Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka!

+9
Narco
goc
Love
Hitman
Purgy
House
Neu
THUNDER_DINIX
Sasuke
13 posters

Go down

Koliko ste zadovoljni sa vašim ulaznim i izlaznim jedinicama

Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! I_vote_lcap54%Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! I_vote_rcap 54% 
[ 7 ]
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! I_vote_lcap31%Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! I_vote_rcap 31% 
[ 4 ]
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! I_vote_lcap15%Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! I_vote_rcap 15% 
[ 2 ]
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! I_vote_lcap0%Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! I_vote_lcap0%Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]

Ukupno glasova : 13

Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka!

Postaj by Sasuke sub sij 03, 2009 5:21 pm

Koji mis, tipkovnicu ili slusalice imate?
Ovakvo je stanje kod mene...
Tipkovnica: Logitech G11
Mis: Logitech G5
Slusalice: Neke lijeve Razz 45kn su me kostale, ali kada mi crknu, uvijek kupim iste te smajlić Cijela Virovitica ih koristi xP...
Zvucnici: Logitech X-530 clear

Zadnja promjena: Sasuke; ned vel 22, 2009 10:23 am; ukupno mijenjano 4 put/a.
Sasuke
Sasuke
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova : 1853
Reputacija Reputacija : 83
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty43 / 99943 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty Re: Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka!

Postaj by THUNDER_DINIX sub sij 03, 2009 11:59 pm

Mis: Logitec neki jeftini
Tipkovnica: Key Tronic (bolje da sam sutio smajlić)
Slusalice: nemam
Zvucnici: Smart Box, odlicni su, samo trenutno ne rade jer drajveri jebu

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty889 / 999889 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka

Postaj by Neu uto sij 06, 2009 12:32 pm

ulazni uređaji :miš,tipkovnica,skener,web kamera,mikrofon.
Izlazni:pisač ,monitor,zvučnici,projektor,ploter
uređjai za pohranu podataka:tvrdi disk,optički uređaji,flopy disc drive,usb memorija,sabirnica
Postajte vaše slike ovih uređaja,te napišite jeste zadovoljni s njima ili ne.

Moja tipkovnica: Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Dsc00637or9.th

-zadovoljna sam sam,meni je moja tipkovnica predobra.

Prijenosni hard: Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Dsc00639yz0.th

zadovoljna sam,jedino se bojim da će mi riknit pošto mi je par puta letio.

Čitač kartica: Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Dsc00638ad0.th

predobra stvar...samo što mi je sad malo smrdana,al popravit ću je.

printer/skener-
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Dsc00640lk2.th

Također sam zadovoljna.

miš-Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Dsc00642um5.th

prezadovoljna sam svojim mišom.

Kamera: Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Dsc00643dr7.th

-ne koristim ju,al nije loša.

monitor:Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Dsc00635el5.th

predobar mi je...prezadovoljna sam s njim.

zvučnici: Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Dsc00644mc0.th

Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Dsc00645jy3.th

-predobri su,glasni,i dobar je zvuk

mikrofon:Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Dsc00646oj3.th

odličan je,al slabo ga koristim.

Zadnja promjena: Neu; pon lis 10, 2011 8:05 am; ukupno mijenjano 6 put/a.
Neu
Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty999 / 999999 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty Re: Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka!

Postaj by House uto sij 06, 2009 5:34 pm

Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Img007zg8.th

Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Img009ed3.th

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty390 / 999390 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy uto sij 06, 2009 9:19 pm

Zvucnici Labtec ( od kojih je jedan crko, trazim nove) XD

Mis & Tipkovnica Logetich

Monitor neki mrtvi S Wiew, ali je dobar XD

Printer Cannon...

Headset Phillips

Joystic Smartbox

Jel sam nekaj zaboravio?
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty142 / 999142 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hitman ned sij 18, 2009 7:50 am

Super zadovoljan
Hitman
Hitman
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty257 / 999257 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love ned sij 18, 2009 10:09 am

Jako zadovoljna smajlić
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty672 / 999672 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub vel 21, 2009 11:44 pm

tipkovnica i miš MS,zvučnici samsung,preko kućnog kina
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by goc sub vel 21, 2009 11:49 pm

Miš:LOGITECH RX 1000
Tipkovnica:samsung
Slušalice:LOGITECH ClearChat
Zvučnici:LOGITECH X-530
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty62 / 99962 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub svi 02, 2009 1:35 pm

promjenio miš i tipkovnicu,sada neki logitech........
ms miš crko,stigo ga mačak,tipkovnica u dva djela...... Very Happy
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned pro 27, 2009 6:08 pm

^^kod mene je sve isto ostalo

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty999 / 999999 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Narco čet sij 14, 2010 11:57 pm

Miš i Tipkovnica:LOGITECH lx 710 Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Fullset
Slušalice:neki drlog po 50 kn(dobio uz eng. jezik set)
Zvučnici:SONY LINIJA MHC RG-290 Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Sony-linija-mhc-rg-290-303010_1
Narco
Narco
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty30 / 99930 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican pet sij 15, 2010 5:33 pm

Logitech tipkovnice jedine valjaju, većina ostalih proizvođača je drek (bar na hrv. tržištu)

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty55 / 99955 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pet sij 15, 2010 5:35 pm

tipkovnica MS,
miš: genius
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty9 / 9999 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet sij 15, 2010 5:54 pm

Turrican je napisao/la:Logitech tipkovnice jedine valjaju, većina ostalih proizvođača je drek (bar na hrv. tržištu)
neznam- kad mise na staroj poćelo zaglavljivati slovo-
otišo sam do neke "trafike" i kupio ,logitekovu- za sto kn- ali za tjedan dana sam narućio ovu normalnu za 500 kn Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty700 / 999700 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri kol 24, 2011 6:47 pm

Imam novi miš i novi printer, mikrofon prodala, kameru prodala, HDD prodala, čitač kartica mi se pokvario.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by The Guardian sri kol 24, 2011 7:26 pm

Tipkovnica Logitech G15 Gaming Keyboard w/LCD Screen/Backlit keys/Programmable G keys

Microsoft Wireless Mouse 5000

Externi HDD 3Tb, 2.5Tb, 2TB i jedan 750Gb

Skener, printer nemam

Citac kartica, kamera i mic unutrar laptopa.
The Guardian
The Guardian
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija Reputacija : 130
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty0 / 9990 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Narco sri ruj 07, 2011 8:18 am

Miš i tipkovnica-Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Fullset
WebCam-Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! 14839
Mikrofon-Neki stolni za 15 kn

Printer-Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Canon_ip1000 da je malo tiši,bio bi i bolji,al koristio sam ga sam za printanje ispricnica.
Zvuk-Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Cro-sony-mhc-rg-290-1243936_1024x768 savrseno zadovoljan
Monitor-Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Lg-flatron-w2243s-slika-6203323 22",sam sto moj stalak neide ukoso

HDD-1x500gb + 1x320gb

mogu rec da sam zadovoljan sa svime
jedino me kučiste zivcira,zna biti preglasan komp.
Narco
Narco
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty30 / 99930 / 999Koju periferiju imate? Vaši ulazno/izlazni uređaji/uređaji za pohranu podataka! Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics