Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008)

+5
AryMan
Sanela
Amyicha
Neu
mmmdanny
9 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008)

Postaj by mmmdanny pet ruj 11, 2009 5:37 pm

Maria de Jesus - "Marichuy" je mlada siromašna djevojka koju su roditelji napustili dok je još bila novorođenče. Majka ju je povjerila ocu Anselmu, misleći da će umrijeti. Marichuy je živjela u sirotištu dok nije pobjegla, a kasnije je živjela na ulici i tamo je jedan mladić pijan pokušao silovati, što je kod Marichuy uzrokovalo odbojnost prema muškarcima. Jednog dana je na ulici nađe starica Candelaria koja je primi u svoj siromašni dom. Marichuy zarađuje radeći razna posla.

Juan Miguel
je bogati psihoanalitičar koji je nesretno oženjen s Vivianom, ženom zainteresiranom samo za zabavu i užitak. S Juanom Miguelom u njegovoj kući još žive njegova i Vivianina kćer Mayita, njegova sestra Rocio i Vivianina majka Onelia, čangrizava žena.

Jednog dana Marichuy odnese opranu robu obitelji San Roman i ona i Juan Miguel se susretnu. To je jako promijenilo njihov život.

Maite Perroni - Maria de Jesus "Marichuy" Velarde de San Roman - Marichuy je mlada djevojka koju je njezina majka povjerila svećeniku Anselmu misleći da će umrijeti. Marichuy je odrasla u sirotištu, te kasnije bježi i živi na ulici. Tamo je siluje jedan pijani muškarac. Tamo je nađe Candelaria, koja je primi u svoj dom. Marichuy ima noćne more od događaja kad je srela pijanog muškarca. Marichuy se upoznaje s psihoanalitičarom Juanom Miguelom, čijoj obitelji Candelaria pere odjeću. Marichuy se uda za Juana Miguela, ali kad su bili na medenom mjesecu u Acapulcu sljedećeg jutra saznaje da ju je on silovao i bježi od njega. Zapošljava se kao glumica kod Amadora, a saznaje da je trudna i bježi izvan grada kod Anselmove sestre i njezinog gazde Omara Contrerasa zvanog Leopardo, koji je tmuran i ozbiljan. Kasnije se zaljubi u Marichuy. Marichuy rodi sina kojeg nazove po ocu - Juan Miguel, te joj se još mnogo toga događa - čak i oslijepi, no na kraju se udaje za Juana Miguela.

William Levy - Juan Miguel San Roman -
Juan Miguel je bogati i ugledni psihoanalitičar koji ima ženu u koju nije zaljubljen i petogodišnju kćer Mayitu. Zaljubljuje se u Marichuy i oženi se s njom nakon što misli da mu je žena umrla. No njegova žena se vraća i on je prisiljen ostati s njom. Nakon svega na kraju se oženi s Marichuy, s kojom ima istoimenog sina.

Obitelj San Roman

Nailea Norvind - Viviana Mayer Montenegro de San Roman - Žena Juana Miguela zainteresirana samo za zabavu i užitak. Spremna je na sve kako bi dobila što želi. S Juanom Miguelom se pripremala ići na Bahame, no avion u kojem su bili pao je, no oboje su preživjeli. Svi su mislili da je ona mrtva, no ona uživa na Bahamima. Nakon što je jedan Jamajkanac opljačka, ona ga upuca i baci nasred mora. Pokuša pokrasti muža i bogatstvo svoje španjolske prijateljice i pokuša je ubiti. Pojavljivala se Mayiti govoreći joj kako je Juan Miguel pokušao ubiti. Kasnije se vraća glumeći da je izgubila pamćenje i tako pridobije Juana Miguela. Nakon što je Juan Miguel otkrije, glumi da je trudna. Na kraju je ubije Mayitina guvernanta, prerušena u drugu ženu nesvjesno sa svojim bodežom.
Viviana je zadržana u uvodnoj špici sve do 105.epizode iako je ubijena u 69., a od tada je ispisana. Nakon toga se još dvaput prikazala: na slici i u Onelijinom sjećanju kada je išla posjetiti njezin grob.
Laura Zapata - Onelia Montenegro - Svekrva Juana Miguela i Vivianina majka. Mrzi Marichuy jer je smatra prijetnjom vezi Juana Miguela i Viviane. Nakon što je Viviana ubijena, misli da je Juan Miguel ubio i želi mu oduzeti kćer. Na kraju postaje dobra.
Sarai Meza - Mayita San Roman - Kćer Viviane i Juana.
Sherlyn - Rocio San Roman de Velarde - Dobra sestra Juana Miguela i Marichuyina prijateljica. Zaljubljuje se u Vicentea, slikara koji slika Marichuy, no s njim doživljuje nesreću na motoru. Kasnije se zaljubljuje u Daniela Velardea, Marichuyinog bratića i na kraju se udaje za njega.
África Zavala - Elsa Maldonado San Roman - SestričnaJuana. Trebala se udati za njegovog prijatelja Eduarda, no pobjegla je prije vjenčanja da bi išla Nelsonu. Na kraju završi s Rafaelom.
Elizabeth Dupeyron - Luisa San Roman de Maldonado -Juanova teta i Elsina majka, Franciscova žena.
Oscar Traven - Francisco Maldonado - Juan tetak političar i Elsin otac, Luisin muž.

Obitelj Velarde
Helena Rojo - Cecilia Santos de Velarde - Marichuyina dobra majka koja je mislila da je na samrti, pa je ostavlja svećeniku. Zbog toga je Marichuy u početku prezirala. Na kraju joj kćer oprašta.
Ricardo Blume - Patricio Velarde - Bogat i strog sudac. Cecilijin muž koji ne voli Marichuy zbog njezinog prostačkog ponašanja. Kasnije se pomiri s Marichuy, svojom kćeri.
Ana Patricia Rojo - Estefania Rojas/Estefania Velarde - Isabellina nećakinja koja zajedno s njom osmisli plan u kojem je Estefania Cecilijina i Patriciova kćer. Mrzi Marichuy jer saznaje da je ona prava kćer Velardeovih, a i jer se zaljubila u Juana, a Marichuy joj je prepreka. Nakon otkrića Velardeovih da Estefania nije njihova prava kći, Isabella kaže da Estefania nije znala za to pa ona ostaje u kući, no Isabella odlazi. Pokuša ubiti Marichuy dvaput, no završi u zatvoru, no poludi pa je na kraju zatvaraju u psihijatrijsku bolnicu.
Estefania je zadržana u uvodnoj špici sve do 161.epizode, iako je više nije prikazivalo. Nakon toga je još jednom prikazana u 191.epizodi kada je mislila da se ona zove Maria de Jesus. Tada je njezin psihijatar zaključio da joj grižnja savjesti neće dopustiti da se ikad izliječi.
Rocio Banquells - Isabella Rojas - Estefanijina tetka i Cecilijina prijateljica koja joj kaže da je ona uzela njezino dijete u sirotištu i da je to Estefania. Također mrzi Marichuy i na kraju završava u zatvoru jer je bila Estefanijina pomoćnica.
Isabella je zadržana u uvodnoj špici sve do 161.epizode, iako je više nije prikazivalo od 142.epizode. Još se jednom pojavila u 192.epizodi govoreći Amadoru u zatvoru kako bi se trebao pokajati za sve što je učinio.
Victor Noriega - Daniel Velarde - Marichuyin dobar bratić. Profesor povijesti. Zaljubljuje se u Rocio i na kraju se oženi s njom.
Daniel je naknadno ubačen u seriju, pa ga možemo vidjeti od 155.epizode, a od 161.epizode prikazuje se u uvodnoj špici.

Iz susjedstva
Evita Munoz "Chachita" - Candelaria Martinez - Starica koja je našla Marichuy na ulici i primila je u dom. Ona je duhoviti lik ove telenovele.
Miguel Corcega / Hector Gomez - Otac Anselmo - Svećenik kome je Cecilia dala Marichuy. Voli Marichuy i pomaže joj u svemu.
Abraham Ramos - Adrian Gonzalez - Mladić koji se zaljubljuje u Marichuy, no ona ga odbija. Kasnije se zaljubi u Puritu i oženi se s njom.
Georgina Salgado - Purita de Gonalez - Olgina kći koje je osuđuje zbog njene prošlosti, no pomiri se s time. Zaljubljuje se u Adriana i uda se za njega.
Beatriz Monroy - Casilda Lopez - Susjeda tračerica koja mrzi Marichuy jer joj ona krade ruže iz dvorišta. Mrzi Olgu i stalno ponavlja Puriti tko je bila Olga.
Casildu ne prikazuje od 95.epizode, iako je u uvodnoj špici zadržana do kraja.

Ostali likovi
Jorge Da Silva - Eduardo Garibay - Juan najbolji prijatelj koji se namjeravao oženiti Elsom, no ona ga je ostavila. Na kraju se oženi s Beatriz.
Arturo Carmona - Amador Robles - Muškarac opsjednut s Marichuy. Zao i hladan, želi pridobiti Marichuy pod svaku cijenu. Zapošljava je kao glumicu jer je on redatelj i naredi Piranji da otme Marichuyino dijete. Na kraju završava u zatvoru.
Renata Flores - Martirio - Posluga obitelji Velarde i pomagačica Estefaniji i Isabelli. Mrzi Marichuy, no na kraju postaje dobra.
Rodrigo Mejia - Nelson Acuna - Elsin ljubavnik zbog kojeg ona ostavlja Eduarda. Želi biti poetičar. Na kraju umire od svoje bolesti.
Ana Isabel Corral - Beatriz de Garibay - Elsina prijateljica zaljubljena u Amadora koja rodi njegovo dijete. Na kraju se udaje za Eduarda.
Jesus More - Vicente - Slikar koji slika Marichuy i Rocijin vjerni dečko. Nakon nesreće sa motorom ostane paraliziran, no uspije prohodati. Kasnije otima Rafaela sa Anom Julijom i Amadorom i na kraju ga njih dvoje ubiju.
Mauricio Mejia - Israel Perez - Vicenteov i Nelsonov prijatelj koji želi biti liječnik pa se zapošljava kod Juana. Kasnije postaje vozač obitelji Velarde. Na kraju se oženi s Becky.
Katherine Kellerman - Becky de Perez - Elsina i Beatrizina prijateljica koja se udaje za Israela.
Sara Montes - Balbina Gomez - Vjerna sluškinja San Romanovih i Marichuyina prijateljica.
Aurora Clavel - Fermina - Žena koja nalazi Marichuyinog sina.
Rebeca Manriquez - Olga - Candelarijina i Marichuyina susjeda i njihova dobra prijateljica. Njezina kćer je osuđuje jer je prije bila prostitutka.
Beatriz Aguirre - Mariana de San Roman - Juanova majka koja je već umrla, no ona je proizvod Mayitine mašte. Ona savjetuje Mayitu, priča joj priče i tješi je. Pojavljuje se kao starica u bijelom.
Maya Mishalska - Blanca Silva/Ivette Dorleaque - Mayitina guvernanta koja ima podvojenu ličnost. Nesvjesno se pretvara u Ivette, zlu ženu. Ubije Vivianu kao Ivette. Na kraju se zaljubljuje u Leoparda.
Blanca je naknadno ubačen lik. Njezino prvo pojavljivanje bilo je u 49.epizodi, a od 50 je u uvodnoj špici. Nakon vjenčanja za Leoparda, odlazi iz serije te je od 140.epizode više ne prikazuje, iako je u uvodnoj špici zadržana do 161.epizode.
Rene Strickler - Omar Contreras "Leopardo" - Vlasnik seoskog imanja koji je u početku hladan zbog toga što ga je ostavila jedna žena, za koju se kasnije saznaje da je Ivette, tj. Blanca. Kasnije se zaljubljuje u Marichuy, a na kraju u Blancu.
Leopardo je naknadno ubačen lik. Prvo pojavljivanje mu je bilo u 49.epizodi, a od 50 je u uvodnoj špici. Nakon vjenčanja s Blancom, odlazi iz serije te ga od 140.epizode više ne vidimo u seriji, a iz uvodne špice je ispisan u 161.epizodi.
Rafael del Villar - Tomas - Vicenteov otac i Mercedesin muž.
Diana Golden - Mercedes - Vicenteova majka i Tomasova žena.
Marius Biegai - Fernantes - Sluškinja obitelji San Roman.
Vania Rojo - Dora - Sluškinja obitelji Velarde i Marichuyina prijateljica.
Michelle Vieth - Ana Julia - Marichuyina prijateljica koja joj kasnije postaje neprijateljica. Zaljubljuje se u Juana. Otme Marichuy i prijeti da će je ubiti. S Amadorom i Vicenteom otima Rafaela. Na kraju umire nakon što rodi Amadorovo dijete.
Ana Julia je naknadno ubačen lik. Prvo pojavljivanje joj je bilo u 102.epizodi, a od 105 je u uvodnoj špici. Nakon odlaska Estefanie, postaje glavni ženski negativac.
Maite Embil - Leticia de Lizzaraga - Španjolska prijateljica Viviane koju je ona pokušala ubiti. Žena Gustava Lizzarage.
Archie Lafranco - Gustavo Lizzaraga - Leticijin muž kojeg je Viviana pokušala zavesti.
Carlos Camara mlađi - Cimmaro - Inspektor policije koji strpa Isabellu i Estefaniu u zatvor.
Adrian Martinon - Piranja - Neprijatelj Leoparda koji pomaže Amadoru, Isabelli, Estefaniji i Viviani da otme Marichuyino dijete. Na kraju napušta imanje.
Francisco Rubio - Rafael Cimarro - Marichuyin prijatelj koji se zaljubljuje u nju. Na kraju se oženi Elsom.
Rafael je naknadno ubačen lik. Prvo pojavljivanje mu je u 159.epizodi, a od 161.epizode nalazi se u uvodnoj špici.
Mauricio Aspe - Raul Soto - Psihoanalitičar, Juanov prijatelj koji mu pomaže izliječiti Blancu/Ivette. Pojavljuje se samo u jednoj epizodi.
Edgardo Eliezer -Burny - Jamajkanac koji Viviani krade novac. Kada ga ona otkrije, on joj prijeti smrću. Na kraju ga Viviana upuca i baci nasred mora.
Amparo Garrido - Clemencia - Adrianova majka koja u početku ne podržava vezu njezinog sina s Puritom.
Izvor: wiki
Protagonisti i antagonisti redom su...

Maite Perroni kao Marichuy
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Maite-perroni300x350

William Levy kao Juan Miguel
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) William_levy_angel_01_32

Helena Rojo kao Cecilia
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Helena-rojo-300x350

Ana Patricia Rojo kao Estefania
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Estefania

Laura Zapata kao Onelia
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Laura-zapata-300x350

Nailea Norvind kao Viviana
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Nailea-norvind300x350

Ricardo Blume kao Patricio
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Patricio

Rocio Banquells kao Isabela
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) 125824_prof

I Evita Munoz "Cachita" kao Candelaria
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Evita-munoz-chachita_med
mmmdanny
mmmdanny
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 07.02.2009
Broj postova : 271
Reputacija Reputacija : 32
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty0 / 9990 / 999Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty

[Vrh] Go down

Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty Re: Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008)

Postaj by Neu sub ruj 12, 2009 1:10 pm

rep plus za temu,stvarno si se protrudio.svaka cas.
nisam gledala ovu sapunicu,jel dobra

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty999 / 999999 / 999Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty

[Vrh] Go down

Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty Re: Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008)

Postaj by Amyicha sub ruj 12, 2009 1:14 pm

ala ja dosadnije serije nisam vidjela. kako je ta maričuji drska, ma predrska. pa glupost je serija. jedino dobro u toj seriji je william levy Razz
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty113 / 999113 / 999Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by mmmdanny sub ruj 12, 2009 2:20 pm

