Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Facebook, Zanimljive grupe na facebook-u,

+69
evitaa
boudicca
SAS
tomtomy
egea
zagi988
Teo
Hunnerkongen
Stevo Largo
Tidy_Zlocesta
AryMan
Hate
lexfan_96
m
Ly
abtony
Turrican
scorpio57
Purgy
mentalistica
ema007
eva kant
Neyra
Nessie
Shila
stitch
Ecstasy
Narco
Točkica
diabolik.
Amante
shakti
walter
Luxe
Angie
H[a]D
Amyicha
FALKON 2
Mr.Cooly
Neukrotivi pastuh
GUSTI
wjewerica
Aragorn
stidljiva ljubičica
Hell
fosforica
gio_deluxe
goc
Prop
Sasuke
Mass
WEYLAND-YUTANI
Sinister
mrkyblu
Deep Line
bittersweet
Achilles
daidza
House
nana_du
Hitman
ylangylang
THUNDER_DINIX
Iron Man
Clank
Neu
fernando torres
Optimyst
Love
73 posters

Stranica 15 / 16. Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Go down

Koliko koristite Facebook?

Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 I_vote_lcap14%Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 I_vote_rcap 14% 
[ 5 ]
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 I_vote_lcap14%Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 I_vote_rcap 14% 
[ 5 ]
[ 5 ]
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 I_vote_lcap11%Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 I_vote_rcap 11% 
[ 4 ]
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 I_vote_lcap9%Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 I_vote_rcap 9% 
[ 3 ]
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 I_vote_lcap6%Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 I_vote_rcap 6% 
[ 2 ]
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 I_vote_lcap31%Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 I_vote_rcap 31% 
[ 11 ]

Ukupno glasova : 35

Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty Re: Facebook, Zanimljive grupe na facebook-u,

Postaj by SAS uto pro 20, 2011 9:35 pm

Imam face, no nije mi nešto, tako da nisam o njemu ovisan. A da je koristan jeste, kao i sve druge stvari pa tako i face može biti od nekakve koristi !
Sve je na vama dali ćete ga upotrijebiti u pravu svrhu da vam bude od koristi ili ne.

Isti slučaj kao s internetom općenito, mnogi ljudi su jako ovisni o internetu jer nemaju svoj život, umijesto toga mogu preko interneta se primiti učenja i razmijenu informacija za svoju korist i pomoći drugima.
SAS
SAS
Junior
Junior

Registriran/a : 17.12.2011
Broj postova : 739
Reputacija Reputacija : 154
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty0 / 9990 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty Re: Facebook, Zanimljive grupe na facebook-u,

Postaj by Iron Man sri pro 21, 2011 4:06 pm

Teo je napisao/la:Ima li ko s foruma da je prijatelj s nekim preko fejsa?

Ivek sw3

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty336 / 999336 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by boudicca sri pro 21, 2011 4:18 pm

nemam fejs....uspjela sam se oduprijeti pritisku. kavica

boudicca
Trajno baniran/a

Registriran/a : 06.11.2011
Broj postova : 547
Reputacija Reputacija : 56
Godina imam : 39
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty3 / 9993 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sri pro 21, 2011 4:19 pm

Fascinantno, pola ih veli da nema fejs kad ih pitaju, a svaki čovo visi čak i na mobu na fejsu.

Ko tu koga vara?
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty142 / 999142 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by boudicca sri pro 21, 2011 5:29 pm

neznam, ja stvarno nemam. neznam
pitaj, evo...koga god hoćeš! kewl

boudicca
Trajno baniran/a

Registriran/a : 06.11.2011
Broj postova : 547
Reputacija Reputacija : 56
Godina imam : 39
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty3 / 9993 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sri pro 21, 2011 5:30 pm

Purgy je napisao/la:Fascinantno, pola ih veli da nema fejs kad ih pitaju, a svaki čovo visi čak i na mobu na fejsu.

Ko tu koga vara?

E jest ti broj uzorka velik Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 350979
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty108 / 999108 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sri pro 21, 2011 5:32 pm

19.
prop
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty142 / 999142 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sri pro 21, 2011 5:33 pm

Ispod 100 sve je zanemarivo.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty108 / 999108 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love sri pro 21, 2011 5:39 pm

ja imam face na mobu Boji se, mazi, stidi
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty672 / 999672 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zagi988 sri pro 21, 2011 7:28 pm

nemam fejs, imo sam ga do veljače 2011., nikad ga više neću imat, bacam najveći hejt na njega itd... Twitter <3
zagi988
zagi988
Junior
Junior

Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova : 570
Reputacija Reputacija : 173
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty0 / 9990 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell pet pro 23, 2011 4:32 pm

..od danas... nova vlada je napravila i fejs smajlić
https://www.facebook.com/pages/Vlada-Republike-Hrvatske/108807632571642

..pohvalno, to se HDZ nikad nije sjetio..direktna komunikacija...
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty497 / 999497 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo pet pro 23, 2011 5:12 pm

još mi oni samo oni fale, neću tražit ni prihvati njihovo prijateljstvo Very Happy
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hell pet pro 23, 2011 5:50 pm

..možeš samo sviđa mi se...nema prijateljstva..XD
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty497 / 999497 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo pet pro 23, 2011 8:49 pm

Hell je napisao/la:..možeš samo sviđa mi se...nema prijateljstva..XD
neće mi se sviđat Laughing a u obliku reklama deletiram da mi se ne prikazuju Very Happy
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by SAS pet pro 23, 2011 10:20 pm

hm još je ova vlada dobro napravila kaj se uključila na facebook, ako joj je namjera izvuči pouku iz napisanih tekstova koje ostavljaju fejsbukovci no to ćemo još vidjeti kaj se bude poslije zbilo jer je teško popravljati nakon ovako učinjene teške pogreške od strane HDZ-a
SAS
SAS
Junior
Junior

Registriran/a : 17.12.2011
Broj postova : 739
Reputacija Reputacija : 154
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa pet pro 23, 2011 10:39 pm

vrlo rijetko
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sub pro 24, 2011 1:38 pm

ne koristim

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty889 / 999889 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri sij 18, 2012 9:53 am

Love je napisao/la:Što mislite o tome?
Imate li i vi svoj profil tamo i kakvi su dojmovi?

Iskreno,mene to nimalo ne privlači dok je pola svijeta ludo za tim...

Imam profil, super mi dodje da ne trosim pare na mobitelu, vidim familiju koja nije u hrv. , poslovno mi super dodje, a i jos puno toga dobroga ima, samo je pitanje kako netko koristi fb i to je to
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon tra 16, 2012 12:01 pm

Facebook podržava CISPA-u! Doznajte zašto...

Posljednjih dana puno se piše o CISPA-i, prijedlogu novog zakona koji bi uskoro trebao ići u izglasavanje u američki Kongres i čiji je glavni cilj 'zajednička borba protiv cyber prijetnji'.

Kao i u slučaju prijedloga prijašnjih zakona, mnoge grupe za civilna prava upozoravaju da će CISPA omogućiti kontrolu nad internetskim korisnicima i razmjenu njihovih privatnih podataka između raznih vladinih i vojnih agencija te privatnih kompanija, no za razliku od SOPA-e i PIPA-e, CISPA ima podršku jako velikog broja utjecajnih kompanija poput Facebooka, Googlea i Microsofta kojima odgovara izglasavanje ovog zakona.

Vjerujete li Facebooku?

Joel Kaplan iz Facebooka na službenom je blogu objasnio razloge zbog kojih najveća društvena kompanija podržava ovaj zakon koji, dakle, omogućuje dijeljenje privatnih korisničkih podataka – a s obzirom da Facebook drži osobne podatke oko 850 milijuna ljudi diljem svijeta, jasno je koliko su informacije koje oni imaju vrijedne.

Kaplan tako kaže da Facebook podržava ovaj zakon jer će omogućiti razmjenu važnih informacija vezanih uz cyber napade pa će tako, ako npr. Facebook uoči cyber napade na njihovu mrežu, oni o njima obavijestiti druge privatne kompanije i vladine agencije kako bi se i oni bolje zaštitili od tih napada.

Također, na ovaj će način i američka vlada moći obavještavati privatne kompanije o hakerskim napadima i time im pomoći u zaštiti njihovih korisnika.

Dodao je i kako im ovaj zakon neće nametnuti nikakve nove obveze dijeljenja privatnih podataka s drugim kompanijama, a ako budu dijelili informacije o cyber prijetnjama, Facebook će i dalje brinuti o privatnosti svojih korisnika, kao što je to radio i do sada. S obzirom da je Facebook do sada često bio u središtu skandala vezanim uz kršenje privatnosti korisnika, jasno je da bi se mnogi korisnici ove društvene mreže mogli itekako zabrinuti s ovom najavo iz Zuckerbergove kompanije.

CISPA je katastrofa za privatnost internetskih korisnika!

Na stranici Digital Trends nedavno su upozorili zbog čega je CISPA opasnija od SOPA-e i PIPA-e i objasnili zašto ima podršku velikih kompanija – zbog čega bi na kraju zaista mogla biti izglasana jer neće biti velikog pritiska niti lobiranja zbog kojih na kraju SOPA i PIPA nisu izglasane.

Problem u prijašnjim prijedlozima zakona nalazio se u činjenici da su internetske kompanije i pružatelji internetskih usluga sami morali provoditi nadzor nad svojim korisnicima i biti odgovorni za sadržaj kojeg oni postavljaju na internet, a mogli su imati problema zbog dijeljenja privatnih podataka svojih korisnika.

Izglasavanjem CISPA-e, stvari će biti drugačije – kompanije neće morati nadgledati internetske aktivnosti svojih korisnika, a imat će 'slobodne ruke' u dijeljenju njihovih privatnih podataka s drugim kompanijama i s vladom tako da neće imati nikakvih zakonskih problema zbog dijeljenja tih informacija.

Skidanje filmova je prijetnja nacionalnoj sigurnosti?

Najkontraverzniji dio CISPA-e jest definicija cyber prijetnji jer tvorci ovog zakona smatraju da je cyber prijetnja i kršenje intelektualnog vlasništva (teoretski, skidanje nekog filma značilo bi sigurnosnu prijetnju SAD-u), a drugi veliki problem je što će američka vlada, na temelju informacija koje je dobila od drugih kompanija, privatne podatke korisnika moći iskoristiti i za brojne druge svrhe poput nadzora ljudi za koje se sumnja da su počinili neki zločin, za što im neće trebati nikakvi dodatni nalozi.

Mike Rogers i Dutch Ruppersberger, koji stoje iza CISPA-e, uvjeravaju da je ovaj zakon napravljen isključivo kao jedna od mjera obrane protiv hakerskih napada te da nema veze sa skidanjem piratskog sadržaja s interneta, no ako CISPA omogućuje i te ovlasti, tko može garantirati da se pod krinkom cyber prijetnji neće hvatati i internetski korisnici koji su s interneta preuzeli neki film ili pjesmu.

Kreatori CISPA-e trenutno s grupama za civilna prava rade i na nekim izmjenama u ovom prijedlogu zakona tako da do njegovog izglasavanja možemo očekivati još neke promjene koje će, nadajmo se, zaštititi korisnike i privatnost njihovih podataka.

Izvor: dnevnik.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty999 / 999999 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon tra 16, 2012 1:12 pm

http://mediamagazin.info/facebook/preuzmite-svoj-facebook-dosje.html
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty65 / 99965 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen pon tra 16, 2012 2:46 pm

Baš dobro da si me sjetio, idem pogledati na mail dal su mi ga poslali.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty39 / 99939 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa čet kol 23, 2012 5:42 pm

par puta mjesečno
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man čet kol 23, 2012 6:26 pm

Non stop visim u zadnje vrijeme, ne mogu ga se riješiti

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty336 / 999336 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love uto ruj 25, 2012 8:50 pm

bome,tak i ja,svaki dan kao
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty672 / 999672 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen sri ruj 26, 2012 9:58 am

Ja imam tu grupu pa stalno visim gore da vršim update.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty39 / 99939 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 15 / 16. Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

[Vrh]

- Similar topics