True Blood - Okus krvi (2008–)
+11
sunce
m
Teo
Mass
Iron Man
Narco
Hate
9
AryMan
THUNDER_DINIX
WEYLAND-YUTANI
15 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 1 / 16.
Stranica 1 / 16. • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
True Blood - Okus krvi (2008–)
True Blood (TV Series 2008– ) (Okus krvi)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0844441/
True Blood'' je američka serija bazirana po knjigama Charlaine Harris, a za televiziju ju je kreirao Alan Ball, poznat kao tvorac serije ''Six feet under''. Nakon što su japanski znanstvenici izumili sintetičku krv, vampiri su preko noći napredovali od legendarnih čudovišta do građana. Premda im ljudi više nisu na jelovniku, mnogima se ne sviđa da ti stvorovi žive među njima. Lokalna konobarica Sookie Stackhouse zna kako je biti izopćen iz društva. Prokleta sposobnošću da može čitati tuđe misli ona otvoreno gleda na integraciju vampira, osobito kad je u pitanju 173-godišnji vampir, Bill Compton. Ali kad se Sookie uplete u niz misterija koje okružuju Billov dolazak u Bon Temps, ta tolerancija će biti stavljena na kušnju. Prijevodi-online.
...skidam prve serije ....jel tko gledao..dojmovi...?
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0844441/
True Blood'' je američka serija bazirana po knjigama Charlaine Harris, a za televiziju ju je kreirao Alan Ball, poznat kao tvorac serije ''Six feet under''. Nakon što su japanski znanstvenici izumili sintetičku krv, vampiri su preko noći napredovali od legendarnih čudovišta do građana. Premda im ljudi više nisu na jelovniku, mnogima se ne sviđa da ti stvorovi žive među njima. Lokalna konobarica Sookie Stackhouse zna kako je biti izopćen iz društva. Prokleta sposobnošću da može čitati tuđe misli ona otvoreno gleda na integraciju vampira, osobito kad je u pitanju 173-godišnji vampir, Bill Compton. Ali kad se Sookie uplete u niz misterija koje okružuju Billov dolazak u Bon Temps, ta tolerancija će biti stavljena na kušnju. Prijevodi-online.
...skidam prve serije ....jel tko gledao..dojmovi...?
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Re: True Blood - Okus krvi (2008–)
nisam gledao, a i no thx
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
nisam ni ja gledala,dobra mi je glazba u traileru,cini se ok serija
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Vidio sam baš nedavno u novinama najavu za drugu sezonu, nisam gledao seriju al me zanima baš...
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
True Blood slike
source- hbo
source- hbo,thefashionspot
True Blood GIF-ovi
ONTD,thefashionspot
True Blood - okus krvi slike iz serije
celebutopia,thefashionspot
ONTD,thefashionspot
source- hbo
True Blood GIF-ovi
ONTD,thefashionspot
True Blood - okus krvi slike iz serije
ONTD,thefashionspot
9- Junior
- Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova : 724
Reputacija : 49
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Serija mi je čist ok, uskoro će se u Americi počet prikazivat i treća
sezona, a ja još zapela na 1. Ostalo mi je par epizoda od prve sezone i
cijela druga. Ama čim odgledam "Drop Dead Diva" nastavljam ovu gledat.
sezona, a ja još zapela na 1. Ostalo mi je par epizoda od prve sezone i
cijela druga. Ama čim odgledam "Drop Dead Diva" nastavljam ovu gledat.
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
9- Junior
- Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova : 724
Reputacija : 49
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Slike, slike i slike? A kakva rasprava o serijama?
Lako je priljepit slike
Lako je priljepit slike
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
...meni nije sjela..odustah od gledanja nakon prvog nastavka...
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
jel valja sta serija true blood? to neka teen o vampirima?
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
nije baš teen.... prebrutalna je.... sex i krv
opsjednuta sam serijom
ˇˇ nadrogirani sa "V"
(vampirska krv)
opsjednuta sam serijom
ˇˇ nadrogirani sa "V"
(vampirska krv)
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
The setting. Bon Temps, Louisiana is, as all of us non-Southerners (and proud) already think, a microcosm for how things are done in the South. And, if you live in the South, let me let you in on what non-Southerners think of your playground: You all have domesticated retard accents and live in a part of the world that thinks it’s still 50 years ago. Also, you’re all dumb as bricks and isn’t Jamie Lynn Spears the vampire Queen of Louisiana? Now, let the intelligent discourse with the rest of America begin!But seriously, all of that and more is why the setting of True Blood works so brilliantly. This show couldn’t survive in a New York setting and while it probably could survive in a place like California, it’d be a different beast all together. And the surface of things it’d slide down would probably be a Bret Easton Ellis vehicle (starring Amber Heard!).Sookie Stackhouse. Someone once told me that your ultimate main protagonist for a multi-character piece should be primarily a cipher with only the occasional flashes of personality. Anna Paquin accomplishes such a task both gracefully and, at times, elegantly. Also with quite a bit of nudity. In fact, the whole show is just filthy with dirty sex, a point I can’t stress nearly enough.Bill Compton. Sookie’s undead lover and neighbor, and Paquin’s real life fiance. Even though Bill, played Stephen Moyer, has a very creepy and mean look on his face most of the time, in reality, he’s actually fantastically emo. And not even in a brooding David Boreanaz/Angel kind of way, but more in a mopey and dopey and kind of way. If Sookie could hear Bill’s thoughts, it’d probably be him muttering, “I do not know what I’m doing” and “Boy, I feel stupid right now” over and over again, just in a silly accent.Eric Northman, played by Stellan Skarsgard’s son, and Vampire Sheriff of “Area Five” and the owner/manager of the vampire bar Fangtasia in Shreveport (and sooner or later, bound to reveal an affection for Sookie a la Spike from Buffy). I’ll say that again: Fangtasia. The place looks like a Disneyfied Vampire McMuseum crossbred with a S&M parlor. As Bill tells us early in season 1, when referring to the bar’s name, in vampire culture, puns are considered the highest form of sophisticated humor. I told you that vampire culture was amazing! Speaking of which…Music. The show’s musical selections work nicely, mixing the typical bar band bullshit that’s appropriate setting with an effective score (I really like the misguided love theme/Let’s Get High! score for Jason and Amy). Each episode typically gets it’s title from whatever song is playing towards the end of it, but more importantly, when it comes to the vampires, I love that they all seem to have the worst taste in music. Bill, especially, who seems to listen to weird world music, including one scene where his driving music with Sookie is bad Norwegian throat gargle pop. And Eric likes to take baths while listening to old Swedish love songs.Vampire blood, or V-Juice. When a human is injured, drinking the blood of a vampire can provide nearly instantaneous healing properties. It’ll also drastically increase your senses, your libido, and send you briefly sailing into a fantasy world of hallucinations. So, of course, it makes a wonderful drug.Sam Merlotte, owner of Merlotte’s, and Sookie’s boss and the holder of a mostly unrequited crush on our heroine. Sam has a secret he only reluctantly reveals to Sookie towards the end of the first season: He’s a shapeshifter, capable of copying just about any animal he can see, but he prefers dogs, mostly because “everyone likes dogs.” Personally, I don’t think you can trust a guy named Sam because they’re typically shifty geeks, but this one’s alright. He’s also briefly secretly fucking…Tara Thornton, Sookie’s best friend since they were kids. Tara’s the kind of girl that’d rather not let anyone get close and in doing that, she tends to let her mouth run away from her. She bounces from relationship to relationship and job to job, the only constant in her life being her friendship with Sookie and the idea that she’s fucked up and always will. Briefly finds a little bit of inner peace when she undergoes an exorcism involving ipecac and peyote and knifes a fantasty version of herself as a little girl to death. Then finds another brief bout of inner peace when hooking up with the mysterious Maryann.Lafayette. Lafayette is easily one of my top favorite characters on this show, a man who’s into everything and almost everyone and too often seems too smart for the rest of this show. Lafayette works at Merlotte’s at night as a short order cook, works on a maintenance crew during the day, and is also Bon Temp’s primary V-juice dealer and male prostitute. And Tara’s cousin. In a lot of ways, Lafayette kind of reminds me of Sayid on Lost. If people listened to him more often then perhaps shit would run just a little smoother.Jason Stackhouse, Sookie’s brother, and the town’s number one male bimbo. His primary talents appear to be drinking, putting his dick in any woman that moves across his field of vision, and being a bit on the stupid side. In season one, he’s the focus of the investigation into the murders since all the dead girls are related to him (usually because he was fucking them). He then goes on to become a V-addict and possibly find love with the gorgeous and sociopathic Lizzy Caplan. Ah, Janice Ian is all grown up. Unfortunately, despite her carbon footprint being minuscule, she’s killed off both here and in Cloverfield, and will hopefully stay alive into the second season of Party Down, where she’s fantastic.Jason falls into something like slot 5 or 6 of my favorite characters on this show just because of how amazing dumb he is. It makes perfect fodder for idiot adventures! Trying to make something good of his life after the fuck ups he lives through in season 1, as of season 2, he’s trying to find enlightenment (as of where I am so far) in Texas with the anti-vampire church called The Fellowship Of The Sun. He comes off as pretty much every other dumb Christian jock you’ve ever been forced to talk to, and where I am in the episode order now, he’s also about to fuck the minister’s wife too. It’s good to have you back, Jason.Jessica, the girl Bill was forced to turn into a vampire by his elders. She’s his “daughter,” or “progeny.” He’s her “maker” or “sire.” There’s an interesting exploration into what’s it like for a human to experience the turning into a creature of the night, the explosion of hormones and sensations and confusion that comes with it. But mostly, when I look at Jessica, I think: Hot, evil ginger. Is she seeing anyone?Michelle Forbes. There needs to be some kind of rule of understanding that any semi-decent genre show or show that people can get seriously hardcore nerdy about will someday be blessed with the presence of Michelle Forbes. And would be lucky to have such presence. In fact, the only holdout to this rule is The X-Files, which could have seriously benefited from Ensign Ro putting in an appearance, you know what I mean?“When someone offers you an entrance where you are standing naked with a pig, you don’t say no.”-Michelle Forbes, on why she accepted the role of Maryanne on True Blood. So true. So very true.To appropriate a Buffy term, Michelle Forbes is the “Big Bad” during season 2 of True Blood, a mysterious woman with an almost satanic kindness and understanding of people. She likes to lift people up, and throw wild parties that turn into bacchanals and orgies. She thinks in Latin monologues and does this sexy vibrating thing that can only be bad news for those around her. She’s got a mysterious past with Sam Merlotte and though they haven’t revealed it yet where I am in season 2, it’s only inevitable that they show us that she’s a maenad, one of the raging women who followed Dionysus and killed Orpheus. But man, those ladies knew how to throw a party. Hell, this entire show knows how to throw a party.
^^ morah ovo prikeljit iako je na englskom :Dma razumijemo se mi
^^ morah ovo prikeljit iako je na englskom :Dma razumijemo se mi
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Dobre slikice, čak izgleda dobro serija. Jel to igra na TV-u?
Započeo/la tema :
Koliko znam - ne.
Sazad ima 3. sezone
1. sezona i nije toliko brutalna koliko su 2. i 3.
Pogledala sam od 3. sezone 6 epizoda - još mi ostalo 6.
jer toliko imam serija koje gledam - da sam sa ovom serijom
nakon 1. sezone napravila sa pauzom...
Tak da u zadnjih mj. dana samo nju gledam
+ nove sezone drugih serija koje redovito pratim kako izlaze....
Sazad ima 3. sezone
1. sezona i nije toliko brutalna koliko su 2. i 3.
Pogledala sam od 3. sezone 6 epizoda - još mi ostalo 6.
jer toliko imam serija koje gledam - da sam sa ovom serijom
nakon 1. sezone napravila sa pauzom...
Tak da u zadnjih mj. dana samo nju gledam
+ nove sezone drugih serija koje redovito pratim kako izlaze....
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Prikazuje se na HBO Hrvatska pod nazivom Okus krvi. Krajem mjeseca počinju novi nastavci treće sezone.
Ja želim ovo gledati, ali nikako da počnem Nekako se nadam da će RTL otkupiti.
Ja želim ovo gledati, ali nikako da počnem Nekako se nadam da će RTL otkupiti.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
^^ Ary jesi pogledao koju epizodu? Ak nisi skiiiiiiiiiiiiiidaaaaaaaaaaaaj
Druga sezona je prebrutalna - pogledala sam ju u par dana....
I treća je....uuuuuuuuuuuuu Prije spavanja obavezono pogledati bar
jednu epizodu. (ovo je jedna od rijetkih serija čije epizode traju skoro
sat vremena - brijem 57 min dok večina serija traje famoznih 43 ili 42
minute - dok one kraće 25 min.)
Druga sezona je prebrutalna - pogledala sam ju u par dana....
I treća je....uuuuuuuuuuuuu Prije spavanja obavezono pogledati bar
jednu epizodu. (ovo je jedna od rijetkih serija čije epizode traju skoro
sat vremena - brijem 57 min dok večina serija traje famoznih 43 ili 42
minute - dok one kraće 25 min.)
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Nisam ni jednu. Samo trailere
Znam, moram, čujem da je prebrutalna.....!!
HBO je predobar kanal, sve novo otkupe, šteta što ga ne mogu gledat
Znam, moram, čujem da je prebrutalna.....!!
HBO je predobar kanal, sve novo otkupe, šteta što ga ne mogu gledat
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
kad pogledaš koju epizodu javi -
ali napomena: prva te neće toliko fascinirat koliko i druga sezona
ali napomena: prva te neće toliko fascinirat koliko i druga sezona
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
hate mislim da će mi true blood uskoro doći na red. pa da baš vidim. samo da završim spartacus s01.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ari, jesi gledo? jel valja? jel se isplati gledat ovo? jel ovo teen serija ili je za nas "odrasle" .D
Započeo/la tema :
čim sam vidio obavijest o odgovoru na temu na mejlu mislim si hebote pa još i ovo moram gledat. znači nisam, al čujem da ima više dobrih epizoda nego loših.
jedino što znam da nije teen serija, evo trailer za drugu sezonu ali mislim da je bolja od vampire diaries. a i hbo-ova je ne može bit toliko loša
jedino što znam da nije teen serija, evo trailer za drugu sezonu ali mislim da je bolja od vampire diaries. a i hbo-ova je ne može bit toliko loša
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
sezona 4 je u pogonu, evo trailer
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Evo, budući da mi je dosadno i nemam što radit, skidam TRUE BLOOD S01E01, pa ako valja skinut ću iostale epke pa pogledat.
EDIT:
Evo pogledala sam prve 4 epizode serije i dobra je, sviđa mi se, podsjeća me na Roswell.
Radi se o ljubavi između smrtnice i vampira.
Sad ću gledat petu epku.
Ary, si ti počeo gledat?
EDIT:
Evo pogledala sam prve 4 epizode serije i dobra je, sviđa mi se, podsjeća me na Roswell.
Radi se o ljubavi između smrtnice i vampira.
Sad ću gledat petu epku.
Ary, si ti počeo gledat?
Započeo/la tema :
Neu ajd super da si počela gledat. mislio sam da će ti se sviđat. ja još nisam, imam goste a i na more ću par dana pa ću onda gledat kad se vratim, a i stao sam negdje na s02e10 Vampire diariesa pa da ne poludim od toliko vampira..
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Mogu reći da je druga sezona True Blood puno kvalitetnije napravljena već prva, i zanimljivija je... što više gledam, serija mi je bolja.
Pogledala sam i treću sezonu, dobra dobra.. I prvu epizodu četvrte sezone sam pogledala, imam još samo tri epke koje su izašle za pogledat i onda ću morat čekat da izađu epizode...Serija je baš zarazna.
Uglavnom ova serija je više fantasy nego horor, splet odnosa vampira, vila, mjenjača oblika kao što je pretvorba čovjeka u psa ili neku drugu životinju.
Tematika je uglavnom ljubavna, riječ je o ljubavnom odnosu iliti trokutu vile i dva vampira iako povremeno tu uskaču vukodlak i mjenjač oblika.
Pojedini smrtnici dilaju "V" (vampirsku krv) koja ljude liječi od bolesti ali im i daje osjećaj da mogu sve, kad uzmu "V" sex im je bolji, opušteniji su, haluciniraju...
Svaki vampir ima svog "potomka" (čovjeka kojeg je pretvorio u vampira) te je njihova povezanost iznimno jaka.
Pogledala sam i treću sezonu, dobra dobra.. I prvu epizodu četvrte sezone sam pogledala, imam još samo tri epke koje su izašle za pogledat i onda ću morat čekat da izađu epizode...Serija je baš zarazna.
Uglavnom ova serija je više fantasy nego horor, splet odnosa vampira, vila, mjenjača oblika kao što je pretvorba čovjeka u psa ili neku drugu životinju.
Tematika je uglavnom ljubavna, riječ je o ljubavnom odnosu iliti trokutu vile i dva vampira iako povremeno tu uskaču vukodlak i mjenjač oblika.
Pojedini smrtnici dilaju "V" (vampirsku krv) koja ljude liječi od bolesti ali im i daje osjećaj da mogu sve, kad uzmu "V" sex im je bolji, opušteniji su, haluciniraju...
Svaki vampir ima svog "potomka" (čovjeka kojeg je pretvorio u vampira) te je njihova povezanost iznimno jaka.
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 16. • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Similar topics
» Nalazi krvi i analiza nalaza krvi
» Masnoća u krvi
» Davanje krvi
» Alkohol i vožnja u alkoholiziranom stanju
» Jel se bojite vađenja krvi? igli?
» Masnoća u krvi