Neukrotiva je napisao/la:rep plus za temu,stvarno si se protrudio.svaka cas.
nisam gledala ovu sapunicu,jel dobra

Hvala! gore ! Ma ta sapunica još traje! big kes ! Ma meni je super, a i slažem se s Amyichom za Willyja! :love-: !
mmmdanny
mmmdanny
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Započeo/la tema :
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty0 / 9990 / 999Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sanela sub ruj 12, 2009 2:30 pm

Taj Willy ima sina u pravom životu. Marichuy mi simpa zbog drskosti.
Sada će ona saznati da nosi sina. smajlić
Sanela
Sanela
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 01.02.2009
Broj postova : 210
Reputacija Reputacija : 16
Godina imam : 40
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by mmmdanny sub ruj 12, 2009 2:35 pm

Sanela je napisao/la:Taj Willy ima sina u pravom životu. Marichuy mi simpa zbog drskosti.
Sada će ona saznati da nosi sina. smajlić

Da, i bio je u braku s glumicom Elizabeth Gutierrez dok nije počeo snimati ovu sapunicu, pa je upoznao Maite Perroni koja igra Marichuy, pa su se svidjeli jedno dr. i sada zajedno žive u njegovom ili njenom stanu skupa s njegovom kćeri! Ajme, koja je to sretnica! kes ! Da, ma meni je frendica prepričala svih 194 epizoda! Svašta će još biti! Mislim da je ovo najkompliciranija sapunica od svih! Very Happy !
mmmdanny
mmmdanny
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sanela sub ruj 12, 2009 2:42 pm

Ja mislim na pravi život, a ne na sapunicu. Taj muškarac izgleda tako mlad, a već ima četverogodišnjeg sina. Ali je jako zgodan, mada na umjetan način.
Sanela
Sanela
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 01.02.2009
Broj postova : 210
Reputacija Reputacija : 16
Godina imam : 40
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by mmmdanny sub ruj 12, 2009 2:48 pm

Sanela je napisao/la:Ja mislim na pravi život, a ne na sapunicu. Taj muškarac izgleda tako mlad, a već ima četverogodišnjeg sina. Ali je jako zgodan, mada na umjetan način.

Sanela, i pričam ti za pravi život! Samo su se dvije zadnje rečenice odnosile na sapunicu! hammer hammer hammer !

Btw, da, i meni je prezgodan! A i ima 29 g., tako da i nije baš premlad za četverogod. sina! smajlić !
mmmdanny
mmmdanny
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan pet sij 22, 2010 3:41 pm

194 epke, strava affraid
kontam si da početak nema veze s krajom Very Happy
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Započeo/la tema :
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty405 / 999405 / 999Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by abby sri svi 05, 2010 1:25 pm

William Levy je prezgodan. rose rose
abby
abby
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6
Reputacija Reputacija : 0
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon ruj 03, 2012 10:53 am

Pogledala sam danas da doma tv jendu eku. Pdmetnuli su Marichuy da ispadne da je ona ukrala lovu iz sefa a nije.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty999 / 999999 / 999Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan uto ruj 11, 2012 1:46 pm

Neu je napisao/la:Pogledala sam danas da doma tv jendu eku. Pdmetnuli su Marichuy da ispadne da je ona ukrala lovu iz sefa a nije.

klanjanje kak to moš gledat klanjanje
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty405 / 999405 / 999Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto ruj 11, 2012 1:49 pm

Ja to pratim svaki dan, od svog gornjeg posta svaki dan gledam tu sapunicu. Izađu po dvije epizode. Ionako nemam što pametnije raditi u tom terminu a i trenutno ne pratim ni jednu seriju pa mi ovo dođe kao razonoda i odmor od kompa.

Serija je super. Odnos likova je sjajan. Trenutno sve pršti od ljubavi između Marichuy i Juan Miguela, koji ju je u ranoj mladosti napao ali tek sada su skužili međusobno da je to to i da se od ranije znaju. Marichuy JE VRLO LJUTA NA NJEGA, ne želi ga ni vidjeti ni imati posla s njim. Very Happy

I danas ću gledat, oko pola 6 počinje.

