Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu?

+12
Amyicha
Ive
evitaa
Achilles
Grof Vuger
wjewerica
House
Love
Purgy
Hitman
Sasuke
Neu
16 posters

Go down

Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu?

Postaj by Neu ned sij 04, 2009 10:57 am

Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te njome opravdavali izostanke?

@ Ja nisam,al znam da je iz mog razreda dosta njih to radilo.

Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Lkjhsdy92k9qyt2jz6u9_thumb

Zadnja promjena: neukrotiva; pon sij 05, 2009 10:42 pm; ukupno mijenjano 1 put.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty999 / 999999 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty Re: Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu?

Postaj by Sasuke pon sij 05, 2009 8:30 pm

mislis ispričnicu?
Sasuke
Sasuke
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova : 1853
Reputacija Reputacija : 83
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty43 / 99943 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty Re: Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu?

Postaj by Hitman pon sij 05, 2009 9:11 pm

nisam
Hitman
Hitman
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty257 / 999257 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon sij 05, 2009 10:42 pm

da ispričnicu,lol

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty999 / 999999 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pon sij 05, 2009 10:44 pm

Ne... Ali me uvijek bolila glava, zub, trbuh... i tak Razz
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty142 / 999142 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love pon sij 05, 2009 11:32 pm

Nisam to nikad lažirala radije sam ošla doktoru da mi da pravu i bok :aha:
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty672 / 999672 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sasuke uto sij 06, 2009 12:56 am

nisam, al moja sestra je xP
Sasuke
Sasuke
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova : 1853
Reputacija Reputacija : 83
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty43 / 99943 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by House uto sij 06, 2009 9:29 am

nisam

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty390 / 999390 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by wjewerica uto sij 06, 2009 1:50 pm

Nisam...Imala sam prave Wink
wjewerica
wjewerica
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Broj postova : 1120
Reputacija Reputacija : 77
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty0 / 9990 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Grof Vuger sri sij 07, 2009 2:34 pm

jesam..ali ne više..

Grof Vuger
Privremeno baniran/a

Registriran/a : 24.12.2008
Broj postova : 144
Reputacija Reputacija : 0
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty0 / 9990 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Achilles sri sij 07, 2009 3:51 pm

nisam
Achilles
Achilles
Junior
Junior

Broj postova : 748
Reputacija Reputacija : 2
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty104 / 999104 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa čet ruj 24, 2009 6:52 pm

Nisam lažirala ispričnice,ali sam ponekad znala lažirati tegobe na osnovu kojih bi dobila prave ispričnice. Wink
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ive čet ruj 24, 2009 6:58 pm

Nisam.
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty111 / 999111 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha čet ruj 24, 2009 7:02 pm

nisam, ali uskoro to mislim napraviti Razz Razz Razz
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty113 / 999113 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by H[a]D čet ruj 24, 2009 7:17 pm

Kakvo je to pitanje,naravno da jesam
H[a]D
H[a]D
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 21.08.2009
Broj postova : 1277
Reputacija Reputacija : 73
Godina imam : 34
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by mmmdanny čet ruj 24, 2009 7:43 pm

Ooooooooh, daaaaaa! Kada sam jedanput bio bolestan, zadržao sam ispričnicu i tu kopirao, a original čuvam za vrijeme kada ću biti "bolestan", pa ću onda opet kopirati, s korektorom izbrisati datum na kopiji i sve što se ne slaže s podacima, pa opet kopirati i... Voila! smajlić ! To radim od 1. Srednje!
mmmdanny
mmmdanny
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 07.02.2009
Broj postova : 271
Reputacija Reputacija : 32
Godina imam : 33
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet ruj 24, 2009 7:54 pm

No
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty108 / 999108 / 999Dali ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnijeli u školu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by The Guardian pon stu 09, 2009 4:54 pm

Neukrotiva je napisao/la:Jel ste ikada lažirali,skenirali ili prepravljali ispričnicu,te ju odnjeli u školu? Ja nisam,al znam da je iz mog razreda dosta njih to radilo.

Napravili je u wordu/PS-u, izmislili ime doktora, napravili pecat i svaki put printali kada je trebalo, ispricnica prosla kod jako puno razrednika.

I mali savjet za sve koji skeniraju pa printaju/kopiraju: to vam i nije bas pametno, jer koliko god doktor bio pazljiv nikad nece dva puta pecat staviti ni na priblitno jednako mjesto ili ga jednako okrenuti. Tako da vas pecat moze gadno sjebati, zato je bolje napraviti ispricnicu i kod svakoga printanja malo zakrenuti i pomaknuti pecat gore
The Guardian
The Guardian
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija Reputacija : 130
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics