Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jadranka Kosor

+26
Stevo Largo
Hate
Ly
Amyicha
m
H[a]D
Mass
Spirit
pustinja
Apokalipsa
scorpio57
Neukrotivi pastuh
evitaa
diabolik.
Mr.Cooly
FALKON 2
eva kant
Prop
Love
fosforica
THUNDER_DINIX
WEYLAND-YUTANI
Turrican
Hell
Neu
tanuki
30 posters

Stranica 8 / 12. Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Jadranka Kosor - Page 8 Empty Re: Jadranka Kosor

Postaj by Hunnerkongen pet vel 04, 2011 8:49 pm

zlocesti-ivek je napisao/la:'Zavod za zapošljavanje navodi kako je evidentirano gotovo 75 tisuća nezaposlenih koji bi mogli raditi kao pastiri, stočari, ratari...
Svatko tko je nezaposlen mora biti zainteresiran zaposliti se!', poručila je premijerka.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/02/03/0645006.html

Spoiler:

Pa nek ide ona čuvat ovce.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 8 Empty39 / 99939 / 999Jadranka Kosor - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sub vel 05, 2011 6:01 am

O, ima ona ovaca koliko joj srce ište, svi oni koji viću jaca, jaca su njezine ovčice a i narod šiša kao ovce, tak da ispada da je ona u biti največi čoban
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 8 Empty0 / 9990 / 999Jadranka Kosor - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m pon vel 07, 2011 8:40 am

Prop je napisao/la:
marko je napisao/la:ali to je tužna istina za mene , ono nitko ne želi čuvati stoku na pašnjaku , rađe če kukariti kako se nema posla .....

Moj je životni san priseliti na Novi Zeland i čuvati svoje ovce i živiti od toga Jadranka Kosor - Page 8 282170

eh sada ti zajebavaš ............
znam da nije tebi to životni san , jel da je ne bi studirao ......
ali koliko ima ljudi recimo primjeru u ZD koji ne delaju apsolutno ništa , jel kao nema se posla , kukaju i kukare konstantno a mogli bi nači neki takav job , ali neče jel je to našem čovijek ispod časti .....

ja razumijem da to nije nimalo lak posao , je trebaš biti cijeli dan vani sa njima na ispaši , a nije svaki dan + 30 C , nekad brije i bura , bude hladno , smrzavica i da ne nabrajam ...
polazim od sebe , da ostanem bez joba ne bih si mogao priuštiti taj luksuz da sjedim doma i da kukam kako nema posla , jel moje dijete mora jesti ...
i bez imalo problema , srama ili čega več bih prije prihvatio taj posao čuvanje nečijeg stada , nego kaj bih čistil cestu .....
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 8 Empty14 / 99914 / 999Jadranka Kosor - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pon vel 07, 2011 12:25 pm

Ne zajebavan se, ozbiljan san, keve mi! Jadranka Kosor - Page 8 940967

Nekako sanjarim o toj livadi i samoći i miru i manjku svih ovih tehnikalija - more bit' da je kriza srednjih godina! Jadranka Kosor - Page 8 91798

Ej, nema tog posla koji je lagan, al' jebati ga, radije nešto raditi u nadi napretka nego jaja laditi i kukati...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 8 Empty108 / 999108 / 999Jadranka Kosor - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon vel 07, 2011 1:55 pm

sad smo zapeli oko toga dali je biti čoban časan posao-
naravno da je-
baratamo sa podatcima:
3000- 4000 kin-
smještaj i hrana-
a od 16 zaposlenih ostane 6
zašto molim vas kad sve izgleda tako lijepo i idilično-
rekao bih da tu ima i nešto između redova:
dakle 24 sata radno vrijeme, smještaj u šatoru pored ovaca- a prehrana?
ovčije mljeko, ovčiji sir, salata radič, naravno sve na švetskom stolu u vlastitom aranžmanu-
doprinosi za mirovinu i socijalno- upitno
e sad dali je bolje biti čoban ili primati pomoć sa strana od 1000 kn i zaraditi nešto u fušu,
prosudite sami!
kad bi odlučio biti čoban skupio bih svojih desetak ovaca i koza!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 8 Empty700 / 999700 / 999Jadranka Kosor - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto vel 08, 2011 6:52 am

dakle jacin model je- zaposlite se ko čobani kod tajkuna i neće biti nezaposlenih-

zašto ne napravi poticajni model za male stočare, za male poduzetnike- koji će proizvoditi kvalitetne prirodne mlijećne proizvode, od mlijeka sa lokalnog terena-
umjesto mega sistema poput dukata, koji u bescijenje otkupljuje mlijeko i radi kemijski proizvod, koji nema blage sa prirodnom kvalitetom, a menađeri se bogate!
u sloveniji sam bio u jednom malom privatnom hotelčiću (noćenje sa doručkom 25 eu)-a dobar dio hrane se nudi kao domaći lokalni proizvod (jajca, sir, vrhnje)
bajsu je bitno sprijećiti sivu ekonomiju u turizmu-umjesto da se vlada zapita zašto uopće cvijeta siva ekonomija!
protiv sive ekonomije se može samo preventivno a ne kurativno-

dakle, pošteni ljudi će biti sretni kad će svojim radom moći normalno zarađivati i normalno plačati porez, pa neće morati dokazivati porijeklo imovine!

tijek novca je u razvijenom kapitalizmu je transparentan- ali hrvatska je još daleko od toga!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto vel 08, 2011 7:24 am

ne nije njen model ajmo svi u čobane ..........

ali je jako lijepo konstatirala da za neke poslove je zatraženo jako puno radnih dozvola za strance ...
a to bi mogli naši ljudi raditi ...
znam jedan podatak da je firma tražila 15 kvalificiranih varioca za terenski rad , nitko se nije javio ,tj je , ali javili su se oni koji nemaju taj neki tečaj za rad na plovečim ili stacirnarnim objektina na moru ...
znači oni koji imaju te dozvole a imaju hr državljanstvo to ne žele raditi iako je plača oko 2000 evra , ne kuna nego evra .....
znači mogli su zamjetniti job sa dva ili tri puta boljim poslom , ali ljudi ne žele ....
a neki pojednici če kukati kako je došao netko iz vana i ukrao mu posao ....

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto vel 08, 2011 1:08 pm

Jadranka Kosor - Page 8 Suzanaa
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto vel 08, 2011 2:50 pm

bravo Laughing
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 8 Empty65 / 99965 / 999Jadranka Kosor - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m sri vel 09, 2011 7:14 am

joj kaj se ti smiješ , činjenica je da si bio na listi hspa na lokalnim izborima .........
ej ti si bio na listi hspja ........
i ti se netkom smješ , ma trebali bi se ljudi takvoj stranci kaj je tebe stavila na listu i tebi smijati .........

možda ne jel to meni nije nimalo smješno , nego tragično .............
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri vel 09, 2011 10:43 am

Jadranka Kosor - Page 8 MineralWater1
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 8 Empty65 / 99965 / 999Jadranka Kosor - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri vel 09, 2011 12:09 pm

Jadranka Kosor - Page 8 Jacat
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen sub vel 19, 2011 10:30 pm

Naša draga Suzana kaže da živimo relaksiranije, jer se kupilo par auta više nego prošle godine. misa misa

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/02/19/0227006.html
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pon vel 21, 2011 9:24 pm

zlocesti-ivek je napisao/la:'Zavod za zapošljavanje navodi kako je evidentirano gotovo 75 tisuća nezaposlenih koji bi mogli raditi kao pastiri, stočari, ratari...
Svatko tko je nezaposlen mora biti zainteresiran zaposliti se!', poručila je premijerka.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/02/03/0645006.html

Spoiler:

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=4&ID_VIJESTI=137348

Evo odgovor na taj post. kao
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub vel 26, 2011 10:40 am

kaže ona prosvjednicima da zbog njih nećemo u eu. o jebem ti eu. ona se samo za to brine cici

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 8 Empty999 / 999999 / 999Jadranka Kosor - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sub vel 26, 2011 3:51 pm

Jadranka Kosor - Page 8 0240007.48
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 8 Empty200 / 999200 / 999Jadranka Kosor - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub vel 26, 2011 4:08 pm

ja vidim samo mlade

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen sub vel 26, 2011 4:19 pm

Neu je napisao/la:kaže ona prosvjednicima da zbog njih nećemo u eu. o jebem ti eu. ona se samo za to brine cici

Pa normalno, kad uđemo lijepo će otići u eu parlament i spikat ingliš.

Toliko su opsjednuti europskom unijom da će sve ostalo zanemarit i zataškat samo da ostvare taj cilj.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub oľu 05, 2011 10:34 am

Kosor: U Hrvatskoj ne postoji izvanredno stanje!

Premijerka Jadranka Kosor je izjavila je u petak u Bratislavi kako nisu točne tvrdnje da je odbila doći u Sabor na poziv opozicije i obratiti se zastupnicima vezano uz prosvjede u državi. Oporbu je optužila da želi prosvjede prikazati kao izvanredno stanje, ali da to u Hrvatskoj ne postoji.

"Nije točno, oporba kao u svakoj zemlji želi Vladu prikazati u negativnom svjetlu" rekla je Kosor nakon sastanka s predsjednicom Vlade Slovačke Ivetom Radičovom, zamoljena za komentar ocjena da je odbila doći u Sabor nakon poziva opozicije zbog situacije nemira te odbila reći termin novih izbora.

U parlament, kaže Kosor, nije odbila doći nego je imala unaprijed dogovorene obveze. Dodala je i da oporba želi prikazati prosvjede kao izvanredno stanje, ali u Hrvatskoj to ne postoji.

Potvrdila je da se vladajuća koalicija ne želi izjasniti o točnom datumu izbora. Kad ostvarimo povijesni cilj i završimo pregovore s Europskom unijom tada ćemo se dogovoriti o datumu izbora, istaknula je Kosor i dodala da u svakoj zemlji o datumu izbora odlučuju vladajući.

Istaknula je da bi izlazak na izbore u ovom trenutku značio zastoj pregovora. Govoreći o prosvjedima Kosor je objasnila da se oni događaju i u zemljama EU te da su odraz zrelosti, demokracije i društva.

"Ne nasilju i ugrožavanju života i imovine, a prosvjedima da" rekla je Kosor. Dodala je da je najvažnije u ovom trenutku završiti pregovore, ojačati gospodarstvo i ne ugroziti turističku sezonu.

net.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sub oľu 05, 2011 1:30 pm

Jadranka Kosor - Page 8 183822_10150098540413372_555383371_6582453_7988364_n
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned oľu 06, 2011 7:30 am

Kosor: Mrze li me zato što sam žena? Gdje je sada Sarnavka?

Prosvjednici su okupljanje najavili za 18 sati. Čim je otišla, policija je opkolila Gornji grad.

Dok je šutke napuštala Vladu, Kosor je nervozno po ustima premetala žvakaću gumu. Gledala je u pod.

Sve je počelo prošli tjedan, kad su se prosvjednici fizički sukobili s policijom. Prosvjedi su se nastavili i ovaj tjedan. Ozbiljnije su se počeli zahuktavati baš u srijedu, 2. ožujka. Iako se govorilo da Hrvati nisu spremni izaći na ulice, bilo ih je sve više. Govorilo se: dosadit će im prosvjedi, a događalo se upravo suprotno. Prvo branitelji, pa ‘fejsbukovci’... Prvo ih je bilo tisuću, pa pet tisuća, i u petak navečer čak deset tisuća.

U srijedu, poslije posla, Kosor se nije osvrtala - ni na novinare, ni na pitanja. Vidno nezadovoljna, nervozna, s izraženim podočnjacima, neispavana, kao da je u posljednja dva tjedana ostarila za koju godinu. Iako se njezino uvježbano hladno ‘lice’ teško čita, suradnici kažu da Kosor odaju gestikulacije. ”Vidi se po njezinom držanju, pokretima. Na licu joj se ništa ne vidi, ali energija koja je prati u takvim trenucima, sve govori”, priče jedan od njezinih suradnika. Drugi, pak, obzirno dodaje: “Nije joj lako.”

“Danas sam dobro, a sutra - tko zna?”, povjerila se iduće večeri svojoj suradnici u telefonskom razgovoru. Otkako je postala predsjednica Vlade svoje privatne telefonske razgovore vodi ili rano ujutro ili kasno navečer. U četvrtak je srpsko tužiteljstvo odustalo od progona Tihomira Purde, a on je već bio na povratku u Hrvatsku.

Iako su mi HDZ-ovci u neslužbenim razgovorima kazali kako podržavaju šeficu, zanimljivo je da je ovih dana iz stranačkih redova javno brani samo Andrija Hebrang. Tek se nedavno oglasio i Vladimir Šeks. Premijerka Kosor kao da se baš i ne snalazi. Samo šuti.

“Hrabro se drži, ali teško spava”, opravdava je njezina druga kolegica. “Stalno, kao mantru, ponavlja ono što je Ćiro za nju rekao, da se ona ne predaje lako. Ni u jednom trenutku nije ni pomislila da se, primjerice, ne kandidira za predsjednicu HDZ-a na budućim stranačkim izborima. Ni u jednom trenutku nije pomislila da odustane. Sve je uložila u ovo gdje je sad. A mislim da šuti jer su je u stranci stisnuli.”

Iako se početkom tjedna, povjerava mi se premijerkina suradnica, planirala obratiti javnosti na temu prosvjeda, na Predsjedništvu HDZ-a, u ponedjeljak, donesena je drugačija odluka.

“U ponedjeljak je cijelo jutro bila u stranci”, svjedoči suradnica. “Po njezinom držanju moglo se primijetiti da joj se nešto događa u životu. Ali nije se ponašala kao da je drama. Uvijek je ona takva. Trudi se biti jaka. Znam da ju je, daleko više od prosvjeda, zabrinjavao slučaj Tihomira Purde, koji je, nasreću, sada riješen”.

U HDZ-u su u ponedjeljak, čini se, s prosvjednicima odlučili zaigrati na kartu iscrpljivanja. Jer otkako su prosvjedi počeli, Kosor se danima nije obraćala javnosti, a ni u Saboru nije ništa rekla. U petak je, međutim, odlučeno da će saborski zastupnici zasjedati i sljedeći tjedan, iako to nije bilo u planu. Rečeno im je da imaju zaostatke. Jedna zastupnica smatra da si premijerka Kosor namjerno želi ostaviti otvorenu arenu. “Kad odluči nešto reći, najelegantnije joj je to učiniti u Saboru”, zaključuje zastupnica.

Nakratko se premijerka ipak morala osvrnuti na prosvjede, ali učinila je to iznimno šturo. Nakon susreta s potpredsjednicom EK zaduženom za pravosuđe, temeljna prava i građanstvo Viviane Reding, najavila je da će se izbori održati krajem ove ili početkom sljedeće godine. Naljutilo ju je tada, doznajemo, požalila se suradnici, što su je novinari pred Reding pitali hoće li podnijeti ostavku. “Nije joj jasno zašto je to pitaju dok je Reding hvali! Ona je uvjerena da radi dobro za Hrvatsku”, kaže jedna suradnica.

Ovaj tjedan, skoro dvije godine nakon što je Kosor postala premijerka, kao da se sve urotilo protiv nje - branitelji, ‘fejsbuk’ prosvjednici, slučaj Tihomira Purde, nezaposlenost u porastu, a afere iz doba Sanadera još uvijek šokiraju.

Izvor: jutarnji.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pon oľu 07, 2011 11:43 am

Danas čitam Robija K i malo razmišljam pa čovjek u pravu.
Moramo uzeti u obzir da je jablanka počela svoj mandat s nulom i to je do sada udeseterostručila , dakle računica je jasna i drugačije ne može biti, jednostavnom matematičkom formulom dolazimo do jablankinih uspjeha, dakle:

0 * 10 = 0000000000, a što je u konačnici 0

dakle njezin rad je od jedne nule stvorio deset nula
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by makaj pon oľu 07, 2011 11:56 am

Jadranka Kosor je izgubljena osoba , najgora stvar koja se mogla dogodit RH, najviše me iritira onaj njen blesavi osmijeh i neprestano kolutanje očima , zato prosvjednicima sve najbolje jer su joj uspjeli skinut osmijeh s lica
makaj
makaj
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet oľu 10, 2011 4:04 pm

http://danas.net.hr/hrvatska/astankovic/page/2011/03/09/0454006.html?pos=n1

Jadranka Kosor - Page 8 876334
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet oľu 17, 2011 7:43 am

mao mi je jučer bilo sješno , smješna mi je bila izjava jadranke , u kojoj stoji da če mladima puno bolje biti kad rh uđe u eu ...
kao biti če drugačiji kriteriji pri zapošljavanju , biti če veče mogučnosti za mlade ljude .....
e kaj mi je sješno i kaj mi baš nije najjasnije ...............
zakaj to ne bih moglo tako i sada funkcionirati tu kod nas u hr ......
kaj je sprečava u tome , zakaj moramo čekati eu da nam bude bolje...........

nije mi jasno i pomalo mi je smješno .......
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down