Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najbolja momčad svih vremena (naj igrač)

+13
Iron Man
damfisk
Purgy
fernando torres
Prop
Sinister
Mass
gio_deluxe
m
interista
tekilinho
FALKON 2
Neu
17 posters

Stranica 1 / 6. 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty Najbolja momčad svih vremena (naj igrač)

Postaj by Neu pon vel 02, 2009 11:24 am

dakle napišite koji su po vama...

Nije nimalo lako nabrojati postignuća velikih igrača bilo kojeg sporta. Kao sport, nogomet je najrašireniji
od bilo koje igre na planeti. Ima puno nacionalnih timova, a sa tim
timovima dolaze i prvorazredni igrači. Ti nacionalni timovi sudjeluju u
raznim natjecanjima kao što su Liga Prvaka, Copa Libertadores i,
naravno, Svjetsko Prvenstvo, koje se proteže na cijeli svijet. Kako
usporediti doprinos igrača u određenom natjecanju? A zatim se suočiti
sa teškim zadatkom ocjenjivanja utjecaja igrača na timsku igru; da li
je titula najboljeg strijelca u jednoj ligi vrijednija od iste u
drugoj? Sa svim ovim aspektima koji se moraju uzeti u obzir, odabir 20
najboljih nogometaša svih vremena je izazov. Engleski navijači će biti
pristrani igračima kao što su Bobby Charlton, Stanley Matthews, George
Best ili čak David Beckham. Talijanski navijač bi uključio Giacinto
Fachettija, Dino Zoffa i Paolo Rossia. Okrenite se Južnoj Americi i čut
će te imena poput Garrincha, Vava i naravno Pele i Maradona. Nema
sumnje da su svi ovi navedeni igrači odlični na svoj način, ali da bi
bio jedan od največih svih vremena, igrač mora dodati nešto više samoj
igri. To nije jednostavno pitanje postignutih golova i obrana.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty999 / 999999 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty Re: Najbolja momčad svih vremena (naj igrač)

Postaj by FALKON 2 pet oľu 06, 2009 7:35 pm

To je teško nabrojiti jer ih ima jako puno pa onda kako izdvojiti nekog da je bolji od drugog kad jednostvno to neide tj jako teško a i svako desetljeće ima svojih par ekstra nogometaša koji kad igraju kao da plešu po plesnom podiju u najvećem zanosu..........
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty9 / 9999 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty Re: Najbolja momčad svih vremena (naj igrač)

Postaj by tekilinho pet oľu 06, 2009 9:57 pm

Jako teško bi to bilo napravit. Ima puno sjajnih igrača kao što su : Puskas, Di Stefano,Pele, Garincha,Maradona,Veron,Ronaldo,Zidane,Van Basten,Rijkaard,Cruyf,Lev Yashin,Paolo Rossi, Platini,Beckenbauer, Ronaldinho,Messi, Kaka, Šuker, Weah, Eusebio, Prosinečki, Savičević itd.
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty19 / 99919 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty najbolji nogometaš svih vremena

Postaj by interista uto oľu 10, 2009 4:31 pm

za mene je najbolji George Best. Mogao je sve sa loptom a bio je faca. Nažalost je vremenom postao ovisnik o alkoholu i prerano preminuo u 59-oj godini.
interista
interista
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 107
Reputacija Reputacija : 1
Godina imam : 66
Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty1 / 9991 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m uto oľu 10, 2009 5:04 pm

neznam kada ih ima tako mnogo ............. teško mi je izabrati ........ ali mogao bih složiti idealnu momčad ........ bez problema ...............
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty14 / 99914 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe uto oľu 10, 2009 5:05 pm

Zuzu
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty41 / 99941 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass uto oľu 10, 2009 5:08 pm

Pele
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty200 / 999200 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto oľu 10, 2009 5:09 pm

Ja nemam svog omiljenog nogometaša neznam

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty999 / 999999 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister uto oľu 10, 2009 5:31 pm

Ne znam tko je najbolji,ali vidio sam ovdje na sličnoj listi na forumu Ronaldinha,što je gluparija samo takva...

Ronaldinho nema šta tražiti u istoj rečenici sa Zidaneom,Maradonom,Peleom,makar sam za to da se ne uspoređuju prošle generacije sa današnjom,jer je nogomet uvelike napredovao.

Ako se sjećate onog gola Maradone kada je nanizao 5-6 igrača...svaka mu čast,al usporedite današnje obrane sa tadašnjima. Velika je vjerojatnost da bi u današnje vrijeme Maradonu već na centru pokosio igrač poput Gattusa...
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty14 / 99914 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass uto oľu 10, 2009 5:34 pm

maradona je bio desetak godina ispred ostalih igraca po svojoj igri..istina, u danasnje vrijeme bi ga vec neko pokupio..
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty200 / 999200 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho sub oľu 21, 2009 10:12 am

M ašta rpičate ono tada je bio ngomet bez ovih šminkerskih pizdarija glume i tih sranja tipa bacanje po terenu za svaku sitnicu. Mradona bi sada mogao C.Ronalda podučiti kako se igra. Najbolji igrači su Maradona,Puskas i Pele
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty19 / 99919 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sub oľu 21, 2009 10:18 am

