Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel

+16
AryMan
H[a]D
pustinja
stitch
Purgy
tanuki
KOLERIN
Amyicha
Love
Sasuke
Prop
Turrican
Neu
Sinister
Hitman
THUNDER_DINIX
20 posters

Stranica 1 / 8. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

koji office imate trenutno

Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel I_vote_lcap55%Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel I_vote_rcap 55% 
[ 11 ]
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel I_vote_lcap40%Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel I_vote_rcap 40% 
[ 8 ]
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel I_vote_lcap5%Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel I_vote_rcap 5% 
[ 1 ]

Ukupno glasova : 20

Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel

Postaj by Gost ned svi 03, 2009 10:06 am

Koji office imate trenutno i koji vam je bolji?
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty Re: Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel

Postaj by Gost ned svi 03, 2009 10:10 am

OpenOffice 2.1
btw ima gore tema "korisni besplatni programi,ove teme ću sad pospajat,
mislim da u Internetu ima tema o Download managerima,ako ima i nju ću spojit,
ako nema prebacit ću u pdf Internet....
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty Re: Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel

Postaj by Gost ned svi 03, 2009 10:23 am

ostavi ovu temu za office zato što me zanimaju prednosti i nedostatci office 2003 i 2007
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned svi 03, 2009 10:28 am

ova tema niti nema,neću ju dirat........
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX ned svi 03, 2009 10:31 am

03

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty889 / 999889 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hitman ned svi 03, 2009 11:06 am

03
Hitman
Hitman
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty257 / 999257 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister ned svi 03, 2009 11:12 am

'07, jer ima sve što i '03 izuzev klasičnog skina koji opet možete skinuti pa ga koristiti...
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty14 / 99914 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned svi 03, 2009 11:26 am

2003,imala sam na kratko i 2007 al me nerviro pa sam ga obrisala

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty999 / 999999 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican ned svi 03, 2009 6:33 pm

Imam 2003, najbolji je. 2007 mi se ne sviđa (imao sam ga jednom) tko je smislio ono sučelje ja bi mu odmah dao otkaz a njegovu plaću stavio sebi na tekući (više sam zaslužio pare od njega - nisam radio gluposti) Arrow
Jedino dobro što 2007 ima je docx format koji je kompresiran ali i nekompatibilan sa starijim verzijama tako da to opet nije dobro....

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty55 / 99955 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned svi 03, 2009 8:17 pm

2007. odličan mi je, malo me nevira ovaj docx, jer je nekompatibilan, al' inače, odličan mi je... sučelje mi ne smeta, navikao sam se!!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty108 / 999108 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned ruj 06, 2009 10:21 pm

meni je 2007 užasan,i nervira me što sa 2003 ne mogu pokrenut neke dokumente koji su rađeni u 2007-ici

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty999 / 999999 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sasuke ned ruj 06, 2009 10:29 pm

ne koristim office, ali prije sam koristio i to 2003, 10x je bolji i jednostavniji od shita divizije 2007..
wtf je divizija?
xP
Sasuke
Sasuke
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova : 1853
Reputacija Reputacija : 83
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty43 / 99943 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pon ruj 07, 2009 9:02 am

Neukrotiva je napisao/la:meni je 2007 užasan,i nervira me što sa 2003 ne mogu pokrenut neke dokumente koji su rađeni u 2007-ici
postoji konverter

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty889 / 999889 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love pon ruj 07, 2009 9:51 am

imam 2007,super je
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty672 / 999672 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha pon ruj 07, 2009 4:11 pm

office 2003
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty113 / 999113 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by KOLERIN sub ruj 19, 2009 2:16 pm

office 03,bolji mi je i jednostavniji a i naviknuo sam se na njega Razz
KOLERIN
KOLERIN
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 18.09.2009
Broj postova : 140
Reputacija Reputacija : 8
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty0 / 9990 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned kol 15, 2010 5:14 pm

Do nedavno Office 2007, a od sada sam na 2010 kavica
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned kol 15, 2010 5:56 pm

kak mislite koji hmm
pa Microsoft Office
i nijedan od gore navedenih
ima li kakav drugi hmm
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty700 / 999700 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned kol 15, 2010 6:56 pm

Naravno da ima http://hr.openoffice.org/
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy ned kol 15, 2010 7:49 pm

Ja koristim open office trenutno.
I dobar je.
Tak i tak mi netreba za ništa posebno.
Malo je kompliciraniji, ali... Za razliku od 2007 je prejednostavan.
Jebem ja njih i one njihove sličice. Font nisam promjenit znao na 2007 kamoli nekaj drugo.
Very Happy
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty142 / 999142 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by stitch ned kol 15, 2010 7:57 pm

ne shvaćam kako traženje alata po izbornicima može bit jednostavnije od ribbona, gdje je sve logički posloženo

valjda stvar navike

koristim office 2010 i open office na linuxu
stitch
stitch
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija Reputacija : 429
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty15 / 99915 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pon kol 16, 2010 8:19 am

Open office
Imal sam i 03 i 07 i još neke microsoftove bedastoće i ne vidim koaj j erzalika u obradi tksta izuzev navike.

Tekst napišeš i posložiš - to radi čovjek
Adrese i formu teksta - to isto radi čovjek
Isprintaš - to radi stroj ali mu opet čovjek pripremi

Dakle, tak je svejedno kaj koristiš osim što je open office free i ne mogu te zakonski povlačiti po kojekakvim autorskim pravima a koje microsoft dobro i debelo naplačuje.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty0 / 9990 / 999Koji office koristite + pitanja i problemi glede worda, powerpointa, excel Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pon kol 16, 2010 6:10 pm

pustinja je napisao/la:Open office
Imal sam i 03 i 07 i još neke microsoftove bedastoće i ne vidim koaj j erzalika u obradi tksta izuzev navike.

Tekst napišeš i posložiš - to radi čovjek
Adrese i formu teksta - to isto radi čovjek
Isprintaš - to radi stroj ali mu opet čovjek pripremi

Dakle, tak je svejedno kaj koristiš osim što je open office free i ne mogu te zakonski povlačiti po kojekakvim autorskim pravima a koje microsoft dobro i debelo naplačuje.

Takvo je i moje mišljenje, imam 2007 ali koliko se koristim njime,
to bih teksta moga obraditi i u notepadu ili paintu, a sigurno da je OO sasvim
dostojna zamjena MO, rep +
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by H[a]D pon kol 16, 2010 7:12 pm

Ne sluzim se time previse...ali 2007 imam jedino...OO je sasvim ok besplatna zamjena za MO
H[a]D
H[a]D
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 21.08.2009
Broj postova : 1277
Reputacija Reputacija : 73
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub vel 12, 2011 6:51 pm

može pitanje, Microsoft Office Publisher, kako da si to instaliram?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 8. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

[Vrh]

- Similar topics