Ovisnost (kava, cigarete,alkohol..)
+26
Mihovil
Optimyst
valentino
lilith
damfisk
jasim
gio_deluxe
H[a]D
Purgy
scorpio57
Nessie
Mr.Cooly
Shila
Amyicha
Neukrotivi pastuh
Melinda
Hera
The Guardian
evitaa
Love
Prop
Layla
THUNDER_DINIX
eva kant
diabolik.
Neu
30 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Ovisnost (kava, cigarete,alkohol..)
Ja sam se opet zakacio na reprodukciju glazbe. I to onu retro - kazete,ploce, minidiskovi.
Mislim da je droga jeftiniji porok
Mislim da je droga jeftiniji porok
Mihovil- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 2145
Reputacija : 204
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
volim popit kavu, ali više capuccino.
Lenica- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija : 110
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Ne ovisim o ničem (kavu i pivu uvijek mogu popit)
Rower- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.04.2015
Broj postova : 1366
Reputacija : 83
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Ne pijem, ne pušim. Kad izađem vanka uzimam juicy. A ujutro cappuccino, da me razbudi.
Lenica- Jako aktivni forumaš
Broj postova : 2780
Reputacija : 110
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Ne pijem (alkohol) već neko vreme, nikada nisam konzumirao narkotike (avaj, nije bilo novca), nešto malo tableta u svojim suludim danima, no nisu činile išta preterano zabavnijim, sada se zlopatim još uvek sa cigaretama, to bih mogao bataliti, zgodan je to izazov, mada o zdravlju pa ne razmišljam previše, mogu se truditi koliko god, već će me kakva pakost sustići, pa je svejedno. Kavu tamanim. Ishrana mi je zdrava,though.
Sve u svemu...i nemam kakvih ovisnosti. Kada ne može gore, dobro je i ovako.
Sve u svemu...i nemam kakvih ovisnosti. Kada ne može gore, dobro je i ovako.
Infernal- Nevina dušica
- Registriran/a : 27.09.2017
Broj postova : 5
Reputacija : 0
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Malo je i bez veze nazivat ovisnošću nešto šta se nekom sviđa, šta se danas naveliko radi. Volim popit koliko i kada mi paše, uživam u cigareti, volim popit kavu. A da mi se uskrati, normalno da bi mi falilo. Ono šta mi ne paše, nebi mi falilo. I budale su oni koji misle da se trebaju nekom opravdavat zbog tih "ovisnosti". Svi ljudi su ovisni o nečemu, samo šta se to ne govori. Na kraju, svi smo ovisni o nekoj hrani i vodi. Organizmi su različiti, pa su im i potrebe različite, samo šta idioti tuđe potrebe naglašavaju i nazivaju ih ovisnošću.
Dakle, onog šta volim, neću se odricati zbog nečijeg glupog mišljenja, niti ću se opravdavat šta to volim jer to nije neko zlo koje nekom radim, nego korist meni. Kada i ako mi više neće nešto biti fino i za nešto korisno, to ću ostavit po svojoj volji, a ne tuđoj. Ali nikako zbog nasilno nabijenog osjećaja krivnje, jer to i nije.
Dakle, onog šta volim, neću se odricati zbog nečijeg glupog mišljenja, niti ću se opravdavat šta to volim jer to nije neko zlo koje nekom radim, nego korist meni. Kada i ako mi više neće nešto biti fino i za nešto korisno, to ću ostavit po svojoj volji, a ne tuđoj. Ali nikako zbog nasilno nabijenog osjećaja krivnje, jer to i nije.
zbracun- Jako aktivni forumaš
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Zašto se uz konzumiranje alkohola više puši? Zašto alkohol i cigarete idu tako "dobro" zajedno?
» Pušenje i cigarete: koliko cigareta popušite dnevno, koje cigarete pušite? Jeste li pušač?
» Makijato-kava
» Motiv fotografiranja: Kava i caj
» Ice coffe iliti ledena kava
» Pušenje i cigarete: koliko cigareta popušite dnevno, koje cigarete pušite? Jeste li pušač?
» Makijato-kava
» Motiv fotografiranja: Kava i caj
» Ice coffe iliti ledena kava
Stranica 3 / 3.