Nemoguće je uspoređivati današnji nogomet s onim Bestovim, Peleovim, Maradoninim...
A i ne vidim da je moguće reći za pojedinca da je najbolji ikad...
Zidane je odličan vezni igrač, ali i njemu su tribali stoperi (vrhunski) da mu čuvaju leđa...
Tako da sam ja sklon razgovoru o trenutačno najboljem.. I to po poziciji...
Dakle, trenutno, gledajući zadnjih par sezona, golman Cech, stoper Ferdinand, vezni Cristiano Ronaldo, špic Messi... mada Messi i nije čist napadač... Onda nek bude Torres...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty108 / 999108 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho ned oľu 22, 2009 10:01 am

ako messi nećeš u špicu onda u vezu. Bolji je od pederčića
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned oľu 22, 2009 10:09 am

Mada, baš se mislim, njih dva su krila, više špice, nego vezni... nakon jučerašnjeg dana, najboljim veznim proglašavam Modrića...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty108 / 999108 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister ned oľu 22, 2009 11:55 am

Messi sigurno nije špica...ofenzivan veznjak,nešto poput Kake,samo igra više po strani...
I Kaka zabija dosta golova i često završi u špici napada,ali redovito utakmicu počinje iza napadača,a to što ima takav stil igre i često dolazi do 16 m nema veze sa njegovom pozicijom.
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned oľu 22, 2009 11:58 am

Tako je, zato te ja pitam, tko je zapravo najbolji vezni, ali baš čisti centralni vezni...
Uz Modrića, možda Xavi, prije Scholes...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister ned oľu 22, 2009 12:06 pm

Modrić definitivno ima potencijal postati najboljim,još bi više došlo do izražaja njegova kvaliteta da ima kvalitetnog suigrača,a ne one panjine Zokoru,Huddlestona itd...moje mišljenje. Vjerujem da bi mu puno lakše bilo u španjolskoj primeri...ali i ovako mu dobro ide,šteta što su Spursi truli ove sezone...

Scholes je legenda. Svaka čast Gerrardu i Lampardu,ali Scholes je doktor za njih,bio i ostao.

Uz njega vidim Xavija,Fabregasa...
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned oľu 22, 2009 12:11 pm

A da iskoristimo ovu temu il' da pravimo novu kako bi svaki izbacio svoju best team ever...
Momčad koju bi volio viditi skupa...
Svi igrači iz povijesti dozvoljeni, postava na vama...
Da se i mi malo poigramo i poričamo o sportu...
Di je onaj Torres kad ga tribaš Laughing Laughing
Što kažeš Cynic, ti si iskusniji ode od mene...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres ned oľu 22, 2009 12:12 pm

prop.. piši ovdje .. ja ću preimenovati temu...
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 984
Reputacija Reputacija : 19
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty57 / 99957 / 999Najbolja momčad svih vremena (naj igrač) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister ned oľu 22, 2009 12:13 pm

Ajde,ionako nema adekvatne teme...dakle slobodno ovdje ostavite svoju idealnu momčad,možete i rezerve staviti smajlić
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned oľu 22, 2009 12:30 pm

Odlično...
Dakle, u 4-4-2 formaciji, meni jako dragoj...
Schmeichel (GK) - Alves (RD) Robero Carlos (LD) Nesta (CD) Maldini (CD) - Beckham (RM) Maradona (LM) Deschamp (CM) Zidane (CM) - Suker (ST) Henry (SS)

Zamjene: Cech (GK) / Ćorluka, Beckenbauer, Ferdinand, Evra / Cruyff, C. Ronaldo, Messi, Essien, Modrić / Shearer, Weah
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister ned oľu 22, 2009 12:55 pm

Dobra...jedino mi taj Alves nije po ukusu,al ajd... smajlić
Ja ću staviti samo ove koje sam imao prilike gledati...

------------------------------ Ronaldo------------------------------------

Giggs-------------------------Zidane--------------------------------Figo

----------------Makelele--------------------Xavi------------------------

R.Carlos-------------Stam----------------Ayala-------------J. Zanetti

-----------------------------Schmeichel----------------------------------

Rezerve: Kahn,Maldini,Desailly,Cafu,Van Nistelrooy,Beckham,Totti
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned oľu 22, 2009 1:03 pm

Joj, Giggsa zaboravi, aaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho sub oľu 28, 2009 10:06 am

neznam baš za one stare jer ih nisam gledo. Ali nek imaju vrhunsku statstiku. Dixie Dean jedne sezone u engleskoj dao 60 golova. Ferenc Puskas dao 509 golova u 523 nastupa. Tu je i Pele, Maradona, Di Stefano, Van Basten, Cruyff, Weah. Neznam ja kog stavit. Iako mi se ne sviđaju postave pogotovo ona jedna s Beckhamom i Alvesom dok u drugu ne spada stam.

Trenutno najbolji centralni vezni je gerrard. Može igrat bilo gdje u vezi, brz je ima sjajan šut i izvrsne pasove. Požrtvovan je i dobar je i u defenzivi
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet lis 01, 2009 3:39 pm

Laughing Marš iz teme za nogomet Laughing
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 6. 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

[Vrh]

- Similar topics