Pušenje i zdravlje !
+35
Gabriel
eva kant
damfisk
m
Lady with hat
Jørgen
zbracun
Chulpan
nikolina
John Kimble
Angie
Dr.Kiyu
Teo
Love
Purgy
HESTIJA__
Ira
Stevo Largo
Blind Passenger
Ly
Mass
bokaso1
Dawor
Baka Slavica
Amyicha
diabolik.
Neukrotivi pastuh
Hrc@
tomtomy
THUNDER_DINIX
fosforica
demo
FALKON 2
Neu
tanuki
39 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 7 / 8.
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Pušenje i zdravlje !
gle, nije bitno dali je duhan na crno ili na bijelo, pitanje je zašto ti pušiš i zašto motaš?Nemo je napisao/la:
Evo, ako te baš toliko zanima golden virginia, jel i to mozda duhan na crno?
Please, ne piši gluposti!!
proizvođač od kile duhana dobije 100 puta manji iznos kojeg ti plaćaš na legalnom tržištu, a ako si stvarni ovisnik, ja ti preporučujem da duhan nabavljaš na crnom tržištu, jer tako bi ja radio da sam ovisnik,
ali čini mi se da ti još nisi ozbiljni ovisnik, pa ti preporučujem da prekineš, jer ako cijeniš sebe, glupo je da nešto moraš konzumirati svaki dan, a to nije ni hrana ni voda !
ako baš misliš da je pušenje cool, a nikotin ti je blizak, pokušaj s lulom;
bit ćeš poseban i originalan, uživatelj duhana na jedan drugi način
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Čitajući ove komentare ne preostaje mi ništa nego se drogirati
Nemo- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 10.01.2015
Broj postova : 2099
Reputacija : 163
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
a zašto misliš da se sada ne drogiraš?Nemo je napisao/la:Čitajući ove komentare ne preostaje mi ništa nego se drogirati
zašto misliš da je drogiranje nešto toliko različito od tog što ti MORAŠ popušiti duhan?
i milijuni ljudi koji započinju dan s kavicom su isto tako ovisnici;
i oni se drogiraju!
i ja bi bio pušač kada bi uživao u tom!
motao sam duhan i pušio samo stoga što su moje partnerice pušile, pa ako si nepušač , nemoguće je ljubiti se s partnericom pušačicom i pri tome uživati!
i nimalo ne zamjeram pušačima koji puše sa stvarnim uživanjem, koji su svjesni svakog vučenog dima i uživaju u njemu,
ali eto hrpa mojih prijatelja su pušaći i vrlo često puše iz navike, pepeljara im popuši cigaretu, koje su dizajnirane da se ne ugase ni u pepeljari , za razliku od smotanog prirodnog duhana u obliku cigarete koja će se ugasiti ako se ne puši!
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:koje su dizajnirane da se ne ugase ni u pepeljari , za razliku od smotanog prirodnog duhana u obliku cigarete koja će se ugasiti ako se ne puši!
nije više tako..
ustvari, ne znam za hrvatske cigarete, ali ove iz EU se same gase ako ne povućeš dim neko vrijeme..ne znam točno nakon koliko vremena se gase, jednom ću štopati..
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
gle ne znam ni ja dali se nešto promjenilo, ali zasigurno znam da konfekcijske cigarete izgore do kraja u pepeljari,eva kant je napisao/la:
nije više tako..
ustvari, ne znam za hrvatske cigarete, ali ove iz EU se same gase ako ne povućeš dim neko vrijeme..ne znam točno nakon koliko vremena se gase, jednom ću štopati..
zanimljiv će biti tvoj pokus,
nestrpljivo očekujem rezultat
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
motao sam duhan i pušio samo stoga što su moje partnerice pušile, pa ako si nepušač , nemoguće je ljubiti se s partnericom pušačicom i pri tome uživati!
Ja ne znam u kojem si ti stoljeću se rodio? Jel ti poznato nešto tipa ''pranje zubi'', korištenje ''žvačake gume'', ''sprejevi za usta'' ?? Jel to postojalo prije??
Započeo/la tema :
poznato mi je ali nema efikasnog sredstva kojim bi se uklonio zadah pušača, a te fore sa sprejevima za usta možeš prodati svojim roditeljima, ali ne i partnerici s kojom se ljubiš, ako je ona nepušačica, jer smrad pušenja ti se uvukao i u jezik i u krajnike i to se ne može ukloniti ni žvakama, ni kaladontom ni sprejevima za usta,Nemo je napisao/la:
Ja ne znam u kojem si ti stoljeću se rodio? Jel ti poznato nešto tipa ''pranje zubi'', korištenje ''žvačake gume'', ''sprejevi za usta'' ?? Jel to postojalo prije??
ako namjeravaš ostati pušač onda se s tim moraš pomiriti i moraš se pomiriti s tim da će ti osjetilo mirisa otići u kurac!
moj prijatelj, strastveni pušač prestao je pušiti s 55 godina i nakon godine dana apstinencije mi je rekao da ponovo osjeti mirise iz djetinjstva!
nemoj me krivo shvatiti; ja nisam antinikotinski fašist, u mojoj kući mogu pušiti svi koji puše!
i ja bi pušio da u tome osjećam nekakav užitak!
većini pušača zamjeram što puše bzvz, iz navike a ne iz stvarnog gušta;
popuše cigaretu a nisu ni svjesni da je puše!
a ti se odluči dali ti je cigareta stvarno bitna u životu?
dal ćeš lagati roditelje s pastama za zube i sprejevima za usta
ako si odlučio biti pušač i uživaš u tom, onda se toga ne trebaš sramiti
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
poznato mi je ali nema efikasnog sredstva kojim bi se uklonio zadah pušača, a te fore sa sprejevima za usta možeš prodati svojim roditeljima, ali ne i partnerici s kojom se ljubiš, ako je ona nepušačica, jer smrad pušenja ti se uvukao i u jezik i u krajnike i to se ne može ukloniti ni žvakama, ni kaladontom ni sprejevima za usta,
ako namjeravaš ostati pušač onda se s tim moraš pomiriti i moraš se pomiriti s tim da će ti osjetilo mirisa otići u kurac!
moj prijatelj, strastveni pušač prestao je pušiti s 55 godina i nakon godine dana apstinencije mi je rekao da ponovo osjeti mirise iz djetinjstva!
nemoj me krivo shvatiti; ja nisam antinikotinski fašist, u mojoj kući mogu pušiti svi koji puše!
i ja bi pušio da u tome osjećam nekakav užitak!
većini pušača zamjeram što puše bzvz, iz navike a ne iz stvarnog gušta;
popuše cigaretu a nisu ni svjesni da je puše!
a ti se odluči dali ti je cigareta stvarno bitna u životu?
dal ćeš lagati roditelje s pastama za zube i sprejevima za usta
ako si odlučio biti pušač i uživaš u tom, onda se toga ne trebaš sramiti
To možda nema kod tebe učinka jer tko znao što si ti pušio.
Ja ne prodajem nikome nikakve fore,PUŠIM, PUŠIT ĆU I UŽIVAM U PUŠENJU!! Ja imam 22 god i pušim sa svojim roditeljima tj. sa mamom,jer otac ne puši.
Meni je žao tvoje djece, iskreno. Ja nebih mogao sa ovakvim ocem funkcionirati. Sorry
Započeo/la tema :
moja djeca su odrasli ljudi (32 i 33 g ) a kada su imali 13 i 14 godina pričao sam sa njima i o pušenju svjestan toga da će probati i možda postati pušaći, i rekao sam im da ne trebaju skrivati preda mnom ako puše;Nemo je napisao/la:
To možda nema kod tebe učinka jer tko znao što si ti pušio.
Ja ne prodajem nikome nikakve fore,PUŠIM, PUŠIT ĆU I UŽIVAM U PUŠENJU!! Ja imam 22 god i pušim sa svojim roditeljima tj. sa mamom,jer otac ne puši.
Meni je žao tvoje djece, iskreno. Ja nebih mogao sa ovakvim ocem funkcionirati. Sorry
pa je eto tako moj sin pušio otprilike godinu dana a ja sam mu davao džeparac s kojim je kupovao te cigarete i onda je bzvz prestao pušiti,
zašto moju djecu žališ?
zato što su nepušači?
meni je drago zbog tog, ali ja ih nisam maltretirao niti zabranjivao pušenje, jer pamtim kao slon i sjećam se svog djetinjstva i te pušačke faze!
a gdje si ti u tom filmu?
imaš 22 godine, motaš duhan jer je jeftiniji, ali i za taj jeftiniji duhan moraš izdvojiti novce!
čiji su to novci?
tvoji ili tvojih roditelja?
kada budeš ekonomski neovisan onda puši do mile volje, a ja sažalijevam tebe, jer ćeš naći milijun razloga zašto pušiš, a ni jedan razlog protiv tog!
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
čiji su to novci?
tvoji ili tvojih roditelja?
kada budeš ekonomski neovisan onda puši do mile volje, a ja sažalijevam tebe, jer ćeš naći milijun razloga zašto pušiš, a ni jedan razlog protiv tog!
Moji su novci i radit ću sa njim što ja hoću.
Ja sažalijevam tvoj neandrtalski način razmišljanja
Započeo/la tema :
provjerila sam, gase se nakon točno jedne minute..taj zakon da se cigareta mora sama ugasiti je u EU već par godina na snazi..tanuki je napisao/la:
gle ne znam ni ja dali se nešto promjenilo, ali zasigurno znam da konfekcijske cigarete izgore do kraja u pepeljari,
zanimljiv će biti tvoj pokus,
nestrpljivo očekujem rezultat
Započeo/la tema :
zanimljivo,eva kant je napisao/la:
provjerila sam, gase se nakon točno jedne minute..taj zakon da se cigareta mora sama ugasiti je u EU već par godina na snazi..
u papiru do sada je bila komponenta da se cigareta ne ugasi!
sviđa mi se taj pravilnik jer tjera pušaće ovisnike da stvarno uživaju u pušenju, ali imam pitanje:
zašto nisi stavila marku cigarete koju si testirala
Započeo/la tema :
pa testirala sam one moje glamour cigarete koje inače pušim..ali znam da taj zakon postoji, tako da se vjerojatno sve cigarete same gase, bez obzira na marku.
Započeo/la tema :
gotovo sam siguran da se u hrvatskoj ni jedna cigareta ne ugasi u pepeljari,eva kant je napisao/la:pa testirala sam one moje glamour cigarete koje inače pušim..ali znam da taj zakon postoji, tako da se vjerojatno sve cigarete same gase, bez obzira na marku.
možda sam u krivu!
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
gotovo sam siguran da se u hrvatskoj ni jedna cigareta ne ugasi u pepeljari,
možda sam u krivu!
Imam dojam da si uvijek u krivu. Evo, ronhill se gasi naprimjer.
Započeo/la tema :
nebitno i nije mi namjera da pljujem po pušačima i konzumentima duhanskih proizvoda!Nemo je napisao/la:
Imam dojam da si uvijek u krivu. Evo, ronhill se gasi naprimjer.
ako uživaš u pušenju, ja te podržavam, to je tvoje pravo i tvoj odabir, a moje kritike su upučene na licemjernu politiku države koja bere ogromne novce na račun pušača, a istovremeno lobira protiv pušenja, jer to je politika EU!
Započeo/la tema :
gasi ih se većina ako ih ostaviš u pepeljari,tanuki je napisao/la:
gotovo sam siguran da se u hrvatskoj ni jedna cigareta ne ugasi u pepeljari,
možda sam u krivu!
osim čistog duhana.
Gabriel- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija : 639
Započeo/la tema :
pa moža serem i možda nisam u toku, ali poznato mi je da konfekcijske cigaret u sastavu imaju aditive zbog kojih će, jednom zpaljene izgoriti u pepeljari. ali totalno nebitno,Gabriel je napisao/la:
gasi ih se većina ako ih ostaviš u pepeljari,
osim čistog duhana.
pitanje je zašto pušiti i koji je gušt u tome?
mogao bi to pitati i ljude koji nisu sposobni krenuti u život ako u jutro ne popiju kavu
Započeo/la tema :
meni je također poznato iz osobnog iskustva da se cigarete ostavljene u pepeljari gase, od yorka, ronhila, mempisa, do marlbora, ti aditivi o kojima govoriš se stavljaju u mješavine duhana zato što ima jedna sorta berlej (neznam kak se točno piše) koji nema sposobnost da bi sam gorio, bez obzira koliko suh bio nakon svakog dima cigaretu moraš iznova paliti, zezao sam prijatelja koji ga je sadio da mora uz duhan počet prodavati i svijeće da bi ljudi ušparali na upaljačima.
Započeo/la tema :
Dok na primjer cigarete lucky strike izgore u minutu...
Započeo/la tema :
i opet se ugasi nakon minut, kao što je eva i rekla
a zato sam i rekao većina, nebih htio reći da sve jer nisam isprobao sve vrste cigareta.
a zato sam i rekao većina, nebih htio reći da sve jer nisam isprobao sve vrste cigareta.
Započeo/la tema :
meni su phillip morris najbolje
Započeo/la tema :
nemam pojma i nema veze, več dugo nemam veze sa pušačima (osim jedne prijatljice) pa uopče mi nije bitno dali se danas nepopušene cigarete gase u pepeljari same od sebe ili ne!
pitanje je koji je smisao pušenja?
dali je to užitak koji nema alternativu?
moje partnnerice, pušačice na pitanje dali bi se odrekle cigarete ili mene?
znate odovor:
cigareta pobjeđuje
pitanje je koji je smisao pušenja?
dali je to užitak koji nema alternativu?
moje partnnerice, pušačice na pitanje dali bi se odrekle cigarete ili mene?
znate odovor:
cigareta pobjeđuje
Započeo/la tema :
naravno da cigareta pobjeđuje, jer nitko ne voli takve ucjene..
ako si se s nekim upustio u vezu, unatoč tome što je druga strana pušać, pa nakon nekog vremena tražiš da odabere, onda je to bezveze..
ako si se s nekim upustio u vezu, unatoč tome što je druga strana pušać, pa nakon nekog vremena tražiš da odabere, onda je to bezveze..
Započeo/la tema :
naravno da je bzvz, ali zamisli da si u vezi sa alkosom?eva kant je napisao/la:naravno da cigareta pobjeđuje, jer nitko ne voli takve ucjene..
dali bi provela život sa pijandurom i koja je razlika između alkosa i pušača?
Započeo/la tema :
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Debljina vs. zdravlje
» Pušenje i cigarete: koliko cigareta popušite dnevno, koje cigarete pušite? Jeste li pušač?
» Pušenje u trudnoći
» Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
» Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt?
» Pušenje i cigarete: koliko cigareta popušite dnevno, koje cigarete pušite? Jeste li pušač?
» Pušenje u trudnoći
» Treba li zabraniti pušenje u kafićima i na javnim mjestima? Zabrana pušenja!
» Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt?
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 7 / 8.