Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jadranka Kosor

+26
Stevo Largo
Hate
Ly
Amyicha
m
H[a]D
Mass
Spirit
pustinja
Apokalipsa
scorpio57
Neukrotivi pastuh
evitaa
diabolik.
Mr.Cooly
FALKON 2
eva kant
Prop
Love
fosforica
THUNDER_DINIX
WEYLAND-YUTANI
Turrican
Hell
Neu
tanuki
30 posters

Stranica 12 / 12. Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Go down

Jadranka Kosor - Page 12 Empty Re: Jadranka Kosor

Postaj by Hunnerkongen sri ruj 28, 2011 5:11 pm

marko je napisao/la:
Hunnerkongen je napisao/la:Ja ne kužim kakva je ovo kampanja?

U prvi plan dolazi vrijeđanje jednog i drugog tabora, a izborni program, osim predstavljanja uopće nisam čuo. Novinari samo bježe od jednog do drugog s pitanjem ''da li ste čuli što je rekao Milanović za vas i obrnuto.''
Bilo tko da pobjedi najebali smo.

a kaj nije tako za svake izbore , ali baš za svake , bili oni predsjednički , bili parlamentarni ......
ono pljuvačina , vređanja , navodno , reko ovaj ,reko onaj .........

a kakav program mogu dati , kaj got na kažu , napišu , neke planove , oni su neostvarivi , nije mi jasno , davati takve planove a toliko u minusu ko država , toliko dužni svima ..
isto ako da ja kažem da bum si sljedeče godine kupil vilu na maldivima , i helihopter da se vozim tamo sa njime ....
tako i oni sipaju nebuloze , ko da smo malumna djeca .....
nebuloze .........

Gle sad fintu, 4 godine nema se para za ništa, a zadnja 2 mjeseca pred izbore se gradi, ostvaruju novi projekti, donira, daruje, časti,....

Odkud im sad tolka para za škole, bazene i ostala sranja. Imam osjećaj da pokušavaju zajebat novu vladu kao, mi smo otvorili brdo novih projekata, a vi ih obustavljate jer nemate para. misa
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 12 Empty39 / 99939 / 999Jadranka Kosor - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sri ruj 28, 2011 5:34 pm

Jadranka Kosor - Page 12 0585007.63
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 12 Empty200 / 999200 / 999Jadranka Kosor - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican sri ruj 28, 2011 7:08 pm

Prop je napisao/la:Kako se ti ljudi koji glasaju za HDZ uopće mogu pogledati u ogledalo?
Kako ih makar nije sram, pa neka šute, umisto što još pamet svima sole?
to vrijedi i one koji će glasati za SDP bbbb

(disclaimer: ja neću glasati za HDZ ni SDP niti sam za ijednu od te dvije stranke glasovao do sada)

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 12 Empty55 / 99955 / 999Jadranka Kosor - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet ruj 29, 2011 7:13 am

Pošteno...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 12 Empty108 / 999108 / 999Jadranka Kosor - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet ruj 29, 2011 10:23 am

ma jučer mi se kompa pravo naljutio poradi moje zajebancije , sjedili mi , tj ja navartio u prolazu na pola sata , i sjedimo , nekaj su oni več bili u raspravi i to pravoj oko izbora , i sad ovaj jedan drobi nekaj protiv jace i hdzeja , i ja onako iz neke zajebancije kažem njemu :

" daj kaj pljuješ sada a veliki si član hadezeja , svaki put si glasao za njih "

ja to u nekoj zajebanciji njemu rakao , a on poludio , doslovno poludio , digao se od stola , krenuo galamiti , ja mu kažem , ej pa šala , zajebancija ,
a on meni da kakva je to zajebancija ,to su ozbiljnje stvari , ozbiljnje uvrede.
pa nije mi jasno , pitam vas .....

jesu li to uvrede tako straše , ili mi je kompa u pms_U ..............
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 12 Empty14 / 99914 / 999Jadranka Kosor - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet ruj 29, 2011 3:26 pm

kompa ti je u žešćoj banananani
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet ruj 29, 2011 5:28 pm

PODRŠKA PREMIJERKI IZ KNINA

Nedjeljna izjava fra Željka Tolića, provincijala Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja, prigodom polaganja kamena temeljca za novu crkvu u Kninu, što je učinio zajedno s predsjednicom Vlade Jadrankom Kosor, zakotrljala je staru lavinu rasprava o ulozi Crkve u politici.

Provincijal fra Željko zahvalio je Vladi na obilatim darovima za izgradnju nove crkve, na proračunskih oko 10 milijuna “inicijalnih” kuna, te se bez susprezanja “zavjetovao” premijerki na vjernost u godini izbora.

Ni manje ni više, fra Željko je predsjednici Vlade obećao, štoviše, zajamčio u ime Crkve i vjernika svaku podršku i pomoć, moralnu i molitvenu.

Adalbert Rebić: Nedopustiva je zloporaba oltara u političke svrhe
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 12 Empty700 / 999700 / 999Jadranka Kosor - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned lis 02, 2011 4:15 pm

Usred mise Kosor tražila da ju premjeste zbog jakog sunca
Marija Bistrica: Premijerka je negodovala zbog jakog sunca, pa su joj držali kišobran. Ni to nije pomoglo pa su cijelu njenu pratnju preselili u hlad

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 12 Empty999 / 999999 / 999Jadranka Kosor - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass ned lis 02, 2011 4:39 pm

Ne znam točno crkvene zakone, al mi se nešto muti po glavi da osoba koja se razvela od muža ne smije biti kuma na krštenju djeteta, zna li netko je li to istina? Jaca je bila kuma Purdinom djetetu...

A evo što su joj pripremili u Vukovaru
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/10/01/0595006.html?pos=n0

misa
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 ned lis 02, 2011 6:57 pm

Zanimljivo je da sam ja prošao tim putem par minuta prije Jadranke Kosor i nisam vidio taj znak ? Dignuta obrva
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 12 Empty9 / 9999 / 999Jadranka Kosor - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet lis 06, 2011 7:59 am

Ima li pravo Kosorica našu vodu prodavati Arapima?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet lis 06, 2011 8:05 am

FALKON 2 je napisao/la:Zanimljivo je da sam ja prošao tim putem par minuta prije Jadranke Kosor i nisam vidio taj znak ? Dignuta obrva

Pa kad si ćorav.... :cestitamsss
Ups, nadam se da će mi odgovorit za 98 dana :cestitamsss
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Teo sri lis 12, 2011 2:30 pm

"VRIJEME je da imperija, koja se zove HDZ, uzvrati udarac! Kako? Pobjedom naravno!", vikala je danas Jadranka Kosor tijekom HDZ-ovog skupa u Bjelovaru koristeći se nazivom jednog od dijelova filmskog serijala Ratovi zvijezda.

No, šefica vladajuće stranke nije bila ni svjesna da je HDZ upravo tada nazvala glavnim negativcem, kao što Imperij u znanstveno-fantastičnom serijalu i jest.

hihih
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 12 Empty0 / 9990 / 999Jadranka Kosor - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet lis 27, 2011 7:13 pm

J. Kosor: Neću dati ostavku i nećemo dopustiti da se HDZ uruši

– Ako dođe do daljnjih koraka u procesu protiv HDZ-a, to neće biti najgora stvar na svijetu – kaže Kosor.

– Ako dođe do daljnjih koraka u procesu protiv HDZ-a, to neće biti najgora stvar na svijetu. Procesa se ne bojimo i, ako treba, možemo se vratiti u baraku na Jarunu i početi iznova, nećemo dopustiti da se stranka uruši. HDZ je čvrsta, stabilna i velika stranka koja ima više od 220.000 članova, poštenih i dobrih ljudi – rekla je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na konferenciji za novinare u središnjici stranke, sazvanoj nakon što je USKOK i službeno poslao dopis o istrazi protiv HDZ-a.

"Ovo je iznimno težak trenutak za našu stranku"

– Proširenje istrage na HDZ iznimno je težak trenutak u životu naše stranke. Bilo je puno teških trenutaka, ali ovo sad je sigurno jedan od najtežih. Ovo je pretposljednja stanica križnog puta koji je počeo 1. srpnja u trenutku kada sam ja preuzela stranku nakon odlaska bivšeg predsjednika Ive Sanadera – kazala je premijerka Kosor. Dodala je da proširenje istrage neće ni milimetra poljuljati njihovu borbu protiv korupcije te kako je HDZ jedina stranka koja se uhvatila u koštac s korupcijom, a sad im se to izgleda vraća kao bumerang.

Na pitanje novinara kako komentira činjenicu da je istraga pokrenuta u jeku predizborne kampanje, Kosor je odgovorila da ne želi ništa politizirati i kako su oni prvi za raščišćavanje kriminala te da svatko za to mora individualno odgovarati iz koje god strane bio pa tako i iz HDZ-a, istaknuvši kako ne razmišlja o ostavci.

– Svi članovi stranke spremni su dati iskaz o svojim saznanjima kako su tekli izvori financiranja u stranci. Ovime pokazujemo das su nam interesi nacije iznad stranačkih interesa te da je ono što je dobro za hrvatski narod, građane i građanke dobro i za HDZ – kazala je Kosor. Istaknula je da će istodobno postaviti pitanje zašto sustav, zašto istrage i predmeti USKOK-a nisu tajni, odnosno zašto informacije o njima cure u javnost.

– Hrvatska neće biti potpuno uređena pravna država dok i taj sustav ne bude uređen. Tražit ćemo i dobiti odgovor na svoja pitanja jer je također riječ o kaznenom djelu za koje će netko odgovarati – oštro je upozorila premijerka.

Naglasila je da će i dalje postavljati pitanja što je s istragama u riječkim tržnicama gdje je nenamjenski potrošeno 140 milijuna kuna, što je s istragama o kriminalu čelnika nekih drugih stranaka, a koje su opisane u objavljenim knjigama, što je s iskazom Ivana Zvonimira Čička o računu SDP-a u inozemstvu... To su sve temelji za pokretanje istrage po službenoj dužnosti.

Na konferenciji prisutno kompletno predsjedništvo HDZ-a

Na konferenciji za novinare bilo je prisutno kompletno predsjedništvo HDZ-a, uključujući i većinu ministara u Vladi, a novinarima se obratio i bivši glavni tajnik stranke Ivan Jarnjak koji je posve podržao premijerku Kosor kazavši kako će se, ako ga pozovu, odazvati na razgovor s USKOK-om i otkloniti sve što se stavlja na teret i njemu i HDZ-u.

– Ovaj tajming možda je izabran kako bi se naštetilo stranci, ali ja čvrsto vjerujem da DORH i USKOK rade svoj posao korektno i dajem punu potporu Bajiću i Cvitanu u daljnjoj borbi protiv korupcije, bez obzira tko i na koji način im prijetio, a znamo da im je Slavko Linić, jedan od čelnika Kukuriku koalicije, otvoreno prijetio u svom intervjuu u Globusu – dodala je Kosor.

Kosor: Mediji su naštetili HDZ-u

Na novinarsko pitanje osjeća li se moralno odgovornom iako se njezino ime ne spominje u medijskim napisima o proširenju istrage, Kosor je kazala da su mediji strašno naštetili HDZ-u i borbi protiv korupcije objavljivanjem dijelova optužnica.

– Niste vi ni USKOK niti policija da bih vam ja ovdje odgovarala na ta pitanja. Otkrit ćemo tko medijima daje informacije, a ja sam se osobno spremna odazvati pozivu nadležnih institucija. O svim navodima odgovarat ću tamo gdje treba – zaključila je Kosor.

Iz USKOK-a stigao i službeni dopis

HDZ je u srijedu dobio službenu obavijest USKOK-a da je kao stranka, odnosno pravna osoba podvrgnut preispitivanju kaznene odgovornosti. Više izvora iz samog vrha stranke reklo je da je HDZ-u stigla obavijest kako se istraga proširuje na stranku. U daljnje pojedinosti nisu ulazili, već su samo rekli da je riječ o utvrđivanju kaznene odgovornosti HDZ-a kao pravne osobe, o čemu je Večernji list ovih dana pisao.

Riječ je o crnim fondovima zbog kojih se kao odgovorne osobe iz stranke navode bivši predsjednik Ivo Sanader, rizničar Mladen Barišić, blagajnica Branka Pavošević, glavni tajnici Branko Vukelić i Ivan Jarnjak te glasnogovornik Ratko Maček koji je bio šef predizbornih kampanja u kojima se trošio novac iz crne blagajne.

Budući da je USKOK poslao HDZ-u obavijest o pokretanju istrage, a još nije napisao optužnicu, za sada zastupnicima Jarnjaku i Vukeliću ne treba skidati imunitet. Njihova odgovornost preispitat će se bez odobravanja Sabora.

Ivo Sanader– kao predsjednik HDZ-a na čelu je piramide odgovornih

Većina svjedoka saslušanih u sklopu istrage o Fimi mediji navela je da se u stranici ništa nije moglo poduzeti bez znanja i blagoslova Ive Sanadera. Blagajnica Branka Pavošević rekla je da je prvi novac na ruke dobila 2003. godine, i to od Sanadera.

Ratko Maček – bio zadužen za sve kampanje

Maček je bio direktor kampanje 2003. godine kada je Jadranka Kosor bila kandidatkinja za predsjednicu države. Ta se kampanja, tvrdi Pavošević, financirala iz crnog fonda, a u više navrata goleme iznose u gotovini uzimao je upravo Maček. Kaže da je posebno urgirao za angažiranje agencije Massol s kojom ga se vlasnički povezuje.

Ivan Jarnjak – glavni tajnik odgovoran je po funkciji

Dok je bio glavni tajnik HDZ-a, Ivan Jarnjak donio je B. Pavošević dva milijuna kuna u paketu, tvrdi bivša blagajnica. Po njezinu svjedočenju, rekao joj je da je to od XY, da ga on ne želi držati kod sebe te da novac proslijedi predsjedniku. Paket je onda, prema uputama Ive Sanadera, predala rizničaru Barišiću.

Branko Vukelić – mogao bi odgovarati kao tajnik

Kao Jarnjakov prethodnik na funkciji glavnog tajnika HDZ-a Vukelić je imao informacije o crnom fondu. To također proizlazi iz više svjedočkih iskaza, a B. Pavošević rekla je istražiteljima da je od Sanadera dobila upute da ne evidentira kroz knjigovodstvo i blagajnu novac koji dobije od Vukelića i Mačeka.

Mladen Barišić – odgovoran je kao rizničar stranke

Kao rizničar HDZ-a Barišić spada u vrh piramide odgovornih osoba koje su krive i za utvrđivanje kaznene odgovornosti HDZ-a kao pravne osobe. Bio je zadužen za prikupljanje novca koji se nelegalno izvlačio iz državnih poduzeća i za redovno punjenje crne blagajne. Milijuni koji su tako izvučeni prošli su kroz njegove ruke.

Izvor: vecernji.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo pet lis 28, 2011 9:55 am

Šteta što nije rekla koliko ima nepoštenih u HDZ-u pa bi napravili razliku od broja članova i dobili poštene i dobre.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 12 Empty0 / 9990 / 999Jadranka Kosor - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pon vel 13, 2012 10:28 am

Kad smo već kod Jadranke...

http://www.jutarnji.hr/kupnja-zgrade-u-planinskoj-promasena-investicija--potvrdeno--cobankovic-i-kosor-ostetili-drzavu/1006241/
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 12 Empty108 / 999108 / 999Jadranka Kosor - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon vel 13, 2012 10:38 am

Tresla se brda, rodio se miš!
ako je jaca i malo pametna, povući će se tiho sa političke scene i otići u zaborav, a ne ponoviti grešku sanadera
mada sumnjam da je pametna Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Jadranka Kosor - Page 12 Empty700 / 999700 / 999Jadranka Kosor - Page 12 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 12 / 12. Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

[Vrh]