Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena

+19
Stevo Largo
Neukrotivi pastuh
evitaa
gamer boy
john blue
eva kant
Shtiriputanac
hogar_grozni
m
WEYLAND-YUTANI
Prop
tanuki
daka
Hitman
House
Achilles
Optimyst
THUNDER_DINIX
Neu
23 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena

Postaj by Neu sub pro 27, 2008 11:05 am

Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena

Zašto?

Zadnja promjena: Neu; čet lip 28, 2012 3:01 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty999 / 999999 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty Re: Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena

Postaj by THUNDER_DINIX sub pro 27, 2008 11:24 am

Zagor, Dylan Dog
THUNDER_DINIX
THUNDER_DINIX
Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty889 / 999889 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty Re: Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena

Postaj by Optimyst uto pro 30, 2008 9:38 pm

Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Afd02gp9 Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena W800

Alan Ford,posebno prvih stotinjak brojeva originalnih autora stripa.
Optimyst
Optimyst
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty168 / 999168 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Achilles uto pro 30, 2008 10:01 pm

Zagor
Achilles
Achilles
Junior
Junior

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 748
Reputacija Reputacija : 2
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty104 / 999104 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by House sri pro 31, 2008 9:13 am

alan ford

House
Trajno baniran/a

Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty390 / 999390 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hitman pon sij 05, 2009 4:12 am

Dylan Dog
Hitman
Hitman
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty257 / 999257 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by daka pon sij 05, 2009 10:27 am

Alan Ford definitivno

daka
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 22.12.2008
Broj postova : 169
Reputacija Reputacija : 21
Godina imam : 913
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty0 / 9990 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri sij 21, 2009 7:30 pm

http://www.e-novine.com/sr/kultura/clanak.php?id=21114
Alan ford ok, ali nemojte zaboraviti andriju maurovića ili igora kordeja i mirka ilića- ako hočete razgovarati o stripu- onda pogledajte što ovi autori znaće u svjetskim okvirima![url][/url]
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty700 / 999700 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pon oľu 09, 2009 6:59 pm

Zagor, pa Zagor, Alan Ford, pa potom puno toga... Watchmen, mnoge edicije Batmana, Grendel Tales... Sad san ga počeja pretjerivati... Very Happy
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty108 / 999108 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pon oľu 09, 2009 11:36 pm

Kapetan Miki-Frenki Beleven je zakon..
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI pon oľu 09, 2009 11:42 pm

dilan dog
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty133 / 999133 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m uto oľu 10, 2009 6:49 am

. ford , dog ........ ali i ostali su ok .............
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty14 / 99914 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by hogar_grozni pet oľu 20, 2009 12:46 pm

hogar...zar treba sumnjati.... pivo
hogar_grozni
hogar_grozni
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Broj postova : 451
Reputacija Reputacija : 34
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty1 / 9991 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Shtiriputanac uto oľu 31, 2009 9:11 am

Watchmen uvjerljivo najbolji.
Shtiriputanac
Shtiriputanac
Junior
Junior

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 830
Reputacija Reputacija : 65
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty6 / 9996 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant uto lip 09, 2009 10:34 pm

Diabolik
eva kant
eva kant
Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty92 / 99992 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto lip 09, 2009 10:42 pm

Pa mirko ilić i kordej, novi kvadrat- i art strip - imate li pojma o čemu govorim?
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty700 / 999700 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri lip 10, 2009 10:11 am

^^ne?? scratch

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty999 / 999999 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop uto srp 14, 2009 1:05 am

tanuki je napisao/la:Pa mirko ilić i kordej, novi kvadrat- i art strip - imate li pojma o čemu govorim?

Ne upitah te nikad, kad si zadnji put pročitao koji od ovih? Jesi čitao išta drugo osim ovoga i Alan Forda?
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty108 / 999108 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto srp 14, 2009 1:32 am

prop_ovednik je napisao/la:
tanuki je napisao/la:Pa mirko ilić i kordej, novi kvadrat- i art strip - imate li pojma o čemu govorim?

Ne upitah te nikad, kad si zadnji put pročitao koji od ovih? Jesi čitao išta drugo osim ovoga i Alan Forda?
da- pa ja sam odrastao na stripu-od malih novina, modre laste do politikinog zabavnika- da ti spominjem likove- rip kirby, den dery, flash gordon tim&tajlor-mandrak, korto malteze, ili paja patak, talični tom,...... pa andrija maurović i prvi susreti sa art stripom,
one stripove sa divljeg zapada sam vrlo brzo prerastao - pa se više ne sjećam ni imena glavnih junaka- ostali su mi u sjećanju sporedni likovi-čiko, pa žalosna sova!- e da sad mi je palo napamet- zagor je glavna faca!
a recimo gaston i njegovi doživljaji sa drndafonom, galebom i izumima, pa bio sam fan gastona
a ti me pitaš jesam li čitao šta osim????
da još malo zaorem u sjećanja, ti bi se upitao dali si uopće čitao stripove!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by john blue uto srp 14, 2009 11:06 am

ovo je već pretjerivanje, tanuki, pa prop živi za stripove
john blue
john blue
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 04.07.2009
Broj postova : 347
Reputacija Reputacija : 11
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty0 / 9990 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop uto srp 14, 2009 8:46 pm

Hajde, zaroni, molim te....... make my day! big kes
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX ned kol 16, 2009 12:23 pm

Dylan Dog trenutno

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty889 / 999889 / 999Vama najbolji strip - najbolji stripovi svih vremena Empty

[Vrh] Go down

Postaj by gamer boy sub ruj 05, 2009 11:48 am

Zagor gore

gamer boy
Privremeno baniran/a

Registriran/a : 19.08.2009
Broj postova : 113
Reputacija Reputacija : 1
Godina imam : 31
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa ned ruj 20, 2009 8:55 pm

Alan Ford
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned ruj 20, 2009 8:55 pm

garfild
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics