ću to pogledati do kraja ljeta.
Započeo/la tema :
Bolje da gledaš Parenthood, ta serija uopće nije sapunjasta
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
To počinjem čim završim s B&S, ne smijem gomilat toliko serija