Zadnja promjena: Neu; uto ruj 11, 2012 1:50 pm; ukupno mijenjano 1 put.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina uto ruj 11, 2012 1:49 pm

Ta je serija već bila na Novoj ,samo repriziraju više su dosadi sa tim.
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto ruj 11, 2012 1:51 pm

nikolina je napisao/la:Ta je serija već bila na Novoj ,samo repriziraju više su dosadi sa tim.
Si ti gledala?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan uto ruj 11, 2012 1:52 pm

Neu je napisao/la:Ja to pratim svaki dan, od svog gornjeg posta svaki dan gledam tu sapunicu. Izađu po dvije epizode. Ionako nemam što pametnije raditi u tom terminu a i trenutno ne pratim ni jednu seriju pa mi ovo dođe kao razonoda i odmor od kompa.

Serija je super. Odnos likova je sjajan. Trenutno sve pršti od ljubavi između Marichuy i Juan Miguela, koji ju je u ranoj mladosti napao ali tek sada su skužili međusobno da je to to i da se od ranije znaju. Marichuy JE VRLO LJUTA NA NJEGA, ne želi ga ni vidjeti ni imati posla s njim. Very Happy

I danas ću gledat, oko pola 6 počinje.

klanjanje koja si ti baba, ne zezaš se, stvarno voliš pičkaste serije! kažeš da ne voliš dugačke serije a onda gledaš neku od 200 epizoda sw7 odluči se Laughing
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto ruj 11, 2012 1:53 pm

Pa ne planiram ja ovu seriju gledati do kraja. Privremeno ju gledam. Kad krenem trenirat onda neću gledat.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man uto ruj 11, 2012 1:53 pm

U ovu sam temu samo ušao jer sam pomislio da ovo Ary gleda pošto sam vidio da je postao Very Happy

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty336 / 999336 / 999Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto ruj 11, 2012 1:53 pm

Irone, priznaj da gledaš.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan uto ruj 11, 2012 1:55 pm

Iron Man je napisao/la:U ovu sam temu samo ušao jer sam pomislio da ovo Ary gleda pošto sam vidio da je postao Very Happy

dosađivala mi je na pm da postam u temu da može ona da ne ostavlja 2 posta zaredom boring
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man uto ruj 11, 2012 1:55 pm

Mislim da sam ovo čak i gledao Laughing

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron

Započeo/la tema :
Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty336 / 999336 / 999Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto ruj 11, 2012 1:57 pm

Iron Man je napisao/la:Mislim da sam ovo čak i gledao Laughing
i jel ti se svidjela?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina uto ruj 11, 2012 1:57 pm

Neu je napisao/la:Si ti gledala?
Da jesam i dobra je ,samo dosta mi je odskakala od "realnosti"pa sam je manje više bila ono gledana samo radi glumca Stidi se i srami ....
jel william levy mi je mmmmmmmmmmm ljubavni leptirići

Ali Magična privlačnost sa njim mi je jako odlična serija i sada pratim reprize Stidi se i srami
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man uto ruj 11, 2012 1:59 pm

Neu je napisao/la:i jel ti se svidjela?

naravno da nije Very Happy

mislim da sam bacio oko tu i tamo, mislim da je jutri nekad repriza bila... ne sjećam se hmm

Zadnja promjena: Iron Man; uto ruj 11, 2012 2:00 pm; ukupno mijenjano 1 put.

Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan uto ruj 11, 2012 2:00 pm

ne bi ja trošio 45 minuta na ovo sw7 nemam baš ništa protiv onih koji gledaju sapunice al ja bi radije pogledao jednu ep neke dobre serije za to vrijeme

mi smo svi u osnovnoj gledali osvetu ljubavi na rtl-u, tad je rtl bio novi kanal. nisam gledao ispočetka ni do kraja... one marisol i esmeralde se ni ne sjećam jer sam imao 6-7 godina
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics