Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008)
+5
AryMan
Sanela
Amyicha
Neu
mmmdanny
9 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008)
Nisam pratio ali poznata su imena i glumci, neke sam serije pogledao. Ništ posebno, uobičajena meksička sapunica.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
I dalje pratim sapunicu.
Sviđa mi se 'Leopardito' jer je baš super prema Marićui a i vidi se da se zaljubio u nju. Nekako sam za opciju da njih dvoje budu zajedno jer Juan Miguel je svoju priliku prokockao bezobrzanim ponašanjem.
Sviđa mi se 'Leopardito' jer je baš super prema Marićui a i vidi se da se zaljubio u nju. Nekako sam za opciju da njih dvoje budu zajedno jer Juan Miguel je svoju priliku prokockao bezobrzanim ponašanjem.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Oprezno s anđelom (81-82/194)
Cecilia se raspituje kako doći do imanja La Escondida, i neki joj ljudi pokažu put. Candelaria se sukobi s Marichuy zbog njezinih zaruka s Leopardom i njezine zahvalnosti prema njemu, a ona joj odgovori da još voli Juana Miguela i da je on otac njezina djeteta, te da mu ne može uskratiti da bude s njim. Onelia se sukobi s Rocio i Juanom Miguelom nakon što sazna optužbe da je Viviana ubila čovjeka. Marichuy uvjerava Candelariju da joj teško pada što mora ostaviti Leoparda, ali da je ništa ne može spriječiti da bude uz Juana Miguela i zato odmah odlazi. Marichuy i Candelaria opraštaju se s Micaelom i mole je da ne govori ništa. Njih dvije odlaze i mimoiđu se s taksijem u kojem je Estefania sa Cecilijom. Leopardo dolazi na aerodrom i žuri na imanje kako bi što prije vidio Marichuy i uvjeren je da će njih dvoje biti sretni do kraja života. Cecilia se pojavljuje na imanju i govori da je Marichuyina majka, a Micaela joj kaže da je ona zauvijek otišla. Leopardo dolazi na imanje i šokira se saznavši da je Marichuy otišla, te o tome ispituje Micaelu. Onelia razgovara s istražiteljima i odbija povjerovati da je njezina kći ubojica.Izvor:tvpogram domatv
Čovječe, ovo je baš prava sapunjara.
Cecilia se raspituje kako doći do imanja La Escondida, i neki joj ljudi pokažu put. Candelaria se sukobi s Marichuy zbog njezinih zaruka s Leopardom i njezine zahvalnosti prema njemu, a ona joj odgovori da još voli Juana Miguela i da je on otac njezina djeteta, te da mu ne može uskratiti da bude s njim. Onelia se sukobi s Rocio i Juanom Miguelom nakon što sazna optužbe da je Viviana ubila čovjeka. Marichuy uvjerava Candelariju da joj teško pada što mora ostaviti Leoparda, ali da je ništa ne može spriječiti da bude uz Juana Miguela i zato odmah odlazi. Marichuy i Candelaria opraštaju se s Micaelom i mole je da ne govori ništa. Njih dvije odlaze i mimoiđu se s taksijem u kojem je Estefania sa Cecilijom. Leopardo dolazi na aerodrom i žuri na imanje kako bi što prije vidio Marichuy i uvjeren je da će njih dvoje biti sretni do kraja života. Cecilia se pojavljuje na imanju i govori da je Marichuyina majka, a Micaela joj kaže da je ona zauvijek otišla. Leopardo dolazi na imanje i šokira se saznavši da je Marichuy otišla, te o tome ispituje Micaelu. Onelia razgovara s istražiteljima i odbija povjerovati da je njezina kći ubojica.Izvor:tvpogram domatv
Čovječe, ovo je baš prava sapunjara.
Započeo/la tema :
Još uvijek gledaš?
Tek tu? Nije stigla ni do pola a idu svaki dan po 2
194 ep?
Neu je napisao/la:Oprezno s anđelom (81-82/194)
Tek tu? Nije stigla ni do pola a idu svaki dan po 2
194 ep?
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Da, tu je. i gledam. Oćeš i ti bacit oko?
Započeo/la tema :
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Serija je predobra. Danas sam gledala uanprijed na youtubu. Pogledala sam 116 epizodu i baš sam oduševljena. U rangu m i je 'osvete ljubavi' a ta mi je najbolja sapunica. Ova mi je druga najbolja. Baš sam se zarazila. Odnosi likova su predobri, radnja je zapetljana ali uvjerljiva + uvijek se raspekmezim.
Započeo/la tema :
Evo, upravo je završila serija Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008), mogu reći da sam zadovoljna. Pogledala sam i emisiju u koju ju bili gosti glavni likovi i simpa su.
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Evo, upravo je završila serija Oprezno s anđelom - Cuidado Con El Angel (2008), mogu reći da sam zadovoljna. Pogledala sam i emisiju u koju ju bili gosti glavni likovi i simpa su.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Angel (1999–2004)
» David Boreanaz(Angel)
» Angel/Angelus vs. Edward Cullen
» Dark Angel (2000–2002)